Miksi jotkut näkee ufoja?

Anonyymi-ap

Ja miksi jotkut ei näe koskaan?
On olemassa ns. yliherkkiä ihmisiä. Tutkimusten mukaan heillä on havaittu tilastollisesti ylivoimaisesti suurempi määrä ufokokemuksia verrattuna normaaliväestöön. Yliherkillä ihmisillä esiintyy erityisesti sähköyliherkkyyttä ja todennäköisesti useita muitakin "sairauksia".

Tiede ei kuitenkaan ole todennut mitään sellaista ominaisuutta kuin (sähkö)yliherkkyys.
Herää siis epäilys siitä, että nuo ihmiset ovat joko vanhoja uskovaisia naisia, huijareita tai muuten vaan laiskoja työtäkarttavia luusereita.

Joissakin tutkimuksissa tehtiin yliherkille kokeita missä henkilö ei tiennyt oliko sähköä ilmassa vai ei hänen kohdallaan. Tulokset olivat yhtä vakuuttavia kuin kaivonkatsojien kokeet pajun varvulla. Eli ei mitään korrelaatiota mihinkään suuntaan. Täysin umpimähkäiset ja sattumanvaraiset tulokset osoittivat että ko henkilöillä ei esiintynyt mitään herkkyyttä mihinkään suuntaan silloin kun eivät tienneet olevansa sähkökentän alaisuudessa.

Ufon näkijöillä oletettavasti aivan samat ominaisuudet mutta heitä ei kai ole tutkittukaan koska heitä on alunalkaenkin aina pidettu huijareina.

LahoSpede

23

494

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Miksi jotkut kiipeävät Mount Everestille ja jotkut eivät koskaan?
   Voimme samoin pohtia, että he, vuorikiipeilijät ovat varmaan keskivertoa parempi kuntoisia? Ja tutkimukset, tilastot tätä varmasti tukisivat.

   Mutta ensin väität että tutkimusten mukaan "on olemassa ns. yliherkkiä ihmisiä ja heillä suurempi määrä ufohavaintoja"?
   Sitten jatkat, ettei tiede, tutkimus ole löytänyt mitään yliherkkiä ihmisiä, eikä tällaista herkkyyttä ole löytynyt mihinkään suuntaan. Ristiriitaista.

   Elikö "ufon näkijät" ei sitten olekaan yhtään sen herkempiä? Ja vaikka heitä tutkittaisiinkin, näissä tutkimuksissa ei löydy mitään yliherkkyyttä.
   Tutkimuksella, haastattelulla, hypnoosilla, valheenpaljastuskokeella tuo mainitsema huijausyritys saadaan varmasti poissuljettua.

   • Anonyymi

    Sanoisin että yliherkkiä ovat yleensä hermoheikot yksilöt. Oletko koskaan kuullut kovahermoisesta tyypistä joka olisi jotenkin yliherkkä? Kun hermoheikko joutuu valheenpaljastukseen tai hypnoosin testiin niin hän menee veteläksi ja hänellä tulee vetelät pihalle.
    En ole missään nähnyt mainintaa että joku vuorikiipeilijä olisi Everestillä nähnyt yhtäkään ufoa. Ne kiipeilijätyypit eivät olekaan mitään hermoheikkoja haihattelijoita eikä sellaiset näe joka kulmassa ufoja.
    https://keskustelu.suomi24.fi/t/17486176/erinomainen-katsaus-antaa-taustatietoa-horhoista


  • Anonyymi
   • Anonyymi

    Okei, olen siis itsekin tällainen yliherkkä.
    - "Yliherkät ihmiset ovat äärimmäisen intuitiivisia ihmisiä, jotka tuntevat kaiken ennen ja enemmän voimakkaasti kuin toiset."

    Kielitoimiston sanakirja määrittelee intuition: ”sisäinen näkemys, vaistonvarainen tajuaminen”.

