Helikopteri, ukrainalaisen sotilaan pahanoloa kun ei muuten voi ihmiset maailmalla nähdä?

Anonyymi-ap

Tulemme kuulemaan entistä enemmän ukrainalaissotilaiden näyttävistä itsemurhista koska yhä useampi ukrainalainen huomannut olevan välikappaleena naapuri NATO maiden tavoitteiden kanssa? Lisäksi monet ukrainalaissotilaat tietävät miten useat miljoonat muut ukrainalaiset eivät osallistu taisteluihin vaan saavat asua ulkomailla ilmaiseksi, saavat jatkaa koullutusta, jatkaa järkevää elämään näkemättä sotaa ja pelkoa päivittäin. Mikä onkaan näkyvämpi teko lentäjän näyttää tuskaansa kuin tuhota kopteri näkyvästi samalla tuhoten Ukrainan maan johtajia? Muistatte hyvin miten euroopassa matkustajalentokoneen lentäjä lensi päin vuorta tahallaa joten näin on nyttenki tapahtunut.
Ukrainan sodassa tulee tapahtumaan käänteitä jotka ratkaisevasti muuttaa sodan kulkua, se voi tapahtua kummallaki puolella. Sisäiset kamppailut lisääntyy erityisesti ukrainan puolella, ei ole mitenkää varmaa että nykyiset johtajat Ukrainassa nauttivat luottamusta? Tässä suhteessa lännen luoma propaganda uutisointi yhdessä Ukrainan valtaapitävien kanssa horjuttaa uskoa tulevaisuuteen ukranalaissotilaiden keskuudessa kun ei ole saavutettavissa mitään muuta kuin aikaa kuluttavaan sotaa jonka pahinta katselemista on vammat ja erittäin vaikeat vammat!
Venäjällä kuulemma tapahtunut samanlainen tilanne, jossa sotilas ampui jokunen heidän omista kunnes kuoli itse?
Länsi suorastaan mässäilee ukranalaisten sotilaiden kustannuksella ja ilmeisesti eivät riittävällä tasolla uskalla osallistua ainakaan etulinjan rintamataisteluihin vain kalustotoimituksilla? Nyt vielä kun ilmeni Ukrainan pimittäneen suhteellisen alhaisen sotilaiden lähes kymmenesosa kuolleisuuden todellisuudesta, voi sodan tilanteet kääntyä sisällissodantapaisiin yllätystuhoihin jossa ukrainalaisten sotilaiden vihollinen on joka suunnalla myös Ukrainan poliittista eliittiä sekä virkamiehiä kohtaan, euroopan unionin kuhtaan, yhdysvaltojen suunntaan?

Putin on hyvin osanut toistamalla tuoda esille hyökkäyksen syyn, sen että NATO:n hakeutuminen Venäjän rajoille on ongelma. Toistot on saavuttanut ukrainalaiset sotilaat joista jo jokunen pitää syynä juuri sitä!

Kiinnostava maakohtaisella tasolla mitä tekee "Sanna" jos ukrainaisjoukoissa ei enää haluta sotia NATO:n puolesta, eikä niiden ukrainalaisten porvareiden puolesta jotka paenneet Suomeenki ja kuulevat ehkä jopa päivittäin miten kivaa täällä Suomessa on kaukana sotaa?

1

118

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Millä voin

        Hyvittää kaiken?
        Ikävä
        99
        2870
      2. Jotain puuttuu

        Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
        Ikävä
        104
        2430
      3. Haluan sut

        Haluatko sinä vielä mut?
        Ikävä
        91
        2210
      4. Ampuminen Iisalmessa

        Älytöntä on tämä maailman meno.
        Iisalmi
        17
        2022
      5. 171
        1852
      6. Pohjola kadulla paukuteltu

        Iltasanomissa juttua.
        Iisalmi
        42
        1846
      7. Hei A, osaatko

        sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
        Ikävä
        45
        1797
      8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

        Ei tästä mitään tule koskaan.
        Ikävä
        78
        1736
      9. Synnittömänä syntyminen

        Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
        Helluntailaisuus
        133
        1539
      10. Mitä tämä tarkoittaa,

        että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
        Ikävä
        41
        1314
      Aihe