Setan järjestämiin työpajoihin ei ole pakko osallistua - liikkeellä harhaanjohtavaa tietoa

Anonyymi-ap

Alla olevalla Seurakuntalaisen vieraskynäpalstalla varatuomari Pekka Lahdenperä selvittää seikkaperäisesti miksi Setan järjestämiin työpajoihin ei ole pakko osallistua. Aito avioliiton sivuilta löytyy koululomake, jonka vanhemmat voivat lähettää koulun rehtorille ja kieltää lapsensa osallistumisen etujärjestön ideologiseen työpajaan.

"Sateenkaarityöpajat ja uskonnonvapaus

Helsingin kaupunki järjestää kuluvan kevään aikana peruskoulun 6. – 9. -luokkalaisille niin sanottuja sateenkaarityöpajoja, joiden tarkoituksena on toteuttaa opetussuunnitelman mukaista tehtävää edistää tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta sekä lisätä tietoa ja ymmärrystä sukupuolen moninaisuudesta. Työpajat järjestetään yhteistyössä Seta ry:n kanssa siten, että opetukseen osallistuvat Setan kouluttamat ohjaajat.

Se, että Setalla on näin merkittävä rooli tällaisessa monestakin näkökulmasta kiistanalaisessa seksuaalikasvatusta koskevan opetuksen toteuttamisessa kouluissa, on ymmärrettävästi herättänyt monissa lasten vanhemmissa huolta siitä, onko työpajojen opetus neutraalia tai loukkaako se vanhempien ja lasten uskonnonvapautta tai vakaumusta.

Koulujen opetuksen sisältöä suhteessa oppilaiden ja heidän vanhempiensa vakaumukseen on oikeusjärjestyksessämme linjattu eritasoisin säännöksin lähtien normihierarkian ylimmällä tasolla Suomen perustuslaista ja Suomea sitovista kansainvälisistä sopimuksista. Tämä oikeussäännösten hierarkisuus tarkoittaa sitä, etteivät alempiasteiset säännökset ja määräykset (kuten vaikkapa opetushallituksen opintosuunnitelma) saa olla ristiriidassa ylempien säädösten kuten perustuslain kanssa.

Perustuslain 11 § takaa kaikille uskonnon ja omantunnon vapauden. Varsinaisen uskonnonopetuksen ohella säännöksen oikeusvaikutus ulottuu koulujen muuhunkin toimintaan, sillä opetuksessa ja kasvatuksessa tulee ”yleisestikin kunnioittaa yksilön vakaumusta, lapsen oikeuksia ja huoltajan oikeutta vastata lapsen kehityksestä” (HE 309/1993 s. 56). Perustuslain 22 §:n mukaan julkisen vallan tehtävänä on turvata myös tämän oikeuden toteutuminen.

Euroopan ihmisoikeussopimuksen 1. lisäpöytäkirjan artiklan 2 mukaan hoitaessaan kasvatuksen ja opetuksen tehtäviään valtion tulee kunnioittaa vanhempien oikeutta varmistaa lapsilleen heidän omien uskonnollisten ja aatteellisten vakaumustensa mukainen kasvatus ja opetus.

YK:n lasten oikeuksia koskeva yleissopimus sisältää vastaavan velvoitteen ja myös lapsen oman vakaumuksen huomioon ottamisen.

Euroopan ihmisoikeustuomioistuimen ratkaisukäytännön mukaan opetus ei saa olla indoktrinoivaa, mikä tarkoittaa sitä, että valtion on huolehdittava siitä, että opetussuunnitelmaan sisältyvä tieto välitetään objektiivisesti, kriittisesti ja moniarvoisesti.

Eduskunnan apulaisoikeusasiamies on kannanotossaan vuodelta 2021 todennut, että uskonnon ja omantunnon vapaus puoltaa erilaisten menetelmällisten vaihtoehtojen etsimistä silloin, kun koulun muu toiminta kuin uskonnon opetus aiheuttaa oppilaalle maailmankatsomuksellisia ongelmia.

Sateenkaarityöpajoissa on tarkoitus toteuttaa opetushallituksen vuonna 2014 laatimaa vuonna 2016 voimaan tullutta perusopetuksen opetussuunnitelmaa, erityisesti sen 3.1. kohdan tehtäväosaa, jonka mukaan muun muassa:

Perusopetuksen yhteiskunnallisena tehtävänä on edistää tasa-arvoa, yhdenvertaisuutta ja oikeudenmukaisuutta. Perusopetuksen tehtävänä on osaltaan ehkäistä eriarvoistumista ja syrjäytymistä sekä edistää sukupuolten tasa-arvoa.
Perusopetus kannustaa yhdenvertaisesti tyttöjä ja poikia eri oppiaineiden opinnoissa sekä lisää tietoa ja ymmärrystä sukupuolen moninaisuudesta.

Tässä yhteydessä on todettava, että edellä mainitsemani normihierarkian ylätason periaatteet kasvatuksessa ja opetuksessa – kuten vanhempien oikeus varmistaa lapselleen vakaumuksensa mukainen kasvatus ja että opetus on maailmankatsomuksellisesti sitouttamatonta – on myös huomioitu opetussuunnitelmassa mm. siten että ohjataan eriyttämään opetusta, jos oppilas ei vakaumuksen vuoksi voi siihen osallistua.

