Joutsalaisten pätevyys

Anonyymi-ap

Joutsassa voi pätevöityä kunnan omistaman osakeyhtiön toimitusjohtajaksi haravoimalla nurmikolta ja lakaisemalla portaita. Etsimäksi nuorisotyöntekijäksi opiskelemalla metsuriksi. Kumpaakaan työpaikkaa ei kunta ilmoittanut julkisesti haettavaksi. Riittääköhän näiden herrojen osaaminen oikeasti näiden tehtävien hoitoon. Olisiko julkisella haulla löytynyt pätevämpiä henkilöitä?

12

1887

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ei riitä.. esimerkkejä on muitakin..

      • Anonyymi

        🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒

        🍒 ­­N­y­­m­­­f­­o­­­m­a­­­a­­n­­­i -> https://ye.pe/finngirl21#17709483M

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞💋❤️💋❤️💋🔞


    • Anonyymi

      Kunnan palkkalistoilla ei muita olekaan kuin ammattinsa huippuosaajia ja alansa ehdottomia valioita. Tästä kertoo jo heiltä usein kuultu lausahdus: ei kuulu mun hommiin.. Myös työn jälki ja nopeus kertoo jotain etenkin teknisen puolen huikeasta osaamisesta.

    • Anonyymi

      Voi kuule , sisäinen hyväveli verkosto kehittelee uusia nimikkeitä/titteleitä joissa edetään ja liksa nousee . Demareillahan kassatytsistä voi edetä ministeriksi , yks kaks yön aikaan .

    • Anonyymi

      Mutta palkkaahan toimitusjohtajalle nostettiin 400€/kk ja sai sisätyöt. Varmaan palkkiona aiempien vuosien tottelevaisuudesta työnantajalle/Kepulle luottamusmiehenä ja luottamushenkilönä.

      • Anonyymi

        Kun on sopiva ! niin se on just sitä mikä porukkaan halutaan . Veneen keikuttajille ei.


    • Anonyymi

      Kepu ja demarit eivät sallineet hallintosääntömuutosta, jolla työsopimussuhteet olisi määrätty haettaviksi. Siksi tämä rakenteellinen korruptio voi jakua.

    • Anonyymi

      Hyviä kommentteja, juuri näin, jotkut saa valikoida työnsä mikä on sopivaa ja mukavaa ja näkyvää ja saa olla esillä, ja esihenkilöt myötäilevät. Samaisilla henkilöillä on kahvitauot pitkiä.

    • Anonyymi

      Mitä kuuluu tämän etsivän nuorisotyöntekijän toimenkuvaan? Muuta kun aloittaa aamu koululla opettajanhuoneessa kahvilla, siitä sujuva siirtyminen kunnanvirastolle kahville, sitten ABC:lle syömään, sen jälkeen voikin käydä tekemässä omat kauppaostokset ja jos iltapäiväksi jäisi vähän aikaa käännellä papereita. Onko koskaan tehty seurantaa, miten tämä henkilö työnsä hoitaa? Sen työn, mistä hänelle palkka maksetaan. Vai onko niin, että kun on tarpeeksi hyvät puhelahjat ja on johtoportaan kaveri, niin ei sen ole niin väliä?
      Sama on tämä elinkeinokoordinaattori. Mitä hänen työhönsä muuta kuuluu, kun pokkuroida kunnanjohtajaa ja tuurata sitä sellaisissa tilaisuukksissa, mihin arvon kj ei halua osallistua? Muistanko oikein, että aluksi oli suunnitelmissa, että hän alkaa hoitamaan tätä Joutsan Nuolen aluetta Oravakivessä? Sitten siihen palkattiin konsultti ja tulos on yhä pyöreä 0. Tai tapahtuihan siinä niin paljon, että kahvila Lauttirintupa ja leirintäalue suljettiin. Sen jälkeen onkin ollut hiljaista.
      Kunnanjohtajalla on oma hovi, johon kuuluu hänen lisäkseen 2 nuorehkoa miestä ja 1 nainen. Tämä porukka nauttii suurta palkkaa ja pääasia on että palvovat suurta johtajaa, niistävät nenän ja pyyhkivät per...n.

      • Anonyymi

        Olisi hyvä esihenkilöiden katsoa tunnusluvut, mitkä ne on joutsassa, ja toimia naapurikuntien mukaisesti, jos ei ole tarpeeksi kyseiseen ikäryhmään kuuluvia nuoria, niin työaikaa tulisi lyhentää sen mukaisesti ja hakea sille ajalle hankerahaa. Naapurikunnissa teetetään muuta nuorisotyötä jäljelle jäävälle ajalle. Napakkuutta johtamiseen sivistysosastolla.


    • Anonyymi

      Kannattavampaa keskittyä tarkastelemaan noiden koordinaattorien suunnittelijoiden ja asiantuntijoiden tehtäviä ja tuloksia verrattuna palkkoihin. Isompi palkka isompi säästö kun potkii turhat Kallen kanssa ulos. Rivitekijöitä säästämällä jää työt tekemättä kun ne tekee työt selittelee janpalvelee kun muut ottaa kunnian

    • Anonyymi

      Yhteiskunnassa tuollaiset valinnat perustuvat sopivuuteen . Sellainen kiva kaverin kaveri tuo uskollisia ystäviä ja sitouttaa .

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2520
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      85
      1940
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      38
      1469
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Yli puolella maahanmuuttajalapsista ei ole tietoja ja taitoja, joilla selviää yhteiskunnassa

      Miksi Suomeen otetaan väkeä jolla on älyvajetta? https://www.hs.fi/politiikka/art-2000010730220.html
      Maailman menoa
      273
      1018
    6. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      66
      883
    7. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      871
    8. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      850
    9. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      51
      826
    10. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      755
    Aihe