Hilla Group ja muutosneuvottelut

Anonyymi-ap

Huonosti menee siis tällä meidän Keskipohjanmaa lehdellä. Ja taitaa mennä muillakin yhtiön lehdillä huonosti. Tavoite on nyt siis vähentää henkilökuntaa ja lomauttaa. VOIKO tyhmenpää ratkaisua olla? Miksi menee huonosti? Siksi, että lehdet ovat entistä huonompia. Ainakin tämä meidän Keskipohjanmaa, suorastaan surkea. Itse ollaan jo iäkkäämpiä ja lehden on oltava paperilehti, jota on mukava selata aamukahvilla. Tuo Keskipohjanmaan tilaus loppui jo reilu vuosi sitten, naapurissa on vielä selailtu, mutta aikoivat hekin lopettaa tilauksen. Tilalle tulee meille nyt Kaleva. On se parempi, mutta ei hyvä sekään. Siis: Tehkää parempia lehtiä, niin kyllä paperilehden tilaajia riittää. Ja jättäkää se vihervasemmiston ylistäminen lehtijutuissa pois. Jos tätä menoa jatkatte, on vaina hyvä, että koko Hilla Group häviäisi pois. Ehkä jotain parempaa tulisi tiallle.

57

1736

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Black Rock ostaa koko konsernin ja alkaa lietsomaan ryssävihaa niin että suomi ajautuu sotaan Venäjän kanssa

    • Anonyymi

      Kyllä voi mennä huonosti kun kirjottaa vaan lässyn lässyn diipadaapa juttuja jota kukaan ei lue.

      • Anonyymi

        Valitettavasti lehden taso on menny tuollaiseksi. Aivan tyhjänpäiväisiä jutusteluja. Kirjastossa lehteä joskus vilkaisen. On myös varmaa, että digilehteen en euroakaan pistä. On se kumma, että se entisaikojen lehtimieskunnia on kadonnut. Tekivät ennen oikeita uutisjuttuja ja asiajuttuja. Johtuneeko siitä, että tyttösiä nykysin useimmat kirjoittelijat ovat.


    • Anonyymi

      Kovin on mietteissä lopettaa Keparin tilaus, huononee ja ohenee kokoajan. Lehden tuloaika vaihtelee kun kilpailuttavat kokoajan jakelijoita.
      Ongelmatapauksissa lehden vikapalvelu ei vastaa vaikka jättää yhteydenottopyynnön.
      Jutunaiheita olisi vaikka kuinka paljon mutta ei voida astua mainostajien ja ilmoitusten ostajien varpaille.

    • Anonyymi

      Jos niitä muutosneuvotteluja pittää pittää nin oliskohan syytä alottaa siitä, että Keparin päätoimittajaksi saatasiin parempi jos vain sattusi löytymään. Tämän nykysen aikana lehden taso on kyllä menny alas kun lehmän häntä. Kenen lie sitte syy.

    • Anonyymi

      Keskipohjanmaa lehti ei varmaan uskalla kertoa kaupungin talon ilmapiiri ongelmasta

    • Anonyymi

      Talous taantuu, joten vireille pannaan aiempaa enemmän konkursseja.

    • Anonyymi

      Se hölmöläisten peiton jatkaminen meni omalla laillaan. Ny lehtiyhtiö yrittää samaa järjetöntä konstia. Supistetaan henkilökuntaa - huononnetaan lehteä. Sehän on varma tulos, jos tekijöitä on vähemmän. Se johtaa takuuvarmasti siihen, että tilaajat vähenee, mainostajat vähenee. Ehkä Hilla Groupin huippupalkkaisten johtajien kannattaisi kysyä asiaa joltaki konsultilta. Että kannattaisko tehdä parempia lehtiä.

      • Anonyymi

        Hilla Groupin nimikin viittaa jotenkin suohon, sinne taidetaan olla menossa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hilla Groupin nimikin viittaa jotenkin suohon, sinne taidetaan olla menossa.

        Suohon menee ja syvälle .


    • Anonyymi

      Kertokaapa yksi lehtitalo jolla menee hyvin? On aivan selvä, että printtimedia tulee tiensä päähän lähitulevaisuudessa.

