Nyt, kun olemme virallisesti naimisissa Anttin kanssa, Minä Erik lataan lisää ohjelmaamme tulevasta:

Anonyymi-ap

Tänään siis toinen tilaisuutemme. Älkää tuoko lahjoja, emme ota niitä vastaan. Yksi PANDA-NALLE oli jo kirkonseinäämme vasten (ORTODOKSIKIRKKO TALLINNA) ja ihan hieno oli, sanoi Antti ja mä kanssa eli Erik.
Olemme siis kaksi 11-vuotta juuri täyttänyttä poikaa. Eikö olekin outoa, että meidän kahden hääpojan huoneeseen kuuluu öljykylpy, jonne menemme kaksin ja alasti. Alkoholia me ei käytetä ja hassua, kun on, karvat piti ajella pois sääristä kainaloista, naamasta jne ... Ihan kivaa ja ei paljoa ollut.
Ihosta tuli puhdas. Sitä varten se siis oli.

Sormukset on nyt meillä. Ne ovat valkokultaa ja platinaa. Kuin luokkasormuksemme, jotka ovat hopeaa ja niissä on kuviointi. He sanoivat että koska mollemmat ovat yksiosaisia sormuksia, me voidaan sulattaa ne yhdeksi kaksiosaiseksi jalometalli sormukseksi ja ostaa Sepänpaja-nimisestä paikas uusi ns. VALONKANTAJAN-HOBITTI-SORMUS. Ilman timantteja se on meille kaksi kappaletta 500 euroa.

Matkustamme tänään jo hälimusiinilla (pikkubussi, jossa on turbo), kohti Venäjän rajaa ja pysähdymme hotelliin tai majataloon, jonka omistaa Ortodoksikirkko. Käymme nimittäin eirkoisluvalla (VATIKAANI) uudentyylisen rippikoululeirin, joka on sallittu 10-vuodesta ylöpäin.

Se on luostari, jossa nämä majatalot ovat. Mielestäni sen nimi on DELOITTES, vaikka niin ei ole. Ollaan mielellään kaksi Hobittia, jotka matkustaa Etelä-Pohjois-EESTIIN tänään.

Erik <3 Antti on vieläkin totta.


Rakastaen toisiamme:
Antti <3 Erik.

0

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Sara ja Pyry eronneet?

    Pitääkö huhu paikkansa, tietääkö kukaan?Joku kertoi, että olivat tapelleet rajusti Emma gaalan jälkeen ja sen jälkeen Sara poisti Instatililtään kaikk
    Kotimaiset julkkisjuorut
    116
    3485
   2. Alaston miesuimari järkytti suuresti naisuimareita Espoon Matinkylän uimahallissa

    Mikä siinä miehen alastomuudessa voi olla niin järkyttävää? Lainmuutoksen jälkeen tuo on normi. https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000009378839.html Pian
    Maailman menoa
    117
    1123
   3. Koululaiset myyvät huumeita jopa kesken koulupäivän

    Taitaa huumeidenvastainen sota olla hävitty kuten viinanvastainen kieltolain aikana, kun kerran jopa kakarat tekevät huumeilla kauppaa. https://www.i
    Maailman menoa
    149
    980
   4. Sen takia sanoin sen

    Että et ottaisi itseesi kun ei ole tarkoitus sinua loukata. Me vain heijastellaan toistemme kipukohtia ja se tuntuu ikävälle.
    Ikävä
    100
    841
   5. Nyt lopeta.. jumalauta

    Ole niin hyvä. En rakasta sinua enää.
    Ikävä
    46
    808
   6. Miten paljon vertaat itseäsi muihin?

    Mä huomasin joskus vertaavani omaa elämää toisten elämiin, mutta jossain vaiheessa huomasin (konkreettisesti) ettei ne kokemukset toisen elämisen laad
    Sinkut
    244
    806
   7. Milloin mies näimme viimeksi

    Ja millainen fiilis siitä jäi?
    Ikävä
    42
    781
   8. Hyvää päivää

    Naiselle hyvin samanlaiselle
    Ikävä
    101
    754
   9. Yksi tavoite tälle vuodelle

    Tulen kietomaan sinut pikkusormeni ympärille. Jos pikkusormi ei riitä, niin käytän järeämpiä keinoja. Älä koita piiloutua minulta.
    Ikävä
    47
    733
   Aihe