Taas bullit tappoi omistajansa

Anonyymi-ap

Onneksi ei sentään sivullisia. Miksi ihmeessä tuollaisia rotuja sallitaan ja miksi kukaan idiootti edes ottaa niitä. Entinen maajoukkua jaölkaåalloilija pääsi hengestään.
https://www.iltalehti.fi/jalkapallo/a/81593efc-cc62-4f24-963c-801c9d99cb5d

Tuollaisten petoelukoiden avulla on helppo tehdä murhakin, ei kannata luottaa kehenkään rakkihulluihin, varsinkaan jos omistaa bulleja, todennäköisesti psykopaatti tai rikollinen.

17

63

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Suomi on hullu maa kun akat pääsi päättämään asioista, täyttävät maan petoelukoila, rakeilla ja musuilla.

    • Anonyymi

      Yksi rakki edes määrätty lopetettavaksi, mutta viisi kertaa ehti hyökätä ihmisten kimppuun ja aivan liian pienet korvaukset joutui maksamaan. Toivottavasti tuli rakkihullulle ainakin isot oikeudenkäytikulut, kolme vuotta pitkittänyt valituksellaan.

      Ei tuollaisista kuuluisi voida valittaa, kuula kalloon vaan heti ensimmäisestä puremasta. Jokaisen uhrin kannattaa hoidella itse rakki hengiltä millä tavalla tahansa, koska itsepuolustus sallittua ja irtorakin saa lopettaa muutenkin.

      "Hovioikeuden mielestä koiranomistaja ei esittänyt selvitystä siitä, että eläimen valvonnan puutteet olisi korjattu riittävällä tavalla.

      – Pelkästään ajan kulumisen perusteella ei voida riittävän luotettavalla tavalla varmistua siitä, että koira ei enää aiheuta vaaraa ihmisille, hovioikeus linjasi tiistaina.

      Viimeisin vaaratilanne tapahtui Riihimäellä 18. lokakuuta vuonna 2019, jolloin koiranomistaja laiminlöi eläimensä valvonnan. Koira hyökkäsi postilaatikoilla olleen miehen kimppuun, ja puri tätä molemmista käsistä. Miehen mukaan koiran käytös oli ”aivan hullua”. Koira rauhoittui vasta, kun omistaja otti eläintä niskasta kiinni.

      Jo tätä ennen koiran käytöksestä oli tehty poliisille neljä rikosilmoitusta. Koira oli purrut muun muassa ihmistä jalkaan.

      Koiranomistaja sai vammantuottamuksesta ja eläimen vartioimatta jättämisestä 50 päiväsakkoa, joka teki hänen tuloillaan 300 euroa. Koiranomistaja joutuu maksamaan myös uhrille liki 430 euron korvaukset kivusta, särystä ja muista kuluista."
      https://www.is.fi/kotimaa/art-2000009333034.html

      • Anonyymi

        Voihan vittu mitkä sakot ja korvaukset. USAssa olis akalle häkki heilunut.

        No mutta, mitäs äänestätte suvakkipuolueita.


    • Anonyymi

      Niin, eihän tuo rodun kannalta mikään positiivinen uutinen ollut. Yksi koirista taisi olla monirotuinen.
      Nuo ovat upeimpia koiria, mitä tiedän. Kauneimpia joka kantilta katsottuna; lihaksikas runko, upea ilme ja rungon rakenne, joten sääli jos ne tosiaan tekevät tuota mitä kirjoitetaan...

      • Anonyymi

        Vastenmielisimmän näköisiä elukoita mitä tiedän, mutta paljon lihaa vartaaseen.


    • Joo ihan kästtämätöntä että koira voi toimia noin.
      Itse 8 saksanpaimenen omistajana ja nyt vanhuuttani yhden pienen serobin en olisi sakuistanikaan koskaan uskonut moiseen. Ne olivat ystävällisiä kaikille ja ns. vahtimisvaisto oli viimeisellä koirallamme suurempi kuin edellisten.

      Saksanpaimenhan oli joku varottava rotu tuohon aikaa mutta kun mulla ei muuta ollut ollut niin otin uuden sakun.
      Enkä jotunut pettymään paitsi parin sakun kohdalla tili lonkkaongelmaa dun muut lihasperäistä juttua.
      Luonteeltaan ne olivat ihania, yhtään vhaista sakua ei ollut paitsi uhkaaassa tilanteessa. Sellaisia ei muuten ollut mutta tytön mimen saanut Sara kerran otti lashkeesta kiini miestä joka seisoi takanani.

      • Anonyymi

        Kaikkihan niin väittää että omat rakit olleet aina kilttejä, silti 80 000 kertaa vuodessa purevat ja ihan kaiken rotuiset, mutta nuo bullit vaarallisimpia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kaikkihan niin väittää että omat rakit olleet aina kilttejä, silti 80 000 kertaa vuodessa purevat ja ihan kaiken rotuiset, mutta nuo bullit vaarallisimpia.

