Mistä totuuden voisi löytää?

Anonyymi-ap

Olen harrastanut egybtologiaa, opiskellut historiaa ja eri maailmanuskontoja sekä perehtynyt ufo-kulttuuriin. Koulutukseltani olen DI.
Luulen, että tuolta pohjalta ihminen voi löytää ainakin omaa sieluaan tyydyttävän totuuden moniin elämän suuriin kysymyksiin.

16

85

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Aina tulee uusia kysymyksiä.

      Ja jotku kysymykset saattavat jäädä ainaiseksi avoimeksi tai muuttua turhiksi uuden tiedon valossa.

      Nyt on pinnalla multiversumi. Eli onko olemassa useita (osa ) universumeita, joista yksi olisi tämä meidän 13 miljardia vuotta vanha.

    • Anonyymi

      Oletko tutustunut Logokseen? :


      https://fi.m.wikipedia.org/wiki/Logos

      Jos et jaksa lukea, tässä makupala:

      Herakleitos tarkoitti sanalla todellisuuden järjestävää periaatetta, joka hallitsee kaikkea ja luo kaiken yhteyden.

    • Anonyymi

      Itse olen tutkiskellut pintapuolisesti mm. teosofiaa, urantia-kirjaa ja sheldan nidlen välittämiä viestejä vuodesta 2000 alkaen. Varsinaista asioiden syvempää ymmärtämistä ja sisäistämistä alkoi tapahtua kuitenkin vasta omakohtaisten kokemusten kautta. Uskonkin, että jos vilpittömästi vastauksia etsii ja kaipaa, niin niitä annetaan.

      • Anonyymi

        "Varsinaista asioiden syvempää ymmärtämistä ja sisäistämistä alkoi tapahtua kuitenkin vasta omakohtaisten kokemusten kautta."

        Kiinnostaa tietää millaisten kokemusten kautta?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Varsinaista asioiden syvempää ymmärtämistä ja sisäistämistä alkoi tapahtua kuitenkin vasta omakohtaisten kokemusten kautta."

        Kiinnostaa tietää millaisten kokemusten kautta?

        Joskus on tullut jotain täällä kerrottuakin, mutta ymmärrän, että niihin ei ole helppo uskoa. Mutta yleisellä tasolla, kokemus voi olla suorakin kontaktiyhteys korkeamman dimension olentoon, tai taivaallinen näky ja ilmestys. Telepaattisen yhteyden voi saada jopa taivaalla olevan valoilmiön kanssa. Hetkellisesti voidaan antaa myös korkeampi värähtelytaso, joka mahdollistaa mm. voimakkaat telepaattiset kyvyt ja silloin voi havaita sen, että tämhän onkin tuttua entuudestaan, mutta ei oikein voi muistaa, että mistä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Varsinaista asioiden syvempää ymmärtämistä ja sisäistämistä alkoi tapahtua kuitenkin vasta omakohtaisten kokemusten kautta."

        Kiinnostaa tietää millaisten kokemusten kautta?

        "Unihalvaus" on tietääkseni yleinen kokemus ja aiheesta tehdyssä dokumenttielokuvassa sen uskotellaan johtuvan luonnollisista syistä. Kun sen kokee kerran, niin kokija saattaa ajatellakin niin, mutta entäpä jos sen kokee useammankin kerran lyhyen ajan sisällä. Itse koin sen ainakin kolme kertaa lyhyen ajan sisällä vajaa pari vuosikymmentä sitten ja olen täysin varma, että oli henkiolennon aiheuttamaa.


    • Anonyymi

      Hölynpölyyn ei kuitenkaan kannata mennä, eikä sellaiseen pidä uskoa.

    • Anonyymi

      Eikös se ns. Totuus sielulle löydy Raamatusta? Näin ainakin kristinuskoiset sanovat.

      Tai sitten voit käsitellä eri aiheita erikseen ja tutustua mitä niistä tiedetään. Siinä pitää vain hyväksyä, ettei kaikesta ole mitään absoluuttista totuutta. Tai ettei kaikki vastaukset ole ruusuisia.

    • Anonyymi

      "Olen harrastanut egybtologiaa, opiskellut historiaa ja eri maailmanuskontoja sekä perehtynyt ufo-kulttuuriin. Koulutukseltani olen DI"

      Kaikella kunnioituksella en kyllä usko tuosta CV- luettelosta kuin että olet jokseenkin kiinnostunut historiasta ja ufoista.

      Egyptiä ei millään kielellä kirjoiteta b- kirjaimella ja maailmanuskontojen opiskelu siten että niistä voi asiantuntijana puhua, vaatii liki elinikäisen tutkumustyön.

      Diplomi-insinööriydellä ei ole mitään tekemistä ufojen kanssa, koska tuskinpa sinä olet kuitenkaan ilmailualalla taikka kehittelemässä jotakin uutta ja mullistavaa propulsiota.

      Egyptologiaa ei voi katsoa harrastavansa katsomalla National Geographicilta Egyptin salaisuudet- sarjaa. Silloin voi sanoa olevansa kiinnostunut Egyptistä.

      • Anonyymi

        Kyllä avaukseni oli jokseenkin karkea läpileikkaus historiastani, mutta tulkitset nyt kuitenkin viestini eri tavoin kuin oli tarkoitukseni. Otan sen verran takaisin ja tarkennan, että omasta mielestäni pystyn jo varsin kohtuullisesti luokittelemaan ja hallitsemaan eri lähteistä vyöryvää tietovirtaa sekä ylläpitämään tältä pohjalta maailmankuvaa, jota ei enää aivan pienistä tarvitse muuttaa.