Koska opetussuunnitelma on luonteeltaan yleisluontoinen, sen toteuttaminen on mahdollista muillakin erilaisilla tavoilla, mutta edellytyksenä on, että opetus ei ole katsomuksellisesti sitouttavaa.

Koska Seta on aktiivisesti sateenkaari-ideologiaa edistävä järjestö, on selvää, etteivät sen kouluttajat, opetuksen neutraaliuden ja objektiivisuuden vaatimuksesta johtuen, ole sopivia tuottamaan seksuaalikasvatusta koskevaa opetusta kouluissa. Sateenkaarityöpaja on opetusmenetelmänä selkeästi katsomuksellisesti sitouttavaa ja siten jo lähtökohtaisesti perusopetuslain ja opetussuunnitelman vastainen. Näin ollen oppilaita ei voida velvoittaa osallistumaan sateenkaarityöpajoihin.

(Suomi24:n merkkimäärä täyttyi)

Lue koko kirjoitus alla olevasta linkistä:
https://www.seurakuntalainen.fi/blogit/sateenkaarityopajat-ja-uskonnonvapaus/

Alkuperäisen täystekstin on kirjoittanut:
Pekka Lahdenperä
varatuomari, Oulu

225

1204

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Joko Setan työpajat peruskoululaisille ovat rantautuneet Pukkilaankin?

      • Anonyymi

        Eivät valitettavasti ole. Voisivat mennä pitämään työpajojaan kyllä syrjivään Naisasialiitto Unioniin:
        https://www.hs.fi/politiikka/art-2000005467957.html?share=d24e8544bc9404de5341bbaec4c42ebc
        Olisiko jo aika päättää 80-luvulla alkanut miesten syrjintä? Translaki murtaa viimeistään tuon epätasa-arvon viimeisen linnakkeen. Setamiehet pistävät feministit polvilleen. Tunkkaiset vanhan vitun hajuiset naisjärjestöt saavat tottua karvapallien heiluntaan ja keulintaan kaikkein pyhimmässä-Naisasianeuvostoliitossa.


    • Anonyymi

      Ei vielä, mutta SETAn tilausajobussi on jo matkalla Helsingistä kohti Pukkilaa. Heteronormatiivista Pukkilaa on puolustamassa vain kristillisten ja persujen valiojoukko. Vähemmistöjen vyörytys on lujaa ja kaappivaikuttajat on salaa uuden suunnan puolella.

    • Anonyymi

      Setan bussin jälkeen on tulossa Wille Rydmanin vaalibussi. Näiden jälkeen vielä tulossa 17:05 perälauta, Kelan bussi. Ja loput matkalaiset sitten varmaan omalla autolla tai liftillä.

    • Anonyymi

      Tuossa joku kirjoitti neuvostoliitosta. Kun kouluopetus on mitä on niin alle 70-vuotiaat eivät välttämättä tiedä ollenkaan mikä neuvostoliitto on. Voisiko kirjoittaja valottaa asiaa?

      • Anonyymi

        Naisasianeuvostoliitto voi hyvin on ihan tätä nykypäivää. Lue se linkitetty HS-juttu.
        Koulussa ei kyllä taideta kertoa tuosta syrjivästä järjestöstä mitään, mutta juttu valaiseen asian jopa sinulle.


    • Anonyymi

      Onko tuolla helikopteri-sanalla joku seksuaalinen sivumerkitys? Onko ihan yleinenkin vai ainoastaan alan miesten sisäisessä käytössä?

    • Anonyymi

      Kyllä neukku neukun tuntee. Sen sijaan hinuri ei tykkää karvakanteleen nuuskuttelusta, paremmin jorma mielessä, vai mitä sanoo mr. Sikorsky?

    • Anonyymi

      Jokainen ihminen on sen ikäinen kuin on. Eikä ihmisen ikää ole syytä ilkkua. Mutta jos Erkki Tuomiojan Vanhan valtaus -68, Paavo Väyrysen häät -68 ja Harri Holkerin valinta puheejohtajaksi -71 ovat tuoressa muistissa niin on luonnollista, että jykevästi muistuu myös Neuvostoliitto.
      Mutta tuo Hesarin artikkeloiden lainaaminen on kyllä arvelluttavaa näin vakavassa mediassa. Hesarihan on jo vuosikymmeniä ollut vihervasemmistolaisen aatteen läpitunkema aviisi. Ei suositeltava!

      • Anonyymi

        Neuvostoliitto oli olemassa vielä 90-luvulla. Me noin 30-kymppiset muistamme kyllä sen maan hajoamisen ihan hyvin.
        Oletko ollut jossain kaapissa, kun et oikein muista noita aikoja?


    • Anonyymi

      Meneekö vähän nuo aika-asiat sekaisin? Nykyisellään 30-kymppiset eivät olleet syntyneetkään kun Neuvostoliitto hajosi. Mutta eikös vain vesseli ole seurannut Pravdaa vuodesta -61 alkukielellä ja nyt sitten Hesaria?

