Miksi jotkut näkee ufoja?

Anonyymi-ap

Ja miksi jotkut ei näe koskaan?
On olemassa ns. yliherkkiä ihmisiä. Tutkimusten mukaan heillä on havaittu tilastollisesti ylivoimaisesti suurempi määrä ufokokemuksia verrattuna normaaliväestöön. Yliherkillä ihmisillä esiintyy erityisesti sähköyliherkkyyttä ja todennäköisesti useita muitakin "sairauksia".

Tiede ei kuitenkaan ole todennut mitään sellaista ominaisuutta kuin (sähkö)yliherkkyys.
Herää siis epäilys siitä, että nuo ihmiset ovat joko vanhoja uskovaisia naisia, huijareita tai muuten vaan laiskoja työtäkarttavia luusereita.

Joissakin tutkimuksissa tehtiin yliherkille kokeita missä henkilö ei tiennyt oliko sähköä ilmassa vai ei hänen kohdallaan. Tulokset olivat yhtä vakuuttavia kuin kaivonkatsojien kokeet pajun varvulla. Eli ei mitään korrelaatiota mihinkään suuntaan. Täysin umpimähkäiset ja sattumanvaraiset tulokset osoittivat että ko henkilöillä ei esiintynyt mitään herkkyyttä mihinkään suuntaan silloin kun eivät tienneet olevansa sähkökentän alaisuudessa.

Ufon näkijöillä oletettavasti aivan samat ominaisuudet mutta heitä ei kai ole tutkittukaan koska heitä on alunalkaenkin aina pidettu huijareina.

LahoSpede

23

675

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Miksi jotkut kiipeävät Mount Everestille ja jotkut eivät koskaan?
      Voimme samoin pohtia, että he, vuorikiipeilijät ovat varmaan keskivertoa parempi kuntoisia? Ja tutkimukset, tilastot tätä varmasti tukisivat.

      Mutta ensin väität että tutkimusten mukaan "on olemassa ns. yliherkkiä ihmisiä ja heillä suurempi määrä ufohavaintoja"?
      Sitten jatkat, ettei tiede, tutkimus ole löytänyt mitään yliherkkiä ihmisiä, eikä tällaista herkkyyttä ole löytynyt mihinkään suuntaan. Ristiriitaista.

      Elikö "ufon näkijät" ei sitten olekaan yhtään sen herkempiä? Ja vaikka heitä tutkittaisiinkin, näissä tutkimuksissa ei löydy mitään yliherkkyyttä.
      Tutkimuksella, haastattelulla, hypnoosilla, valheenpaljastuskokeella tuo mainitsema huijausyritys saadaan varmasti poissuljettua.

      • Anonyymi

        Sanoisin että yliherkkiä ovat yleensä hermoheikot yksilöt. Oletko koskaan kuullut kovahermoisesta tyypistä joka olisi jotenkin yliherkkä? Kun hermoheikko joutuu valheenpaljastukseen tai hypnoosin testiin niin hän menee veteläksi ja hänellä tulee vetelät pihalle.
        En ole missään nähnyt mainintaa että joku vuorikiipeilijä olisi Everestillä nähnyt yhtäkään ufoa. Ne kiipeilijätyypit eivät olekaan mitään hermoheikkoja haihattelijoita eikä sellaiset näe joka kulmassa ufoja.
        https://keskustelu.suomi24.fi/t/17486176/erinomainen-katsaus-antaa-taustatietoa-horhoista


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Okei, olen siis itsekin tällainen yliherkkä.
        - "Yliherkät ihmiset ovat äärimmäisen intuitiivisia ihmisiä, jotka tuntevat kaiken ennen ja enemmän voimakkaasti kuin toiset."

        Kielitoimiston sanakirja määrittelee intuition: ”sisäinen näkemys, vaistonvarainen tajuaminen”.

        "Vuonna 2014 julkaistiin tutkimus, jossa todettiin, että erittäin herkkien ihmisten aivot poikkesivat hieman muista." = "Melko suuria empaattisia kykyjä. "


      • Anonyymi

        Tästä päästääkin hieman mutkan kautta ufokontakteihin...
        "Ufokontaktit ovat tapauksia, joissa yksittäiset ihmiset väittävät matkustaneensa ufojen kyydissä, käyneensä vierailla planeetoilla ja niin edelleen."

