Sukupuolen vaihtaminen

Sukupuolen muuttamiseen tähtäävät transleikkaukset ovat monelta osin julkisen terveydenhuollon piirissä. Jos translakia uudistettaisiin vaatimusten mukaisesti, se saattaisi samalla lisätä merkittävästi julkisen terveydenhuollon kustannuksia. Montako kertaa saa vaihtaa sukupuolta että yhteiskunta maksaa leikkauksen? Ainahan näitä ladyboyta ja möreä äänisiä viiksekkäitä naisia on ollut eikä niihin nuoruudessani Perhossa kovin paljon huomiota kiinnitetty sillä nehän tekivät kaulakiikun tai menivät painon kanssa järveen alle parikymppisinä, hah hah haaa!!!...

32

325

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Naisten jääkiekko maajoukkue vahvistuu merkittävästi kunhan saadaan munat pois kymmeneltä pelaajalta, hah hah haaa!!!...

   • Anonyymi

    Voisko ruveta vaihtelemaan aina fiiliksen mukaan ? Vain vuoden verranko pitää olla väliä?
    Jos o n aina tuntunu, että esim. naisena omistaa hyvät miehen putkiaivot, eli yläkerta ois kyllä jo kunnossa?


  • Anonyymi

   Yleisurheilussa sekä hiihdossa tarvitaan Marita Kochin, Jarmila Kratochvilovan ja Kalina Gulakovan tasoisia urheilijoita ennätyksiä rikkomaan nyt kun testit on liian tarkkoja eikä kaurapuuroa syömällä pärjää kuin piirikunnallisissa, hah hah haaa!!!...

  • Anonyymi

   Yes alkaa palkankorotus olla taattu. Vaihdan sukupuolen mieheksi. Lisäksi pääsee helpolla, kun voi olla vain heikkolahjainen ja herkästi alkoholisoituva.

   • Anonyymi

    Kyllä miestenosastolle tulee enemmän tunkua ja jonotusta kuin alipalkattujen naisten.

    Loppuu se loputon piikominen ja vanahanaki vielä miehenä saat sitte parempaa ja enemmän apua yhteiskunnalta.


  • Anonyymi

   Ainakin tasa arvo kiintiö poistuu kokouksista. Pekka ja Matti voi olla vuoden välein mies tai nainen. Rasti ruutuun niin sukupuoli vaihtuu.

  • Anonyymi

   Voisi joku persu tulla tänne nyt meuhkaamaan kehorauhasta kun itse on saanut vuosikymmeniä hiplata, tuijotella, kommentoida ja ehdotella mitä sattuu

  • Anonyymi

   Translaki oli kokoomukselta, rkp:ltä ja demareilta ei-isänmaallinen teko. Venäjän uhan lisääntyessä transujen määrä räjähtää ja kaikki miehet haluavat olla silloin naisia.
   Translaki on käpykaartilaisten tätä päivää .

   • Anonyymi

    On todella suuri vaara, että hirviporukoissa naisten osuus yhtäkkisesti suurenee.


  • Anonyymi

   Mitäpä se haittaa, jos itse maksaa sukupuolen korjausleikkaukset...!

   • Anonyymi

    Lähes kaikki nämä vaihtajat ovat näitä yhteiskunnan elätti loisia jotka maksattavat kaiken meidän verorahoilla.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Lähes kaikki nämä vaihtajat ovat näitä yhteiskunnan elätti loisia jotka maksattavat kaiken meidän verorahoilla.

    Elämä on valintoja.


  • Anonyymi

   Keski-Pohjanmaan keskussairaala on leikkausvalmiudessa.

   • Anonyymi

    Vanhushoivan puutekin ratkeaa, kun pitkäikäiset ja hyvien elämäntapojensa ansiosta pitkäikäiset mummot
    käyvät jonossa .

    Kyl paapat sitten hoidetaan .


  • Anonyymi

   Lakkaako parta kasvamasta kun pallit otetaan pois? Katselin Ressun naamakirjasta leikattujen poikien kuvia ja ne näyttää aivan naisilta. Ne on kyllä ulkomaalaisia ja Ressu niille kirjoittelee mutta ei omaa kuvaansa varmaankaan näytä.

