Isännöitsijä perui kaikki kevään iltakokoukset?

Anonyymi-ap

Onko isännöitsijä ihminen? Saako isännöitsijä väsyä ja väsyttyään levätä, kuten normaalit ihmiset? Vai pitääkö olla töissä 12 tuntia vuorokaudessa läpi kevään, ihan jokaikinen kevät? Voisiko isännöitsijäkin tehdä, kuten Suvi Teräsniska tänään?

Laulaja Suvi Teräsniska perui lähes kaikki kevään keikat. "Viime vuosi oli mulle kokonaisuutena odotettua raskaampi ja siksi päätin ottaa nyt keväälle aikaa itselle ja perheelle."

Eikö olisi inhimillistä ja kohtuullista, että myös isännöitsijällä olisi mahdollisuus samaan? Sanoa ääneen tässä ja nyt tänään, että "perun kaikki kevään iltakokoukset. Käyn töissä klo 8-16 ja teen 40 tunnin työviikkoa läpi kevään, mutta en istu ylityönä yhtäkään iltakokousta. Jos on kokouksia, ne on oltava työajalla. Keväästä on selvittävä ilman ylitöitä. Päätin ottaa aikaa itselle ja perheelle."

Välillä on nimittäin aika ottaa aikaa itselle. Kerran täällä vaan eletään. Eikä tämä ainut elämä ole sitä varten, että se istutaan asiakkaiden kanssa 200 tunnin ylitöiden merkeissä joka kevät ilman yhtään välivuotta.

2

84

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ei kokouksia voi perua. Laki määrää, että ne on pidettävä, mutta iltakokoukset voi tietenkin perua. Ei missään laissa lue, että hallituksen kokouksia tai yhtiökokouksiakaan illalla pitäisi istua. Silloin kukin viettää vapaa-aikaansa perheensä tai harrastustensa parissa. Kokoukset voidaan pitää aivan hyvin vaikkapa iltapäivällä klo 15:00 alkaen tai viimeistään klo 16:00 alkaen. Myöhäisemmälle alkuajalle ei ole milloinkaan mitään perustetta. Jos joku ei pääse yhtiökokoukseen klo 15 alkaen, niin valtakirjalla osallistumaan sitten.

      Jos lisäksi isännöitsijän työaikaa rukataan tunnilla eteenpäin eli klo 8-16 sijaan isännöitsijöille vakiintuisi työajaksi klo 9-17, niin kyllä nuo klo 15-17 kokoukset tulevat mukavasti osakaksi työaikaa eikä ole mitään tarvetta tehdää 200 tuntia ylitöitä joka kevät tai 100 tuntia ylitöitä joka syksy iltakokousten merkeissä.

      Kun ylityöt saadaan pois, ei työnantajan tarvitse maksaa isännöitsijätyöntekijälle euroakaan ylityökorvauksia, olivatpa ne tällä hetkellä kokouspalkkion muodossa tai ihan oikeita ylityökorvauksia. En keksi, miksi työantaja millään toimialalla haluasi teettää työntekijöillään jatkuvasti ylityötä ympäri vuoden mittaluokassa 300 tuntia ylitöitä vuodessa? Kuulostaa aivan järjettömältä ja lyhytnäköiseltä monella tapaa.

      Alalla pitää välillä pysähtyä miettimään käytöntöjä ja sitten järkevöittää niitä. Ei tarvitse tehdä, kuten on aina tehty.

    • Anonyymi

      Hallitus joka ei saa mitään korvauksia ja tekee hommat omalla ajallaan irtisanoo sopimuksen tuollaisen isännöitsijän kanssa

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      90
      1260
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1056
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      63
      797
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      14
      750
    5. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      290
      706
    6. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      60
      694
    7. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      688
    8. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      39
      661
    9. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      60
      648
    10. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      42
      634
    Aihe