Kleptokraattisen hallituksemme kannattajat yrittävät siirtää huomiomme muualle

Anonyymi-ap

Oletteko huomanneet että nämä Suomen Demarit syyttävät aina muita kaikesta siitä mihin he myös itse syyllistyvät. Se on heidän pirullinen tapansa ja mukamasti ovela harhautuksensa. Pelaavat sillä epätöivoisesti aikaa. Pyrkivät kokoajan siirtämään ihmisten huomiota jonnekkin muualle, epäolennaisiin asioihin tai sellaisiin asioihin joihin meillä ei ole mitään keinoa vaikuttaa. Kuten esim. maailman suurvaltapolitiikka. Älkää siis menkö halpaan. Keskittykää asioihin joita te pystytte muuttamaan. Paikallisiin asioihin. Aito maailman parantaminen lähtee sen oman elinympäristön parantamisesta.

38

271

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Pitäis esim. boikotoida ihan kaikkia ulkomaisia tuotteita ja suosia vain paikallisia tuotteita. Siis älkää ostako edes Hämeessä tai Uudella maalla valmistettuja tuotteita.

  • Anonyymi

   Kaikki Kiinalaiset vaatteet ja muut tuotteet valmistetaan orjatyövoimalla ja ympäristöä saastuttavasti Venäläisellä energialla ja sitten kuljetetaan ilmastoa kuormittavasti toiselta puolelta maapalloa tänne. Mitä kauempaa joku tuote tuodaan, sitä suurempi hiilijalanjälki tuotteella on.

  • Anonyymi

   Eikös ne Persutkin vaatineet eduskunnassa työmatka-autoilun kilometrikorvausten korottamista, kun bensan hinnan alennus ei ollut realismia ?
   Nyt on sellaiset kilometrikorvaukset verotuksessa, että vaikka asuntolainaa lyhentää, kimppakyytiläiset.

  • Anonyymi

   Vaalikeskustelut on vastenmielistä katsottavaa,aikuiset ihmiset rääkyy naama punaisena sormiaan heristellen ja syytellen toisiaan.Nyt pitäisi tehdä viisaita päätöksiä kansalaisten hyväksi,mutta näkyy olevan vaikeata näillä ihmisillä,on syvältä koko touhu.

   • Anonyymi

    Juuri noin. Tulee mieleen kakarat. Esim Sanna Marin ei ole kertaakaan maininnut: "suomalaiset", "me suomessa", "meidän suomalaisten etu" jne...
    Ei koko aikana.
    Jankkaa vain monotonisella äänellä ilmeettömästi "me eu:ssa, me eu:ssa...". Tuo ämmä on narsisti sotahullu psykopaatti ja sen tulee kaikki huomaamaan


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Juuri noin. Tulee mieleen kakarat. Esim Sanna Marin ei ole kertaakaan maininnut: "suomalaiset", "me suomessa", "meidän suomalaisten etu" jne...
    Ei koko aikana.
    Jankkaa vain monotonisella äänellä ilmeettömästi "me eu:ssa, me eu:ssa...". Tuo ämmä on narsisti sotahullu psykopaatti ja sen tulee kaikki huomaamaan

    Hyvä Ressu, loistava kommentti.


  • Anonyymi

   Sehän on huomattu alusta asti. Jokainenhan muistaa koronan alusta alkaen, kuinka Sanna Marin syytti muita ja homma on jatkunut samanlaisena. Demarit on narsisteja sekä hirveitä valehtelijoita. En ikinä äänestä noita paskiaisia enkä yhtäkään nykyistä hallituspuoluetta, enkä hurreja. Ei ole enää ketään, jota äänestäisi. Säästyypä nekin bensat ja paskan saa pyytämättäkin. Tärkein syy, miksi en enää äänestä, johtuu demareista, kun Sanna Marin otti luuserit hallitukseen eli samalla lakaisi demokratian maton alle. Tähän asti huorahallituksen ainoa "saavutus" on se, että jokaisen suomalaisen valtiollinen velka lienee jo 50k/nuppi? Tuohon päälle sitten omat velat ja elämisen kalleus. Onko mahdollista tehdä henkilökohtaista konkurssia?

