määräaikainen vuokrasopimus

Anonyymi-ap

Olen saamassa töitä yhdestä pikkukaupungista eteläsuomesta. Asunnoksi olisi ehkä tarjolla huoneisto josta ilmoitetaan että pitäisi tehdä vuoden vuokrasopimus jonka jälkeen sopimus jatkuu toistaiseksi. Uskaltaako tuollaista sopimusta tehdä vai voiko siitä päästä irti jos työjutut menee uusiksi enkä voikaan vuotta asua siinä asunnossa. Voinko joutua maksumieheksi jos muutan pois kesken sopimuskauden?

3

59

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ne on melkein kaikki semmosia jos välittäjä välittää. Sillä kuitataan välityspalkkio ja maksat itse jos lähdet aiemmin. Jotkut paskapää vuokranantajat tekee samaa vaikka itse hoitaisi vuokralaisen hankinnan.

   • Anonyymi

    Ei ole mitään paskapää hommaa, eikä sillä kuitata mitään. Hommaa sijoitusasunto ja kokeile itse. Takaan että tulet ymmärtämään ko. vuokrasopimusehdon tarpeellisuuden.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ei ole mitään paskapää hommaa, eikä sillä kuitata mitään. Hommaa sijoitusasunto ja kokeile itse. Takaan että tulet ymmärtämään ko. vuokrasopimusehdon tarpeellisuuden.

    Lisäys aloittajalle. Vuoden määräaikainen tarkoittaa kirjaimellisesti vuoden määräaikaista sopimusta. Et pelkästään voi joutua, vaan joudut maksumieheksi, jos muutat pois kesken sopimuskauden.
    Ainoa keino on keskustella ja sopia asioista vuokranantajan kanssa etukäteen. Voi hyvinkin olla, että vuokranantaja suosuisi esim. ½ vuoden määräaikaiseen. Aina kannattaa kokeilla, se ei maksa mitään.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Jetin syöksy saanut lisää vauhtia

   Huh huh - uusimmat uutiset viittaa siihen aika vahvasti, että nyt mennään lujaa kyytiä kohti pohjaa! Mutta eipä sitä koskaan tiedä, jospa sieltä viel
   Kotimaiset julkkisjuorut
   107
   4604
  2. Nainen tuutko mun vaimoksi

   Ostin jo sormukset ja rakastan sinua ♥️♥️♥️♥️
   Ikävä
   83
   1930
  3. Mulla on ikävä sinua

   Kun oli edes joku yhteys. Nyt ei ole enää mitään, ja tuskin tulee koskaan olemaan. Katsoin kuvaasi ja tulin niin iloiseksi, mutta samalla haikeaksi.
   Ikävä
   35
   1395
  4. Sille jollekin, edelleen tunnistat kyllä

   Jatkamme siitä mihin jäimme. Tekniikkakin meni kauhusta polvilleen kun rikoimme rajat. Edelleen on vielä verkko avaamatta. Nyt huomaat, että pidät si
   Ikävä
   187
   1256
  5. Suomi kuihtuu ilman maahanmuuttoa

   Aika pahan laittoi Iltalehti persuille :-D https://www.iltalehti.fi/paakirjoitus/a/87de288c-7c6f-4ed3-b81c-72bea585649a
   Maailman menoa
   475
   1158
  6. Uusi viihdesarja-tietovisa Hengaillaan sai murskakritiikkiä somessa. Mitä itse tykkäsit?

   Ylen uusi Hengaillaan starttasi lauantaina. Jenni Poikelus juonsi ja Riku Rantala tuomaroi. Ohjelma sai murskakritiikkiä somessa. Mitä itse tykkäsit
   Tv-sarjat
   54
   1073
  7. Hyvää iltaa

   Onko tullut edistymistä kaivattunsa kanssa? Tämä kysymys erityisesti yhdelle miehelle täällä. :)
   Ikävä
   88
   959
  8. Törmäsin lauseeseen

   "Kun ihmiset tietävät tehneensä sinulle väärin, he välttelevät sinua". Taitaa olla totuuden siemen.
   Ikävä
   81
   939
  9. Ikuisuusaihe yön pimeiden tuntien mausteeksi

   Kuka nyt sitten on koijannut, ketä ja miten, se on aina hyvä debatin paikka. Ei ne miehetkään puhtaita pulmusia tuolla saralla ole, siksi kummeksuttaa
   Sinkut
   177
   798
  Aihe