    • Anonyymi

      Suutari pysyköön lestissään.Tekisivät laadukkaita sanomalehtiä,eivätkä sekoilisi muilla aloilla,esim.tapahtuma -ala jota eivät hallitse ja osaa .

      • Anonyymi

        Kalajoellaki ne tasi olla mukana jossain järjestelyissä, mutta loppu tuli sillekin. Lieneekö tullu tappiota.


    • Anonyymi

      Kokkola lehti ihan joutava.. ei mitään kaupungin todellisia uutisia mitä nää toimittajat tekee... ..ja tulee laatikkoon milloin sattuu .. ennen oli aina keskiviikko iltana klo 7

      • Anonyymi

        Voi pyhä sylvi sentään kun meitä on moneksi;)


    • Anonyymi

      Jos lehtitalola mene huonosti silleen, että lehtiä ei tilata tarpeeksi ja se ei saa tarpeeksi mainostuloja, niin vastuuhenkilö on yksiselitteisesti lehden päätoimittaja. Hän on vastuussa lehden linjasta ja kirjoituksista. Eikös se ensin kannattasi kokeilla parempaa päätoimittajaa?

      • Anonyymi

        Höpö, höpö!
        Totuus on se että lehtiä luetaan netissä tai ainakin näkee ne tärkeimmät otsikot ja se riittää. Lehtien tilaaminen on aivan muusta syystä vähentynyt kuin päätoimittajan takia. Itse olen ihan säästösyistä jättänyt tilaamatta ja toiseksi kun lehdistä yleensä tulee loppujenlopuksi niin vähän luettua vaikka kuinka olisi asiaa niin jää lukematta.


    • Anonyymi

      Kauan olen ihmetellyt miten lehdet yleensä kannattaa.
      Netistä voi lukea kaiken uutisen, täytyy vain olla kriittinen on niin paljon myös mediatoimittajien näkemyksiä, jotka eivät sinällään ole uutisen arvoisia. Keskipohjanmaa lehti on ajastaan jäljessä 40v. Ketä mahtaa kiinnostaa Keskipohjanmaan maakunnan köyhyys.

      • Anonyymi

        Joo,kuuntelin joskus noita kp:n äänikolumneja.Täytyy kyllä sanoa,ettei ole lehden tasoa nostanu.Keskittyisivät vain toimittajat omaan työhönsä.


      • Anonyymi

        Keparin uutiset ovat myös päivien vanhoja .


    • Anonyymi

      Hillot on loppu .

    • Anonyymi

      Jo vuosia tuo meidän kepari on ollu sellanen vihervasemmistoa ihannoiva lehti. Jatkuvaa vihreitten juttua ilmastosta ja saastumisesta. Asiallisia uutisia ja sellasia tietopuolisia juttuja on tosi harvoin. Ei ihme, että tilaajat loppuu. Sitä saa mitä tilaa, joutuu keparikin nyt toteamaan.

      • Anonyymi

        Surkeat toimittajat .


    • Anonyymi

      Lähtivät keparissa tapahtumatuotantoon ja lippuja myymään.Ei kokkolassa mitään tapahtumia kannata järjestää eikä lippuja osta kuin muutama henkilö.Hillot meni kankkulan kaivoon .

    • Anonyymi

      Nyt vaihtuu päätoimittaja Keparissa. Mutta miksi sen päätoimitajan pitää olla aina nainen näissä lehdissä? Ja tuleeko siitä säästöjä, että taas uusi ilmeisen huippupalkkainen virka on perustettu. Jos ei osannut menestykkäästi johtaa Keparia, niin?

      • Anonyymi

        Toivottavasti narisijat saavat mieleisen päätoimittajan, mutta mistä sitä sitten valittaa lehden osalta.


    • Anonyymi

      Loppu on lähellä .

    • Anonyymi

      Lopetin lehden tilauksen .On mennyt sisältö todella surkeaksi .

      • Anonyymi

        No niitä urheilusivuja on liikaa, mitä tuota jokakylän kilpailuja lehteen laittaa, kuka niitä tarvii nuoretkaan ei sanomalehtiä lue vaan netin kautta katsovat mikä kiinnostaa.

