Kumpi mieluummin? (Marvelaiheinen)

Anonyymi-ap

a) Kumman Marvel-hahmon kanssa menisit naimisiin mieluiten? Thorin vai hänen veljensä Lokin? Jos olet mies niin kuvittele vain, että he ovat vastakkaista sukupuolta.

b) Sinulle päätetään rakentaa superpuku ja supervarusteita! Kuka ne rakentaa? Wakandalaiset vai Tony Stark?

c) Kumman kenkiin mieluummin astuisit, Tähtilordin vai Mustan Lesken? Haluatko että alienit vai venäläiset terroristit kidnappaavat simut ja kouluttavat sinusta aseen?

d) Edessäsi on kaksi esinettä. Ensimmäisen tunnistat Kapteeni Amerikan kilveksi ja toisen Thorin vasaraksi. Kumman valitset mukaasi vaaralliseen seikkailuun?

e) Päätät ryhtyä YPKVV:n agentiksi. Jonkun on kuitenkin koulutettava sinut. Valitsetko opettajakseksesi Natasha Romanovin vai Clint Barrown?

f) Supersankari huomaa pätevyytesi ja nimittää sinut apulaisekseen. Kuka se on? Multimiljardööri Tony Stark alias Rautamies vai sotasankari Steve Rogers alias Kapteeni Amerikka?

g) Supervoimiin liittyy monesti kauheita kirouksia. Muuttuisitko mieluummin Hulkin kaltaiseksi tyhmäksi hirviöksi aina sykkeesi noustessa vai olisitko Kuvotus loppuelämäsi vailla mahdollisuutta palata ihmismuotoon, mutta älykkyytesi ja mielesi säilyy?

h) Mielesi siirretään supersankarin vartaloon jotta voisit päihittää kauhean superroiston. Taistelisitko Venomia vastaan Hämähäkkimiehenä vai Punakalloa vastaan Kapteeni Amerikkana?

i) Kumman Thorin aseista ottaisit itsellesi? Mjölnirin vai Strombeakerin? Edellinen on jonkinlainen nuija ja toinen sotavasara, mutta muut ominaisuudet ovat samat.

j) Radioaktiivinen hämähäkki puree sinua ja saat kaikki sen voimat! Vai haluaisitko mieluummin altistua gammasäteilylle joka tekee sinusta uskomattoman voimakkaan? (Tässä tapauksessa mielesi säilyy kuten Viisaalla Hulkilla.)

k) Punaisen vai Vihreän Hulkin voimat? Punainen tuottaa tulta ja kuumuutta raivostuessaan ja Vihreän lihasmassa kasvaa sen raivostuessa.

2

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   a) Loki kai...
   b) Wakandan teknologiaa mieluummin!
   c) Kääk! Tähtilordi eikun Musta Leski! Hyvä on. Tähtilordi.
   d) Valitsen Kapteeni Amerikan kilven!
   e) Haukansilmä tietenkin.
   f) Kapteeni Amerikka. Rautamies saa sappeni kiehumaan.
   g) Tämä on paha. Otan Kuvotuksen vaikka onhan se ruma...
   h) Olen korkeanpaikankammoinen joten Punakalloa vastaan menisin. Muuten valitsisin Venomin.
   i) Vasara/nuija ehdottomasti.
   j) GAMMASÄTEILY.
   k) Vihreä... Mieluummin en kumpaakaan.

  • Anonyymi

   a) Thor
   b) Wakanda
   c) Tähtilordi
   d) Vasara
   e) Haukansilmä
   f) Kapteeni
   g) Hulk
   h) Hämähäkkimies
   i) Vasara
   j) Hämähäkki
   k) Vihreä

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kyssäriä pukkaa nyt

   Mikä on kaivattusi nimi?
   Ikävä
   102
   2278
  2. Sara ja Pyry eronneet?

   Pitääkö huhu paikkansa, tietääkö kukaan?Joku kertoi, että olivat tapelleet rajusti Emma gaalan jälkeen ja sen jälkeen Sara poisti Instatililtään kaikk
   Kotimaiset julkkisjuorut
   73
   1582
  3. Nainen, minne tahtoisit muuttaa kanssani

   Jos meistä tulisi pari?
   Ikävä
   175
   1502
  4. Oudolta tuntuu

   Kun on joku joka välittää oikeasti täälläkin.
   Ikävä
   171
   1364
  5. Ikävintä on kokea

   Kun toinen lähestyy niin sitä itse vetäytyy. Sitten kun itse lähestyy niin toinen vetäytyy. Vähänkuin magneetit jotka hylkivät toisiaan ja sitä ei ede
   Ikävä
   81
   1182
  6. Unelmoitko asunnosta lämpimässä? Haluaisitko muuttaa Suomesta esim. Espanjaan?

   Kiinnostaisiko sinua muuttaa pois Suomesta lämpimään? Jos kiinnostaisi, niin muuttaisitko vain talviajaksi vai koko vuodeksi ja millaisia kriteerejä s
   Maailman menoa
   80
   935
  7. Millaisista tuoksuista miehet pitää?

   Tuli tuosta yhdestä aloituksesta mieleen tälläinen. Eli millainen tuoksu saa miehet sekaisin? Onko se karkkikaupan tuoksu, kukkainen tuoksu,mausteinen
   Ikävä
   100
   844
  8. Miksi ihmiset ilkeilevät toisilleen anonyymisti?

   Ikuisuusaihe, tavallaan, mutta jäin tuota pohtimaan männä yönä. Miksi pitää olla ilkeä mm. palstalla anonyymisti? Miksei voi vain todeta, että olen er
   Sinkut
   161
   841
  9. Sen takia sanoin sen

   Että et ottaisi itseesi kun ei ole tarkoitus sinua loukata. Me vain heijastellaan toistemme kipukohtia ja se tuntuu ikävälle.
   Ikävä
   100
   781
  Aihe