Autioituuko itä-Suomi?

Anonyymi-ap

Ihte en ainakaa muuttaisi enää linjalle Ivalo- Kajaani- Kuopio- Mikkeli- Kotka itä-puolelle Suomea asumaan omistusasuntoon tai kiinteistöön, eikä kesämökkiin. On se vaan sen verran riski alue tuo Venäjä, sieltä kun Venäjä siirtää mahdollisesti useista sadoista tuhansista kauttakulkupakolaisista joukon rajan yli, joidenka joukossa saattaisi kulkea aseistautuneita venäläishyökkääjiä, venäläisiä jengejä? Siinäpä ei puolustusvoimilla olisi juuri mitään mahdollisuutta hetä erotella, vai olisiko? Arvaa hyvinki miten siinä kävisi hyvinki pian kun pakolaisten joukossa olevat venäläiset hyökkääjät hajaantuisivat Suomeen, osa heistä ehkä Suomi oikein kuljettaisi pakolaisina vastaanottokeskuksiin?
Onnea vain, ollaan sitten NATO:ssa tai ei, voi sodan "pelisäännöt" totutusta muuttua kovasti niillä rajoilla jossa on vielä rauhallista?

23

462

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Imatra on ainakin autioitunut!

      • Anonyymi

        Imatra ei ole autioitunut, Imatra on jääviytynyt muusta maailmasta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Imatra ei ole autioitunut, Imatra on jääviytynyt muusta maailmasta.

        Venäjälle tulee yllätys! Kun panssarivaunut on jo toimitettu Ukrainaan. Putinin porukkaa vedetty nenästä, Venäjällä kun huhut tiedot on niitä joiden perusteella tiedot lähetetään. Venäläisillä on olemattomat mahdollisuudet vakoilla Ukrainassa.
        Melkoisen todennäköisesti merkittävä osa panssarivaunuista toimitettu näkyvästi uutisoiduissa jälleen rakennusprojektien yhteydessä jossa länsimaat toimittivat isoja pitkiä parakkeja. Huvittavaa asiassa on jos venäläisiä istuskelleet Ukrainan ulkopuolella lännessä tarkkailemassa mitä maahan menee ja aivan niiden silmien edestä rekka-autot kuljetelleet laveteilla valmiita parakkitalopaketteja, joissa osassa niistä panssarivaunuja, tukistöä, ohjuksia ja vaikka mitä kun vaan sinne mahtunut?

        On oikeastaan täysin mahdotonta että meillä täällä euroopanpuolella seliteltäisiin ennalta tulevia panssarivaunutoimituksia koulutuksineen? Todennäköisesti ne on jo Ukrainassa, eikä ne oletettavasti enää niissä parakeissa? Näiden lisäksi muut tykistöt on jo pääosin toimitettu tai mitä muuta ajatelleet. Venäläiset törmää sellaiseen mahdottomuuteen. Kun taas porukka venäläisiä hajoaa, rintamiin muodostuu aukkoja joista ammattisotilaat menevät syvemmälle itään ja Krimille? Mahdollinen tykistö lisää tehokkuutta mereltä?


      • Anonyymi

        😋😋😋😍😍😍😍😋😋😋

        ❤️ ­N­­­y­m­f­­o­m­a­­a­­­n­­­i -> https://ye.pe/finngirl21#17722256i

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️💋❤️💋❤️🔞


    • Anonyymi

      R-kirjaimella alkavasta naapurimaasta ei ole haittaa Itä-Suomessa. Tänne vaan pitäisi tuoda enemmän yrittäjähenkeä ja paikallisten tukemista. Jos se iso firma maksaa kohtuullista liksaa, niin sen euron voi laittaa kiertämään. Ostaa vaikkapa palveluita. Turisteja tulee koti-Suomestakin, mutta vain 2 kuukautta vuodesta. Se 10 kuukauden väliaika pitäisi saada pyörimään niin, että käydään töisssä ja nautitaan vapaa-ajasta. Eikä ainakaan ensin valiteta kaikesta, mihin itse voi vaikuttaa.

    • Anonyymi

      Mitä autiompaa niin sen parempi ja venäläisistä tarvii mitään välittää. Jos tulee sota niin on sillä piippalakilla tarkoitus edetä vähän pitemmälle. En ole lähdössä rajalta mihinkään.

      • Anonyymi

        Et e-htiskä!


    • Anonyymi

      Tässä on jo niin kauan oltu naapureita etten välitä heistä. Enkä ole heidän takia lähdössä mihinkään muualle asumaan. Aloittaja voi minun puolestani olla tänne tulematta, pärjätään me ilman suakin ;)

    • Anonyymi

      Hyvin edullinen hintataso houkuttelee paluumuuttoa lähelle luontoa!🍓🍓

      • Anonyymi

        👍 Meillä on onneksi tuo Saimaa. Ilman sitä täällä seudulla olisi vähän vaisua.


    • Anonyymi

      Kaikki elämä on helsingissä, esim. salkkarit!

    • Anonyymi

      Kyllä ne aseistautuneet tuosta joukosta erottaa helpostikin. Ne joilla on aseet kainalossa, niin ne ovat juuri sitten noita. Ei ole mikään vaikee homma.

