Kleptokraattisen hallituksemme kannattajat yrittävät siirtää huomiomme muualle

Anonyymi-ap

Oletteko huomanneet että nämä Suomen Demarit syyttävät aina muita kaikesta siitä mihin he myös itse syyllistyvät. Se on heidän pirullinen tapansa ja mukamasti ovela harhautuksensa. Pelaavat sillä epätöivoisesti aikaa. Pyrkivät kokoajan siirtämään ihmisten huomiota jonnekkin muualle, epäolennaisiin asioihin tai sellaisiin asioihin joihin meillä ei ole mitään keinoa vaikuttaa. Kuten esim. maailman suurvaltapolitiikka. Älkää siis menkö halpaan. Keskittykää asioihin joita te pystytte muuttamaan. Paikallisiin asioihin. Aito maailman parantaminen lähtee sen oman elinympäristön parantamisesta.

39

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Pitäis esim. boikotoida ihan kaikkia ulkomaisia tuotteita ja suosia vain paikallisia tuotteita. Siis älkää ostako edes Hämeessä tai Uudella maalla valmistettuja tuotteita.

    • Anonyymi

      Kaikki Kiinalaiset vaatteet ja muut tuotteet valmistetaan orjatyövoimalla ja ympäristöä saastuttavasti Venäläisellä energialla ja sitten kuljetetaan ilmastoa kuormittavasti toiselta puolelta maapalloa tänne. Mitä kauempaa joku tuote tuodaan, sitä suurempi hiilijalanjälki tuotteella on.

    • Anonyymi

      Eikös ne Persutkin vaatineet eduskunnassa työmatka-autoilun kilometrikorvausten korottamista, kun bensan hinnan alennus ei ollut realismia ?
      Nyt on sellaiset kilometrikorvaukset verotuksessa, että vaikka asuntolainaa lyhentää, kimppakyytiläiset.

    • Anonyymi

      Vaalikeskustelut on vastenmielistä katsottavaa,aikuiset ihmiset rääkyy naama punaisena sormiaan heristellen ja syytellen toisiaan.Nyt pitäisi tehdä viisaita päätöksiä kansalaisten hyväksi,mutta näkyy olevan vaikeata näillä ihmisillä,on syvältä koko touhu.

      • Anonyymi

        Juuri noin. Tulee mieleen kakarat. Esim Sanna Marin ei ole kertaakaan maininnut: "suomalaiset", "me suomessa", "meidän suomalaisten etu" jne...
        Ei koko aikana.
        Jankkaa vain monotonisella äänellä ilmeettömästi "me eu:ssa, me eu:ssa...". Tuo ämmä on narsisti sotahullu psykopaatti ja sen tulee kaikki huomaamaan


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Juuri noin. Tulee mieleen kakarat. Esim Sanna Marin ei ole kertaakaan maininnut: "suomalaiset", "me suomessa", "meidän suomalaisten etu" jne...
        Ei koko aikana.
        Jankkaa vain monotonisella äänellä ilmeettömästi "me eu:ssa, me eu:ssa...". Tuo ämmä on narsisti sotahullu psykopaatti ja sen tulee kaikki huomaamaan

        Hyvä Ressu, loistava kommentti.


    • Anonyymi

      Sehän on huomattu alusta asti. Jokainenhan muistaa koronan alusta alkaen, kuinka Sanna Marin syytti muita ja homma on jatkunut samanlaisena. Demarit on narsisteja sekä hirveitä valehtelijoita. En ikinä äänestä noita paskiaisia enkä yhtäkään nykyistä hallituspuoluetta, enkä hurreja. Ei ole enää ketään, jota äänestäisi. Säästyypä nekin bensat ja paskan saa pyytämättäkin. Tärkein syy, miksi en enää äänestä, johtuu demareista, kun Sanna Marin otti luuserit hallitukseen eli samalla lakaisi demokratian maton alle. Tähän asti huorahallituksen ainoa "saavutus" on se, että jokaisen suomalaisen valtiollinen velka lienee jo 50k/nuppi? Tuohon päälle sitten omat velat ja elämisen kalleus. Onko mahdollista tehdä henkilökohtaista konkurssia?

