Puerto plataan tammikuussa?

loman ja auringon tarpeessa!

Hei!

Olen suunnittelemaasa matkaa Puerto plataan tammikuussa 2006. Hotelli olisi Hotelli Occidental Grand Flamenco. Onko tammikuussa lämmin ja paistaako aurinko? Tiedän, että siellä sataa jonkin verran, mutta mikä on esim.kahden viikon saldo tammikuussa? Onko kokemuksia hotellista? Kaikki tieto paikasta on tervetullut. Lähiaikoina pitäisi vahvistaa matka, joten haluaisin kuulla vielä joitain henkilökohtaisia kokemuksia. Kiitos asiallisista vastauksista:)
Aurinkoa ja rentoutumista arjen kiireestä lähden hakemaan, joten onko oikea paikka? Thaimaa oli toinen vaihtoehto, mutta nuo järistykset hiukan vaivaavat mieltä...

9

3313

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Edu

      Olin Puerto Platassa tammikuun kaksi ensimmäistä viikkoa vuonna 2004. Tällöin satoi muutamana päivänä ja taisi olla pari kokonaista sadepäivää. Mutta tästäkin huolimatta ilma oli tosi lämmin eikä pitkiä housuja tarvitse jalkaan laittaa. Ko. hotellista ei ole kokemuksia.

      Paikka on juuri oikea valinta, jos haluaa aurinkoa, lämpöä, rentoutumista!!

    • Ninni

      Oltiin helmi-maaliskuussa puerto platassa ja kyseisessä hotellissa. Hotelli on mukava,siisti ja viihtyisä, ruoka todella hyvää ja palvelu toimii. Joka ilta on jotain ohjelmaa ja showta, ja nekin mielestäni melkein aina viihdyttäviä. Aika paljon löytyi hotellin puolesta pientä tekemistä ja harrastusta, varsinkin pienemmille.

      Rentoutumaan siellä kyllä pääsee... Kovin on letkeää menoa. Itse en kyllä enää samaan paikkaan lähtisi kahdeksi viikoksi koska aika kävi todella pitkäksi ja oli suorastaan tylsää.
      Liian rauhallista minulle. Yleisesti ottaen reissu oli pettymys. Paikka ei ollutkaan millään lailla exoottinen..."kuiva" matkakohde jos sen noin voi ilmaista.

      Mutta kuka tykkää mistä. Toivotan jokatapauksessa hyvää reissua minne sitten ikinä päätätkin suunnistaa ja jos tulee vielä kysyttävää niin mailaile. Vastailen mielelläni.

    • Jou
    • Anna

      Juuri kävin varaamssa Puerto Plataan Occidental Grand Flamenco hotelliin kahden viikon reissun. 5.1. on lähtö. Lähdössä on minä ja avokki (22v ja 24v) sekä ystävä pariskunta. Kauan mietin vielä matkatoimistossakin tuon ja Brasilian välillä. All inclusive hotelli kuitenkin veti sen verran puoleensa että päädyttiin tähän vaihtoehtoon. Toivottavasti ei ihan koko aikaa sada vaikka pieniin sateisiin täytyykin varautua. Rentoutumista, hyvää ruokaa ja aurinkoa tietysti odotetaan.

      • varautua

        myös vähän kovempiinki sateisiin. nm. viime joulukuussa siellä uinut.niin maalla kuin meressä.


    • Lazy days

      Olimme v.2000/2001 vuodenvaihtessa Riu Merenguessa ja olo ei olisi voinut olla rennompaa. Lämmintä piisasi ja parina yönä tuli vettä, mutta päiväksi taas selkeni. Välillä troppinen virkistävä kuuro ei ole lainkaan pahitteeksi. Jos kaipaa löhöilyä ja helppoa olemista, niin paikka on oikea!
      Sen verran ihastuttiin paikkaan, että olemme lähdössä Riu Merengue hotelliin uudestaan ensi jouluksi/vuodenvaihteeksi. Tosin hiukan arveluttaa, kun viime kevään sai lukea, että heillä oli siellä jokin vatstaepidemia. Sain kuitenkin hotellista sekä matkanjärjestäjältä tietoa, että ongelma olisi ohi, joten näillä näkymin mennään uudelleen. Maanjäristyksiin on vaikea ottaa kantaa, kun koko Karibia on karibian laatan päällä, joten eiköhän se sielläkin tule jos on tullakseen.

    • qwerty

      Saaren ongelmana on sähköntuotanto. Siksi lähes jokaisen hotellin jollakin nurkalla pauhaa Caterbillarin generaattori yötä päivää. Ei ehkä haittaa suurissa hotelleissa, mutta ulkona liikkuessa sen kuulee kiusallisen kovana. Rannoilla joutuu ihan tosissaan häätämään kauppiaita, jotka tarjoavat kaikkea mahdollista aurinkotuoleja, kokista, t-paitoja jne jne. Meri voi olla vaarallisenkin aallokkoista, mutta ainahan on uima-allas (niitä on tosin Suomessakin ja kunnallisesti hoidettuja. Turistit ovat nostaneet hinnat eu:n tasolle, joten rikasta ei pääse leikkimään. Alikehittynyt paikka, josta ulkomaiset yrittäjät imevät tuoton Kanadaan ja Saksaan.

    • oli

      2004 helmikuun alussa. Hyvät kelit, mukava ilmasto. Tänne pitää vaan ottaa all inclusive hotelli, ne on tosi tasokkaita. Meillä oli Gran Ventana Puerto Platassa. Hintataso on järkyttävän suolainen jos ostaa syötävät ja juotavat "vapailta markkinoilta". Ota all inclusive, niin ei mene killinkiäkään rahaa (ellet anna siivoojalle tippiä ja jätät tuliaiset väliin).

      • miniperhe

        siis, ollaan ajateltu tuota puerto plataa, mutta paljonkohan kannattaa varata rahaa kahden viikon lomaan? minkälainen hintataso sielä on? toisena vaihtoehtona tietenkin olisi Thaimaa, entuudestaan tietää, että sielä on halpaa....
        mitä jos ottaa hotellin pelkällä aamiaisella?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      342
      3504
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      228
      2142
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      59
      1682
    4. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      5
      1557
    5. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      85
      1414
    6. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      289
      1289
    7. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      52
      1131
    8. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      83
      1121
    9. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      86
      1117
    10. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      956
    Aihe