  • Anonyymi

   Tämä hallitus ryösti valtion kassa täysin ja otti lainaa ja möi vielä valtion omaisuutta kun rahat loppui

  • Anonyymi

   Demarit samoin kuin myös vihreät ja keskustalaiset ovat aina oleet mestareita valehtelun suhteen,samoin eternki demareilta onnistuu valtion varojen kavaltaminen ja epätasa arvon lisääminen niin on aina ollut ja tulee olemaankin.Paavo Lipposen aikana se jo sai uskottavat mittasuhteet ja samaa toisti Antti Rinne ja vielä parempsaan pystyi nykyinen Sanna Marin:) kyllä punikit osaa:)

  • Anonyymi

   Laitetaan tämä nyt jotta oikein "kirvelee".

   Sanna Marin laittoi jauhot suuhun CNN:n toimittajalle – pääministerin tyly vastaus sai raikuvat aplodit Davosissa.
   MTV3
   Julkaistu tunti sitten

   Pääministeri Sanna Marin (sd.) oli CNN:n toimittajan Fareed Zakarian haastattelussa maailman talousfoorumissa. Haastattelun loppupuolella kysymykset kääntyivät Suomen Ukraina-tuesta ja Nato-prosessista enemmän Mariniin itseensä. 

   Perinteisessä vuosikokouksessa kokoontuu muun muassa useita maailmanpolitiikan johtohenkilöitä. Kansainvälisiä yhteiskunnallisia vaikuttajia pullistellut yleisö villiintyi Marinin vastauksesta, kun Zakaria avasi keskustelun hänen sukupuolestaan ja iästään.

   – Tiedän, ettet tykkää puhua roolistasi tärkeässä työssäsi hyvin nuorena naisena, Zakaria aloitti varovasti.

   Marin keskeytti CNN:n toimittajan nopeasti.

   – Ja meidän ei tarvitse. Tiedätkö, meidän ei tarvitse mennä siihen, Marin kuittasi.

   Marinin vastaus aiheutti salissa välittömän naurunremakan, jota seurasivat isot suosionosoitukset. Huvittunut ja hiukan kiusaantunut Zakaria esitti kuitenkin tästä huolimatta myös seuraavan kysymyksensä.

   – Oletko jättänyt jälkeesi jo jonkinlaisen perinnön edesottamuksistasi naisena asemassasi?

   • Anonyymi

    Näin on


   • Anonyymi

    Media suitsuttaa, mutta kerroppa, mitä tuo haaskalintu on tehnyt suomalaisten hyväksi?


  • Anonyymi

   Persut kohta taas hallituksessa ja toimii kuin Sipilän hallituksessa. Aina kun tuleva hallitus leikkaa niin persut sanovat että Marinin hallitus se leikkasi ja kuitenkin he leikkaavat lisää.
   Verohelpotuksia annetaan hyvätuloisille ja sanotaan, että Marinin hallitus se velkaantui, niin kuin verohelpotukset auttaisivat velkaantumisessa.
   Persut unohtavat, että nykyisen hallituksen aikana he vaativat koronatukea lähes kaikille tahoille enemmän mitä hallitus nyt antoi.

  • Anonyymi

   Demarit ovat aina syyttäneet virheistään muita,samoin tekevät myös viherpipertäjät nyt Sannan Marinin suosio on laskenut kovasti eikä se ole mikään ihmekään,Eihän nyt kukaan täysijärkinen Suomalainen äänestä näitä kahta puoluetta! nehän riitelevät kannatuksesta jo välisään ja vielä keskusta tai oikeammin city-keskusta vielä päälle jopa kristlillis-demokraatteja äänestän ennemmin kuin noita kahta edellä mainittua

  • Anonyymi

   kaatakaa hallitus!