        Kokkola lehti kaksi kertaa viikossa ilmestymään niin se riittää korvaamaan keparin. Kaksi kertaa tilattavaksi pienellä maksua laatikkoon tuotuna. Ja perinteine kerran viikossa markettien/kauppakeskuksien sisääntuloon josta voi hakea. Hyvä tulee!


    • Anonyymi

      Sanomalehti .Se tulee loppumaan.Netistä ne uutiset löytyy ja nopeasti .

    • Anonyymi

      Eihän lehti voi toimia siten että julkaistaan päivittäin vuosikymmenten takaisia ”uutisia”. Lehden pitää keskittyä nykyhetkeen, näinhän ei ole toteutunut. Uudet uutiset on pitänyt kaivaa muista tiedotusvälineistä , muutoin hillopurkki jää tyhjäksi.

      • Anonyymi

        Eihän kaikki voi niitä uusia samoja uutisia julkaista.
        Ja kepari on kyselyjä laittanut toivomuksista jossain vaiheessa mitä lehteen halutaan, olisiko ollut parempi olla niitä toiveita täyttämättä, kuten valokuvat ja miten ne viikon kertaukset lehdestä , minusta ihan turhia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eihän kaikki voi niitä uusia samoja uutisia julkaista.
        Ja kepari on kyselyjä laittanut toivomuksista jossain vaiheessa mitä lehteen halutaan, olisiko ollut parempi olla niitä toiveita täyttämättä, kuten valokuvat ja miten ne viikon kertaukset lehdestä , minusta ihan turhia.

        Toimittajat tekevät omista puolisoista ja lapsista juttuja lehteen.Aika tökeröä .


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Toimittajat tekevät omista puolisoista ja lapsista juttuja lehteen.Aika tökeröä .

        Kovin kehnoksi on mennyt tuo toimittajien kunnianhimo. Köykäisiä ovat jutut. Se tietysti vaatisi asioihin perehtymistä, jos tekisi hyviä kirjoitelmia. Lieneekö päätoimittaja määrännyt, että tietty määrä palstamillimetrejä toimittajan on päivässä kirjoiteltava, jotta palkka juoksee. Helpointa on tehdä näitä höpöhöpö juttuja.


    • Anonyymi

      Kun Keparin päätoimittaja siirtyy tuollaseen uuteen hänelle räätälöityyn hommaan, niin voineeko sen sanoa, että potkut tuli. Omituista on, että tämmöinen tehdään yhtäkkiä. Niin, että uutta päätoimittajaaa ei ole edes haettu vielä. Tämä on ilmeisen ansaittu muutos. Monta vuotta päätoimittaja on hommaa tehnyt ja koko ajan lehti on mennyt huonompaan suuntaan. Ilmeisesti myös tlauskanta ja mainoskanta on rajusti supistunut.

      • Anonyymi

        Juu saattaa olla perää .Lehti on mennyt surkeaksi .


      • Anonyymi

        Tuskina asia noin on! Ja lehti ei ole mennyt huonompaan suuntaan. Lehden tilauksen väheneminen johtuu aivan muista syistä, nyt on säästettävä myös lehtien tilaukset peruumalla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Juu saattaa olla perää .Lehti on mennyt surkeaksi .

