Ollakko vai eikö olla

Anonyymi-ap

Olen bi nainen. Tajunnut sen aikuisena, kun ihastuin naiseen, yllättäen ja pyytämättä.
Ensin kesti aikaa hyväksyä itse tuo ihastuminen. Vaikka olenkin aina ollut suvaitsevainen, se oli itselle niin yllättävä tilanne ja tunne. Sitten totesin, että en oikein voi edetä hänen suhteen asiassa, työstä johtuen. No, nyt se ei enää ole este. En siis ikinä ole ollut suhteessa tai harrastanut seksiä naisen kanssa.
Nyt eräs mies, ihan fiksu sellainen, on minusta kiinostunut. Olen ajatellut antaa suhteelle mahdollisuuden, mutta ajatukseni on tuossa naisessa. En ehkä ole tarpeeksi rohkea lähestyäkseni tuota naista, mutta enpä taida olla valmis suhteeseen toisenkaan kanssa. Eikä hän varmastikaan haluaisi olla se toiseksi paras valinta. Tiedän itsekin, ettei se olisi reilua. Mutta kauanko katsoisit, jos tunteita heräisi? Olisitko sinä rohkea ja lähestyisit ihastustasi ja sitten ehkä saatuasi pakit, olisit valmiimpi päästämään jonkun muun elämääsi? Vai päättäisitkö vanheta yksin?

2

69

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ei mielenterveys ole taattua läpi elämän. Ihmiset sairastuvat. Vai miksi luulit että "vastaamo" kin oli niin suuri asiakasmääriltään? Yhteiskuntamme viesti on sairas ja virheellinen seksuaalisuudenkin asiassa. Miksi tuhota itseään jos voi olla tuhoamatta?
   Vapaus valita on varmaan ihmisille jotenkin vaikea käsitettävä, että samalla se vastuu itsestä ja omasta käytöksestä tulee mukaan. Kohta on kitkerä ja katkera mieli, viha muita kohtaan jne. Aina se menee niin, kun poikkeaa luonnollisesta ja normaalista. Sitten syytellään jopa muita kun ei saa ymmärrystä ja kannustusta.
   Ei muuta kun pridekulkueeseen laahustamaan loppuelämäksi ja kituuttaa kärvistellä omaa kurjuuttaan.

   • Anonyymi

    No minä en on katkera enkä vihainen kenellekään. Ja koitan ratkaista asiani niin, ettei kukaan muukaan katkeroituisi. Toki sairauksia voi tulla kenelle vaan, fyysisiä tai psyykkisiä.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sara ja Pyry eronneet?

   Pitääkö huhu paikkansa, tietääkö kukaan?Joku kertoi, että olivat tapelleet rajusti Emma gaalan jälkeen ja sen jälkeen Sara poisti Instatililtään kaikk
   Kotimaiset julkkisjuorut
   123
   3795
  2. Alaston miesuimari järkytti suuresti naisuimareita Espoon Matinkylän uimahallissa

   Mikä siinä miehen alastomuudessa voi olla niin järkyttävää? Lainmuutoksen jälkeen tuo on normi. https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000009378839.html Pian
   Maailman menoa
   119
   1258
  3. Koululaiset myyvät huumeita jopa kesken koulupäivän

   Taitaa huumeidenvastainen sota olla hävitty kuten viinanvastainen kieltolain aikana, kun kerran jopa kakarat tekevät huumeilla kauppaa. https://www.i
   Maailman menoa
   161
   1073
  4. Sen takia sanoin sen

   Että et ottaisi itseesi kun ei ole tarkoitus sinua loukata. Me vain heijastellaan toistemme kipukohtia ja se tuntuu ikävälle.
   Ikävä
   104
   851
  5. Nyt lopeta.. jumalauta

   Ole niin hyvä. En rakasta sinua enää.
   Ikävä
   46
   847
  6. Miten paljon vertaat itseäsi muihin?

   Mä huomasin joskus vertaavani omaa elämää toisten elämiin, mutta jossain vaiheessa huomasin (konkreettisesti) ettei ne kokemukset toisen elämisen laad
   Sinkut
   249
   831
  7. Milloin mies näimme viimeksi

   Ja millainen fiilis siitä jäi?
   Ikävä
   43
   807
  8. Hyvää päivää

   Naiselle hyvin samanlaiselle
   Ikävä
   101
   763
  9. Yksi tavoite tälle vuodelle

   Tulen kietomaan sinut pikkusormeni ympärille. Jos pikkusormi ei riitä, niin käytän järeämpiä keinoja. Älä koita piiloutua minulta.
   Ikävä
   50
   756
  Aihe