Minihameista

Tyttö 14.vee

Minkä takia melkein kaikki ovat sitä mieltä, että minihameet eivät ole alle 15 vuotiaille? Siis miksi juuri 15-vuotiaana saisi alkaa niitä käyttämään? Mikä se semmoinen raja on? Siis käyttäähän semmoset 5-vuotiaatkin pieniä hameita enkä näe siinä mitään seksuaalista. Siis mä en käytä minihameita liikakarvaisuuteni ja lihavuuteni takia ja tuskin muutenkaan ettei muut ala haukkua. Mutta minkä takia ei hameita, jotka eivät yletä polviin, saisi käyttää? Siis naiset ja tytöthän on pukeutunu hameisiin ja mekkoihin, pitkiin ja lyhyihin, jo aikakaudet. Miksi se nyt olisi niin hirveää? On eri asia sitten miten sen mekon kanssa, tai vaikka farkkujenkin kanssa, käyttäytyy.

25

4941

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • MinihameFani

      Ei minihameen käyttäjillä ole mitään ala- eikä yläikärajaa, eikä koko rajaa. Mun ja varmaan myös monen muun miehen/pojan mielestä minihame sopii kaikille, nuorille, vanhoille, lihaville, laihoille, ja niin edelleen. Minihame tekee kantajastaan pirteän ja iloisen vaikutelman. Siis pistä minihame päällesi ja elä omaa elämääsi ja nauti siitä ja anna meidän miesten/poikienkin nauttia sinusta.

    • nipsu

      parempi minihame kauniilla nuorilla tytöillä, kun vanhoilla, rupsahtaneilla keski-ikäsillä, jotka yrittävät olla nuorekkaita.

      • Mutta järki mukana kaikessa. Minihameet kuuluvat lämpimiin kesiin, eivät kevääseen kun aurinko on juuri alkanut paistaa pikkuisen lämpimämmin. Uutisissa puhuttiin vapun jälkeen kuinka punaisen ristin ihmiset olivat heti iltapäivällä saaneet vieraakseen paleltuneita teinejä jotka olivat olleen minihameet päällä ulkona. Että sillei.


    • Tinke

      mä ainakin käytän minihameita, tai oon käyttäny jo aika kauankin... en nää siinä mitään ikärajaa, vaikka en nyt antasi kovin nuoren (esim.5-vuotias) käyttää sellasta minihametta joka on 10 cm pitkä... (vaikka kukaa ei välttämättä niin lyhyttä hametta käytä...

    • Gûnter

      SÄ nää niissä 5-vuotiaissa minihamekakaroissa mitään seksuaalista, mutta kummastippa ne kaikenmaailman pedofiilit kuitenki näkee. Vaikka ihan sama se mulle kuka sinisilmäne esipuberteettiteini haluaa tulla jonku amismiehen hyväkskäytetyks minihameineen.

      • Älä

        Just Joo. Gunter.


      • Gûnter
        Älä kirjoitti:

        Just Joo. Gunter.

        Just joo. Älä. Olipas älykästä.


    • ankeli

      Ei sitä ikärajaa tartte ottaa noin kirjaimellisesti. Sillä tarkoitetaan sitä että sen iän mailla alkaa jo vähä tajuta maailman menostakin jotaki eikä vain yritä olla niinku muutkin. Minihamees ei sinänsä mitään pahaa ole, mutta kun osa nuorista laittaa sen päälle että saisi huomiota, ja mikä muu vetäisi sekopäiden huomion ku nuori tyttö lyhyessä hameessa?

    • gigilii

      toi o suorastaan hölönpöppöötä! kaikenikäset naiset saa ihan minkä vaan pituisia hameita käyttää eikä tarvi muitten mielipiteistä välittää!!

    • Maya

      Tottakai minihameita saa käyttää, mutta inhottaa ne liiallisuuksiin menemiset oli sitten ikä mikä tahansa. (tyyliin perse vilahtelee)
      Tottakai minihameet on ok niille jotka niitä "osaa käyttää" ettei näytä.. Halvalta.

    • örvelö

      kun on aikuisen muodot ja järki päässä. vain minun mielipiteeni.

    • Jepari

      Jos totta puhutaan, niin en ole koskaan kuullutkaan tollasesta "ikärajasta". Tosin ite olen sitä mieltä, että minihameet ei ihan välttämättä sovi kyllä kaikille... ja jotkut käyttää minihametta ikään kuin pönkittääkseen itsetuntoaan, en lähde sen tarkemmin selvittämään, mitä tarkoitan, mutta niin se vain on.