    • Anonyymi

      Et ole kuitenkaan saavuttanut Helliksen viisautta etkä opintosuorituksiakaan. Suomesta ei taida toista hänen vertaista asian tuntijaa löytyä kovin helpolla.

      • Näsäbroileri katkerana heti alkuvuodesta?

        Minun koulujani on turha kadehtia. Keskeytin lukion lintsattuani toisesta luokasta puolet ja menin töihin kylmäkonetehtaalle 17 markan tuntipalkalla.

        En oppinut yhtään mitään mikä liittyisi ufoihin ja jos opinkin, en enää muista mitä. Lennokkikerhossa opin vähän aerodynamiikkaa, mutta siitäkään ei ole ufostelussa apua.

        Mikään koulu maailmassa ei taida vieläkään opettaa ufologiaa ja kenenkään Kuljun on turha kehuskella että heillä on tutkijoina "professoritasoisia" tutkijoita, sillä ufologiaan harva professuuri liittyy laisinkaan.


    • Anonyymi

      - "Mistä totuuden voisi löytää?"

      Meille tuputetaan "totuutta" monesta suunnasta. Kuten alueilta uskonto, kanavoitu ilmoitus, tieteen löydöt ja teoriat. Ongelma ei olekaan mistä sen totuuden löytäisi, vaan miten sen tunnistaisi oikeaksi totuudeksi.
      Jokainen oikeakin totuus on vielä osatotuus jostain suuremmasta. Meidän onkin tyydyttävä ja hyväksyttävä jonkinlainen jatkuva epätietoisuuden tila.

      ... Voimme vain rakentaa omaa totuudellista maailmankuvaamme kuin pala palalta. Omatun tietomme kasvaessa, kokemuksen myötä harjaannumme tässä taidossa ymmärtää näitä korkeampia totuuksia - väärä, epätodellinen väite, valhe, se ei enää "palapelin palana" sovikaan siihen laatimaamme kokonaiskuvaan. Näin lopulta harjaanumme tunnistamaan myös erheellisen väitteen tai valheen.

      ... Tietenkin ongelma oli ratkaistu jos jokainen kuulisi kirkkaana sisäisen hengen äänensä tai olisi henkilökohtaisesti vuoropuhelussa, yhteydessä korkeisiin henkivoimiin.

    • Anonyymi

      "Totuutta ei ole. On vain mielipiteitä".
      Vanha venäläinen sananlasku.

      • Tämä amerikkalainen vastaava versio tarkoittaa käytännössä ihan samaa.

        CIA:n ulkomailla toimivaksi agentiksi pääsyyn vaaditaan monenlaisia psykologisia testejä, joilla selvitetään hakijan persoonaa, motiiveja, toimintakykyä paineessa, logiikkaa ja montaa muuta ominaisuutta. Samaan tapaan kuin lentäjille tehdään.

        Loppuhaastatteluissa kysytään mitä totuus sinulle merkitsee. Kysymys on kompa, jollaisia kuulema Elon Musk esittää työhaastatteluissa kandidaateille.

        Vastauksessa et saa sanoa että "riippuu näkökulmasta ja tilanteesta", koska silloin kyseenalaistat tehtäväsi ja sinun näkökulmasi ei kiinnosta CIA:ta vaan sinä olet töissä siellä ja teet vain ja ainoastaan kuin on käsketty.

        Siellä on siis vain yksi totuus ja se on tehtävän suorittaminen ja maasi palveleminen. Totuus on päätetty työnantajasi toimesta.

        Liiallinen älykkyys ei välttämättä palvele tehtävän suorittamista sodassa eikä yritystoiminnassa. Suoran toiminnan henkilöt on parhaita agentteina sekä palkkajohtajina, ÄO noin 115, se on suunnilleen tutkimusten mukaan tehokkaan toimijan ÄO.

        Ei mieti liikaa, toimii nopeasti ja vakuuttavasti eikä jää suu auki pähkäilemään tilannetta muulta kuin tarkoituksen kannalta.


    • Anonyymi

      "Viisaus ja edistys ovat ainoastaan totuudessa. Hengentieteen opiskelun pääteemana on totuus, ja ilman sitä emme kehity emmekä edisty pyrkimyksissämme edetä kohden valoa."
      - Hesiodos Foinix /Yhteys ufoihin ja henkimaailmaan

      "Totuuden taju on yleensä synnynnäinen vanhoista elämistä hankittu ominaisuus, joka periytyy sen mukaan kuinka rehellisiä olemme puheissamme olleet."

      "Valheellisen ihmisen erottaa yleensä seuraavista ominaisuuksista:
      1. Hän on harvinaisen lipevä ja makea... :D
      2. Henkilö joka on synnynnäinen valehtelija tai suuri liiottelija, ei pysty pitkään katsomaan toista ihmistä silmiin, koska silmät ovat sielun peili.
      3. Henkilö joka usein muistaa väärin tai valehtelee pienissä asioissa, niin hän valehtelee myös suurissa - valhe on kuin siirappi, josta ei yleensä pääse eroon samassa elämässä, jolloin on valehtelemisen aloittanut. "

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      30
      1929
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      6
      1792
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      15
      1281
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      7
      1184
    5. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      20
      1159
    6. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      10
      1095
    7. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1041
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      7
      1005
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      6
      1004
    10. 10
      980
    Aihe