    • Anonyymi

      Tämä hallitus ryösti valtion kassa täysin ja otti lainaa ja möi vielä valtion omaisuutta kun rahat loppui

    • Anonyymi

      Demarit samoin kuin myös vihreät ja keskustalaiset ovat aina oleet mestareita valehtelun suhteen,samoin eternki demareilta onnistuu valtion varojen kavaltaminen ja epätasa arvon lisääminen niin on aina ollut ja tulee olemaankin.Paavo Lipposen aikana se jo sai uskottavat mittasuhteet ja samaa toisti Antti Rinne ja vielä parempsaan pystyi nykyinen Sanna Marin:) kyllä punikit osaa:)

    • Anonyymi

      Laitetaan tämä nyt jotta oikein "kirvelee".

      Sanna Marin laittoi jauhot suuhun CNN:n toimittajalle – pääministerin tyly vastaus sai raikuvat aplodit Davosissa.
      MTV3
      Julkaistu tunti sitten

      Pääministeri Sanna Marin (sd.) oli CNN:n toimittajan Fareed Zakarian haastattelussa maailman talousfoorumissa. Haastattelun loppupuolella kysymykset kääntyivät Suomen Ukraina-tuesta ja Nato-prosessista enemmän Mariniin itseensä. 

      Perinteisessä vuosikokouksessa kokoontuu muun muassa useita maailmanpolitiikan johtohenkilöitä. Kansainvälisiä yhteiskunnallisia vaikuttajia pullistellut yleisö villiintyi Marinin vastauksesta, kun Zakaria avasi keskustelun hänen sukupuolestaan ja iästään.

      – Tiedän, ettet tykkää puhua roolistasi tärkeässä työssäsi hyvin nuorena naisena, Zakaria aloitti varovasti.

      Marin keskeytti CNN:n toimittajan nopeasti.

      – Ja meidän ei tarvitse. Tiedätkö, meidän ei tarvitse mennä siihen, Marin kuittasi.

      Marinin vastaus aiheutti salissa välittömän naurunremakan, jota seurasivat isot suosionosoitukset. Huvittunut ja hiukan kiusaantunut Zakaria esitti kuitenkin tästä huolimatta myös seuraavan kysymyksensä.

      – Oletko jättänyt jälkeesi jo jonkinlaisen perinnön edesottamuksistasi naisena asemassasi?

      • Anonyymi

        Näin on


      • Anonyymi

        Media suitsuttaa, mutta kerroppa, mitä tuo haaskalintu on tehnyt suomalaisten hyväksi?


    • Anonyymi

      Persut kohta taas hallituksessa ja toimii kuin Sipilän hallituksessa. Aina kun tuleva hallitus leikkaa niin persut sanovat että Marinin hallitus se leikkasi ja kuitenkin he leikkaavat lisää.
      Verohelpotuksia annetaan hyvätuloisille ja sanotaan, että Marinin hallitus se velkaantui, niin kuin verohelpotukset auttaisivat velkaantumisessa.
      Persut unohtavat, että nykyisen hallituksen aikana he vaativat koronatukea lähes kaikille tahoille enemmän mitä hallitus nyt antoi.

    • Anonyymi

      Demarit ovat aina syyttäneet virheistään muita,samoin tekevät myös viherpipertäjät nyt Sannan Marinin suosio on laskenut kovasti eikä se ole mikään ihmekään,Eihän nyt kukaan täysijärkinen Suomalainen äänestä näitä kahta puoluetta! nehän riitelevät kannatuksesta jo välisään ja vielä keskusta tai oikeammin city-keskusta vielä päälle jopa kristlillis-demokraatteja äänestän ennemmin kuin noita kahta edellä mainittua

    • Anonyymi

      kaatakaa hallitus!

    • Anonyymi

      Marin on loistava poliitikko, hänen suurin ongelmansa on se että hän on väärässä puolueessa.

    • Anonyymi

      Kenen arvostus on laskenut?
      IL:
      ”Hän tajuaa, mistä tässä on kyse” – Wallace nostaa Sanna Marinin Putinin vastaisen taistelun symboliksi
      Britannian puolustusministeri Ben Wallace suitsuttaa Sanna Marinia: ”On vain yksi lopputulos, joka on se, että Putin täytyy kukistaa Ukrainassa. Se on ainoa vaihtoehto, joka meillä lännessä on.”
      Britannian puolustusministeri Ben Wallace nosti Suomen pääministerin Sanna Marinin (sd) Venäjän-vastaisen taistelun esikuvaksi kansainvälisen median edessä.

      – Astumme kaikki vahvasti esille vuonna 2023, mutta yksittäisen taianomaisen tapahtuman ei pidä odottaa ratkaisevan asioita kuukaudessa. Kuten Suomen pääministeri selvästi sanoi, tässä on kysymys vuodesta 2023, vuodesta 2024, vuodesta 2025 ja ajasta siitä eteenpäin, Wallace viittasi Marinin esiintymiseen Maailman talousfoorumissa Davosissa.