        "Lain mukaan eläimen vartioimatta jättämisestä voidaan tuomita, jos vaarallisesta eläimestä vastuussa oleva henkilö syyllistyy laiminlyöntiin, jonka vuoksi eläimestä aiheutuu vaaraa ulkopuoliselle. Oikeuden mukaan eläimestä vastuussa olevan henkilön tulisi siis tietää eläimensä vaarallisuudesta tai hänellä tulisi olla syy olettaa, että se voi olla vaarallinen."
        https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/3a2e48e8-8356-402b-ab11-08188c5930f1

        Kymmenesosa rakeista puree ihmisiä joka vuosi ja hyvin suuri osa ensimmäistä kertaa eli kaikkia rakkeja on pidettävä vaarallisina. Aivan älyvapaa tulkinta että olisi pitänyt jo hyökätä ihmisten tai muiden eläinten kimppuun ja jopa monta kertaa ennen kuin voi pitää vaarallisena.


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Yli 800 tuoneet Romaniastakin Suomeen ja tuhansia yhteensä viime vuonna, pitäisi viedä kaikki rakkihullut piikille tai laittaa oikeasti haittamaksut rakeille. Maksakoot jos niin kovasti haluavat tuollaisia petoelukoita elättää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Yli 800 tuoneet Romaniastakin Suomeen ja tuhansia yhteensä viime vuonna, pitäisi viedä kaikki rakkihullut piikille tai laittaa oikeasti haittamaksut rakeille. Maksakoot jos niin kovasti haluavat tuollaisia petoelukoita elättää.

        Romaniassa rakit tappaa 3. eniten ihmisiä, silti rakkihullut rahtaa sieltä rakkeja tänne älyttömiä määriä. Paras tapa olisi lopettaa nuo rakkihullut tai laittaa vankilaan joka kerran pitkäksi aikaa kun tuomansa rakki käy ihmisen kimppuun. Sama jokaiselle rakkihullulle kun rakkinsa raatelee, ei eroa mitenkään siitä että ampuisi aseella.


    • Anonyymi

      Bulli hyökkäsi oman rakin kimppuun, sitli rakkihullu puolustelee niitäkin, vika muka vaon kasvattajissa. Kaikki rakit ovat arvaamattomia, mutta bullit kuten monet muutkin jalostettu erityisen hyökkääviksi.
      https://www.is.fi/tampereen-seutu/art-2000009339050.html

      Mukavasti tulee aiankin kuluja rakkihulluille rakkiensa takia, pitäisi vaan laittaa maksamaan valtiolle isot haittaverot kun tuota ylimääräistä rahaa tuntuu olevan niin paljon.

    • Anonyymi

      Ja taas bullin omistajalle tuli maksettavaa, 9000€ eläinlääkäri- ja oikeudenkäyntikuluina kun laski rakkinsa hyökkäämän naapurin rakin kimppuun.
      https://www.is.fi/tampereen-seutu/art-2000009345635.html

      Olisikohan kannattanut pitää rakki kiinni tai maksaa edes kulut suosiolla. Järkevintä' ettei ota mitään rakkia, saati tuollaisia petoja. Juttu ei kerro vaadittiinko tätäkään elukkaa lopetettavaksi, olisi omistajalta fiksua ennen kuin hyökkää ihmisten kimppuun.

      • Anonyymi

        Ei tunnu missään kun laitetaan rakeille 500-3000€ haittavero vuodessa, pääsee valtio veloistaan.


    • Anonyymi

      Jälleen rakki raateli naapurin pikkutytön hengiltä ja kyttien mielestä yksittäistapaus, vaikka raatelut ja kuolemat lisääntyneet koko ajan. Suomessakin rakit hyökkää ihmisten kimppuun 80 000 kertaa vuodessa. Miksi helvetissä tuollaisia petoelukoita ei ole jo kielletty.

      "Koirahyökkäykset ovat lisääntyneet Britanniassa merkittävästi. Viimeisenä tapauksena on Milton Keynesin tragedia, jossa koira hyökkäsi nelivuotiaan tytön kimppuun raadellen tämän kuoliaaksi. Aiheesta uutisoi BBC.

      Koira kävi tytön kimppuun tiistai-iltapäivällä kello viiden aikaan. Naapurit kertoivat pihalta kantautuneista kaameista huudoista. Viranomaiset saapuivat nopeasti paikalle, mutta tytön pelastamiseksi ei ollut enää mitään tehtävissä.

      Poliisi lopetti koiran tapahtuneen jälkeen. Koirarotua ei ole vahvistettu ja poliisi on kertonut selvittävänsä sitä.

      Viranomaiset ovat kuvailleet tapahtunutta traagiseksi yksittäistapaukseksi, vaikka tilastot kertovat koirahyökkäysten lisääntyneen voimakkaasti viime vuosien aikana.

      Vuonna 2021 tehty selvitys järjesti Euroopan maat koirahyökkäysten aiheuttamien kuolemien mukaan ja Britannia oli sijalla 4. Ensimmäisiä sijoja surullisessa tilastossa pitää Unkari, Ranska sekä Romania."
      https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/ee0c7310-94c0-48f1-bde3-e89d7a157ad3

      Suomeen tuotu pelkästään Romaniasta 800 rakkia vuodessa ja ovat tottuneet jo hyökkäilemään ihmisten kimppuun, tappamaan ja syömään ihmisten lihaa.

      Jokainen rakkihullu joka tuo ihmisen kimppuun hyökkäävän rakin tai omistaa sellaisen, pitää tuomita vankilaan ja maksamaan isot korvaukset. Myös isot haittamaksut 500-3000€/vuosi niin haitat vähenee huomattavasti.

    • Anonyymi

      No mutta tuossa tapauksessa oikeus voitti

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      137
      1906
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1898
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1848
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1630
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1448
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1266
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1150
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1148
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe