Miten saan esille netistä kivijalkakaupan tuotteen

Anonyymi-ap

Kyllä pännii. Yritän saada katsottavaksi juhlavampaa housupukua tai pitkää hametta niin että voisin kotona katsoa malleja ja lähteä ostamaan sen kivijalkakaupasta. Sovittaa huolella ennen maksamista. Yritän aloittaa sanalla Stockman housupuku, Sokos housupuku, Akeksi housupuku. Ja heti pukkaa nettikaupan tuotettaa. En osta vaikka kuinka olisi toimitus ilmainen.
Onko jollakin niksi miten saisin näiden kolmen kauppaliikkeen tuotteet esille. Ja muidenkin kun alkuun pääsisin.

13

144

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kyllä ihan menen vaateet livenä likeisiin katsomaan ja sovittamaan.Siellä on pukukopit ja peilit. Lisäksi tavaratalot on asuste neuvojat.Jos itse ei osaa valita toimivaa asua. Terv. Helsingistä.

  • Anonyymi

   Kivijalkakaupan tuotteita ei välttämättä ole netissä ollenkaan, ainoastaan niiden liikkeiden joilla verkkokauppa tuotteiden saatavuuden myymälästä näkee siellä verkkokaupan sivulla kyseisen tuotteen kohdalla, jos siinä maininta: Myymäläsaatavuus, siitä klikkaamalla sitten näkee saako myymälästä. Saatavuus ei tosin välttämättä pidä paikkaansa jos varastopäivitykset ei toimi reaaliajassa.

  • Anonyymi

   Menepäs vaikka ihan sinne Stockmanin omalle sivulle niin että selaimen hakuun (ei googlen) kirjoitat Stockman.com ja siellä Stockan sivulla sitten ylhäällä lukee: mitä etsit tms. Siihen kirjoitat mitä etsit.

   Itse en näitä myymälöitä hae googlen kautta vaan selaimen hakuun aina liikkeen nimellä ja perään fi tai com tms ja aina olen hakemani löytänyt.

   • Anonyymi

    Internetin ihmemies opastaa:)))))))))))))))


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Internetin ihmemies opastaa:)))))))))))))))

    Väärin, sattumoisin olen vanha akka ja kaikenlisäks lähes itse opetellut netin käyttäjä, mutta lukemallakin oppii paljon jos viitsii ottaa asioista selvää ;))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

    mummo 67v


  • Anonyymi

   Koska emme tiedä missä päin Suomea sinä aloittaja asut, niin voit etsiä esim. vaateliikkeet ja sen jälkeen kuntasi tai kaupunkisi nimi. Siten saat esille mitä vaatekauppoja siellä on.
   Joillakin on kotisivut, joissa näytetään mallistoja, kaikilla ei.

  • Anonyymi

   Etsit sieltä vaikka tikstekstiili.fi. Jos et löydä, niin on varmaan lopettanut.

  • Anonyymi

   Hei sinä 2023-01-20 10:41:16 kiitos linkistä ja seuraava kirjoittaja ohjeesta, kiitos. Stockalla oli myymäläsaatavuus, oli Hgissä muutama mekko ja yksi nätti vain Tampereella. Sen sijaan muita vaatteita, näin hyvän ulkoilutakin.
   Sokoksen samanlaisella haulla en saanut myymäläsaatavuutta esiin, kaikki tuotteet kyllä. esim. mekoissa toimitus vain nettikapasta.
   Monissa iltapuvuissa muuten lukee, ei pesua, ei kuivapesun, poista lika paikallisesti. Mitä sellaisella mekolla tekee, pakko on ainakin kainalot pesaista joskus.
   Samoin sain näytille Aleksi 13.
   Onhan se paljon helpompi ensin katsoa kotona ja vasta sitten lähteä kiertämään.

   • Anonyymi

    Kiva kun ohjeestani oli hyötyä. Itse olen säästänyt monelta turhalta myymäläkäynniltä ja säästänyt aikaa ja askeliani kuin myös rahaakin kun olen netistä ensin katsonut mistä hakemani tuotteen saan. Verkkokaupasta tilaan ainoastaan silloin kun ei saa kivijalkaliikkeestä just sitä tiettyä tuotetta.

    t. Anonyymi
    2023-01-20 10:45:04


  • Anonyymi

   Useimmiten noissa mainitsemissa liikkeissä myydään samat tuotteet sekä kivijalkaliikkeessä, että verkkokaupassa. Jos näin ei ole, niin se mainitaan takuulla tuotteen sivulla. Lisäksi eri kaupunkien ja liikkeiden varastosaldot näkyvät verkkokaupan osalta tuotteen sivulla. Aina näin ei toki ole ja silloin kannattaa soittaa liikkeeseen ja kysyä.

  • Anonyymi

   Ei Stockman ynnä muut ole ns. kivijalkakauppoja. Miksi niitä googlaat ?

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Seiska: "Naimisissa oleva kansanedustaja Matias Mäkynen (SDP) iski nuoren opiskelijan"

   https://www.seiska.fi/Kotimaa/Skandaalipaljastus-Naimisissa-oleva-kansanedustaja-Matias-Makynen-iski-nuoren-opiskelijan "Opiskelija on kertonut lähip
   Maailman menoa
   536
   4160
  2. Katja Ståhl sai yllätyksekseen masennusdiagnoosin - Yksi asia herätti: "Rupesin hirveesti..."

   Tsemppiä ja voimia, Katja Ståhl! Juontaja, hevosnainen Ståhl avaa yksityiselämäänsä Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa. Lue lisää: https://www.suomi
   Suomalaiset julkkikset
   9
   1360
  3. Olisitko nainen hävennyt mun kanssa

   liikkuessa, vai päinvastoin? Luin jostain lehdestä kauan sitten että naiset miettii tätä kautta asioita. Ja olisitko hävennyt mua faijasi edessä? Ei s
   Ikävä
   132
   1051
  4. Hyvää iltaa

   Etenkin yhdelle naiselle täällä :).
   Ikävä
   100
   879
  5. Translaki meni läpi...

   Kuuntelin eilen eduskunnan lähetystä, ja monia hyviä perusteita kerrottiin, miksi moinen pitäisi hylätä. Eräs nutturatäti väitti, että kaikki estelyt
   Kokkola
   129
   787
  6. Tasot - ikuinen kysymys, johon ei ole vastausta

   Mikä on taso? Miten arvotatte edes tason? Omasta kokemusmaailmastani katsoen ei ole olemassa universaalia tasoa. Taso taitaa olla jokaiselle ihan eri
   Sinkut
   158
   716
  7. Ota muhun yhteyttä

   Jotakin kautta. Selvitetään asiat..
   Ikävä
   43
   691
  8. Translaki läpi äänin 113-69

   Niinhän sinä kävi kun veikattiin. Lisäksi kaikenlaiset tällä palstalla uutta esitystä veikanneet voivat mennä takaisin peruskoulun yhteiskuntaopin tun
   Luterilaisuus
   170
   680
  9. Ensi kerralla kun kohdataan

   Älä käännä päätäsi pois. Katso silmiini. Näet siellä anteeksipyynnön ja katumuksen. En torjuisi enää sinua. Miehelle
   Ikävä
   45
   674
  10. Olet mielessä ja pysyt

   Haluan nähdä sinua edes vilaukselta vaikka se sattuu toisinaan sydämeen. Hyvää yötä naiselta miehelle.
   Ikävä
   32
   632
  Aihe