Yhtiön softa päättää sen, kuka voittaa

Anonyymi-ap

Nettipokerin tuntevat tietävät jo sen, että tietokoneohjelma eli random number generator (RNG) valitsee jakoon ja käteen tulevat kortit siten, että huonot pelaajat voittavat hyviä pelaajia todennäköisemmin ja päinvastoin.

Näin ollen yhtiön softa valitsee sen, kuka milloinkin voittaa. Jos teet laskelman siitä, millä todennäköisyydellä häviät ns. isot potit ja olet hyvä pelaaja, niin huomaat, että häviät ne reillusti yli 50 % todennäköisyydellä, vaikka voiton todennäköisyys olisi oddisen mukaan siinä vaiheessa kättä 57 % niin kuin minulla on ollut.

Huomaat myös aivan järjettömiä ohivetoja ja ansoja, jotka eivät mitenkään sovi todennäköisyyden piiriin. Saatat hävitä yhden session aikana jopa 100 % käsistä, joiden voiton todennäköisyys on ollut yli 50 %. Silloin häviät myös pienet potit, et vain isoja. Potti on iso, kun olet sijoittanut siihen 20-25 % sisäänostosta pelialustasta riippuen.

Mielenkiintoista on myös se, että lähes kaikki saitit toimivat samalla tavalla eli huijaavat hyviltä pelaajilta rahat samalla kun pitävät huonoja riippuvuudessa antamalla heille ansaitsemattomia voittoja yli määrän. Ei ihme, että hyvät pelaajat vähentävät pelaamistaan ja jopa lopettavat sen kokonaan näiltä saiteilta.

1

90

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Puhun siis keskinkertaisesta voiton todennäköisyydestä kun sanon 57 %. Yksittäisiä käsiä olen hävinnyt tässä vaiheessa kusetusta jopa 94 % todennäköisyydellä ja toistuvasti joka ikinen kerta, kun lähden mukaan isoon pottiin johtoasemassa.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sara ja Pyry eronneet?

   Pitääkö huhu paikkansa, tietääkö kukaan?Joku kertoi, että olivat tapelleet rajusti Emma gaalan jälkeen ja sen jälkeen Sara poisti Instatililtään kaikk
   Kotimaiset julkkisjuorut
   156
   4291
  2. Alaston miesuimari järkytti suuresti naisuimareita Espoon Matinkylän uimahallissa

   Mikä siinä miehen alastomuudessa voi olla niin järkyttävää? Lainmuutoksen jälkeen tuo on normi. https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000009378839.html Pian
   Maailman menoa
   131
   1491
  3. Koululaiset myyvät huumeita jopa kesken koulupäivän

   Taitaa huumeidenvastainen sota olla hävitty kuten viinanvastainen kieltolain aikana, kun kerran jopa kakarat tekevät huumeilla kauppaa. https://www.i
   Maailman menoa
   176
   1247
  4. Miten paljon vertaat itseäsi muihin?

   Mä huomasin joskus vertaavani omaa elämää toisten elämiin, mutta jossain vaiheessa huomasin (konkreettisesti) ettei ne kokemukset toisen elämisen laad
   Sinkut
   286
   915
  5. Nyt lopeta.. jumalauta

   Ole niin hyvä. En rakasta sinua enää.
   Ikävä
   47
   910
  6. Sen takia sanoin sen

   Että et ottaisi itseesi kun ei ole tarkoitus sinua loukata. Me vain heijastellaan toistemme kipukohtia ja se tuntuu ikävälle.
   Ikävä
   106
   891
  7. Milloin mies näimme viimeksi

   Ja millainen fiilis siitä jäi?
   Ikävä
   47
   886
  8. Hyvää päivää

   Naiselle hyvin samanlaiselle
   Ikävä
   101
   777
  9. Yksi tavoite tälle vuodelle

   Tulen kietomaan sinut pikkusormeni ympärille. Jos pikkusormi ei riitä, niin käytän järeämpiä keinoja. Älä koita piiloutua minulta.
   Ikävä
   50
   776
  Aihe