    • Anonyymi

      Ei se haittaa vaikka vuodet ja vuosikymmenet menevät sekaisin. Muistihäiriöitä voi esiintyä jo paljon nuoremmillakin, jopa nelikymppisillä. Kannattaa kuitenkin käydä nuppitohtorilla, jotta saa tarvittavan lääkityksen!

      • Anonyymi

        Me kolmekymppiset olimme jo koulussa kun neuvostoliitto hajosi .


    • Anonyymi

      Kova huoli on tämän ketjun aloittajasta. Tätäkö se terveydenhoidon alasajo teettää? Pitäkää ihmiset huoli omaisistanne!

      • Anonyymi

        Samaa mieltä! Taitaa olla se sama homekoulumukihäirikkö vauhdissa.


    • Anonyymi

      Kyllä se voi laskutaito heiketä ikää myöden tai olla jo kansakoulun peruja huonolla tolalla. Ei kannata kuitenkaan nousta sen Setan terapiaambulanssin kyytiin paitsi jos siltä tuntuu tai tuntuu, että saattaisi tuntua! Hyviä neukku-unia!

    • Anonyymi

      Ei kannata olla huolissaan. Kekkonen ei ollut mukihäirikkö ja Kekkoslandian aikainen neukkuasiantuntija on suvaitsevainen ja reilu mies!

      • Anonyymi

        Olet niin monesti maininnut Setämiehen , että monen Pukkilalaisen naisen mielenkiinto herää herraa kohtaan poliittisessa mielessä. Kyllä me ymmärrämme kenen viittaat käyttäessäsi nimitystä Setämies tai varavaltuutettu. Voit olla varma ensi kunnallisvaaleissa kyseinen Setämies tulee olemaan Pukkilan kunnallisvaalien ääniharava Pukkilan rouvasväen äänillä . Äänet Setämiehelle annetaan yli puolue rajojen. Näin tulee tapahtumaan. Setämiehestä tulee Pukkilan naisten suuri sankari taistelussaan pahan Mukihäirikkön ilkeitä ja rumia sanoja vastaan niinkuin Gary Grandista tuli aikoinaan kaikkien janoisten sankari. On aivan sama kirjoittaako kyseinen Setämies täällä tai ei, mutta sankarin olet hänestä luonut omilla kirjoituksillasi. Mukihäirikkö, miten suu nyt laitetaan?. Jos et tiedä miten laittaa suun, niin voihan aina laittaa suuhun tutin. Lapsia se lohduttaa ja toivottavasti sinuakin nyt suuren takaiskun kohdatessa. Mukihäirikkö nimitys korvatakoon tästä hetkestä eteenpäin nimityksellä Sankarintekijä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olet niin monesti maininnut Setämiehen , että monen Pukkilalaisen naisen mielenkiinto herää herraa kohtaan poliittisessa mielessä. Kyllä me ymmärrämme kenen viittaat käyttäessäsi nimitystä Setämies tai varavaltuutettu. Voit olla varma ensi kunnallisvaaleissa kyseinen Setämies tulee olemaan Pukkilan kunnallisvaalien ääniharava Pukkilan rouvasväen äänillä . Äänet Setämiehelle annetaan yli puolue rajojen. Näin tulee tapahtumaan. Setämiehestä tulee Pukkilan naisten suuri sankari taistelussaan pahan Mukihäirikkön ilkeitä ja rumia sanoja vastaan niinkuin Gary Grandista tuli aikoinaan kaikkien janoisten sankari. On aivan sama kirjoittaako kyseinen Setämies täällä tai ei, mutta sankarin olet hänestä luonut omilla kirjoituksillasi. Mukihäirikkö, miten suu nyt laitetaan?. Jos et tiedä miten laittaa suun, niin voihan aina laittaa suuhun tutin. Lapsia se lohduttaa ja toivottavasti sinuakin nyt suuren takaiskun kohdatessa. Mukihäirikkö nimitys korvatakoon tästä hetkestä eteenpäin nimityksellä Sankarintekijä.

        Tämä on niin tyypillinen aika ja paikka punavihreiden v-tyyliselle vaalikampanjastartille.
        Onko kuitenkin unohtunut mitkä vaalit ovat seuraavana vuorossa?
        Viholliskuvaa luodaan oudolla avauksella setan toiminnasta ja siihen muka kohdistuvasta vastustuksesta.
        Mitään vastustusta ei kuitenkaan ole näkynyt muualla kuin politikoijareiden omassa päässä.
        Ilmeisesti nyt edetään Trumpin viitoittamalla tiellä jatkuvan v-tyylisen vihakampanjan voimin. Ei ihme, että maalla on kyllästytty näihin vasemmistohäiriköihin, jotka yrittävät tuoda näitä kaupungeissa vellovia ongelmiaan maaseudun riesaksi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tämä on niin tyypillinen aika ja paikka punavihreiden v-tyyliselle vaalikampanjastartille.
        Onko kuitenkin unohtunut mitkä vaalit ovat seuraavana vuorossa?
        Viholliskuvaa luodaan oudolla avauksella setan toiminnasta ja siihen muka kohdistuvasta vastustuksesta.
        Mitään vastustusta ei kuitenkaan ole näkynyt muualla kuin politikoijareiden omassa päässä.
        Ilmeisesti nyt edetään Trumpin viitoittamalla tiellä jatkuvan v-tyylisen vihakampanjan voimin. Ei ihme, että maalla on kyllästytty näihin vasemmistohäiriköihin, jotka yrittävät tuoda näitä kaupungeissa vellovia ongelmiaan maaseudun riesaksi.

