Kotieläintilojen tarkastuksien kehittäminen

Anonyymi-ap

On ihmeellistä, että kotieläintiloilla tehtävät tarkastukset tekee eläinlääkärit. Eläinlääkärin koulutus perustuu sairaiden hoitamiseen ja esimerkiksi maa- ja metsätieteen opetuksessa kotieäinpuolella sairauksien ennaltaehkäisyyn. Näin ollen tarkastuksiin soveltuisi paremmin agronomi tai agrologi, koska heidän koulutus vastaisi paremmin tehtävää. Eihän patongit toimi synnytyslääkäreinä tai yleislääkärin tee sydän leikkausta.
Pahinta on vielä se, että eläinlääkärillä voi olla kettutyttö ideologia.
Toisin sanoen, että me emme tarvitse tiloilla kettutyttöjä, vaan ammattilaisia, jotka pystyvät neuvomaan ja käymään asioista rakentavaa keskustelua. Asiat kun ovat nääs harvoin niin mustavalkoisia.

25

128

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Pian nyt komissaari thommiin, tilat loppuu kohta.

      • Anonyymi

        Sehän niiden tavoite on. Eläinlääkäriksi opiskelee henkilöitä, joiden tavoite on ajaa maatalous alas.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sehän niiden tavoite on. Eläinlääkäriksi opiskelee henkilöitä, joiden tavoite on ajaa maatalous alas.

        Vegaanit ei tarvitse tuotantoeläimiä!Lihansyönti tuotantoeläin tuotteineen aiheuttaa ihmisarvossa valuman alaspäin,tosin lihansyöjätkin arvotetaan mm teurastustapojen mukaan!Ikävä juttu!
        Tuotantoeläinten hyvinvoinnin tarkastukset ovat tarpelliset juuri eläinlääkärin tuntemuksen toimesta,kuitenkin nämä tarkastuksetkin ovat vain tuotantoeläintuottajien ja tuotteiden käyttäjien mielenrauhan hoitamista ja ajattelun harhauttamista!


      • Anonyymi

        🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑

        😋 ­N­­­y­­m­­­f­­o­­­m­a­­a­­­n­i -> https://ye.pe/finngirl21#17723747g

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️💋❤️💋❤️🔞


    • Anonyymi

      Tässä on asiallinen ja toteuttamista vaativa ehdotus. Eläinlääkärikoulutukseen sisältyy kahden viikon sikalaharjoittelu. Se on aika vähän sikalan elämänkierron ymmärtämiseksi.

    • Anonyymi

      Olisi kyllä hyvä saada lakiin. Jolla kissa,se pitää siruttaa, sterilisoida ja rekisteriödä.Maksaa samat maksut mitä valtio koirasta velotta. Lopuisi kerostaloissa kisojen pitäminen nillä ihmisillä,joilla ei varaa kisaasterilisoida ja hoitaa niin ettei kissan pissan hajut tule keskusilmastoinin kautta muihin kylpyhuoneisin ja rappuusen. Miksi itä 1 kisaa pitää yksinäinen otta. Kun työ-eläke. kela eläke rahat ei riitä.Sen lääkrissä käytämisen ,sen enepää huolehtia kissan hiekan vaidosta ymm?Hirvetä kun kissa sit jätetän yksin 1-3 yöhön. Kuivamuonalle ja SEISOVALLE VEDELLE. Yksikään ihminen ei juo janoon vuorokauden seisonutta vettä.tällästä .. Helsingin lähiöstä

    • Anonyymi

      Eläinlääkärit pistää luomaan pas.kaa kuukaudeksi, oppisivat mitä työ on. Ituhippit sitten kasvattamaan itusa ja sirkat.

    • Anonyymi

      Niin ja eläinlääkärien koulutukseen sukupuolen erottaminen. Onhan se tietenkin vaikea erottaa pässi ja uuhi, kun molemmilla roikkuu pussi jalkojen välissä. Välillä tulee epäilys, että onko joukossa valelääkäreitä.

