Tein läpimurron Bodom-murhissa

Anonyymi-ap

Pauli Pirinen oli kuulustelupöytäkirjoista päätellen hyvin yksinkertainen tapaus. Ja kihlaussuunnitelmat oli yksipuolisia. Ilmeisesti suhde Irmeliin oli vaan Pirisen päässä. Tuollainen tapaus tuskin kykenee mihinkään. Irmelin isäpuoli raivosi hermostuneena kuultuaan murhista: Hirtän ne munista. (Käytti sanaa ne) Oliko niin että nämä bodomilla onkineet oli nuoren, vain 25 vuotiaan isäpuolen kavereita joiden oli tarkoitus antaa opetus pojille ja teltailemaan ilmeisesti luvatta lähteneelle Irmelille. Hommat riistäyty pahemman kerran lapasesta syystä tai toisesta. Yhdellä tyynyllä oli myös ulkopuolisen mällit joten..

Nils oli tolkuttomassa kännissä ja oli lähtenyt kännissä moottoripyörällä jonekkin ja kaatunut melkein heti ja ajanut takaisin. Tällä välin onkijat oli jo paikalla. Tuulikki oli teltan ulkopuolella lyöty kivellä hengiltä. Nilsiä paukutettiin jollain astalolla ja kaatui tajuttomana tantereelle. Irmeli oli ollut kaksin teltassa Sepon kanssa. Jokainen tietää miksi. Toinen murhaaja meni telttaan. Nitisti Ensin Sepon ja jonkilaisen raiskauksen tehtyään Irmelin ja Irmeli pisti vastaan, kenties niin kivuliaasti että murhaaja sai sekotaivarin ja ylipuukotti..samoin raivoissaan jo kuollutta seppoa noin 5 kertaa kaulan seudulle.

Tuulikki ja Nils heitettiin toisten uhrien päälle. Nils heräsi jossain vaiheessa. Muisti oli mennyt jo känninkin takia ja paniikissa alkoi miettimään että onko hän tehnyt nämä. Heitti runnellun Tuulikin kasvoille viltin ja ksoka luuli tehneesä murhat varmaan siellä säädellyt vaikka mitä. teeskennellyt enemmän loukkaantunutta kuin on. Voi olla että tänäkin päivänä luulee tehneensä murhat.

6

167

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Höpöhöpö, Paulilla on pitävä alibi, Nisse se syylinen on ja sillä sipuli. Nimen omaan Nisse kuvitteli seurustelevansa toisen tytön kanssa, vaikka oli paljon "poikakavereita" ja siitä Nisse varmaan raivostuikin kun ei halunnut seksiä.

    • Anonyymi

      Kerroinko että Pauli oli syyllinen? Opettele lukemaan pässi.

      • Anonyymi

        Ei kukaan kertonut, mutta joku pässi väitti että tyynyllä olisi ollut spermat, vaikka oli tyynyliinassa teltan vieressä, ollut ilmeisesti työkalujen kääreenä ja mahdoillisesti Irmelin kuukautissuojana, ei ainakaan tyynyn päällä. Spermat voineet olla jonkun Irmelin miesystävistä tai onhan se Nissekin voinut siihen spermansa pyyhkiä kun oli Irmeliltä housutkin riisunut.

        "Tahrainen, kääröksi kääritty tyynyliina löytyi alun perin maasta ja sen uskottiin olevan kuukautissuoja. Siitä otetusta näytteestä löytyi paitsi verta, myös siemennestettä."
        https://www.iltalehti.fi/tv-ja-leffat/a/3b683dfc-68a0-4c2b-b848-3f734e81f095

        Tuosta puukon löytymisetä en muista lukeneeni, tainnut Nisse heittää veteen.

        "Itse asiassa surma-ase saattaa olla keskusrikospoliisin hallussa.
        Haapala ei muista tarkkaan milloin, mutta noin toistakymmentä vuotta sitten uimari löysi Bodominjärven rannasta pahasti ruostuneen puukon, jonka puinen käsiosa oli lahonnut pois.
        – Se löytyi heittoetäisyydeltä rikospaikasta, Haapala kertoo.
        – Mutta on aika mahdotonta tutkia, liittyykö se murhiin vai ei. Jäljet, jos sellaisia on ollut, ovat kuluneet pois ajat sitten."
        https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006109001.html


    • Anonyymi

      Ei mikään estä miettimästä tätäkin vielä, mutta molemmissa rikostutkinnoissa on suljettu muut tiedossa olevat pois, vain Nisseä ei ole voitu sulkea pois.

    • Anonyymi

      Spermahan ei tuollaisissa yhteyksissä mitään murhaajaa todista. Paikalta havaitun sperman vähäisyytta voitaisiin ihmetellä kyllä rikospoliisinkin voimin.

    • Anonyymi

      Aloittajan houreisiin helppo vastaus Nils on syyllinen ja kaikki normi ihmiset sen ymmärtää.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      69
      2993
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      418
      2868
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      102
      2272
    4. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      94
      2136
    5. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      73
      1914
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      11
      1864
    7. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      7
      1850
    8. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      153
      1838
    9. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      336
      1751
    10. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      6
      1662
    Aihe