Kiihkeä laivareissu

Anonyymi-ap

Kello on noin 6 aamulla ja on jo valoisaa. Onhan toukokuu ja kesä tulee kohinalla. Pukeudun, nopea kahvi ja autoon.
Vähän jännittää, sillä olen menossa naisystävän kanssa uudelle laivalle. Naisystäväni olen tuntenut jo 20 vuotta. Olemme harrastaneet kiihkeää seksiä satoja kertoja mutta olemme olleet myös näkemättä vuosia. Kaikki alkoi jo noin 20 vuotta sitten kiihkeällä laiva reissulla, jonka seurauksena rakastelimme autossa, työpaikalla ja lähes jokaisessa käytettävissä olevassa paikassa. Tiet veivät erilleen mutta, aloimme pitämään yhteyttä ja sama liekki roihahti taas.
Olet jo saapunut sovitun huoltoaseman pihalle. Näytät kauniilta. Ihailen sinun pitkiä sääriä, kun lähestyt autoani. Moikataan, halataan ja lähdetään kohti Turkua.
Ilmassa on sähköä ja katseemme kohtaavat usein. Siirrän käteni sinun polvelle. Villaiset minua ja tartut käteeni.
Ajellemme pari tuntia ja saavumme liikennevaloihin. Katseemme kohtaa ja suutelemme. Pakko lähteä liikkeelle ja suudelma jää kesken. Seuraavissa liikennevaloissa suudelma on jo nälkäinen ja vaativa. Käy selväksi että halu on molemmin puolista. Terminaalissa hakeudumme sivummalle ja jatkamme suutelua ja farkuissani alkaa olla ahdasta. Vihdoin jonot liikkuvat ja pääsemme hyttiin. Laukut putoavat lattialle, painan sinut seinää vasten ja suutelemme kiihkeästi. Napitan farkkusi auki ja löydän kosteat pikkarit , turvonneen ja kiimasta valuvan pillun. Huohotat korvaani voimakkasti ja tulkitsen sormieni tekevän hyvää sinulle. Kaivat jäykän kaluni esiin ja alat hyväilemään sitä hellästi mutta vaativasti.
Kuoriudumme vaatteistamme ja laskeudumme isolle parivuoteelle. Mieleni olisi tehnyt työntyä sisään saman tien mutta maltan mieleni ja keskityn nuolemaan ja imemään hellästi rintojasi, kaulaasi ja sormeni tekevät pyörivää liikettä kiimasta valuvassa pillussasi.
Hengityksesi nopeus kertoo jo lähestyvästä orgasmista, eikä mene kauan kun selkäsi taipuu kaarelle, puristat minua lujaa ja huudat korvaani.
Jäät huohottamaan sängylle ja annan sinun levätä pienen hetken.
Suutelen sinua ja tulen päällesi. Avaat reitesi ja työnnän kaluni sinun kuumaan ja ihanaan tiukkaan pilluusi. Huudat heti ensimmäisestä työnnöstä alkaen. Naapuri parat ajattelin mutta todellisuudessa äänesi lisäsi kiihkoani.
Maltoin naida sinua ensin rauhallisesti ja hyväilin rintojasi samalla, mutta aika pian tartuin reiteen kiinni ja aloin nussia sinua kovaa ja säälimättä. Vastaat työntöihin ja ilmeestäsi päätellen toinen orgasmi ei ole kaukana. Tunnen tuttua kihelmöintiä ja tiedän että lasti spermaa on lähdössä ihan juuri. Lisään vielä tahtia ja juuri kun ensimmäinen sperma lasti syöksyy sisällesi, taipuu selkäsi taas kaarelle ja huutosi täyttää huoneen. Liikutaan vielä itseäni ja pumppaan siemenet kuumaan vakoosi. Lysähdän voipuneena päällesi ja suutelemme. Hetken päästä nousen viereesi ja katselen kun pillustasi valuu paljon spermaa.
Tästä tulee hyvä reissu, tokaisen ja saan vastaukseksi suudelman ja myöntävän ynähdyksen.
Reissumme aikana väliin nussimme ja väliin hellästi rakastelimme niin monta kertaa, että en olisi uskonut pystyväni enää niin useaan kertaan parin päivän aikana. Olin juuri täyttänyt 50 vuotta. Sinä olet vielä alle 40 joten olet nainen parhaassa iässä.
Laivalla toteutit toiveeni ja jätit pikkarit pois hameen alta ja siitä saatiin monta kiihottavaa hetkeä. Mutta ehkä niistä joskus myöhemmin jos haluatte kuulla.

3

1367

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Spede polkee taas tulpatonta mopoa buaahaa

   • Anonyymi

    Ja sinä buahaa olet taas märissä vaipoissa. Haiset. Buahahaa


   • Anonyymi

    Sää mää ja bää mikä juntti piip piip


  Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sara ja Pyry eronneet?

   Pitääkö huhu paikkansa, tietääkö kukaan?Joku kertoi, että olivat tapelleet rajusti Emma gaalan jälkeen ja sen jälkeen Sara poisti Instatililtään kaikk
   Kotimaiset julkkisjuorut
   113
   3259
  2. Alaston miesuimari järkytti suuresti naisuimareita Espoon Matinkylän uimahallissa

   Mikä siinä miehen alastomuudessa voi olla niin järkyttävää? Lainmuutoksen jälkeen tuo on normi. https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000009378839.html Pian
   Maailman menoa
   115
   979
  3. Koululaiset myyvät huumeita jopa kesken koulupäivän

   Taitaa huumeidenvastainen sota olla hävitty kuten viinanvastainen kieltolain aikana, kun kerran jopa kakarat tekevät huumeilla kauppaa. https://www.i
   Maailman menoa
   149
   898
  4. Sen takia sanoin sen

   Että et ottaisi itseesi kun ei ole tarkoitus sinua loukata. Me vain heijastellaan toistemme kipukohtia ja se tuntuu ikävälle.
   Ikävä
   100
   828
  5. Miten paljon vertaat itseäsi muihin?

   Mä huomasin joskus vertaavani omaa elämää toisten elämiin, mutta jossain vaiheessa huomasin (konkreettisesti) ettei ne kokemukset toisen elämisen laad
   Sinkut
   241
   772
  6. Milloin mies näimme viimeksi

   Ja millainen fiilis siitä jäi?
   Ikävä
   42
   760
  7. Hyvää päivää

   Naiselle hyvin samanlaiselle
   Ikävä
   101
   735
  8. Nyt lopeta.. jumalauta

   Ole niin hyvä. En rakasta sinua enää.
   Ikävä
   43
   722
  9. Yksi tavoite tälle vuodelle

   Tulen kietomaan sinut pikkusormeni ympärille. Jos pikkusormi ei riitä, niin käytän järeämpiä keinoja. Älä koita piiloutua minulta.
   Ikävä
   45
   680
  Aihe