      Minihameet... ei kannata käyttää minihametta, jos on aikuisen puun kokoiset reidet, (mikä kielikuva!) tai jollei jaksa tosiaan niitä kinttukarvoja tarpeeksi usein ajella. En muista, missä yhteydessä eräät kaverit (jätkiä kaikki) joskus puhuivat siitä, miten ällöttävää on, jos öllöteini männynrunkoineen ja hk:n sinisineen pistää lyhyen topin ja minihameen... kuvotus. Ei mikään maailman hehkein näky tosiaan.
      Ja sekin, miten minihametta käyttää, kuuluu tietysti asiaan.. Eräälle tutulle oli käynyt minihameen kanssa paskanen säkä, kun ei ollut vähään aikaan pitänyt sellaista, ja meni sitten sen kanssa epähuomiossa pyllistelemään naapuriluokkalaisille jätkille. Voinette kuvitella, minkälaista huomiota kydeinen tuttu edelleen saa, vaikka siitäkin on joku parisen vuotta aikaa.

      Ja tuosta lasten minihametyylistä en henk. koht. pidä lainkaan. Ällöttävää tavallaan, että tarvitsee lapsiin jo mahdollisimman pienenä kylvää ajatus siitä, että tyyliin napaan asti ulottuva tiukka paljettitoppi ja minihame tai muuten "pissahtava" pukeutuminen olisi normaalia. Kavereiden kanssa kaupungissa aina tulee mulkoiltua tällaisen kuvan antavia vanhempia ei-ihan-niin-ystävällisesti. Itse en koskaan alentuisi itse pukeutumaan niin, saati laittamaan lapselleni sellaisia vaatteita. Lapsille vaan trikoot kunniaan! =D

      • Silver.Fox

        Mä oon samaa mieltä... Ainakin tohon kohtaan, että kun on jalat kuin puunrungot. Saahan ihminen miniin pukeutua, kunhan vaan miettii, että miltä siinä näyttää... Ja jättää pukeutumatta, jos se hame ei yksinkertaisesti sovi sille tyypille.
        Ite käytän miniä vaan erittäin lämpiminä päiviänä... Tai ainaskin silloin, kun on liian kuuma farkuille. Eikä minissä oo mitään pahaa, jos se sopii... (Niinkuin se sopisi mulle, mutta nyt ei siitä välitetä)En itse miniin pukeutuisi koskaan, jos tästä vielä lihoisin... Omapahan on mielipiteeni.


    • on.

      Minihameen oikea mitta: piirretään vasempaan pakaraan P, oikeaan X. Pyllistetään. Jos takaa näkyy PIX on mitta oikein, jos näkyy POX on liian lyhyt.

      • lglglglgl

        En aivan ymmärtänyt edellisen kirjoittajan järjenjuoksua.


      • on.
        lglglglgl kirjoitti:

        En aivan ymmärtänyt edellisen kirjoittajan järjenjuoksua.

        Tässä selitys:
        Jos kumartuessa P:n ja X:n välissä näkyy vain pimpin viiva, I niin sopiva. Jos näkyy peräreikä, 0 niin liian kyhyt. :)


    • dn-zg

      Mielestäni minihame on aikuisten vaate, jota vain aikuiset osaavat käyttää "oikein". Tervejärkinen aikuinen ei pue minihametta perjantai-illaksi ja lähde ulos keikuttamaan lanteitaan kaduilla. Mielestäni hametta pitäisi käyttää silloin, kun on tavallaan "kypsä" siihen.

      Minä ainakin liitän minihameen naisen seksuaalisuuteen. Mielestäni seksuaalisuutta voi alkaa näyttämään pukeutumisessa sitten, kun on tavallaan "lupakin" siihen, eli n. 16-vuotiaana. Alle 16-vuotiasta ei nimittäin oikeastaan saa sanoa seksikkääksi eikä hänen tarvitse pukeutua seksikkäästi.

      Jos näen kaupungilla alle 16-vuotiaan tytön minihameessa, katson häntä varmasti säälivästi. Lisäksi tulen miettineeksi, minkälaiset vanhemmat antavat lapsensa pukeutua noin. Mietin, onko tyttö salaa ostanut hameen vai hyväksyvätkö hänen vanhempansa tytön seksuaalisuutta korostavan pukeutumisen... Yksi vaihtoehto on tietysti myös se, että vanhemmat kuvittelevat tyttönsä haluavan näyttää sievältä tyttölapselta hameineen - totuus on vain hiukan kaukana. Tytöt haluavat ilmeisesti näyttää aikuisemmilta ja antaa kaikille ihmisille toisenlaisen kuvan itsestään.

      Minä en ainakaan haluaisi lapseni käyttävän minihametta ennen kuin on täyttänyt 16-vuotta. Minusta oman kehon kunnioitus on tärkeää ja etenin teini-ikäiset tulisi ymmärtää se, koska sitä ei näytetä ymmärtävän. Tuntuu, että jo 12-vuotiaana lapsi kuvittelee, että on täysin luonnollista olla siinä iässä jo kokenut seksivirtuoosi.

