Kumma juttu

Anonyymi-ap

Kumma juttu.

Jos mies levittelisi tiukoissa nakinkuori bikineissä pallejaan Tiktokissa niin sensuuri poistaisi videon.

Voke perkele ja feministinen sensuuri ei ulotu naisten mediassa, Tiktokissa harjoittamaan miesten seksuaaliseen häirintään.

Tämä miehiin kohdistuva seksuaalinen luonnollisesti vaikuttaa miehiin hormonaalisesti, biologisesti ja fyysisesti saaden miehen testosteronin vaikutuksesta hormoonit hyrräämään, halun heräämään, kalun nytkähtelemään ja käden tahtomattakin kouraisemaan löhes alastoman naisen persettä siellä, missä "tilaisuus tekee tahtomattakin miesparasta varkaan"!

Sitten kiljaisee Metoo!

Ja häkki heilahtaa miehelle, menee työpaikka, tulot, vaimo, perhe, sukulaiset ystävät, koko tulevaisuus vain yhden tahdottoman, kiellettyyn hedelmään kouraisun takia.

Ei ole tuulesta temmattu sanonta:

- Nainen on elämän riemu ja risti, piru sen miehelle piinaksi pisti.

https://vm.tiktok.com/ZMYJUXRNo/

13

175

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Miehille onkin Parolalaisen ompelimon, joka tekee Mäkihyppääjien hyppypupukuja toimesta kehitelty miehille alipainekalsareita, alipaineuikkareita ja alipainebikinejä.

   Idea on siinä, että värillisestä ohuesta lateksista valmistetaan kyseiset vaatekappaleet ja niissä on takana persvaossa ilmaventtiili joka kytketään esm. bikinien pukeisen jälkeen alipainepumppuun joka imaisee ilmat pois ihon ja lateksin välistä ja tekee tiukan vacuumin ihonmyötäisen tiukan paketin miehen sukukalleuksista.

   Ompelimo onkin hakenut kansainvälistä patenttia tälle menetelmälle ja se saatuaan vacuumi miesten bikinit saavat kansainväliset markkinat vastineeksi naisten persnaru/miniläppä bikineille.

  • Anonyymi

   Miehen seksuaalisuus on häirintää.
   Naisen taas Afroditen henkäys.

  • Anonyymi

   Karvaset kintut ja isot jalat. Sanoisin että tämä oli viime viikolla mies, tänään nainen ja seuraavassa kuussa taas mies. Tai näin ainakin vihreät haluaisi.

  • Anonyymi

   Ihminen on biologiselta sukupuoleltaan joko hedelmöittäjä tai hedelmöittyvä. Mies tai nainen. Koiras tai naaras. Muita biologisia sukupuolia ei ole, paitsi ruuna.

   • Anonyymi

    Ei ole. Just äsken lehdestä luin, että tästä alkaen demarivetoisen Sanna Marinin vetämän viisikkohallituksen ja eduskunnan homomyönteisen ha heteroepäystövällisen enemmistön päätöksen mukaan sukupuoli on pelkkä ilmoitusasia.

    Eläinsuojelujärjestö ja Eläinten oikeudet- järjestö ovat tehneet 5000 kannattajaäänen perusteella lakiesityksen koskemaan eläinten omistajien oikeutta päättää maistraattiin ilmoituksella omistamansa eläimen, koira, kissa, hevonen, nauta, sika jne sukupuolen.

    Jatkossa siis Maaseudun tulevaisuuden astutusilmoituksissa tullee näkymään astuttavan ja astutettavan nautaeläimen sukupuolet entisten "sonni" ja "lehmä" sijaan "sonni" ja sukupuolen omistajan ilmoitusasiana vaihtanut lehmä "sonnina".


  • Anonyymi

   Onneksi eläintä saa vielä laillisesti n***ia vaikka naista ei saiskaan.

  • Anonyymi

   Hanki elämä ja keksi kehittävämpi harrastus.

   • Anonyymi

    Se ei ole harrastus menemme Mansikin kanssa naimisiin heti kun laki sen sallii. Voisin ryhtyä myös moniavioon.


  • Anonyymi

   Ylikireät vaguumit alipaine stringit miehille on tulevan kevään hitti.
   Nakki näyttää olevan puettuna niissä kuin nakinkuoreen.
   Takuuvarma menekki pridessä.

  • Anonyymi

   Modifioin Sultanista lateksiuikkarit, miesten nanobikinit ja imaisin ne vaguumiksi alipainepumpulla jonka irroitin penispumpusta. Testasin uimahallissa, pääsin suihkuunnasti, mutta sitten pimeni.... Heräsin lumihangesta uimalasit päässäni, snorkkeli kädessä ja räpylät jaloissa.

   • Anonyymi

    Julkaistiinko tämäkin novelli Jallu- lehdessä vai mihin lehtiin nyt kirjoittelitkaan?


  • Anonyymi

   Tiktokin uusin ilmiö on naisten haarojen 180asreen levittely kyykkypyllistys spakaatissa.
   Katson että se on miesten seksuaalista häirintää.
   Tutkintapyyntö poliisille lähti äsken.

  • Anonyymi

   Joo. Jos mies tekee kyykkypyllistys spakaatin vaikkapa uimahallin altaan vieressä käytävällä tai 5m hyppytornin ylälavalla niin takuulla ei enää mene naistensaunaan ....

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kyssäriä pukkaa nyt

   Mikä on kaivattusi nimi?
   Ikävä
   105
   2449
  2. Sara ja Pyry eronneet?

   Pitääkö huhu paikkansa, tietääkö kukaan?Joku kertoi, että olivat tapelleet rajusti Emma gaalan jälkeen ja sen jälkeen Sara poisti Instatililtään kaikk
   Kotimaiset julkkisjuorut
   91
   2115
  3. Nainen, minne tahtoisit muuttaa kanssani

   Jos meistä tulisi pari?
   Ikävä
   179
   1583
  4. Oudolta tuntuu

   Kun on joku joka välittää oikeasti täälläkin.
   Ikävä
   171
   1398
  5. Ikävintä on kokea

   Kun toinen lähestyy niin sitä itse vetäytyy. Sitten kun itse lähestyy niin toinen vetäytyy. Vähänkuin magneetit jotka hylkivät toisiaan ja sitä ei ede
   Ikävä
   82
   1246
  6. Unelmoitko asunnosta lämpimässä? Haluaisitko muuttaa Suomesta esim. Espanjaan?

   Kiinnostaisiko sinua muuttaa pois Suomesta lämpimään? Jos kiinnostaisi, niin muuttaisitko vain talviajaksi vai koko vuodeksi ja millaisia kriteerejä s
   Maailman menoa
   86
   995
  7. Millaisista tuoksuista miehet pitää?

   Tuli tuosta yhdestä aloituksesta mieleen tälläinen. Eli millainen tuoksu saa miehet sekaisin? Onko se karkkikaupan tuoksu, kukkainen tuoksu,mausteinen
   Ikävä
   104
   929
  8. Miksi ihmiset ilkeilevät toisilleen anonyymisti?

   Ikuisuusaihe, tavallaan, mutta jäin tuota pohtimaan männä yönä. Miksi pitää olla ilkeä mm. palstalla anonyymisti? Miksei voi vain todeta, että olen er
   Sinkut
   172
   901
  9. Oudot kulkijat

   Mikäs porukka se on ruennu kylällä ajelemaan tummalla farmari autolla ja pysäytteleevät ihmisiä kadulla. Koittavat repiä kuulemma autoon ja hakkaavat
   Kiuruvesi
   23
   846
  Aihe