  • Anonyymi

   Marin on loistava poliitikko, hänen suurin ongelmansa on se että hän on väärässä puolueessa.

  • Anonyymi

   Kenen arvostus on laskenut?
   IL:
   ”Hän tajuaa, mistä tässä on kyse” – Wallace nostaa Sanna Marinin Putinin vastaisen taistelun symboliksi
   Britannian puolustusministeri Ben Wallace suitsuttaa Sanna Marinia: ”On vain yksi lopputulos, joka on se, että Putin täytyy kukistaa Ukrainassa. Se on ainoa vaihtoehto, joka meillä lännessä on.”
   Britannian puolustusministeri Ben Wallace nosti Suomen pääministerin Sanna Marinin (sd) Venäjän-vastaisen taistelun esikuvaksi kansainvälisen median edessä.

   – Astumme kaikki vahvasti esille vuonna 2023, mutta yksittäisen taianomaisen tapahtuman ei pidä odottaa ratkaisevan asioita kuukaudessa. Kuten Suomen pääministeri selvästi sanoi, tässä on kysymys vuodesta 2023, vuodesta 2024, vuodesta 2025 ja ajasta siitä eteenpäin, Wallace viittasi Marinin esiintymiseen Maailman talousfoorumissa Davosissa.

   – Venäjän pitää ymmärtää tämä viestimme, Wallace jatkoi.

   • Anonyymi

    Wallace nostaa Sannan ja koko suomen ihmiskilveksi.


   • Anonyymi

    Demarit onkin juuri Britti imperiumin kätyreitä. Britannia joka on hyökännyt 90% maailman maista joka ei ole edes EU jäsen enää, koska EU loukkaa heidän imperialismiaan


  • Anonyymi

   Nytkö se vasta sinulle valkeni? Kun korona tuli, niin Sanna Marin syytti muita. Itse laisti kaikki hommat, oli piilossa ja välillä muistaakseni oli pollasaikullakin ja aina kun tuli piilostaan tai saikulta, syytti muita ja kun korona on mennyt (vaikkei olekkaan), niin syyttää koko ajan muita. Kaikki asiat on muiden syytä, oli mikä asia tahansa kyseessä.

  • Anonyymi

   Hehh nyt jopa suuri rouva Sanna Marin narin on itsekin sanonut että hän eroaa trans sukupuoli asioita koskevien erimielisyyksien vuoksi ihanaa eroa Sanna! sanna tyttö toistaa jo demujen tutuksi käynyttä linjaa niinhän erosin Antti Rinnekin kun vähän kuritti eläkeläiisä sellaisia ne punikit ovat hahaaa

  • Anonyymi

   Ei ole uhannut kävellä Mäntyniemeen ,eikä uhannut lentää Naantalin.Kultarantaan.

   • Anonyymi

    Pisteet Sanna Marinille, hieno kun muisutit edellisen pääministerin uhkauksista.


  • Anonyymi

   Hyvä muistutus Soinilta.
   IS:
   Yksi ohjelman panelisti, toimittaja Anu Partanen kysyi Soinilta, onko nykyinen perussuomalaiset aivan eri puolue kuin se oli hänen aikanaan.

   – On se.

   – Minun johtamani puolue oli vennamolais-populistinen, sosiaalinen uudistuspuolue, kun nykyinen puolue on oikeistopuolue.

  • Anonyymi

   Luoja meitä varjelkoon äärioikeiston hallituksesta. Kokoomus vielä käy, mutta persut ja kd ovat kovaa äärioikeistoa.

