Avaraa luontoa ja luonnonvoimia

Anonyymi-ap

Olipa taas avaraa luontoa. Yle mainostaa dokumenttisarjaa "Luonnonvoimien planeetta" seuraavasti:

"Luonnonvoimat ovat kautta aikojen muokanneet maapalloa ja ne ovat tärkeitä planeettamme elämälle ja monimuotoisuudelle. Matkaamme ympäri maailmaa huikeissa maisemissa ja näemme miten eläimet ja luonto ovat sopeutuneet haastaviinkin olosuhteisiin. " Jakson piti käsitellä tulivuoria.

Ja kuinka ollakaan, vähän ajan päästä ollaan taas mielipuuhassa. Näytetään lähikuvaa mutaan kuolevan linnunpoikasen sammuvasta silmästä ja toisesta raukasta, jolla ei ole mitään mahdollisuuksia isoa rumilusta vastaan, joka armotta nappaa sen roomalaista miekkaa muistuttavalla nokallaan.

Yritin pitkästä aikaa katsoa mainoksen houkuttelemana luontodokkaria mutta yritys loppui tähän. Sai olla viimeinen kerta. Minkälaiset psykopervot näitä tekevät?Tekeleitä kehutaan tietysti maasta taivaaseen ja laatu on huippua. Varmasti kun kaikki vempeleet viimeistä huutoa käytössä ja rutkasti rahaa.

1

59

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Jatkoksi vielä, että ehkä nämä ohjelmat kuvastavat aggressiivista ja sotaisaa ajan henkeä. Mutta on se jo kyllä käynyt aivan riittävän selväksi että eläimet aina ja kaikkialla repivät ja raatelevat toisiaan ja kuolevat julmasti. Niin kuin ihmisetkin.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mies voi kohta mennä uimahallissa naisten saunaan

   Iltalehdessä oli laaja selvitys siitä voiko sukupuolensa miehestä naiseksi vaihtanut mennä naisten saunoihin. --Kyllä saa mennä, mutta vain julkisiin.
   Maailman menoa
   404
   2140
  2. Ei se haittaa

   rakkaani. Parempi näin. Silti tiedän, että ammuin nuolen sun sydämeen 💘. Sellaisella tarkkuudella, että muut ei siihen (helpolla) kykene🎯. Taisin ol
   Ikävä
   88
   1326
  3. Kyssäriä pukkaa nyt

   Mikä on kaivattusi nimi?
   Ikävä
   59
   1188
  4. Oudolta tuntuu

   Kun on joku joka välittää oikeasti täälläkin.
   Ikävä
   157
   971
  5. Nainen, minne tahtoisit muuttaa kanssani

   Jos meistä tulisi pari?
   Ikävä
   133
   947
  6. Hauskaa sunnuntaita

   Mahdollinen 2x🔥 :).
   Ikävä
   93
   763
  7. Ikävintä on kokea

   Kun toinen lähestyy niin sitä itse vetäytyy. Sitten kun itse lähestyy niin toinen vetäytyy. Vähänkuin magneetit jotka hylkivät toisiaan ja sitä ei ede
   Ikävä
   57
   738
  8. Teki mieli sanoa

   Ajatukseni karkaavat kuin levottomat perhoset sinne missä sinä olet. Teki mieli sanoa, että olet todellinen syyni. Alku ja loppu, avoin äärettömyys. A
   Ikävä
   35
   700
  9. Tämä on naiselle

   Hyvää iltaa ja yötä. Mikäli haluat olla rakas, meidän on nähtävä ja juteltava. näin toivoo.mies
   Ikävä
   34
   681
  Aihe