   • Anonyymi

    Alkoholin kulutus naismaistaa ei tarvitse leikkauksia ja hormonihoitoja. Tissukat kasvaa isolle miehelle ja ääni väpäjää käsien kanssa samaa tahtia.


  • Anonyymi

   Eiköhän olisi parempi näille transukupuolisille vaihtaa terveet aivot
   sairaiden tilalle,sillä sieltähän heidän touhunsa lähtee.

  • Anonyymi

   Kyllä tuolla leikkaus osastolla olisi paljon tärkeämpää kuin tekemistä jonoon asti, tämä minun näkökulma asiaan ilman poliittisointia.

  • Anonyymi

   koko transhömppä on vain sairasta ja hyvepisteiden keruuta nykymaailmassa. Et voi olla kuin mies tai nainen. tyttö tai poika. muu ei ole mahdollista.

  • Anonyymi

   Nyt voi sukupuolta vaihtaa edestakaisin...

  • Anonyymi

   Yhtä järjetöntä kuin muslimilasten sukuelimien silpominen yhteiskunnan varoilla

  • Anonyymi

   Voi hirviää, apuja. Kamala asja.

   Itse tirkistelen vain töissä ja asiakkaita, koska siihen kukaan ei voi puuttua. Tätä pidetään vain persoonallisuudenpiirteenä kuten runsasta alkoholinkäyttöänikin.

  • Anonyymi

   Saako jo aikoja leikkauksiin... korjataan sukupuoli oikealle tolalle.

  • Anonyymi

   Enemmän terveydenhuollossa siellä hyysätään juoppoja kaikin eri tavoin. Keskittyisin olennaiseen en lillukanvarsiin.

   Hukkaan heitettyä rahaa

  • Anonyymi

   Eräs Kokkolassa asuva kaljupäinen kansanedustaja on huhupuheiden mukaan rekisteröitymässä naiseksi. Sopii kuvaan senkin puolesta, kun armeija jäi siltä aikoinaan käymättä.

  • Anonyymi

   Ensinnäkin olen trans ja voin sanoa, että leikkauksista maksetaan kyllä itse poliklinikka maksu kuten muutkin ihmiset ja jotkut käyvät omaan pussiin tekemässä ulkomailla ja sitä paitsi ei ole mitään yhtä leikkausta ja kaikki ei halua leikkausta.
   Kysykää ihmeessä jos on kysymyksiä vastaan 24 tunnin ajan kysymyksiin. Voitte kysyä mitä vaan vastaan yleisesti

   • Anonyymi

    Minulla on kiiltävä kalju päänuppi. Vähän niin kuin olisi kengänkiillotuskoneella hinkattu. Koen itseni naiseksi päivä päivältä enemmän. Pitääkö minun mennä leikkaukseen vai voinko vain rekisteröityä naiseksi? Entä tukka. Onko peruukin hankinta välttämätöntä? Saisko jotenkin tukan kasvamaan?


   • Anonyymi

    kyllähän kuljetusalalla vois olla tulevaisuutta . niissähän lukee autoissa jossain että trans .

    kyllä kuletus kannatta aina

    öpoka sole mikhää


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Minulla on kiiltävä kalju päänuppi. Vähän niin kuin olisi kengänkiillotuskoneella hinkattu. Koen itseni naiseksi päivä päivältä enemmän. Pitääkö minun mennä leikkaukseen vai voinko vain rekisteröityä naiseksi? Entä tukka. Onko peruukin hankinta välttämätöntä? Saisko jotenkin tukan kasvamaan?

    Ei ole pakko kasvattaa ja jos olet trans sinun täytyy varata lääkäri aika mennä lääkäriin ja hankkia lähete psykiatrian puolelle jonka jälkeen vaatia ja todistella tras sukupuolisuutta niin saat lähetteen joko helsinkiin tai tampereelle ja joudut odottamaan puolivyotta pääsyä pelkälle tutustumiskäynnille. Kertoja on ainakin 10 ja prosessti ennen nimen muutoksia ja hormooneja kestää kaksi vuotta tai kolme.