      • Anonyymi

        Ei käy se erotaminen. Se on vastoin nykyaikaista sukupuolineutraliteettia.


    • Anonyymi

      Onkohan Suomen lainsäädäntö paremmin yhteensopiva Venäjän kanssa kuin EU:n.

    • Anonyymi

      Minusta eläinlääkäri on sopiva valvomaan tilan eläimiä.Tilalla käy seminologeja, lomittajia, neuvojia, kauppiaita, maitoautonkuljettajia ym. Ja näiden on helppo ilmoittaa epäkohdista eläinlääkärille. Tiloilla työskentelevät on ohjeistettu ilmoittamaan epäkohdista. Minusta nämä joilla on jotain systeemiä vastaa voivat miettiä onko omien eläinten pidossa puutteita.

      • Anonyymi

        Eläinlääkärillä ei vain satu olemaan riittävän monipuolista koulutusta tehtävään


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eläinlääkärillä ei vain satu olemaan riittävän monipuolista koulutusta tehtävään

        Eiköhän eläinlääkärin koulutus riitä poistamaan tilan epäkohtia.


      • Anonyymi

        Pitääkö se ensimmäisenä olla usuttamassa joku virkamies kimppuun jos ei ole täysin hyväksymättömästä eläinrääkkäyksestä kyse ja silloinkin suoraan parasta poliisi kutsua paikalle jos niin ikävä tapaus vastaan tulisi.
        Itse kyllä sanoisin maatilala epäkohdan huomatessani eläimen olon kohennusehdotukseni aivan itse, kaikella ystävyydellä isännälle/emännälle enkä kallista virkamiestä olisi ensimmäisenä yllyttämässä vainoon. Korkeasti koulutetut, kokkarekapitalistit eivät herätä luottamusta. Phyi!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eiköhän eläinlääkärin koulutus riitä poistamaan tilan epäkohtia.

        Tuskin rahaansa jakaa eläinten hyvinvoinnin lisäämiseksi. Päinvastoin laskuttaa jotta lisää vaurastuu.


    • Anonyymi

      Eläinlääkärit osaa vain lääkitä utaretulehduksia ja pistää myrkkypiikkejä

      • Anonyymi

        No tuohan osoittikin Sinun tasosi ymmärtää eläinlääkärin ammattitaitoa. Erittäin vähäinen.


      • Anonyymi

        Mitä myrkkypiikkejä eläinlääkärit laittaa, ja kelle? Lopetuspiikkejäkö tarkoitat? Oletko koskaan ollut tekemisissä yleensäkään eläinlääkärin kanssa?


      • Anonyymi

        Lopetukset ovat helppoja, nopeita ja halpoja pikaratkaisuja. Ei tarvitse sen kummemmin ihmetellä jotakin asiaa ja sen ratkaisemista kun on myrkkypiikki, se riittää ja liksa tulee sen käytöstä eli minimillä menosta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lopetukset ovat helppoja, nopeita ja halpoja pikaratkaisuja. Ei tarvitse sen kummemmin ihmetellä jotakin asiaa ja sen ratkaisemista kun on myrkkypiikki, se riittää ja liksa tulee sen käytöstä eli minimillä menosta.

        Nyt en kyllä tiedä, millaisista myrkkypiikeistä tässä vihjaillaan. Itse olen ollut paikalla useammassakin eläimen lääkkeillä lopetuksessa, ja se EI ole A) nopeaa B) halpaa.


    • Anonyymi

      Ymmärrettävää. Kukaan ei halua että sanelija tulee kutsumatta arvostelemaan ja virheitä etsimään. Uhkaavaa sekin että pikalopetukset ei tuota ongelmia useimmille sen alan tekijöille. Kyllä elämän lopettamiseen oltava toisenkin, puolueettoman sana varsinkin jos omistaja toista mieltä mutta ei, poliisi varmistaa ja turvaa mielivaltaa.
      On varsin osaamatonta sakkin eläinlääkäreissä. Esim. Leppävirralla leikatun rotukissan tiineenä villikissanan pikalopettanut (IL 22.8.2022). Lutu-parka.
      Joten ei pidä luottaa sokeasti, oli titteldööri mikä tahansa.