      Saatan kuulostaa hiukan vanhanaikaiselta, mutta mielestäni ajattelutapa on moraalisilta osiltaan oikea. Kunnioitan niitä nuoria, jotka eivät pukeudu esim. minihameeseen siksi, että muutkin pukeutuvat tai että saisi siten enemmän huomiota esim. pojilta.

      Ihmettelit vielä, miksi lapset saavat pitää hametta ja teini-ikäisen kohdalla minihameen käyttöä lähinnä paheksutaan.
      Kerronpa sinulle.
      Lapsi ei osaa vielä ajatella, että hän näyttää seksikkäältä hameessa tai että saa pojat peräänsä pukeutumalla sellaiseen. Pikkutyttö haluaa olla sievä ja suloinen. Teini-ikäinen ajattelee aikalailla päinvastoin. Tai en ainakaan ole vielä koskaan tavannut yhtäkään teini-tyttöä, joka pukeutuisi minihameseen siksi, että tykkää itse siitä :)

      • tytsy1

        mä ainaki pukeudun siihen mistä itte tykkään!!(vaikka minihameeseen)


    • nelli

      jos välttämättä haluat horolta näyttää nii siitä vaa minihametta ostamaan:)

    • O.o Tillintallin

      Minihame on sellai lyhyt hutsuhame, joka ei sovi oikein kenellekkään. Sellai roiskeläppä. 15vuotias... en oo kuullu tollasta rajaa missään yhteydessä, mut mun mielestä kenenkää ei pitäs minihameita pitää.
      Ois aivan loistava ku tulis sellai EU direktiivi mikä asettais hameille vähimmäis pituuden
      n_n

      • tytsy1

        vaikka 10 cm xp


      • O.o Tillintallin
        tytsy1 kirjoitti:

        vaikka 10 cm xp

        50cm olisi sopivampi. Kuitenkin sellainen ettei kalsateita näy. Niin joo. Kiva olisi jos poliisi sakoittaisi näkyvistä stringeistä. Suomi vaurastuisi silmissä! n_n


    • Anonyymi

      Oon 12v, (kohta 13) ja mulla on minihame... ööh... onhan se ihan ok jos käytän sitä koulussa? Siis laitan mustat sukkahousut alle... se on varmaan jotain 30cm, ehkä enemmän. En tajunnut että se oli niin lyhyt kun tilasin sen. Tai oikeastaan niitä on 2. Ostin ne ite omalla rahalla. No kuitenki, mä olin vähän hämmentynyt mun äitin reaktiosta kun ne hameet tänään tuli. Mun äiti on yleensä aika tarkka tämmösistä asioista, ei esimerkiksi kerran edes antanut mun ostaa yksiä farkkuja joissa oli reikiä ”liian korkealla”. Niihin hän kommentoi jotenkin ”Mut niissä näkyy noin korkeelta reittä ja noin paljon! En kyllä halua että ostat nää farkut.” Mutta sit nyt ku nää hameet tuli ja mä kokeilin niitä niin se sano ”Hei wow toihan on tosi nätti! Se sopii sulle!” Ja tais vielä kommentoida jotain siitä pituudesta jotenki että ”Ja toihan on just oikeen kokonenki!” Vaikka se oli omasta mielestäniki liian lyhyt... mutta kyllä mä sitä aijon käyttää. Toivon vaan että ei luokkalaisilta tai varsinkaan opettajilta tuu mitään kommenttia. Mutta siis ne mun hameet on noin reisien puoliväliin. Ja laitan varmaan ulos vielä jotkut housut siihen päälle että ei tuu ulkona kylmä. Ja siis oon pitkä ja aika hoikka tyttö... reidet on ehkä just tällä hetkellä vähän isot mutta oon nyt tekemässä workout rutiinia niin varmaan ehtii vaikuttaa jo ennen koulun alkua, niin saan vielä hoikemmat reidet sitte. :)

      • Anonyymi

        Tuo on järkipuhetta! Pidä minihameitasi pää pystyssä sekä koulussa että vapaalla.


    • Anonyymi

      Siis haloo dorkat ! Minihameen kanssa voi laittaa paksut , värilliset tai kuviolliset sukkahousut . Läpinäkyvät tai stauy upit voi olla pornot . Tietysti jos hakee illalla varmaa kaatoa ..

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 107
      2032
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      54
      1917
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      15
      1885
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1667
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      20
      1588
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      12
      1388
    7. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      26
      1330
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      11
      1316
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      14
      1301
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1252
    Aihe