    "Vuonna 2014 julkaistiin tutkimus, jossa todettiin, että erittäin herkkien ihmisten aivot poikkesivat hieman muista." = "Melko suuria empaattisia kykyjä. "


   • Anonyymi

    Tästä päästääkin hieman mutkan kautta ufokontakteihin...
    "Ufokontaktit ovat tapauksia, joissa yksittäiset ihmiset väittävät matkustaneensa ufojen kyydissä, käyneensä vierailla planeetoilla ja niin edelleen."

    Näissä tulee lukuisia kertoja ilmi (toistuva teema), missä henkilölle kerrotaan miten hänet on valittu (kontaktit sitten kestäisivät koko ihmisiän lapsesta aikuisuuteen, mutta pitkilläkin vuosien tauoilla) .
    Olettaisin että näissä kontaktihenkilöiksi valikoituu, korostuu juuri yliherkät eli intuitiiviset.

    Sillä intuitio olisi oleellinen kyky paranormaalissa ilmiökentässä ja -kokemisessa.
    Toisin sanoen ihmisen 6-aisti on aktiivisena (tai se humanoidien toimesta aktivoidaan, liittyy kirurgiset toimenpiteet.)
    Kuudes aisti : "kykyä aavistaa asioita intuitiivisesti tai vaistonvaraisesti. "

    Olettaisin myös, että ufojen näkemiseen taivaalla ei ole mitään tarkempaa kriteeriä. Saattaa tapahtua ihan kenelle vain ja yllättää.


  • Anonyymi

   Aloittaja taitaa olla kategorian 4 valehtelija.

  • Anonyymi

   Ufohavaintojen todellisuus ei ole yliherkkien, vähän herkkien eikä ilman herkkyyttä syntyvien varassa.

   Ne ei myöskään ole kontaktihenkilöiden eikä kanavoitsijoiden varassa.

   Ne eivät ole kenenkään yksityishenkilön varassa eikä ole olemassa mitään supersankareita joilla on ylivertaisia kykyjä vain koska hän niin itse sanoo.

   On vain valtavasti tapauksia joista voidaan muodostaa kokonaisuuksia tutkimalla niitä eri perspektiivistä.

   Koukku on the road

   • Anonyymi

  • Anonyymi

   Aloittajalta typerää venkoilua ja vihjailua sairauksista.
   Voi mennä ihan itseensäkkin jos ei ole ufoa nähnyt.

   Jos otetaan taas ja kerran tämä Jonin ottama video esiin.

   Kyseessä ei ole lentokoneen taivaalle jättämä vana, vaan iso alus.
   Pienempi ufo tulee vasemmalta ja kiertää "jättövanan" ufon vastapäivään ja nousee sen jälkeen korkeuksiin " jättövanan" oikealta puolelta, videon kohdassa 00:42.

   Vika on teissä tai laitteissanne jos ette näitä NÄE.

   https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008331687.html

   • Anonyymi

    Voi taivahan ihme sentään! Nyt veisataan kiitosvirsi ihmeen todistuksesta!


  • Anonyymi

   Jesse auttaa sokeatkin näkemään. Tämähän pitäisi jokaisen alkaa jo uskomaan.

  • Anonyymi

   Viestilliset ufokontaktit ovat informatiivisin vaihtoehto jos/kun haetaan ratkaisua itse ufoilmiöön. Eli vierailijoiden itsensä välittämä tieto. (Materiaalia kyllä löytyy, tosin näitä vierailijoita, olentotyyppejä on monia, eri kannat, eri agendat.)
   On siis olemassa vuorovaikutus, hyväntahtoista kommunikaatiota, viestiä ja sanomaa.
   Tällä tavoin on mahdollista selvittää ufojen olemassaolojen syitä ja ymmärtää heidän perimpiä motiiveja..

