Laatokka kuuluu Suomeen

Anonyymi-ap

Venäjän hiukan turpiin saanut asevoima
kärsii ja kuolee sodassa millä ei ole oikeutusta. NATO/USA ei uskalla neutraloida Putinia. Kyky löytyy jos halua on. Kestänee n. 7.min. Imatralta. Laatokka ja Petsamo kuuluu meille. 3 vkoa ne on hallussa ja uudet - ei kun - oikeat rajat. Menneenkö?

6

166

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kun katsoo karttaa, eikö Venäjälle riitä Putinille riitä jo valtavat Venäjän alueet joita haluaa pitää alistuksesssaan, pitää vain ryöstää lisää!! Pakottaa, painostaa, kiristää, hävittää..
      harhaiset väitteensä että Venäjää uhataan vaikka Putin hävittää Ukrainaa ja uhkailee koko ajan länttä! Nyt Välimerelle hypersooniset aseet laivoissa.

    • Anonyymi

      Venäjä on kautta historiansa barbarisoinut ja ryöstänyt alueita. On samaan aikaan niin tarkka ettei sitä saisi häiritä lainkaan. Ja sen kansalaisia. Kun Putin tapattaa oman maansa kansalaisia koko ajan, kiduttaa ja alistaa heitä. Ukrainassa Venäjä on itse syyllinen venäjänkielisten- ja mielisten alueiden ja ihmisten joukkokuolemiin ja täyshävitykseen tässä sodassa.

    • Anonyymi

      eu.sta tämä sota on jatkuu niin kauvan kun avustavat ukrainaa.Parempi olis antaa se mätä paise pois niin tilanne normaalisoituisi

      • Anonyymi

        Ei Venäjä silti voittaisi. Onnistuisi vaan tappamaan enemmän siviilejä. Mitä enemmän aseapua lähtee Ukrainaan sitä nopeammin sota loppuu.


    • Anonyymi

      Joulukuussa Helsingborgissa kokoontuivat tšetšeenien, tataarien, baškiirien, nogaiden, tšerkessien, karjalaisten, kasakoiden ja muiden edustajat. He julistavat Venäjän olevan epäonnistunut valtio ja vaativat loppua Venäjän federaatiolle. Foorumi antoi julistukset Karjalan ja ”Siperian konfederaation” itsenäisyydestä. Siperian konfederaatio on siperialaisaktivistien pitkään haaveilema itsenäinen alue.

    • Anonyymi

      Venäläisanalyytikko Grigori Golosov kirjoitti elokuussa, että pakottamalla alueet värväämään ”vapaaehtoispataljoonia” Ukrainaan, Putin kiihdyttää Venäjän romahdusta ja lisää todennäköisyyttä sen kääntymisestä väkivaltaiseksi.

      Jakutialainen liberaalipoliitikko Anatoli Nogovitsyn sanoo, että Venäjän ”viranomaisten toimintaa voi kutsua kansanmurhaksi”.

      – Meitä jakuutteja on noin 400 000. Se ei ole paljon, kun otetaan huomioon, että monet heistä ovat vanhuksia ja lapsia. Työ- ja perheikäisiä miehiä on noin 100 000 enintään. He hävittävät pienet kansat, toteaa Novogitsyn.

      Esimerkiksi Mongolian rajalla sijaitsevassa pienessä Tuvan tasavallassa kaatuneita on yksi 3300 asukasta kohden, kun Moskovassa vastaava luku on 1:700 000. Sen sijaan 700 000 nuorta venäläismiestä on poistunut Venäjältä välttääkseen rintamalle joutumisen.

      Kalmukkiseparatisti Batyr Boromangnajevin mukaan ”liikekannallepano vahvisti sodanvastaista trendiä”. Baškiiritoimittaja Aigul Gimranova taas on sanonut liikekannallepanon olevan ”vähemmistökansoihin kohdistuvaa kansanmurhapolitiikkaa”.

      Venäjä tappaa nyt kaksi kärpästä yhdellä iskulla käymällä sotansa Ukrainassa kansallisilla vähemmistöillään, sanoi Gimranova syyskuussa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      3170
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      117
      2214
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      43
      1624
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1408
    5. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      76
      1112
    6. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      941
    7. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      904
    8. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      900
    9. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      815
    10. Rahtari s salmi

      Onkohan jutussa perää että kylän tyhmin rahtari on palanut ratista
      Suomussalmi
      8
      795
    Aihe