        Nyt meni tunteisiin. Kaikesta huolimatta olet itse tehnyt valtavan hyvää vaalityötä tietämättäsikin haukkumiesi ja vihaamiesi poliitikkojen puolesta. Kyllä nämä kirjoituksesi heistä asettaa heidät aivan uuteen valoon lukijakunnan silmissä hyvin, hyvin positiivisessa mielessä. Tuskin sinua kukaan silti on aivan heti palkkaamassa kamppanjapäällikköksi.


    • Anonyymi

      Väsynyttä, kovin väsynyttä on brezhneviläisen ajatus. Ihailunsa kohde, neukkuslandia, on historiaa. mutta hyvää kannattaa muistella!

    • Anonyymi

      Uskovaisten kannattaisi myös käydä säännöllisesti suolihuuhtelussa, se on terveysteko.

    • Anonyymi

      On se hienoa, että Wannabe Brezhnev voi palasen kerrallaan tuoda ankeuttamisen ajan neukkuslandiaa tänne Pukkilaketjuihin. Ehkäpä se helpottaa elämän kolhimaa? Niinhän se monissakin s24-ketjuissa menee, että alkoipa ketju aiheesta tai toisesta niin ankeuttajatrolli iskee ihan alkumetreillä. Se on pelin luonne. Ei siinä monesti taida edes SETA:n eheyttämistyöpaja auttaa!

      • Anonyymi

        Vasemmisto nyt on aina samaa kuin ihailemanasi neukkuaikana. Vain hieman jopa entisestään tyhmentynyttä, mutta kuitenkin.
        Se nykypäivän Pravda näyttää teille olevan Vaihtoehdoton Pravda eli s24, missä kaikki vasemmiston puskaruikut piilottelevat kun eivät uskalla omalla nimellään kertoa edes omia mielipiteitään. Vasemmisto köyhien puolella, siksi käydään suolella huolella!


    • Anonyymi

      Älä feikkaa Neukkusetä! Vasemmisto on korviesi välissä ja ankeuttaminen on ainoa ajankulusi. Ehkä se setan toimintatyöpajasta pois jääminen oli sittenkin virhe? Olisit saanut taas, pi tkästä pitkästä aikaa, vähän punaa poskille! Mutta ehkä täällä on lopulta paras? Jatka vaan valitsemallasi linjalla ja niinhän sä jatkatkin!

      • Anonyymi

        Olet siis samaa mieltä, että tämä on vasemmiston pelikenttä.
        Miksi teidän pitää täällä riehua?
        Avauksenne seta-touhuista on aika säälittävä kun ne eivät liity mitenkään Pukkilaan tai paikalliseen kouluun.
        Onko ainoa asia johon kykenette, ryhtyä vastustamaan sellaista asiaa jota ei ole edes olemassa? Tietenkin se vastaa kykyjänne, mutta kyllähän se naurettavaa on.


      • Anonyymi

        ”Neukkusedällä” joksi häntä nimitit on kyllä paljon paremmin sana hallussa kuin sinulla ja huumori on paljon parempaa. Mitkä ovat vahvuutesi kirjoittajana omasta mielestäsi?. Se ei ole meille lukijoille näin viiden vuodenkaan jälkeen kirkastunut.


    • Anonyymi

      Sepä hienoa ettei ole pakko, särkylaitos kantakoon omat kipunsa.

    • Anonyymi

      Sana on hallussa ja huumori on hyvää! Miksi kukaan ei kuule, miksi kukaan ei naura?

      • Anonyymi

        Kyllä nauraa ja paljon. Supliikkimies on supliikkimies aina ja ikuisesti.


    • Anonyymi

      Neukkulin sedän huumori on hyvempää kuin hyvä ja sitä on runsaasti. Se on aivan tahatonta huumoria, oikeaa kipeää "viihdettä"!

      • Anonyymi

        Myönnä nyt tappiosi!. Kyllä hänen kirjoituksensa on paljon selkeämpää ja sujuvampaa luettavaa kuin sinun kirjoituksesi. Lisäksi hän pysyy paljon paremmin asiassa kuin sinä. Lisäksi hän ei viljele kirjoituksissaan mitään sukupuolielimiin jne. viittaavaa toisin kun sinä. Kirjoittaa hyvin asialliseen tyyliin. Se "kipeys" taitaa löytyä jostain ihan muualta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Myönnä nyt tappiosi!. Kyllä hänen kirjoituksensa on paljon selkeämpää ja sujuvampaa luettavaa kuin sinun kirjoituksesi. Lisäksi hän pysyy paljon paremmin asiassa kuin sinä. Lisäksi hän ei viljele kirjoituksissaan mitään sukupuolielimiin jne. viittaavaa toisin kun sinä. Kirjoittaa hyvin asialliseen tyyliin. Se "kipeys" taitaa löytyä jostain ihan muualta.