        Näissä tulee lukuisia kertoja ilmi (toistuva teema), missä henkilölle kerrotaan miten hänet on valittu (kontaktit sitten kestäisivät koko ihmisiän lapsesta aikuisuuteen, mutta pitkilläkin vuosien tauoilla) .
        Olettaisin että näissä kontaktihenkilöiksi valikoituu, korostuu juuri yliherkät eli intuitiiviset.

        Sillä intuitio olisi oleellinen kyky paranormaalissa ilmiökentässä ja -kokemisessa.
        Toisin sanoen ihmisen 6-aisti on aktiivisena (tai se humanoidien toimesta aktivoidaan, liittyy kirurgiset toimenpiteet.)
        Kuudes aisti : "kykyä aavistaa asioita intuitiivisesti tai vaistonvaraisesti. "

        Olettaisin myös, että ufojen näkemiseen taivaalla ei ole mitään tarkempaa kriteeriä. Saattaa tapahtua ihan kenelle vain ja yllättää.


    • Anonyymi

      Aloittaja taitaa olla kategorian 4 valehtelija.

    • Anonyymi

      Ufohavaintojen todellisuus ei ole yliherkkien, vähän herkkien eikä ilman herkkyyttä syntyvien varassa.

      Ne ei myöskään ole kontaktihenkilöiden eikä kanavoitsijoiden varassa.

      Ne eivät ole kenenkään yksityishenkilön varassa eikä ole olemassa mitään supersankareita joilla on ylivertaisia kykyjä vain koska hän niin itse sanoo.

      On vain valtavasti tapauksia joista voidaan muodostaa kokonaisuuksia tutkimalla niitä eri perspektiivistä.

      Koukku on the road

      • Anonyymi

    • Anonyymi

      Aloittajalta typerää venkoilua ja vihjailua sairauksista.
      Voi mennä ihan itseensäkkin jos ei ole ufoa nähnyt.

      Jos otetaan taas ja kerran tämä Jonin ottama video esiin.

      Kyseessä ei ole lentokoneen taivaalle jättämä vana, vaan iso alus.
      Pienempi ufo tulee vasemmalta ja kiertää "jättövanan" ufon vastapäivään ja nousee sen jälkeen korkeuksiin " jättövanan" oikealta puolelta, videon kohdassa 00:42.

      Vika on teissä tai laitteissanne jos ette näitä NÄE.

      https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008331687.html

      • Anonyymi

        Voi taivahan ihme sentään! Nyt veisataan kiitosvirsi ihmeen todistuksesta!


    • Anonyymi

      Jesse auttaa sokeatkin näkemään. Tämähän pitäisi jokaisen alkaa jo uskomaan.

    • Anonyymi

      Viestilliset ufokontaktit ovat informatiivisin vaihtoehto jos/kun haetaan ratkaisua itse ufoilmiöön. Eli vierailijoiden itsensä välittämä tieto. (Materiaalia kyllä löytyy, tosin näitä vierailijoita, olentotyyppejä on monia, eri kannat, eri agendat.)
      On siis olemassa vuorovaikutus, hyväntahtoista kommunikaatiota, viestiä ja sanomaa.
      Tällä tavoin on mahdollista selvittää ufojen olemassaolojen syitä ja ymmärtää heidän perimpiä motiiveja..

      Sensijaan nyt huomion(ne) saa, kiinnittyy turhaksi asti taivaan valoilmiöihin, epäselviin kuviin, suttuisiin videoihin, taikka silminnäkijöiden (kauko)havaintoihin näistä kulkuvälineistä.
      Ongelmana on, että tällaisen materiaalin (vaikka aitoa) tutkimus polkee ainoastaan tyhjää, jo vuosikymmenet, eikä näytä johtavan mihinkään ns. läpimurtoon.
      Ei ole tieteilijät, (ufo)tutkijat missään vaiheessa "koputtelemassa peltejä, että hei, onko siellä sisällä ketään..?"

      ... Vaihtoehtona on tietenkin että luette Raamatusta(nne) ja/tai jonkun tulkitsemana mitä ne nyt ovat -: "Tämä jae tässä viittaisi, että yhdistäisin demonisiin voimiin!"
      Ja kyseessä silloin tietenkin "saátanallinen juoni ihmisten harhauttamiseksi."
      Ja jostain kuuluu saarnamiehen huudahdus: "Hyvän ja pahan taistelu käydään ihmisten ja näiden demonisten voimien välillä!"

