Mikä on tämän sivuston merkitys?

Mietin, ketä tämä sivusto nykyisin palvelee sen pohjalta, mistä ristikoista kysytään.

Jos jätetään omat kysymykseni pois laskuista, mitä muut ovat kysyneet. Omatkin kysymykset ovat lähes turhia, sillä useimpiin saan avun nettitutuilta.

PuPe 1/2023 vain yksi kysymys taitaa olla eikä Iisakista ja SK:sta taida myöskään olla mitään kysymystä tänä vuonna. PuPesta ja Iisakista saan kysymyksiä foorumiini. Niistä voisi käydä yleiskeskusteluakin. Harmittaa, ettei IS:ää eikä SK:ta kommentoida foorumissani, joten joudun täällä niitä käsittelemään, jos jotain keskustelua haluan käydä.

Nykyisin täällä käsitellään lähinnä IS:n ristikoista. Niissäkin lähinnä toivotaan valmiita vastauksia. Aika kapea-alaiseksi tämän sivuston merkitys on käynyt ristikoissa auttamisen suhteen.

Ainoa merkittävä aihe, mistä muualla ei ole keskustelua on digiristikoiden tuottaminen. Kun aihe on tabu Sanarisin foorumissa, vähän sivuraiteilla ollaan senkin suhteen.

3

107

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Hyvä! Katumusharjoittelun kautta opit pois vanhoista tavoista ja rutiineista eli tässä tapauksessa keskität kaiken tarmon oman foorumisi sisällön tuottamiseen ja unohdat kaikki muut ässällä ja yyllä alkavat kaatopaikat.

   Hyvää jatkoa uuteen elämään!

   • Omaan sivustoon kannattaa varmaa panostaa. enemmän.

    Ehkä IS-osastolle tulisi kiinnostusta kun sieltä löytyy muista foorumeista puuttuvaa materiaalia. Vuosien 2013-2022 on paljon tietoa ristikoista.

    IS:ää ei minun taida kannattaa enää täällä suuremmin käsitellä, koska siitä tulee enemmän turhautumisen kuin onnistumisen tunnetta. Haluaisin kuitenkin käydä ristikoista yleiskeskusteluakin. Jos en viitsi nettituttujani häiritä tai en heiltä saa riittävästi apua, otan asian esille täällä. Sama kannattaa tehdä muidenkin ristikoiden kohdalla.

    Iisakin kohdalla paras tuki on yksi nettituttu, jonka kanssa on monet ongelmakohdat yhdessä Magmassa selätetty. Aika harva on tosin minun Iisakki-osastoni löytänyt. Huomasin, että joku Sanarisin foorumiin kirjoittanut on tullut foorumiini pyytämään vinkkiapua. Mutta ei hyödytä häntäkään pyytää mainitsemaan Sanarisin foorumissa, että sai vinkkiapua sivustoni kautta. Jos hän jotain laittaisi, ihmettelisi varmaan, miksi hänen viestinsä häipyi nopeasti Ekin foorumista. Seuraavan pyynnön kyllä laitoin:

    "Voisitte tiedottaa kavereille somessa tai muulla tavoin, että maltillista auttamista sivuiltani on saatavissa."


  • Anonyymi

   Tämän sivuston tarkoitus on muistuttaa ristikkokansaa kevään tai ehkä sittenkin koko vuoden päätapahtumasta:

   https://i.ibb.co/WtcD5y6/Ristikonratkonnan-SM-2023.jpg

   Missä sinä olet huhtikuun kahdeskymmenestoinen päivä?

   Kolmisen kuukautta vielä aikaa treenata 😊

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sille jollekin, edelleen tunnistat kyllä

   Jatkamme siitä mihin jäimme. Tekniikkakin meni kauhusta polvilleen kun rikoimme rajat. Edelleen on vielä verkko avaamatta. Nyt huomaat, että pidät si
   Ikävä
   189
   1301
  2. Tältä näyttää Elastiselle rakennettava luksusmökki Lapissa - Jopa Samu Haber hehkuttaa: "Upee"

   No nyt ei ole kyllä mikään pikkumökki, vaan aika öky... Ela on jakanut kuvia rakennusvaiheessa olevasta vapaa-ajan asunnosta. Se ei todellakaan näytä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   13
   776
  3. Maisa menetti autonsa

   Alamäki on alkanut...todellisuudessa auto lähti liisarista kun rahat loppui... https://www.seiska.fi/Kotimaa/Voi-ei-Maisa-Torppa-joutui-autokiipeliin
   Kotimaiset julkkisjuorut
   39
   692
  4. Hyvää iltaa

   Etenkin yhdelle naiselle täällä :).
   Ikävä
   99
   655
  5. Katja Ståhl sai yllätyksekseen masennusdiagnoosin - Yksi asia herätti: "Rupesin hirveesti..."

   Tsemppiä ja voimia, Katja Ståhl! Juontaja, hevosnainen Ståhl avaa yksityiselämäänsä Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa. Lue lisää: https://www.suomi
   Suomalaiset julkkikset
   3
   630
  6. Niin solmussa

   Voi kun tietäisit miten suuria tunteita mulla on sua kohtaan. Naiselle ❤️
   Ikävä
   23
   574
  7. Olisitko nainen hävennyt mun kanssa

   liikkuessa, vai päinvastoin? Luin jostain lehdestä kauan sitten että naiset miettii tätä kautta asioita. Ja olisitko hävennyt mua faijasi edessä? Ei s
   Ikävä
   126
   562
  8. Kuka palstalainen

   Olisi hyvää matkaseuraa? -flowersreally-
   Sinkut
   152
   520
  9. Haluun vaan, että tiedät

   Olet ensimmäinen ja viimeinen päivän ajatuksissani - en voi sinua unohtaa, vaikka aikaa on kulunut, kyyneleet edelleen virtaavat..
   Ikävä
   12
   489
  Aihe