        Ja se hienostunut kepeyskin löytyy "sedän" kirjoituksista. Johon täältä tunkiotason kirjoittelusta on pitkä matka.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Myönnä nyt tappiosi!. Kyllä hänen kirjoituksensa on paljon selkeämpää ja sujuvampaa luettavaa kuin sinun kirjoituksesi. Lisäksi hän pysyy paljon paremmin asiassa kuin sinä. Lisäksi hän ei viljele kirjoituksissaan mitään sukupuolielimiin jne. viittaavaa toisin kun sinä. Kirjoittaa hyvin asialliseen tyyliin. Se "kipeys" taitaa löytyä jostain ihan muualta.

        Vasemmiston ihannoima Neuvostoliitto katosi olemasta jo kauan sitten ja vasemmistopuolueet ovat muutenkin menettäneet kannatustaan Suomessa.
        Pukkilassa vasemmiston tappio on ollut kaikkein pahin.
        Vasemmistoliitto ja SDP ovat kadonneet ja Vihreätkin on menettänyt kaikki valtuutettunsa sitoutumattomien vallattua kaikki valtuustopaikat lakastuneilta vihreiltä.
        Kyllä nyt kelpaa olla kuntalainen kun mukana on vain tolkkuja puolueita. Sekös harmittaa ja kaipaus neuvostoliiton nuoleskelun aikaan etenkin vihreillä tuntuu olevan kova.


    • Anonyymi

      Kun kukaan muu ei Leonidia kehu niin voihan anonyymipalstalla kehua itse itseään! Olisiko jopa mahdollista myöntää itselleen kirjallisuuden Nobel ja unohtaa kaikki alatyyliset törkeydet, joita on tullut viljeltyä.
      Hyvä minä, mä olen paras, mä olen ihan ehdoton anonyymi timantti!

      • Anonyymi

        Oletko kateellinen toisen saamista kehuista?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Oletko kateellinen toisen saamista kehuista?

        Vasemmiston ja vihreiden koko agendahan on kateus!


    • Anonyymi

      Älkää please laskeko lapsia ja nuoria noihin tilaisuuksiin. Lasten ja nuorten tulee saada kasvurauha . Tuollainen toiminta on omiaan pilaamaan seksuaalisen identiteetin.

    • Anonyymi

      Olipa mainiota lukemista vaihteeksi. Hauskaa ja vuorovaikutteista. Kiitos tästä!

    • Anonyymi

      Mutta joutuvatko brezneviläisyyden ajan vennamolaiset setämiehetkin Setan uudelleenkoulutusleirille? Tuleeko tolkuista lerppakulleista sateenkaarihinureita? Kuka nyt huolehtii väestönkasvusta?

      • Anonyymi

        Setämies voi ihan rauhassa lerpottaa kotona! SETA jahtaa paljon nuorempaa ikäluokkaa. Ja väestökasvusta ei huolehdi enään kukaan, käyrät on nyt laskussa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Setämies voi ihan rauhassa lerpottaa kotona! SETA jahtaa paljon nuorempaa ikäluokkaa. Ja väestökasvusta ei huolehdi enään kukaan, käyrät on nyt laskussa.

        Vihreä vaikertaja luo vaihteeksi viholliskuvaansa täällä.


    • Anonyymi

      Pervahtava setämies, kulahtanut setamies vai vanha fagotti? Yhteistä lienee, että kaikilla pysyväislerpahdus?

      • Anonyymi

        Totaalista roskaa! Mä olen yli 60v ja aina on oksa kovana!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Totaalista roskaa! Mä olen yli 60v ja aina on oksa kovana!

        Kiikuta hyvä mies se "oksa" äkkiä terveyskeskukseen! Vaarana on, että makkara menee kestoseisokin vuoksi kuolioon!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kiikuta hyvä mies se "oksa" äkkiä terveyskeskukseen! Vaarana on, että makkara menee kestoseisokin vuoksi kuolioon!

        Sittenhän ei tarvitse tehdä mitään. Kyllä kuolioon mennyt osa tippuu ihan itsestään parissa viikossa.
        Kehitys on vääjäämätöntä kuten vihreän puolueenkin tippuminen harkitsemattomien tapahtumien vuoksi.


    • Anonyymi

      Setan järjestämiin työpajoihin ei ole kenenkään pakko osallistua. Etuveitikoiden ja vihreiden syvällinen tuntemus sekä omistautunut viihtyminen näillä Setasivuilla kuitenkin puhuvat puolestaan. Tule, vaikka vain uteliaisuuttaan, vilkaisemaan!

      • Anonyymi

        No osoita sitten nuo kommentot tämän ketjun avaajalle, joka taitaa olla vihreä veijari, joka avaa näitä ketjuja vain luodakseen mielikuvaa siitä, että joku vastustaisi Setan järjestämiä koulutuksia.
        Kukaan ei ole niitä julkisesti tai edes täällä vastustanut.


