ulosmitatun asunnon oma myynti

Anonyymi-ap

Eli, saako alkaa myydä itse ulosmitattua oma asuntoaan, jossa asuu?
Se on ollut ulosoton huutokaupassa pari kertaa, mutta asiallisia tarjouksia ei ole saatu ja asunto palautui itselleni asumiskäyttöön. Toistaiseksi siis saan asua kodissani, mutta se on ymmärtääkseni "hukkaamiskiellossa" ja lainan panttina.
Miten protokolla menee, jos yritän itse jälleen myyntiä? Ilmoitus uo:lle? Lupa myydä?
Eikö velkojalle olisi vain hyvä jos aktiivisesti kaupataan velan vakuusomaisuutta?

10

117

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kyseessä on vaikea myyntikohde. Syrjäinen alue ja paljon remppavelkaa, joka tulossa. Jos laittaisin myyntiin alehintaan, mutta velkojalle sopivaan velkasummaan, miksei saisi yrittää?

  • Anonyymi

   Lukasenkaa on tiedotettu rauhasta.

   • Anonyymi

    Lukasenka omistaa omistaa asunnon toisen asuntoa ei saa myydä, Lukasenka haluaa pitää asunnon maksamattomasta velasta.


   • Anonyymi

    Ok. Eli alkaa palautua elämä raiteilleen....


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Lukasenka omistaa omistaa asunnon toisen asuntoa ei saa myydä, Lukasenka haluaa pitää asunnon maksamattomasta velasta.

    Mutta eikös Lukasenkakin olisi tyytyväinen, jos saisi rahat handuun eikä vain joutuisi tyytymään olemaan jonon häntäpään kupparina toivoen maailman tilanteen tekevän syrjäkylän asunnosta halutuimman? Oikea myyjä voi tehdä ihmeen ja realisoida mörskän kilpalaulantaan :)


  • Anonyymi

   Hiljainen myynti on hyvä tapa ilmoitella myyntihalukkudesta.

  • Anonyymi

   Miks sä pankin omaisuutta alat kaupata,ei ne sulle provikoita maksa.Et sä veloistas selviä vaikka saisitkin kaupaks,maksatko pankille vielä vuokraa asunnosta?

   • Anonyymi

    Ei ole pankin vaan ulosoton. Ja velat on kulutusluottoja ja velkoja on perintäyhtiö. Kun kerran voutikaan ei saa myytyä velkojia hykerryttävään hintaan (ei muhinkään hintaan), ekös olisi hyvä että velallinen itse on aktiivinen? Mikä tässä keississä on kompastus?


  • Anonyymi

   On tärkeää huomata, että asunnon myynti vaikuttaa myös ulosoton päättymiseen. Ulosotto päättyy, kun ulosoton kohteeksi joutuneet velat on maksettu tai kun ulosoton kohde on muutoin hävitetty, kuten asunnon myyntitulojen kautta.

   On suositeltavaa ottaa yhteyttä ulosottomieheen ennen asunnon myyntiä ja keskustella asiasta hänen kanssaan. Ulosottomiehellä on paljon tietoa ulosoton hoitamisesta ja hän voi auttaa sinua ymmärtämään, miten asunnon myynti vaikuttaa ulosottoon ja miten ulosotto hoidetaan myyntitulojen jälkeen.

   • Anonyymi

    Ok, ja joo näin teen.
    Mietin vain sitäkin, että vaikka kaikkia velkoja ei saisi kuoletettua myynnillä, saisi perintä kuitenkin leijonanosan ja voutinkin luulisi olevan tyytyväinen tulokseen. Omassa myynissä myyjällä on parempi asema kuin pakkomyynnin stigmalla, joten saattaa jopa mukavampia ostajaehdokkaita löytyä. Pienellä paikkakunnalla harva haluaa ostaa pakkohuutokaupan kohteita, siihen vaikuttaa ihan tunteet ja tuttuus. Helposti alkaa tulla puheita pienessä asuinyhteisössä "hyeenoista", jotka hyötyvät vähävaraisen asemasta.
    Naapurin serkun kaverille myynti olisi reilua ja transparenttia.

    Joka tapauksessa velallisen asema olisi parempi, kun se nollapiste (velkojen maksu) häämöttäisi jossain vaiheessa ja saisi luottotiedot takaisin. On eri tilanne, jos velkaa on 20t kuin 1t.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sara ja Pyry eronneet?

   Pitääkö huhu paikkansa, tietääkö kukaan?Joku kertoi, että olivat tapelleet rajusti Emma gaalan jälkeen ja sen jälkeen Sara poisti Instatililtään kaikk
   Kotimaiset julkkisjuorut
   113
   3274
  2. Alaston miesuimari järkytti suuresti naisuimareita Espoon Matinkylän uimahallissa

   Mikä siinä miehen alastomuudessa voi olla niin järkyttävää? Lainmuutoksen jälkeen tuo on normi. https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000009378839.html Pian
   Maailman menoa
   115
   990
  3. Koululaiset myyvät huumeita jopa kesken koulupäivän

   Taitaa huumeidenvastainen sota olla hävitty kuten viinanvastainen kieltolain aikana, kun kerran jopa kakarat tekevät huumeilla kauppaa. https://www.i
   Maailman menoa
   149
   902
  4. Sen takia sanoin sen

   Että et ottaisi itseesi kun ei ole tarkoitus sinua loukata. Me vain heijastellaan toistemme kipukohtia ja se tuntuu ikävälle.
   Ikävä
   100
   828
  5. Miten paljon vertaat itseäsi muihin?

   Mä huomasin joskus vertaavani omaa elämää toisten elämiin, mutta jossain vaiheessa huomasin (konkreettisesti) ettei ne kokemukset toisen elämisen laad
   Sinkut
   241
   773
  6. Milloin mies näimme viimeksi

   Ja millainen fiilis siitä jäi?
   Ikävä
   42
   762
  7. Hyvää päivää

   Naiselle hyvin samanlaiselle
   Ikävä
   101
   735
  8. Nyt lopeta.. jumalauta

   Ole niin hyvä. En rakasta sinua enää.
   Ikävä
   43
   723
  9. Yksi tavoite tälle vuodelle

   Tulen kietomaan sinut pikkusormeni ympärille. Jos pikkusormi ei riitä, niin käytän järeämpiä keinoja. Älä koita piiloutua minulta.
   Ikävä
   45
   684
  Aihe