Sikiölläkä ei oikeuksia

Anonyymi-ap

Onhan miehiäkin tuomittu kun ovat aiheuttaneet pahoinpitelyllä keskenmenon, miksi sitten ei äitejä.

5

71

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      "Oikeus katsoi syyttäjän tavoin, että naisen raskaudenaikainen huumeidenkäyttö vahingoitti myöhemmin syntyneen lapsen terveyttä ja aiheutti tälle kipua.

      Vieroitusoireiden takia tyttövauvalle jouduttiin antamaan tämän syntymän jälkeen kahden viikon ajan morfiinilääkitystä. Lapsi syntyi syyskuussa 2020.

      Oikeuden mukaan naista ei voinut kuitenkaan tuomita, koska pahoinpitelyn tai vammantuottamuksen kohteena voi olla vain syntynyt ihminen. Oikeuden mukaan ihmishengen rikosoikeudellinen suoja alkaa vasta syntymästä."
      https://www.is.fi/kotimaa/art-2000009352166.html

      Aivan älyvapaata, mitä maagista sinä hetkenä muka tapahtuu kun syntyy, että vasta sen jälkeen on mitään oikeuksia äitiä vastaan. Äidit kyllä vaatvat itselleen vaikka mitä oikeuksia jo ennen lapsen syntymää, vaikka ovat äitejä vasta kun lapsi syntyy, mutta lapsella ei ole mitään oikeuksia. Isä ei voi estää edes aborttia, mutta isää kyllä syytetään jos vahingoittaa sikiötä.

    • Anonyymi

      "Raskaudenaikainen alkoholin käyttö aiheuttaa vuosittain kehitysriskin tuhansille sikiöille. Joka vuosi Suomessa syntyy 600-3 000 vauvaa, joilla on jonkinasteinen alkoholin aiheuttama vaurio eli FASD. Kyse on kasvavasta ongelmasta."
      http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201709062200374905_u0.shtml

      Miksi baja-maja ei ole tehnyt lalkimuutosta lasten suojelemiseksi väkivaltaisilta äideiltä, tekee kyllä mitä tahansa idioottimaista metoo-femakkojen ja tarnsujen puolesta, mutta ei viattomien lasten. Yhtäkään femakkoa ei kiinosta avuttomien lasten puolustaminen äitejään vastaan.

    • Anonyymi

      Eikä ole miehillä.

      "Käräjäoikeudessa puitiin myös sitä, tartuttiko nimenomaan syytetty mies viruksen uhriin. Käräjäoikeus katsoi tämän näytetyksi, vaikka sen mukaan täysin ei voitu sulkea pois sitäkään mahdollisuutta, että uhri olisi ollut jo herpesviruksen oireeton kantaja tai että uhri olisi saanut viruksen jostain muualta.

      Oikeus piti muun muassa lääketieteellisen näytön perusteella todennäköisempänä sitä, että tartunta tuli mieheltä. Oikeus otti arviossaan huomioon myös uhrin kertoman aiemmista sukupuoliyhteyksistään.

      – Käräjäoikeus toteaa, että vastaaja olisi voinut toimia tilanteessa toisin ja kertoa altistuksesta ja tartuntariskistä. Mainituilla perusteilla vastaaja on ollut huolimaton. Siten vammantuottamuksen tunnusmerkistö täyttyi."
      https://www.is.fi/kotimaa/art-2000009352543.html

      Eikö muka ole varteenotettavaa epäilystä että voinut saada muualta, kuka tahansa aikaisempi kumppani voinut tartuttaa ja ketjua voisi jatkaa myös mieheen tartuttaneeseen taaksepäin kuinka kauas tahansa. Tuskinpa siellä kukaan kertonut sairastavansa herpestä tai oleensa sukupuoliyhteydessä sairastavan kanssa.

      Onhan se naisen omallakin vastuulla vaatia suojausta tai pidättäytyä seksistä jos haluaa olla varma ettei sairastu. Horothan noita tauteja levittää eli naiset, ne pitäisi sitten kaikki tuomita. Aika älytön summakin 15 000€, kun ihmisen saa hakata lähes kuoliaaksi ja saa vain murto-osan.

      • Anonyymi

        Hoviin vaan tuokin ja vaikka EU:n ihmisoikeustuomioistuimeen, sukupuolittuneet tuomiot ovat kiellettyjä.


    • Anonyymi

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑

      😋 Kuumat tytöt odottavat sinua -> https://www.ero4.fun/girl4love

      🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋💋💋💋🔞

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      119
      2681
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      256
      1155
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      91
      1129
    4. Taas kuoli kuortaneella

      Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
      Kuortane
      8
      1084
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1011
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      940
    7. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      933
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      906
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      41
      842
    10. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      37
      809
    Aihe