        Huomasin muutoksen heti, kun tuo narsisti-nainen tuli päätoimittajaksi. Mistä hän tuli, kun nimi on noin outo. Oman lukijakunnan mielipiteet jätettiin julkaisematta. Tilalle otettiin Espoolaisten, Rovaniemeläisten, ja kaikki siltä väliltä. Miksi hitossa ko alueitten tapahtumat kiinnostaisivat Keskipohjanmaa- lehden lukijoita. Itselläni on arkistossa yli kymmenen asiallista juttua, joita Kepari ei julkaissut Ojutkankaan aikana. Ämmän omia jutteluja oli lähes jokaisessa lehdessä. Kopioita muitten lehtien pääkirjoituksista ja ns "uutisista". Miksi sudokut ja hudokut poistettiin... Kaiken huippu oli, että päätoimittaja valehteli, petti lupauksensa. Akka julkaisi vaalikertomukseni (parhaan kirjoitukseni) vasta vaalien jälkeen. Tämä lienee merkittävin syy Ojutkankaan "siirrolle", sillä olin tekemässä poliisitutkinnan petturuudesta, valheellisen viestin julkaisemisesta joka päivän lehdessä pitkän ajan ennen soitevaalia, lukijoitten harhauttamisesta yms.
        Esitän, että Ojutkangas erotetaan Hilla Groupista välittömästi, ennen kuin nainen saa lisää "hallaa" aikaiseksi, kiitos. Ja nyt en viitsi edes nauraa!!!...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Huomasin muutoksen heti, kun tuo narsisti-nainen tuli päätoimittajaksi. Mistä hän tuli, kun nimi on noin outo. Oman lukijakunnan mielipiteet jätettiin julkaisematta. Tilalle otettiin Espoolaisten, Rovaniemeläisten, ja kaikki siltä väliltä. Miksi hitossa ko alueitten tapahtumat kiinnostaisivat Keskipohjanmaa- lehden lukijoita. Itselläni on arkistossa yli kymmenen asiallista juttua, joita Kepari ei julkaissut Ojutkankaan aikana. Ämmän omia jutteluja oli lähes jokaisessa lehdessä. Kopioita muitten lehtien pääkirjoituksista ja ns "uutisista". Miksi sudokut ja hudokut poistettiin... Kaiken huippu oli, että päätoimittaja valehteli, petti lupauksensa. Akka julkaisi vaalikertomukseni (parhaan kirjoitukseni) vasta vaalien jälkeen. Tämä lienee merkittävin syy Ojutkankaan "siirrolle", sillä olin tekemässä poliisitutkinnan petturuudesta, valheellisen viestin julkaisemisesta joka päivän lehdessä pitkän ajan ennen soitevaalia, lukijoitten harhauttamisesta yms.
        Esitän, että Ojutkangas erotetaan Hilla Groupista välittömästi, ennen kuin nainen saa lisää "hallaa" aikaiseksi, kiitos. Ja nyt en viitsi edes nauraa!!!...

        Tässä piilee totuuden siemen. Keparissa oli aikoinaan aktiivinen mielipidepalsta, lukijoiden kirjoituksia oli kokonainen sivu laidasta laitaan. Osa kirjoitti nimimerkillä, osa omalla nimellään. Sitten tähän tuli muutos. Mielipideosastoa supistettiin. Sivulle ympättiin pääkirjoitus ja toimittajien kolumneja. Nimimerkkikirjoittelua alettiin katsoa kieroon ja tämä tehtiin selväksi toimituksen toimesta. Tämä näivetti lehden kiinnostavimman osaston. Kun kestotilauksen hintaa nostettiin yli 460 euroon ja samalla lehden sivumäärä puolittui, tilauksen lopettaminen oli selviö. Asiaan vaikutti myös ylimielinen seinäkalenterin poisjättäminen hyväntekeväisyyteen vedoten. Levikkialueella moni tilaaja on vähävarainen ja lehden mukana tullut kalenteri oli heille tärkeä asia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tässä piilee totuuden siemen. Keparissa oli aikoinaan aktiivinen mielipidepalsta, lukijoiden kirjoituksia oli kokonainen sivu laidasta laitaan. Osa kirjoitti nimimerkillä, osa omalla nimellään. Sitten tähän tuli muutos. Mielipideosastoa supistettiin. Sivulle ympättiin pääkirjoitus ja toimittajien kolumneja. Nimimerkkikirjoittelua alettiin katsoa kieroon ja tämä tehtiin selväksi toimituksen toimesta. Tämä näivetti lehden kiinnostavimman osaston. Kun kestotilauksen hintaa nostettiin yli 460 euroon ja samalla lehden sivumäärä puolittui, tilauksen lopettaminen oli selviö. Asiaan vaikutti myös ylimielinen seinäkalenterin poisjättäminen hyväntekeväisyyteen vedoten. Levikkialueella moni tilaaja on vähävarainen ja lehden mukana tullut kalenteri oli heille tärkeä asia.