      • Anonyymi

        Nuo kouluasiat eivät kiinnosta kuin lapsiperheitä. Ymmärrän kyllä sen, että vanhemmat miettivät sitä , millaisia huuhaa-oppeja kouluissa milloinkin opetetaan ja mitä pedarihenkistä ideologiaa tuputetaan. Vanhempien oma tehtävä on kuitenkin vastata lastensa sivistyksellisestä pohjasta , jonka päälle kouluissa rakennetaan.
        Minulla ei ole lapsia ja on samantekevää mitä muiden pennuille opetetaan tai ei opeteta, kunhan pysytään lain puitteissa. Siksi en ymmärrä miksi joku vihersieppo yrittää luoda täällä vastakkainasettelua ja mielikuvaa, että maalla vastustettaisiin seta-aktivismiin hurahtaneita raukkoja.


    • Anonyymi

      Miten joku jaksaa täällä SETA-ketjussa koko ajan nillittää vihreistä.?Ylittääkö tuo pieni puolue enään edes äänikynnystä? Ei niitä oman mielen ongelmia kannata tuon pienpuolueen syyksi laittaa. Ainakaan kaikkia.

      • Anonyymi

        Älä vietä aikaasi täällä, jos sinulla on mielen ongelmia. Suurin osa osaa ja voi lukea täällä näitä viherjuttuja ihan huumorilla ja ymmärtäen sen puolueen vaikean tilanteen.
        Kiinnostuksesi näyttää jatkuvasti suuntautuvan sen miettimiseen miten joku jaksaa sitä ja tätä. Taidat itse olla ihan loppu, kun jaksamisesi ei tunnu riittävän mihinkään- ei edes ymmärtämään miten muut jaksavat ja nauravat vihersiepoille.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Älä vietä aikaasi täällä, jos sinulla on mielen ongelmia. Suurin osa osaa ja voi lukea täällä näitä viherjuttuja ihan huumorilla ja ymmärtäen sen puolueen vaikean tilanteen.
        Kiinnostuksesi näyttää jatkuvasti suuntautuvan sen miettimiseen miten joku jaksaa sitä ja tätä. Taidat itse olla ihan loppu, kun jaksamisesi ei tunnu riittävän mihinkään- ei edes ymmärtämään miten muut jaksavat ja nauravat vihersiepoille.

        Syväluotaavaa analyysiä! Miten joku osaakin kirjoittaa vihreistä kriittistä tekstiä kuitenkin noin arvostavasti ja asiantuntevasti? Teksti oikein henkii syvällistä sivistystä ja tietämystä. Tällaiseen ei ole näissä ketjuissa totuttu. Tätä lisää!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Syväluotaavaa analyysiä! Miten joku osaakin kirjoittaa vihreistä kriittistä tekstiä kuitenkin noin arvostavasti ja asiantuntevasti? Teksti oikein henkii syvällistä sivistystä ja tietämystä. Tällaiseen ei ole näissä ketjuissa totuttu. Tätä lisää!

        Mitä oikein horiset? Kyseessähän on todella kärttyinen ja ummehtunut entisen ajan ilmestys!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitä oikein horiset? Kyseessähän on todella kärttyinen ja ummehtunut entisen ajan ilmestys!

        Vihersiepot tsirp, tsirp, Tsirp!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Syväluotaavaa analyysiä! Miten joku osaakin kirjoittaa vihreistä kriittistä tekstiä kuitenkin noin arvostavasti ja asiantuntevasti? Teksti oikein henkii syvällistä sivistystä ja tietämystä. Tällaiseen ei ole näissä ketjuissa totuttu. Tätä lisää!

        Olisiko puolueessa sittenkin kriittinen ääni olemassa? Sisältä päin ne parhaat jutut tulevat.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitä oikein horiset? Kyseessähän on todella kärttyinen ja ummehtunut entisen ajan ilmestys!

        Sitä vihreä liike todella on-kärttyinen ja ummehtunut entisen ajan ilmestys!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sitä vihreä liike todella on-kärttyinen ja ummehtunut entisen ajan ilmestys!

        Vihreä liike on todella kitkuinen ja takakireä ilmestys, oikea floppien floppi! En käy täällä anonyymitunkiolla juuri koskaan. Kuitenkin muutaman kerran vuodessa on hyvä käydä antamassa piiskaa Pekan taustaryhmälle. Pukkilaan ei ole Setan pussit edes tulossa kunhan vihreät nostavat mukakiistaa pride-aiheista. En ole kiinnostunut vihreistä, Pekasta, koululapsista, enkä setasta. Ihan sattumoisin olen vain heittänyt täällä muutaman kritiikin viherpeipposia vastaan!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vihreä liike on todella kitkuinen ja takakireä ilmestys, oikea floppien floppi! En käy täällä anonyymitunkiolla juuri koskaan. Kuitenkin muutaman kerran vuodessa on hyvä käydä antamassa piiskaa Pekan taustaryhmälle. Pukkilaan ei ole Setan pussit edes tulossa kunhan vihreät nostavat mukakiistaa pride-aiheista. En ole kiinnostunut vihreistä, Pekasta, koululapsista, enkä setasta. Ihan sattumoisin olen vain heittänyt täällä muutaman kritiikin viherpeipposia vastaan!