    • Anonyymi

      Venäläisten joukkojen siirrot pakolaisten joukossa olisi pahimmilla sellaista, kun pistävät iäkkäämmät siviilit kantaan kasseissa yllätyksi kassit tarkastaville rajavartioille, siinäpä sitä jo rivit pahasti rakoilisi ja raja olisi auki ovat sitten missä rajoila muailmaa liikkeellä.
      Muutenki kukapa tietää mitä tarvikkeita kauttakulkupakolaiset joutuisivat kantaa tai vetää ostoskärryissä, meininki käytännössä olisi nopeaa ellei sitten joku uskaltaisi antaa kovia käskyjä kymmenien satojentuhansien pysäyttämiseen käskyjen mukaan?
      Yllättävää kyllä oikein härskisti suuniteltuna heikoillaki joukoilla hyvinki voi hyökätä tehokkaasti pelkillä kävelyllä kun hyökkääjä maa tekee "epäreiluja" menetelmiä?
      Esimerkiksi jos Venäjä olisi käyttänyt ihmiskilpiä panssariautojen-, panssarivaunujen-, kuljetuskalusto katoilla / puskureissa niin tiedotusvälineiden kautta olisi koko maailma nähnyt tilanteen. Siinä olisi mennyt sormi suuhun mitä tehdä, jos polttopulloja heittelevät olisi pistänyt siviilejä roihumaan?
      Tietämättä miten tekevät, voi vain arvailla millaisia ideoita tekevät Ukrainan sodassa rintamilla? Tuleeko vielä tapahtumaan tilanteita jossa iäkkäät mummut kulkee väestönsuojiin yllätyskassien kanssa, mummujen tietämättä mitä vaikkapa saatu savukinkku oikeasti sisältää?

    • Anonyymi

      Mie en muuta täältä mihikää. Imatra on mesta paikka. Imatrassa on sykettä.

      • Anonyymi

        En miekää ja kohta saahaa uus uimahallikii mansikkalaa, kelpaa siinä polskutella ja välil pyörähtää vuokseski!


    • Anonyymi

      Aloittaja ei tiedä hevonkukkua mistään. Onko ees kantasuomalainenkaan?

    • Anonyymi

      Ihte en ainakaa muuttaisi enää linjalle Ivalo- Kajaani- Kuopio- Mikkeli- Kotka länsi-puolelle Suomea asumaan omistusasuntoon tai kiinteistöön, eikä kesämökkiin. On se vaan sen verran riski alue tuo Ruotsi, sieltä kun Ruotsi siirtää mahdollisesti useista sadoista tuhansista elintasopakolaisistaan joukon rajan yli, joidenka joukossa saattaisi kulkea vaikka mitä puukottajaa kurkunleikkaajia, afrikkalaisia jengejä? Siinäpä ei puolustusvoimilla olisi juuri mitään mahdollisuutta hetä erotella, vai olisiko? Arvaa hyvinki miten siinä kävisi hyvinki pian kun pakolaisten joukossa olevat raiskaaja hyökkääjät hajaantuisivat Suomeen, osa heistä ehkä Suomi oikein kuljettaisi pakolaisina vastaanottokeskuksiin? Ja puolustusvoimat kantaisi heidän laukkujaan Torniossa.
      Onnea vain, ollaan sitten NATO:ssa tai ei, voi sodan "pelisäännöt" totutusta muuttua kovasti niillä rajoilla jossa on vielä rauhallista? 2015 saatiin jo esimakua, saatiin mm. Oulun grooming, Turun puukotus, Porin lenkkeilijän raiskauspolttomurha, yksi pään irrotus ja tuhansia raiskauksia. Saatiin myös katujengit..

    • Anonyymi

      Etelä-Karjala on place to be.

    • Anonyymi

      Minusta Suomen pitäisi ottaa oppia Australiasta, miten luodaan pelisääntöjä mm. Venäläiset huomioiden (lakimuutoksia). Minusta hyvä huomioida mm. Jolleivät maksa vastikkeita omistamistaan asunnoista/ kiinteistöistä niin pakkolunastus osakkeista voimaan.

      Haltuunotto on kannatettava toimenpide. Pakkolunastus hinta mahdollisimman alhaiseksi markkinahinnasta ja omistus kunnalle/ kaupungille. Vuokratuloilla kattaa helposti kiinteät kulut. Jolloin omistuskin on suositeltava vaihtoehto.

    • Anonyymi

      Itä-Suomen uhka ei ole Venäjä, vaan ihan meidän omat päättäjät säätytalolla. Mahdollisuudet turvattuun elämään täällä on menetetty. Naapurin vihaaminen tulee maksamaan kokonaisen maakunnan rajan pinnasta häviämisen. Kuka meitä nyt auttaa kun työpaikat menee?
      Tulisiko NATO apuun nyt?

      • Anonyymi

        Pitää vissii kysellä natolta töitä.


    • Anonyymi

      Autioituu kun koulut ja työpaikat lähtee. Asunnot ja tontit ei mene kaupaksi ja siirtyvät pikkuhiljaa valtiolle tai yksityisille. No muttta mahdutaanhan me Helsinkiin, sopu sijaa antaa.

    • Anonyymi

      Pääasia että kylpylä pelastetaan!

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      124
      2943
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      265
      1229
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      101
      1221
    4. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1041
    5. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      1003
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      980
    7. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      936
    8. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      49
      897
    9. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      41
      877
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      43
      789
    Aihe