   Sensijaan nyt huomion(ne) saa, kiinnittyy turhaksi asti taivaan valoilmiöihin, epäselviin kuviin, suttuisiin videoihin, taikka silminnäkijöiden (kauko)havaintoihin näistä kulkuvälineistä.
   Ongelmana on, että tällaisen materiaalin (vaikka aitoa) tutkimus polkee ainoastaan tyhjää, jo vuosikymmenet, eikä näytä johtavan mihinkään ns. läpimurtoon.
   Ei ole tieteilijät, (ufo)tutkijat missään vaiheessa "koputtelemassa peltejä, että hei, onko siellä sisällä ketään..?"

   ... Vaihtoehtona on tietenkin että luette Raamatusta(nne) ja/tai jonkun tulkitsemana mitä ne nyt ovat -: "Tämä jae tässä viittaisi, että yhdistäisin demonisiin voimiin!"
   Ja kyseessä silloin tietenkin "saátanallinen juoni ihmisten harhauttamiseksi."
   Ja jostain kuuluu saarnamiehen huudahdus: "Hyvän ja pahan taistelu käydään ihmisten ja näiden demonisten voimien välillä!"

  • Anonyymi

   Ufojen aaltofunktion romahduttaminen mietiskelemällä. Kovatasoiset meditoijat voisivat kenties vaikuttaa ufojen kvantti ilmiöihin mietiskelemällä ja aiheuttaa epätoivottavia vaikutuksia ufojen kvanttikoneistoon. Sama efekti voisi olla CE5 toimivuuden taustalla. Kenties militarisoidut meditoijat voisivat jopa tipauttaa ufon taivaalta.

   • Anonyymi

    Ufoyhteys kuin moninaiset paranormaalit ilmiöt näyttäisivät keskittyvän monasti tietyn ihmisen, ihmistyypin ympärille. Heitä yhdistäisi avarakatseisuus, taiteellisuus, luovuus, herkkyys, intuitio, rehellisyys, tilanne- ja huumorintaju. Kannattaa tällaisen henkilön seuraan liittyä vaikka meditoimaan.


  • Anonyymi

   Maailmankaikkeudessa on esim.niinpaljon galagsejakin kuin merien rannoilla hiekanjyväsiä.

   • Anonyymi

    Eikö olisi mahtavaa jos saisi käsiinsä korun joka olisi tuotu vieraalta planeetalta satojen valovuosien päästä. Saisi jotakin konkreettista käsiinsä uffo miesten tekemää vieraalta planeetalta kaukaa
    . se olisi upeaa.

    ,.....


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Eikö olisi mahtavaa jos saisi käsiinsä korun joka olisi tuotu vieraalta planeetalta satojen valovuosien päästä. Saisi jotakin konkreettista käsiinsä uffo miesten tekemää vieraalta planeetalta kaukaa
    . se olisi upeaa.

    ,.....

    Tai sais videokuvaa jota on kuvattu vieraalla planeetalla jossa on älykäs sivilisaatio.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Tai sais videokuvaa jota on kuvattu vieraalla planeetalla jossa on älykäs sivilisaatio.

    Sellaista löytyy sadoista elokuvista ja siksi kukaan ei uskoisi sitä materiaalia todeksi.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Sellaista löytyy sadoista elokuvista ja siksi kukaan ei uskoisi sitä materiaalia todeksi.

    Tarkoitatko, että fiktiivisissäkin elokuvissa olisi jo käytetty aitoa kuvaa? Itse en ehkä tuohon usko, mutta jotkut lavastetut ja tietokoneanimaatiolla luodut paikat voivat olla hyvnkin lähellä todellisuutta.


  • Anonyymi

   Stanfordin yliopiston professori on laajaan tutkinut ufohavaintoja, ufomateriaalia ja ihmisaivoja. https://www.youtube.com/watch?v=dzTZbSNsKV8

   Hän ottaa kantaa tekniikkaan ja on vahvasti sitä mieltä että jos USA:lla on ufotekniikkaa hallussaan, niin he eivät sitä muille luovuta.
   Hän on tutkinut aivokuvauksin ufohavaintojen tehneitä ja on löytänyt heistä yhtäläisyyksiä ja että se on jopa perinnöllistä. Hän arvioi että ufohavaintojen tekijät ovat keskimääräistä älykkäämpiä ja parempia havainnoimaan ja erottamaan kohteita normaaleista kohteista.