        Mahdatko puhua tuosta Seurakuntlaisen vieraskynäpalstn Pekasta? Ketjuhan on jonkun hartaan , mutta vihertävän seurakuntalaisen aloittama ja olisi hyvä pysyä asiassa!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mahdatko puhua tuosta Seurakuntlaisen vieraskynäpalstn Pekasta? Ketjuhan on jonkun hartaan , mutta vihertävän seurakuntalaisen aloittama ja olisi hyvä pysyä asiassa!

        Jotkut näkevät ja ”kokevat” kaikenlaista negatiivista, mutta täysin kuviteltua ympäristössään. Natsit, rasismi, homofobia ja monet muut ikävät asiat pyörivät mielessä ja niihin liittyviä ilmiöitä aletaan keksiä ihan itse omia ajatuksia vahvistamaan. S24 on juuri näiden keksittyjen ilmiöiden vahvistamiseen ja epätosien tarinoiden levittämiseen oiva alusta.
        Kun sitten joku kritisoi ihan vain vähän ja asiaperusteella sitä omaa uskoa, kuten vikkapa vihreää vinksahtaneisuutta, onkin piru merrrassa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jotkut näkevät ja ”kokevat” kaikenlaista negatiivista, mutta täysin kuviteltua ympäristössään. Natsit, rasismi, homofobia ja monet muut ikävät asiat pyörivät mielessä ja niihin liittyviä ilmiöitä aletaan keksiä ihan itse omia ajatuksia vahvistamaan. S24 on juuri näiden keksittyjen ilmiöiden vahvistamiseen ja epätosien tarinoiden levittämiseen oiva alusta.
        Kun sitten joku kritisoi ihan vain vähän ja asiaperusteella sitä omaa uskoa, kuten vikkapa vihreää vinksahtaneisuutta, onkin piru merrrassa.

        En ole homofobinen, poliitikko eikä minulla ole lapsia! Vihreät ovat kuitenkin niin vinksahtaneita, että pitää käydä vähän "piiskaamassa" kirjoituksia suoremmalle linjalle. En käy täällä anonyymitunkiolla juuri koskaan, kirjoittelen omalla nimelläni avoimesti kun olen suoraluonteinen henkilö. Tämä on puskaruikkujen pesä. Minä en ole sellainen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        En ole homofobinen, poliitikko eikä minulla ole lapsia! Vihreät ovat kuitenkin niin vinksahtaneita, että pitää käydä vähän "piiskaamassa" kirjoituksia suoremmalle linjalle. En käy täällä anonyymitunkiolla juuri koskaan, kirjoittelen omalla nimelläni avoimesti kun olen suoraluonteinen henkilö. Tämä on puskaruikkujen pesä. Minä en ole sellainen.

        Ei teillä vihersiepoilla ole tuo ajatuksenjuoksu kovinkaan selkeää!
        Miksi esität epäaidosti jotain vihreitä kritisoivaa ? Vihreiden kritisointiin sitten yhdistät nuo homofobiat ja aktiivisen politikoinnin, täällä kirjoittelun ja muut asiat mitä teet ja olet muka torjuvinasi.
        Tuo toimintatapasi on tullut tutuksi jo vuosia sitten. Uhrautumista, joka on sitä pahinta laatua. Yritä nyt pikku b rauhoittua.


    • Anonyymi

      Vihreät ovat uhriutujia pahimmasta päästä! Samalle uhriutumisen asteelle ei luultavasti kuin asiaa myöskin seuraava Kaappivaikuttaja.
      Seta busseja ei sitten tainnut ensimmäisessä aallossa Pukkilaan tullakaan. Hyvä niin!
      En ole poliitikko, minulla ei ole lapsia enkä myöskään kuulu sukupuolivähemmistöön. Suoraluontesena henkilönä seison kyllä vastustamassa sateenkaarihötön esiinmarssia. Takaoven pekat, lätty vasten lättyä-pirkot jne, jne. saavat totuttaa lakien puitteissa itseään, mutta tavisten kimpussa mellastamisen pitäisi riittää! Tämä kauhistuttaa minua ja tuntuu, että piru on merrassa. Tälle tunkiolle pitäisi saada rauha ja järjestys mikä toivomus siis etusijassa Viherpeipposille ja Kaappivaikuttajalle!

      • Anonyymi

        Täällä ei taida olla mitään vaikuttajia, vain vihrersieppoja!
        Mitäpä tarkoitat kaappivaikuttajalla? Ilmeisesti jotain henkilöä, joka ei esiinny mielipiteineen avoimesti omalla nimellään.
        Siitä sitten vaan miettimään kuka sellainen voisi olla kun juuri kukaan poliitikko tai virkamies ei kirjoita mielipiteitään julkisesti esimerkiksi FB:ssä tai muualla.
        Omalla nimellään kirjoittavat sensijaan ovat avoimen mielipiteenvaihdon kannalla.
        Esimerkiksi vihersiepoista ei taida kukaan ole avoimen lauleskelun kannalla. Asiat halutaan hoitaa poissa näkyvistä ja omaa egoa tai pulitissiä tunkaten.