  • Anonyymi

   Ei sukupuolta voi vaihtaa leikkelyllä, botoksilla ja peruukeilla tms. Sukupuoli on kromosomeissa ja geeneissä ja niitähän ei vaihdeta. Nää "trans"-tyypit saa vain jotkut kiksit kun rupeavat esittämään toista sukupuolta. Monet heistä kärsivät tutkitusti esim autismista, ADHD:sta ja muista mielenterveyden ongelmista. Tää on nyt muotia, ja tuhoisaa sellaista. Dysforiat menee usein ohi ja mitään ei puhuta myöhemmin leikkelyjen katujista.

   • Anonyymi

    Niin ja toisia vituttaa sitten se, että miehet nussii mieluummin transnaisia kuin "tavallisia" naisia. Luuletteko te todellakin, että transihmiset eivät tiedä, että heillä on ne kromosomit, johon ovat syntyneet? Mitä tuolla jankuttamisella pyritään saavuttamaan? Sanotaan nyt näin, että vaikka mulla on munat, mutta näytän muuten naiselta ja etenkin koen, niin mun mielestä ois ihan reilua, että voisin sen MALE- merkinnän siitä passista muuttaa FEMALEKSI, koska mulla sattuu olemaan naisen nimikin. Ja onko tuo nyt ihmeellistä, että niitä mielenterveysongelmia on jos joutuu elämään ristiriitaista elämää vääräksi kokemassaan kehossa ja sitten vielä lukemaan ihmisten omintakeisia keskusteluja aiheesta.
    -yksi toinen trans-


  • Anonyymi

   Sukupuolta ei voi muuttaa tai vaihtaa mutta sukupuolen ulkoisen olemuksen fyysinen muuttaminen on mahdollista, kirurgisesti.
   Jos esim. Ressusta tuntuu omasta mielestä enemmänkin Reettalta niin se on sitten helppoa kohta muuttaa ja vaihtaa, paperilla.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sara ja Pyry eronneet?

   Pitääkö huhu paikkansa, tietääkö kukaan?Joku kertoi, että olivat tapelleet rajusti Emma gaalan jälkeen ja sen jälkeen Sara poisti Instatililtään kaikk
   Kotimaiset julkkisjuorut
   116
   3517
  2. Alaston miesuimari järkytti suuresti naisuimareita Espoon Matinkylän uimahallissa

   Mikä siinä miehen alastomuudessa voi olla niin järkyttävää? Lainmuutoksen jälkeen tuo on normi. https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000009378839.html Pian
   Maailman menoa
   118
   1139
  3. Koululaiset myyvät huumeita jopa kesken koulupäivän

   Taitaa huumeidenvastainen sota olla hävitty kuten viinanvastainen kieltolain aikana, kun kerran jopa kakarat tekevät huumeilla kauppaa. https://www.i
   Maailman menoa
   151
   988
  4. Sen takia sanoin sen

   Että et ottaisi itseesi kun ei ole tarkoitus sinua loukata. Me vain heijastellaan toistemme kipukohtia ja se tuntuu ikävälle.
   Ikävä
   100
   842
  5. Nyt lopeta.. jumalauta

   Ole niin hyvä. En rakasta sinua enää.
   Ikävä
   46
   812
  6. Miten paljon vertaat itseäsi muihin?

   Mä huomasin joskus vertaavani omaa elämää toisten elämiin, mutta jossain vaiheessa huomasin (konkreettisesti) ettei ne kokemukset toisen elämisen laad
   Sinkut
   244
   810
  7. Milloin mies näimme viimeksi

   Ja millainen fiilis siitä jäi?
   Ikävä
   42
   784
  8. Hyvää päivää

   Naiselle hyvin samanlaiselle
   Ikävä
   101
   755
  9. Yksi tavoite tälle vuodelle

   Tulen kietomaan sinut pikkusormeni ympärille. Jos pikkusormi ei riitä, niin käytän järeämpiä keinoja. Älä koita piiloutua minulta.
   Ikävä
   47
   733
  Aihe