  • Anonyymi

   Samasta syystä kuin kuulevat ääniä päänsä sisältä. Mielisairaalat ovat pullollaan sellaisia. Mutta ei hoitohenkilökunta eikä ulkopuoliset näe eikä kuule samoja kuin potilaat.

  • Anonyymi

   Tähän asti sitä on kutsuttu skitsofreniaksi. Jonain päivänä saattaa ilmetä että kyseistä sairautta ei ole olemassa vaan henkilöillä on tosiaan joku kyky kuulla ja nähdä jotain mitä muut ei pysty kokemaan.

  • Anonyymi

   Olisi mielenkiintoista jos voisi vain sormia napsauttamalla valita uuden sivupersoonan olotilalleen ja puhua vaikka arameaa sujuvasti. Seuraavana päivänä voisi elää Napoleonina tai Putinina jne. Tulevaisuus näyttää pystymmekö sellaiseen vielä joskus. Jo nyt pysyvästi sairaita ainakin on riittävästi tutkimustarkoituksiin.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Takaisin ylös

  Luetuimmat keskustelut

  1. Jetin syöksy saanut lisää vauhtia

   Huh huh - uusimmat uutiset viittaa siihen aika vahvasti, että nyt mennään lujaa kyytiä kohti pohjaa! Mutta eipä sitä koskaan tiedä, jospa sieltä viel
   Kotimaiset julkkisjuorut
   103
   4523
  2. Nainen tuutko mun vaimoksi

   Ostin jo sormukset ja rakastan sinua ♥️♥️♥️♥️
   Ikävä
   81
   1909
  3. Mulla on ikävä sinua

   Kun oli edes joku yhteys. Nyt ei ole enää mitään, ja tuskin tulee koskaan olemaan. Katsoin kuvaasi ja tulin niin iloiseksi, mutta samalla haikeaksi.
   Ikävä
   35
   1374
  4. Sille jollekin, edelleen tunnistat kyllä

   Jatkamme siitä mihin jäimme. Tekniikkakin meni kauhusta polvilleen kun rikoimme rajat. Edelleen on vielä verkko avaamatta. Nyt huomaat, että pidät si
   Ikävä
   186
   1209
  5. Suomi kuihtuu ilman maahanmuuttoa

   Aika pahan laittoi Iltalehti persuille :-D https://www.iltalehti.fi/paakirjoitus/a/87de288c-7c6f-4ed3-b81c-72bea585649a
   Maailman menoa
   475
   1145
  6. Uusi viihdesarja-tietovisa Hengaillaan sai murskakritiikkiä somessa. Mitä itse tykkäsit?

   Ylen uusi Hengaillaan starttasi lauantaina. Jenni Poikelus juonsi ja Riku Rantala tuomaroi. Ohjelma sai murskakritiikkiä somessa. Mitä itse tykkäsit
   Tv-sarjat
   54
   1068
  7. Hyvää iltaa

   Onko tullut edistymistä kaivattunsa kanssa? Tämä kysymys erityisesti yhdelle miehelle täällä. :)
   Ikävä
   88
   958
  8. Törmäsin lauseeseen

   "Kun ihmiset tietävät tehneensä sinulle väärin, he välttelevät sinua". Taitaa olla totuuden siemen.
   Ikävä
   81
   927
  9. Ikuisuusaihe yön pimeiden tuntien mausteeksi

   Kuka nyt sitten on koijannut, ketä ja miten, se on aina hyvä debatin paikka. Ei ne miehetkään puhtaita pulmusia tuolla saralla ole, siksi kummeksuttaa
   Sinkut
   177
   794
  Aihe