Ennätysvähän kuolleita liikenteessä

Anonyymi-ap

Viimeksi 1941 yhtä vähän, vaikka autojen määrä moninkertaistunut. Silti palsternakat sun muut idiootit jaksaa öyhöttää miten paljon onnettomuuksia tapahtuu. Muistaa varmaankin oman nuoruutensa kun ajoivat kuin päättömät kanat ja itsehän ne nykyäänkin eniten vaaraa liikenteessä aiheuttaa.

3

63

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Vanhoja hesareita lukemalla, auto alle jääneitä oli vähintään 2-5 joka päivä. Itse kolareita kai on saman verran kuin ennen. Ennen kolarissa kaikki tuli syliin https://www.youtube.com/watch?v=fPF4fBGNK0U Bel Air hajoo kokonaan vaikka läkkipeltiä ei ole sekään auto. Malibussa ei edes A-palkki väänny, olo on kuin herran kukkarossa.

   • Anonyymi

    Mopoautolla käy huonosti minkä vaan kanssa ja Malibulle rekan kanssa. Niin kauan kuin teillä liikkuu hyvin erilaisia ajoneuvoja ja jalankulkijoita, kuolemia tapahtuu aina. Suurin osa rekan eteen ajaneista on itsemurhia, millähän meinaavat nekin estää. Niitä taitaa yli puolet ollakin, jollain ne tappaisi itsensä joka tapauksessa. Parempi tietysti etteivät sekoittaisi muita tekoonsa, mutta milläs estät.


  • Anonyymi

   "Nollavision tavoitevuosi on 2050, ja jo vuoteen 2030 mennessä liikennekuolemien määrän tulisi jäädä alle sadan. Töitä sen eteen riittää siten edelleen tehtäväksi."

   Tuo edellyttäisi että kytät lopettaa liikkumisen maanteillä, koska itse aiheuttavat suhteessa varmaankin eniten onnettomuuksia ja 0-tavoite yleensäkin mahdoton. Jalankulkijoitakin kaatuilee aina liukkaalla. Työpaikoilla kuolee myös paljon, työt siis syytä lopettaa, juuri joku kuoli telakalla.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Naisen keho ei ole miehen oikeus

   Miesten seksuaalisten tarpeiden täyttäminen ei ole naisten tai yhteiskunnan velvollisuus. Seksi ei ole kenenkään oikeus. https://www.hs.fi/mielipide/a
   Sinkut
   230
   1648
  2. Pelkäsin Sinua

   Nainen, siksi pakenin eikä meistä koskaan tullut mitään 😓. Pidin liikaa sinusta, niin siksi pelkäsin. Tiedän että meistä olisi tullut jotakin hyvää j
   Ikävä
   40
   815
  3. Naiset tulleet liiankin itsenäiseksi

   Naisten asema on Suomessa yliarvostettua ja tämän kyllä huomaa naisten käyttäytymisestä.
   Maailman menoa
   368
   707
  4. Hyvää iltaa

   Onko tullut edistymistä kaivattunsa kanssa? Tämä kysymys erityisesti yhdelle miehelle täällä. :)
   Ikävä
   88
   678
  5. Nainen tuutko mun vaimoksi

   Ostin jo sormukset ja rakastan sinua ♥️♥️♥️♥️
   Ikävä
   49
   644
  6. Erdogan haluaisi Suomen nyt Natoon

   Tuokin ukkeli on melkoinen tuuliviiri. Vielä muutama päivä oli ihan eri mieltä kuin tänään. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000009358534.html "Turki
   Maailman menoa
   317
   643
  7. Jos nainen et olisi tuollainen mörökölli

   Meistä olisi tullut vähintäänkin hyvät ystävät. Taidat suhtautua kaikkeen liian vakavasti, mietit liikaa ja rakennat itsellesi henkisen umpikujan.
   Ikävä
   42
   638
  8. Ikuisuusaihe yön pimeiden tuntien mausteeksi

   Kuka nyt sitten on koijannut, ketä ja miten, se on aina hyvä debatin paikka. Ei ne miehetkään puhtaita pulmusia tuolla saralla ole, siksi kummeksuttaa
   Sinkut
   166
   619
  Aihe