   • Anonyymi

    Äärioikesto on kielletty Euroopassa eikä ne ole edes eduskunnassa. Kokoomus on sitäpaitsi enemmän oikealla kuin Persut. Sinä olet vasemmistopopulisti


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Äärioikesto on kielletty Euroopassa eikä ne ole edes eduskunnassa. Kokoomus on sitäpaitsi enemmän oikealla kuin Persut. Sinä olet vasemmistopopulisti

    Persut ja kd ovat äärioikealla, persuista vielä suuri osa kansallisosialisteja.


  • Anonyymi

   Persuilla ei ole mitään selkeää suuntaa. Äänestäjät tieten vain odottavat että kaikki sitten muljahtaa paikalleen omalla painollaan persujen hallituksessa sähellyksen myötä.

   • Anonyymi

    Kokoomus myös on erittäin vihersiirtymän puolestapuhuja, että mielenkiintoiseksi menee Persukkeiden tuleva hallitustaival kerrassaan.


   • Anonyymi

    Poiika olehan hilijaa siellä nyt minä määrään sinua oolemaan hilijaa


  • Anonyymi

   Kokoomus on täysin EU puolue, ehkä eniten kaikista puolueista, katsotaan nyt jos keskusta ei ole hallituksessa, niin kuinka persut pärjäävät yksin siellä.

  • Anonyymi

   menkää kersat muualle leikkimään

  • Anonyymi

   Taas vaan venäjä venäjä venäjä blaa blaa blaa

  • Anonyymi

   pois

  • Anonyymi

   Seuraava hallitus on yllätys, sen muodostamisen jälkeen persut itkevät, että väärin valittu, mutta minkäs teet kun kukaan ei halua heidän kanssaan tekemään hallitusta.

   • Anonyymi

    Poika rauhoitu!


  • Anonyymi

   joka päivä vaan lässyn lässyn

  • Anonyymi

   Näin on

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kerrotaanko maailmalle oikeasti Venäjän ja Ukrainan sodan syistä

   Vaikka kuinka yritän olla kartalla edes vähän niin silti on koko ajan pimenossa se syy, miksi Venäjä hyökkää Ukrainaan.. Ei tätä kerrota uutisissa. K
   Maailman menoa
   595
   2244
  2. Mitä ihmettä? Sofia Belorf kauppaa omaisuuttaan

   Onko vuokrat maksamatta, vai miksi myy käytettyjä luksusasusteitaan?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   128
   1477
  3. Syöksit minut syvälle masennukseen

   Olit se suurin syy suruuni, jos olen rehellinen. Mutta ethän voinut tietää. Et voinut tietää, että poljit rikkimennyttä. Mielestäni et ollut rehelline
   Ikävä
   213
   1152
  4. Harmittaako sinua että pilasit välisi

   Ikävöimääsi ihmiseen tämän palstan takia?
   Ikävä
   69
   754
  5. Jos en järkeilisi tätä

   olisin jo antautunut sinulle kokonaan. Tämä himokin on ihan jotain käsittämätöntä. En tiedä mikä sinussa on, mutta olet saanut tämän naisen ihan sekai
   Ikävä
   21
   712
  6. Ihanat kulta

   ne sun uudetkin hiukset...😍 Oot niin kaunis ja seksikäs ettei meinaa uskaltaa ees katsoa ettei uppoa liian syvälle katseesi lumoihin, mites siitä enä
   Ikävä
   35
   703
  7. Entä jos me törmätään mies

   Sattumalta joskus?
   Ikävä
   32
   699
  8. Mitä aikuisen ihmisen pitää ymmärtää ihmissuhteista.

   1) Ihmiset jäävät elämääsi, jos ovat jäädäkseen. Heillä on vapaa tahto ja valinta. Jos he eivät valitse niin tehdä, se hyväksytään ja ymmärretään. Ilm
   Ikävä
   64
   680
  9. Näin ajattelen.

   Jos en ollut sen arvoinen, että selvität asiat kanssani oikeassa elämässä. Jos et uskonut minuun, vaan epäilit minun valehtelevan. Mistään. Sinä voit
   Ikävä
   33
   645
  Aihe