koulukiusattu

Anonyymi-ap

mä en oikee tiiä miten tän sanois mutta mulla on yks kaveri joka asuu pienes kaupungis, enkä viitti sanoo nyt sitä täällä koska joku voi tietää mistä ihmisestä on kyse. mutta sanokaa ihan oikeesti ne ketkä haukutte ja syrjitte ihmistä joka on yksin, minkä takia pitää olla niin tunteeton ihminen että pitää haukkua jolla ei oo kavereita. tätä mun kaveria on haukuttu ala-asteelta asti ja amikses sitä myös jatku. ja harmi kyllä sinänsä et tätä vaan jatkuu, sitä on nyt pian yli 15 vuotta haukuttu. oikeesti siis mitä kivaa siinä on että pitää olla nii ilkee toista kohtaa. ja samalla se kärsii masennuksesta ja on aika herkillä tän asian suhteen, eikä mikään ihme ku on herkkä ja hiljane ihmine kyseessä. haluun vaa sen sanoo teille kiusaajille et miettikää, mitä se toine joutuu kokemaan elämänsä aikana. ja ikuiset arvet kyllä jättää jos tätä menoo vaa jatkuu. ja sitte toine juttu et tää kaveri on vaa sitkeesti hakenu töitä yli 2 vuotta tuloksetta. vastauksena että ei oteta, ei valita tai muuta vastaavaa. tottakai eihä sitä mihkää oteta ku se pelkää et se joutuu työpaikalla kiusatuks. ja tosi törkeetä vielä se että aikuset ihmisetki sitä haukkuu ja nuoret, eli periaattees koko kaupunki. eikä se kovin helpolla voi muuttaa toisee kaupunkii koska ei oo työpaikkaa tarjolla mihi menis. ja tähän loppuun haluun sanoo vielä että täällä oikeesti eletään vaan kerran niin miettikää et toiset saa pitää kavereitten kaa hauskaa ja olla joka päivä shoppailla sun muuta. ja mitä tekee yksinäine ihmine pelkää että joutuu kärsiin koko elämänsä helvetin keskellä.

11

324

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Netissä on sellainen nuortennetti jolle voi soittaa,kirjoittaa numero on auki vuoden jokaisena päivänä,ja siellä on aikuisia joilla on aina aikaa kuunnella ☺️ sitten on sellainen apuu chat sinne voi kirjoittaa mieltä painavista asioista. Jos ystävääsi kiusataan koulun ulkopuolella myös asiasta voi ilmoittaa poliisille 😉 ja jos joku netissä kiusaa siitä pitää aina kertoa aikuiselle😉 myös netistä voi varata ajan psykologille ja kertoa mieltäpainavista asioista

    • Anonyymi

      Jos kaverisi, tai te yhdessä keksisitte jotakin uutta tekemistä, eli olisitte "poissa silmistä" niin jos kiusaajatkin sitten keksisivät jo muuta tekemistä itselleen. Kaverisi voisi kohottaa itsetuntoaan ja työosaamistaan jollakin esim työllistymiseen tarkoitetulla kurssilla, jotka ovat ilmaisia ja joissa saa työnhakuvalmennusta, tietoa hyvistä työpaikoista, työhakemuksen laadinta ohjeita ja atk opetusta ym. Toivon kaverisi pääsevän eroon tästä kiusaamiskierteestä ja saavan itselleen hyvän työpaikan ja valoisan tulevaisuuden. Tätä samaa toivon myös Sinulle.

    • Anonyymi

      Kyllä nämä kiusaajatkin tulevat vielä siihen tilanteeseen että häpeävät ja katuvat kiusaamista..kunhan kehittyvät aikuisiksi. Tosin joillakin kiusaajilla kiusaaminen jatkuu työpaikoilla.
      Kiusatut!! Pää pystyyn. Kiusaaminen tekee teistä loppujen lopuksi lujia. Lujempia selviytyjä kuin mitä on teidän kiusaajat!

      • Anonyymi

        Tai sitten ei tule


    • Anonyymi

      en oikein ymmärrä koulukiusattuja siinä mielessä, että onko kyseessä todella herkkä ihminen.Jotain täällä maailmassa pitää kuitenkin kestää. Aikuisena ainakin.TIETYSTI JOS KIUSAAMINEN ON JATKUVAA JA FYYSISTÄ, SE ON ERI ASIA.

    • Anonyymi

      Kiusaajien mielestä kiusaaminen on hauskoo ja siitä he saavat tietynlaisii kohtauksiin!

      • Anonyymi

        Psykopaattiset ja sosiopaattiset ihmiset kiusaavat! Ei oikean moraalin omaavat ihmiset kiusaa ketään! Ongelmat heillä itsellä!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Psykopaattiset ja sosiopaattiset ihmiset kiusaavat! Ei oikean moraalin omaavat ihmiset kiusaa ketään! Ongelmat heillä itsellä!

        Ihan niin, normaali ihminen ei tunne halua kiusata ketään, mutta nämä kiusaajat ovatkin epänormaaleja, niillä on paljon ongelmia elämässään siksi kiusaavat, saavat ilmeisesti siitä jonkinlaista nautintoa .


    • Anonyymi

      Mua on kiusattu 4 vuotta. Olen antanut sen olla ja on toiminut.

      • Anonyymi

        Tuo on hyvä ohje, ei välitä vaikka kiusataan.
        Se on kiusaajalle paras kosto sillä hetkellä kun ei reagoi mitenkään. Antaa kiusaajan vaan räksyttää.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      91
      1525
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      171
      1230
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      104
      1070
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      15
      967
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      86
      890
    6. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      66
      803
    7. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      40
      787
    8. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      60
      744
    9. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      743
    10. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      738
    Aihe