        Lehteen mahtuu myös käsittämätöntä turhuutta. 20 ja 50 vuotta vanhojen juttujen uudelleen uutisointi on jonninjoutavaa palstatilan haaskausta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tässä piilee totuuden siemen. Keparissa oli aikoinaan aktiivinen mielipidepalsta, lukijoiden kirjoituksia oli kokonainen sivu laidasta laitaan. Osa kirjoitti nimimerkillä, osa omalla nimellään. Sitten tähän tuli muutos. Mielipideosastoa supistettiin. Sivulle ympättiin pääkirjoitus ja toimittajien kolumneja. Nimimerkkikirjoittelua alettiin katsoa kieroon ja tämä tehtiin selväksi toimituksen toimesta. Tämä näivetti lehden kiinnostavimman osaston. Kun kestotilauksen hintaa nostettiin yli 460 euroon ja samalla lehden sivumäärä puolittui, tilauksen lopettaminen oli selviö. Asiaan vaikutti myös ylimielinen seinäkalenterin poisjättäminen hyväntekeväisyyteen vedoten. Levikkialueella moni tilaaja on vähävarainen ja lehden mukana tullut kalenteri oli heille tärkeä asia.

        Noin se on mennyt. Ja kyllä vastuu ja syy on päätoimittajassa , jos lehti menee noin huonksi. Nyt hänet 'palkitaan' uudella ilmeisen kallispalkkkaisella työllä - vai mikä lie tilanne. No, halvaksi se ei varmasti tule Hilla Groupille. Itse olen Kalajoen suunnalta, jonne Kepari tuli vuosikymmeniä ja tulisi edelleen, jso lehti olisi kunnollinen. Sehän olisi meidän aluelehti. Nyt kirjastossa tai naapurissa joskus vilkaisen ja aina vain huonommaksi totean. Muutaman vuoden on tullut Kaleva. Se on selvästi Keparia parempi erityisesti uutisoinnin ja asiajuttujen osalta. Siinä on myös noita monien kaipaamia mielipidekirjoituksia pari sivua joka lehdessä. Toki parempi se voisi olla sekin ja eihän se ole meidän alueen lehti. Mutta kun tuo Kepari meni tämän päätoimittajan aikana umpisurkeaksi. Ehkä olisi hyvä, että koko Hilla Group loppuisi. Ehkä silloin syntyisi joku uusi parempi sanomalehti meidän alueelle.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lehteen mahtuu myös käsittämätöntä turhuutta. 20 ja 50 vuotta vanhojen juttujen uudelleen uutisointi on jonninjoutavaa palstatilan haaskausta.

        Urheilu uutisia sivuttain.Ja kaikki vanhoja .Tieto liikkuu nykyisin nopeaan ja onneksi on muita kanavia .Kulttuuri kirjoittaa sivuttain klassisesta musiikista joka kiinnostaa vain pienta osaa kansalaisista .Kyllä haisee .


    • Anonyymi

      Saa lehdessä olla noita höpö höpö juttuja mutta pitäis olla jotain muutakin eli niitä asiajuttuja ja sellaisia joihin toimittaja on oikeasti paneutunut ja hankkinut lähteitä monipuolisesti. Mutta kun ei niitä ole ollut enään vuosikausiin vaan tuota koiran rapsuttelua ja sukan kudontaa ja minäsitäjaminä tätä puuhastelin ja muuta vastaavaa lehdestä toiseen, niin hulluhan tuollaisesta sisällöstä maksaa satoja euroja. Enkä usko että uusikaan päätoimittaja muuhun pystyy. Mielelläni toki yllättyisin iloisesti.

    • Anonyymi

      Lehdestä on puuttunut todelliset asiauutiset.

      • Anonyymi

        Lehti on aivan liian kallis sisältöön ja kiinnostavuuteen nähden .