    • Anonyymi

      Ufojen aaltofunktion romahduttaminen mietiskelemällä. Kovatasoiset meditoijat voisivat kenties vaikuttaa ufojen kvantti ilmiöihin mietiskelemällä ja aiheuttaa epätoivottavia vaikutuksia ufojen kvanttikoneistoon. Sama efekti voisi olla CE5 toimivuuden taustalla. Kenties militarisoidut meditoijat voisivat jopa tipauttaa ufon taivaalta.

      • Anonyymi

        Ufoyhteys kuin moninaiset paranormaalit ilmiöt näyttäisivät keskittyvän monasti tietyn ihmisen, ihmistyypin ympärille. Heitä yhdistäisi avarakatseisuus, taiteellisuus, luovuus, herkkyys, intuitio, rehellisyys, tilanne- ja huumorintaju. Kannattaa tällaisen henkilön seuraan liittyä vaikka meditoimaan.


    • Anonyymi

      Maailmankaikkeudessa on esim.niinpaljon galagsejakin kuin merien rannoilla hiekanjyväsiä.

      • Anonyymi

        Eikö olisi mahtavaa jos saisi käsiinsä korun joka olisi tuotu vieraalta planeetalta satojen valovuosien päästä. Saisi jotakin konkreettista käsiinsä uffo miesten tekemää vieraalta planeetalta kaukaa
        . se olisi upeaa.

        ,.....


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eikö olisi mahtavaa jos saisi käsiinsä korun joka olisi tuotu vieraalta planeetalta satojen valovuosien päästä. Saisi jotakin konkreettista käsiinsä uffo miesten tekemää vieraalta planeetalta kaukaa
        . se olisi upeaa.

        ,.....

        Tai sais videokuvaa jota on kuvattu vieraalla planeetalla jossa on älykäs sivilisaatio.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tai sais videokuvaa jota on kuvattu vieraalla planeetalla jossa on älykäs sivilisaatio.

        Sellaista löytyy sadoista elokuvista ja siksi kukaan ei uskoisi sitä materiaalia todeksi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sellaista löytyy sadoista elokuvista ja siksi kukaan ei uskoisi sitä materiaalia todeksi.

        Tarkoitatko, että fiktiivisissäkin elokuvissa olisi jo käytetty aitoa kuvaa? Itse en ehkä tuohon usko, mutta jotkut lavastetut ja tietokoneanimaatiolla luodut paikat voivat olla hyvnkin lähellä todellisuutta.


    • Anonyymi

      Stanfordin yliopiston professori on laajaan tutkinut ufohavaintoja, ufomateriaalia ja ihmisaivoja. https://www.youtube.com/watch?v=dzTZbSNsKV8

      Hän ottaa kantaa tekniikkaan ja on vahvasti sitä mieltä että jos USA:lla on ufotekniikkaa hallussaan, niin he eivät sitä muille luovuta.
      Hän on tutkinut aivokuvauksin ufohavaintojen tehneitä ja on löytänyt heistä yhtäläisyyksiä ja että se on jopa perinnöllistä. Hän arvioi että ufohavaintojen tekijät ovat keskimääräistä älykkäämpiä ja parempia havainnoimaan ja erottamaan kohteita normaaleista kohteista.

    • Anonyymi

      Samasta syystä kuin kuulevat ääniä päänsä sisältä. Mielisairaalat ovat pullollaan sellaisia. Mutta ei hoitohenkilökunta eikä ulkopuoliset näe eikä kuule samoja kuin potilaat.

    • Anonyymi

      Tähän asti sitä on kutsuttu skitsofreniaksi. Jonain päivänä saattaa ilmetä että kyseistä sairautta ei ole olemassa vaan henkilöillä on tosiaan joku kyky kuulla ja nähdä jotain mitä muut ei pysty kokemaan.

    • Anonyymi

      Olisi mielenkiintoista jos voisi vain sormia napsauttamalla valita uuden sivupersoonan olotilalleen ja puhua vaikka arameaa sujuvasti. Seuraavana päivänä voisi elää Napoleonina tai Putinina jne. Tulevaisuus näyttää pystymmekö sellaiseen vielä joskus. Jo nyt pysyvästi sairaita ainakin on riittävästi tutkimustarkoituksiin.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      139
      2033
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1918
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1868
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1670
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1468
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1266
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1170
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1158
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1137
    Aihe