Lisänäyttö mikrofonin hallintaan

Anonyymi-ap

Tietokoneen usb mikrofonille ajattelin hankkia pienen lisänäytön, koska miktofonista ei voi nauhoitusta käynnistää, vaan tietokoneen ouheen tallennus osiosta, josta se näppärästi hoituu.
Olen käyttänyt piirtonäyttöä tähän tarkoitukseen, jolloin piirtonäytöllä on puheentallennus osio ja siitä on näppärä käynnistää mikrofonin tallennus, kuin että kikkailisi näyön kanssa vaitamalla näytöstä pelikonsolin ja tietokoneen näkymän väliltä.
Äänen tallennuksenkin saa helpommin synkkaamaan kun käynnistää samaan aikaan mikrofonin tallennuksen ja pelitallennuksen.
Ulkoinen lisänäyttö siitä syystä, ettei piirtonäyttöä tarvitsisi turhaan mikrofonin toiminta näyttönä pitää, vaan sellainen alle 10" pieni näyttö olisi riittävä mikrofonin kontrolloimiseen.

3

55

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Tee asetukset mikrofonille ensin ja paina mikrofonin nappia mikrofonista, niin lähtee nauhottamaan: Ei mitään ulkoista näyttöä tarvita. Pitää tietysti ensin mapata oikea toiminta tuohon usb-mikrofonin painonappulaan..

  • Anonyymi

   Yksi keino äänen tallentamiseen pelivideolle on, jos pelivideoita tallentaa esim. pöytätietokoneella paikassa, jossa häiriöääniä on, että tallentaa pelivideon, editoi sen valmiiksi ja tallentaa kannettavalle kintolevylle.
   Jos asunnossa on jokin hiljainen paikka, jossa saa häiriöttömän äänen tallennuksen tehtyä mikrofonilla, mutta siellä ei ole oiken tilaa pöytätietokoneelle, niin äänen tallennus onnistuu kannettavalla tietokoneella puheen tallennus ohjelmalla.
   Liittää ulkoisen kiintolevyn kanettavaan tietokoneeseen ja mikrofonin.
   Avaa puheentallennuksen tietokoneelta samalle ruudulle, jolta toistaa pelivideota.
   Sen jälkeen käynnistää pelivideon toiston ja kytkee puheen tallennuksen päälle.
   Sitten vain selostamaan peliä.
   Sitten vaan siirtää kannettavalla tietokoneella tehdyn puheen ääniraidan kannettavalle kiintolevylle.
   Sen jälkeen menee editointi ohjelmaan, avaa pelivideo tiedoston ja sen jälkeen avaa tallennetun ääniraidan, jonka liittää pelivideoon.
   Sen jälkeen tarkastaa ja katsoo, että kaikki synkkaa.
   Ei tarvitse ulkoista näyttöä, eikä kallista kannettavaa tietokonetta puheen tallennukseen.

   • Anonyymi

    Videon katsoja ei tietenkään voi tietää onko ääniraita nauhoitettu peliä pelatessa vai myöhemmin pelin jälkeen selostettu ja lisätty.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sara ja Pyry eronneet?

   Pitääkö huhu paikkansa, tietääkö kukaan?Joku kertoi, että olivat tapelleet rajusti Emma gaalan jälkeen ja sen jälkeen Sara poisti Instatililtään kaikk
   Kotimaiset julkkisjuorut
   120
   3710
  2. Alaston miesuimari järkytti suuresti naisuimareita Espoon Matinkylän uimahallissa

   Mikä siinä miehen alastomuudessa voi olla niin järkyttävää? Lainmuutoksen jälkeen tuo on normi. https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000009378839.html Pian
   Maailman menoa
   119
   1229
  3. Koululaiset myyvät huumeita jopa kesken koulupäivän

   Taitaa huumeidenvastainen sota olla hävitty kuten viinanvastainen kieltolain aikana, kun kerran jopa kakarat tekevät huumeilla kauppaa. https://www.i
   Maailman menoa
   154
   1050
  4. Sen takia sanoin sen

   Että et ottaisi itseesi kun ei ole tarkoitus sinua loukata. Me vain heijastellaan toistemme kipukohtia ja se tuntuu ikävälle.
   Ikävä
   100
   849
  5. Nyt lopeta.. jumalauta

   Ole niin hyvä. En rakasta sinua enää.
   Ikävä
   46
   836
  6. Miten paljon vertaat itseäsi muihin?

   Mä huomasin joskus vertaavani omaa elämää toisten elämiin, mutta jossain vaiheessa huomasin (konkreettisesti) ettei ne kokemukset toisen elämisen laad
   Sinkut
   248
   828
  7. Milloin mies näimme viimeksi

   Ja millainen fiilis siitä jäi?
   Ikävä
   43
   802
  8. Hyvää päivää

   Naiselle hyvin samanlaiselle
   Ikävä
   101
   762
  9. Yksi tavoite tälle vuodelle

   Tulen kietomaan sinut pikkusormeni ympärille. Jos pikkusormi ei riitä, niin käytän järeämpiä keinoja. Älä koita piiloutua minulta.
   Ikävä
   50
   752
  Aihe