    • Anonyymi

      Eläinlääkärillä on silmät päässä joilla voi arvioida eläinten elinolosuhteet . Toivottavasti hän ei ole henksesti jonkin ääriliikkeen manipuloija .

    • Anonyymi

      Kaikki jotka käyvät tilalla töissä ovat näköalapaikalla.Lomittajana heti teen ilmoituksen jos on aihetta. Jos on liikaa eläimiä karsinnoissa ym. Täällä on turha syyllistää eläinlääkäreitä koska ne käy harvoin tilalla. Ilmoitan eläinlääkärille ja hänen pitää tehdä asialle jotain. Yleensä joku on tehny sen ilmoituksen. Itse teen useita ilmoituksia vuodessa.

    • Anonyymi

      Eikö tarkastaja salli sinun toteuttaa sadistisia taipumuksiasi eläinrääkkääjänä? On se niin väärin.

      Tukiaisia pitäisi varmaan saada enemmän.

      • Anonyymi

        Mitähän ilkeämielistä vihjailua tuokin on? Eläinlääkäri tarkistaa, onko asiat pykälien mukaan, eläimen hyvinvoinnin kanssa niillä ei ole välttämättä mitään tekemistä. Esim. ruokintatilan pituus eläintä kohti onko sentilleen riittävä, onko karsinan lyhin sivu riittävän pitkä, löytyykö maitohuoneen avattavasta ikkunasta kärpäsverkko tai onko maitohuoneessa VAIN lypsyyn kuuluvaa välineistöä. Sentti sinne tai tänne ei monessakaan kohtaa tee mitään vaikutusta eläimen elämään. Samoin nuo muiden työtilojen tilanteet on kosmeettisia, ei eläimiin liittyviä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Valkeakosken kiinniotettua ei epäillä

      Kummallisia kommentteja ja uhkauksia poliisi taas jakelee orjakansalle muituttaakseen verisrstä kostosta jos rahvas kapi
      Maailman menoa
      56
      5584
    2. Valkeakosken murhaaja

      Raiskausrikosten joukossa kanta suomalainen tekijä on niin harvinainen että kannattaa erikseen mainita. Raiskausuutisia
      Maailman menoa
      61
      2383
    3. Tekijä on poliisin vanha tuttu

      Ihan supisuomalainen.
      Valkeakoski
      52
      2322
    4. Kuumat päivät

      Hyvää huomenta. 🌞🌼☕😊🙌 Sinkkukesä 2024
      Ikävä
      326
      1059
    5. Nainen, olet jollakin tavalla pelottava

      Tunne sinun suhteen on ehkä verrattavissa ruusupensaaseen, hurmaavan kaunis kukka, upea tuoksu, mutta jos yrittää lähell
      Ikävä
      57
      1044
    6. Tietääkö kukaan millaisesta perheestä murhaaja on?

      Onko siis rikkaiden lellipentu, joka luulee, että kaikkea saa tehdä, vai köyhien kakara, jolla ei ole mitään vastuuta ku
      Valkeakoski
      26
      950
    7. Valkeakosken surmaaja oli koeajalla edellisestä tuomiosta

      Tässä osoitus, että rangaistukset Suomessa ovat liian löysiä ja se maksoi tämän tytön hengen https://yle.fi/a/74-2009067
      Maailman menoa
      4
      877
    8. Haaveilen sinusta

      Läheisyydestäsi, kosketuksestasi. Siitä että saisin koskettaa sinua. Pitää sinua lähellä. En tiedä mistä tämä tuli. Tied
      Ikävä
      22
      793
    9. Ohimenevältä

      Tilalta tämä alkaa jo vaikuttamaan. Arjen pieni piristys olimme toisillemme.
      Ikävä
      29
      773
    10. Enpä usko että olisit valmis jättämään kaiken

      Vaikka tulisin ja kosisin sinua.
      Ikävä
      48
      771
    Aihe