      – Venäjän pitää ymmärtää tämä viestimme, Wallace jatkoi.

      • Anonyymi

        Wallace nostaa Sannan ja koko suomen ihmiskilveksi.


      • Anonyymi

        Demarit onkin juuri Britti imperiumin kätyreitä. Britannia joka on hyökännyt 90% maailman maista joka ei ole edes EU jäsen enää, koska EU loukkaa heidän imperialismiaan


    • Anonyymi

      Nytkö se vasta sinulle valkeni? Kun korona tuli, niin Sanna Marin syytti muita. Itse laisti kaikki hommat, oli piilossa ja välillä muistaakseni oli pollasaikullakin ja aina kun tuli piilostaan tai saikulta, syytti muita ja kun korona on mennyt (vaikkei olekkaan), niin syyttää koko ajan muita. Kaikki asiat on muiden syytä, oli mikä asia tahansa kyseessä.

    • Anonyymi

      Hehh nyt jopa suuri rouva Sanna Marin narin on itsekin sanonut että hän eroaa trans sukupuoli asioita koskevien erimielisyyksien vuoksi ihanaa eroa Sanna! sanna tyttö toistaa jo demujen tutuksi käynyttä linjaa niinhän erosin Antti Rinnekin kun vähän kuritti eläkeläiisä sellaisia ne punikit ovat hahaaa

    • Anonyymi

      Ei ole uhannut kävellä Mäntyniemeen ,eikä uhannut lentää Naantalin.Kultarantaan.

      • Anonyymi

        Pisteet Sanna Marinille, hieno kun muisutit edellisen pääministerin uhkauksista.


    • Anonyymi

      Hyvä muistutus Soinilta.
      IS:
      Yksi ohjelman panelisti, toimittaja Anu Partanen kysyi Soinilta, onko nykyinen perussuomalaiset aivan eri puolue kuin se oli hänen aikanaan.

      – On se.

      – Minun johtamani puolue oli vennamolais-populistinen, sosiaalinen uudistuspuolue, kun nykyinen puolue on oikeistopuolue.

    • Anonyymi

      Luoja meitä varjelkoon äärioikeiston hallituksesta. Kokoomus vielä käy, mutta persut ja kd ovat kovaa äärioikeistoa.

      • Anonyymi

        Äärioikesto on kielletty Euroopassa eikä ne ole edes eduskunnassa. Kokoomus on sitäpaitsi enemmän oikealla kuin Persut. Sinä olet vasemmistopopulisti


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Äärioikesto on kielletty Euroopassa eikä ne ole edes eduskunnassa. Kokoomus on sitäpaitsi enemmän oikealla kuin Persut. Sinä olet vasemmistopopulisti

        Persut ja kd ovat äärioikealla, persuista vielä suuri osa kansallisosialisteja.


    • Anonyymi

      Persuilla ei ole mitään selkeää suuntaa. Äänestäjät tieten vain odottavat että kaikki sitten muljahtaa paikalleen omalla painollaan persujen hallituksessa sähellyksen myötä.

      • Anonyymi

        Kokoomus myös on erittäin vihersiirtymän puolestapuhuja, että mielenkiintoiseksi menee Persukkeiden tuleva hallitustaival kerrassaan.


      • Anonyymi

        Poiika olehan hilijaa siellä nyt minä määrään sinua oolemaan hilijaa


    • Anonyymi

      Kokoomus on täysin EU puolue, ehkä eniten kaikista puolueista, katsotaan nyt jos keskusta ei ole hallituksessa, niin kuinka persut pärjäävät yksin siellä.

    • Anonyymi

      menkää kersat muualle leikkimään

    • Anonyymi

      Taas vaan venäjä venäjä venäjä blaa blaa blaa

    • Anonyymi

      pois

    • Anonyymi

      Seuraava hallitus on yllätys, sen muodostamisen jälkeen persut itkevät, että väärin valittu, mutta minkäs teet kun kukaan ei halua heidän kanssaan tekemään hallitusta.

      • Anonyymi

        Poika rauhoitu!


    • Anonyymi

      joka päivä vaan lässyn lässyn

    • Anonyymi

      Näin on

    • Anonyymi

      pois

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      90
      3821
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      593
      3595
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      43
      3552
    4. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      13
      2231
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      53
      2219
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      321
      1967
    7. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      123
      1947
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      187
      1756
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      27
      1413
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1352
    Aihe