      • Anonyymi

        Se on toimittajatyttösille helppo kirjoitella koirista ja hevosista, kun on oltu heppatyttöjä ja niitä piskejäkin hoivataan. Ja voipi siihne vähän kirjoitella ruukkukasvienkin hoidosta. Mutta rupeapa kirjoittamaan jotain vaikkapa siitä millaista oli Kokkolassa maailmansodan aikoihin, ei hajuakaan. Tai tee jutua Kokkolan nykyisistä väestönsuojista, hups, mitä ne ovat. Tai kirjoittele vaikkapa siitä miten Kokkolan keskustalaisten ja vasemmiston välit on viime vuosina kehittyneet - ei onnistu.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Se on toimittajatyttösille helppo kirjoitella koirista ja hevosista, kun on oltu heppatyttöjä ja niitä piskejäkin hoivataan. Ja voipi siihne vähän kirjoitella ruukkukasvienkin hoidosta. Mutta rupeapa kirjoittamaan jotain vaikkapa siitä millaista oli Kokkolassa maailmansodan aikoihin, ei hajuakaan. Tai tee jutua Kokkolan nykyisistä väestönsuojista, hups, mitä ne ovat. Tai kirjoittele vaikkapa siitä miten Kokkolan keskustalaisten ja vasemmiston välit on viime vuosina kehittyneet - ei onnistu.

        Niin ja kun kirjoittaisivat politiikasta tasapuolisesti .


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niin ja kun kirjoittaisivat politiikasta tasapuolisesti .

        Ei huolta. Pian ovat Kokkolan sossut kuolleet ja kuopattu, tai tuhkattu Kivelän Reijon ansiosta rakennetussa Kokkolan ihmiskrematoriossa. Tosin pahimmat agitaattorit, Urpilaiskat, Kanthit, Mustissaaret ymt voitaisiin tuhkata Topparinmäelläkin...


    • Anonyymi

      Jos lukijoiden kuvat, reseptit ja urheilun ottaa pois mitä jää? Toimittajien omat mielipiteet?

      • Anonyymi

        Olet oikeassa. Eipä ihme, että lopultakin päätoimittaja vaihtuu.


      • Anonyymi

        Lukijoiden kuvat joutaa pois, kauniita maisemia luontokuvauksia tulee telkkarista jotka ovat tosi hyviä, kuka niitä nyt sanomalehdestä välittää katsella. Urheilun pikkukisatulokset pois joutaa ja telkkarista tulee isommat.


    • Anonyymi

      Pitäisikö hilla groupiin palkata muutama huippupalkkainen johtaja lisää miettimään tyttötoimittajien kanssa lehtiensä sisältöä ja "kehittämään" kaikki hilla groupin lehdet samansisältöisiksi kalajoelta nuorgamiin, sehän se vasta kehittämistä olisi ja toisi säästöäkin.

    • Anonyymi

      Taitaa olla konsernin iso pomo niitä l-koodin lahkolaisia. Paljon on tämä mikko poika siivonnut epäsopivia pois. Toivottavasti yhtiön hallitus herää. 5 miljonaa tappiota 2022 tilikaudella.

    • Anonyymi

      Osa toimittajista tuntuu vastustavan Kokkolan kehittymistä.Kaikki vanha pitää säästää ja muutoksia vastustetaan.Silloin ei kaupunki kehity ja ihmisillä ei ole varaa lehteäkään tilata.

    • Anonyymi

      Hillat on syöty .Loppu tuli .

    • Anonyymi

      Ei tarvi ihmetellä alamäkeä, hyväveliverkosto pyörii, ketä hallituksessa:)

    • Anonyymi

      Ihmettelen suuresti Hilla Groupin johdon osaamista ja business-osaamista kun ostivat maakunnista pohjoisesta ja Kainuussa kuolevia, konkurssikypsiä lehtiä. Nyt on sitten tullut ”pää vetävän käteen”, aivan käsittämätöntä. Nyt on loppu tulossa monelle lehdelle ja työntekijöille, kukahan on tästä vastuussa?

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2800
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      94
      2011
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      40
      1538
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      69
      979
    6. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      901
    7. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      874
    8. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      870
    9. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      785
    10. Ma 30.9 tosiko tv klo 18 suorana Tikkalanmäeltä

      Virastolta suorana. Äänestyksistä sitten puhutaan illalla ja huomenna, onko kepuvasemmisto kuntalaisten tahdon mukaan to
      Pyhäjärvi
      93
      726
    Aihe