Sikiölläkä ei oikeuksia

Anonyymi-ap

Onhan miehiäkin tuomittu kun ovat aiheuttaneet pahoinpitelyllä keskenmenon, miksi sitten ei äitejä.

5

59

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      "Oikeus katsoi syyttäjän tavoin, että naisen raskaudenaikainen huumeidenkäyttö vahingoitti myöhemmin syntyneen lapsen terveyttä ja aiheutti tälle kipua.

      Vieroitusoireiden takia tyttövauvalle jouduttiin antamaan tämän syntymän jälkeen kahden viikon ajan morfiinilääkitystä. Lapsi syntyi syyskuussa 2020.

      Oikeuden mukaan naista ei voinut kuitenkaan tuomita, koska pahoinpitelyn tai vammantuottamuksen kohteena voi olla vain syntynyt ihminen. Oikeuden mukaan ihmishengen rikosoikeudellinen suoja alkaa vasta syntymästä."
      https://www.is.fi/kotimaa/art-2000009352166.html

      Aivan älyvapaata, mitä maagista sinä hetkenä muka tapahtuu kun syntyy, että vasta sen jälkeen on mitään oikeuksia äitiä vastaan. Äidit kyllä vaatvat itselleen vaikka mitä oikeuksia jo ennen lapsen syntymää, vaikka ovat äitejä vasta kun lapsi syntyy, mutta lapsella ei ole mitään oikeuksia. Isä ei voi estää edes aborttia, mutta isää kyllä syytetään jos vahingoittaa sikiötä.

    • Anonyymi

      "Raskaudenaikainen alkoholin käyttö aiheuttaa vuosittain kehitysriskin tuhansille sikiöille. Joka vuosi Suomessa syntyy 600-3 000 vauvaa, joilla on jonkinasteinen alkoholin aiheuttama vaurio eli FASD. Kyse on kasvavasta ongelmasta."
      http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201709062200374905_u0.shtml

      Miksi baja-maja ei ole tehnyt lalkimuutosta lasten suojelemiseksi väkivaltaisilta äideiltä, tekee kyllä mitä tahansa idioottimaista metoo-femakkojen ja tarnsujen puolesta, mutta ei viattomien lasten. Yhtäkään femakkoa ei kiinosta avuttomien lasten puolustaminen äitejään vastaan.

    • Anonyymi

      Eikä ole miehillä.

      "Käräjäoikeudessa puitiin myös sitä, tartuttiko nimenomaan syytetty mies viruksen uhriin. Käräjäoikeus katsoi tämän näytetyksi, vaikka sen mukaan täysin ei voitu sulkea pois sitäkään mahdollisuutta, että uhri olisi ollut jo herpesviruksen oireeton kantaja tai että uhri olisi saanut viruksen jostain muualta.

      Oikeus piti muun muassa lääketieteellisen näytön perusteella todennäköisempänä sitä, että tartunta tuli mieheltä. Oikeus otti arviossaan huomioon myös uhrin kertoman aiemmista sukupuoliyhteyksistään.

      – Käräjäoikeus toteaa, että vastaaja olisi voinut toimia tilanteessa toisin ja kertoa altistuksesta ja tartuntariskistä. Mainituilla perusteilla vastaaja on ollut huolimaton. Siten vammantuottamuksen tunnusmerkistö täyttyi."
      https://www.is.fi/kotimaa/art-2000009352543.html

      Eikö muka ole varteenotettavaa epäilystä että voinut saada muualta, kuka tahansa aikaisempi kumppani voinut tartuttaa ja ketjua voisi jatkaa myös mieheen tartuttaneeseen taaksepäin kuinka kauas tahansa. Tuskinpa siellä kukaan kertonut sairastavansa herpestä tai oleensa sukupuoliyhteydessä sairastavan kanssa.

      Onhan se naisen omallakin vastuulla vaatia suojausta tai pidättäytyä seksistä jos haluaa olla varma ettei sairastu. Horothan noita tauteja levittää eli naiset, ne pitäisi sitten kaikki tuomita. Aika älytön summakin 15 000€, kun ihmisen saa hakata lähes kuoliaaksi ja saa vain murto-osan.

      • Anonyymi

        Hoviin vaan tuokin ja vaikka EU:n ihmisoikeustuomioistuimeen, sukupuolittuneet tuomiot ovat kiellettyjä.


    • Anonyymi

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑

      😋 Kuumat tytöt odottavat sinua -> https://www.ero4.fun/girl4love

      🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋💋💋💋🔞

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      457
      3358
    2. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      443
      3213
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      133
      2899
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      164
      2232
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      8
      2090
    6. 182
      1430
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1357
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      97
      1236
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      85
      1228
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1050
    Aihe