    • Anonyymi

      Käyn hyvin harvoin täällä tunkiolla, mutta kun käyn, kirjoitan aina suoraselkäisesti omalla nimellä. Näyttää täällä kirjoittelevan viherpeippoja ja se joku kaappihenkilö, mutta arvailujen varaanhan se jää kun ovat anonyymitoimijoilta.
      Mutta minä olen esimerkillinen, nimi löytyy kirjoituksen alta!

    • Anonyymi

      FB:ssa en enään juurikaan kirjoittele kun omat koirat purivat ja kissat kusivat kintuille.

      • Anonyymi

        Kusiko kissat tosiaan omille kintuilleen?


    • Anonyymi

      Minkä värisiä koiria?

      • Anonyymi

        Eipäs mennä rasistiseen viherajatteluun..


    • Anonyymi

      Niin pitkään on tullut kaappivaikuttajana uurastettua, että jotain palkintoa odottaisi!
      Pian varmaan valtioneuvosto muistaakin minua Kaappineuvoksen arvonimella. Jihhuu!

      • Anonyymi

        Hallitus ei tule Pukkilan anonyymia uurastajaa palkisemaan uhriutumisestaan.
        Korkeintaan omat "koirat" antavat ylipäiväisen Salaneuvos-juuston palkaksi monivuotisesta kauheuksien maalailusta. Ja kissat eivät enään aikoihin viitsineet tiristää kusitippaakaan sankarin suuntaan...


      • Anonyymi

        Pitäisikö puhua mieluummin harmaasta eminenssistä? Kaapit ja huonekaluala on jo muutenkin vähän out ja nyt kaikki vaan rakentavat muureja ja lukottavat. Enää ei kalusteta vaan estetään vapaata kulkua.
        Eikö kaikilla ihmisillä pitäisi olla oikeus kulkea taloihin ja temppeleihin ilman esteitä? Lentäväthän linnutkin vapaasti yli rajojen! Luontopiireissä ovat itunaisetkin miettineet kiitoratojensa raivaamista saapuville parville. Ei estoille!
        Ilmeisesti tuo kannat kattoon ei riitä, sillä kabineteissa mietitään, että erityisesti somekin pitäisi lukita, etteivät hallintoalamaiset pääsisi mielipiteineen häiritsemään kabinettien sulavaa ja tuottoisaa menoa! Keinoja ei kaideta kun avainkaapin valtaa jaetaan.


    • Anonyymi

      Älä nyt viitsi! Anonyymi salaneuvos kuitenkin täällä pitänyt yllä virkistävää keskustelua vuosikaudet. Jos hän siirtyy jollekin toiselle somealustalle niin täällä ei kirjoittele enään kukaan!

    • Anonyymi

      Viherpiipertäjät ovat sellaisia että luulevat olevansa luonnonystäviä, mutta pitkässä juoksussa vain tekevät hallaa luonnolle. Kokonaiskuva ei ole ainoastaan hakusessa vaan sitä ei koskaan ole ollutkaan. Kannatkaan eivät heilahda kattoon kun on keskitytty tutkimaan omaa nöyhtää ja käymään kukkakesteissä.
      Kukaan tässä ole mitää neuvoksentitteleitä halunnutkaan. Jonkunhan täällä on käytävä vähän kirjallisesti "piiskamassa" vihervassuja ruotuun, etteivät luule omistavansa koko kuntaa.
      Kyllä siitä saattaa vielä yli 60v toimijallekin valtiollinen, kunnallinen tai puoluepoliittinen kunnianosoitus napsahtaa!

      • Anonyymi

        Jälleenkö haukut omiasi? Vaikka ajatuksesi ovat sinänsä oikeilla jäljillä, on tuollainen oman viiteryhmän haukkuminen typerää. Taidat todellisuudessa haluta hieman piiskaa oltuasi omiasi haukkumalla hieman tuhma.
        Voisivatkohan pornoileva ja kuhertava villi sekä vihertävä kuttu hoitaa tarpeesi? Siitä se oma viiteryhmä lähtee taas nousuun kun yhdessä jumpataan. Pukkilassa yleensä hieman naihdaan ja naksauhdellaan.


    • Anonyymi

      Ystävälliset ja Positiiviset ry:n kunniakirja?

    • Anonyymi

      Kultamaalilla maalattu hymypoikapatsas? Eisernes Kreuz? Puttepossukerhon kunniajäsenyys?

      • Anonyymi

        Muustaakseni tuo palkunto jaettiin jo pari vuotta sitten Pukkipossu Oy :n toimesta jollekin vasuriaktivistille. Oikeaan osoitteeseen meni!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Muustaakseni tuo palkunto jaettiin jo pari vuotta sitten Pukkipossu Oy :n toimesta jollekin vasuriaktivistille. Oikeaan osoitteeseen meni!

        Teksti siis paljintoraadin kynästä kun kysyttiin kuka sen panostuken voitti!. Palkunto oli siis kova.


    • Anonyymi

      Siis kaveri kunnostautui.

      • Anonyymi

        Kannattaa panostaa kavereihin!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kannattaa panostaa kavereihin!

        Näyttää taas perusviheliäiseltä menolta!
        Missä tolkku? Missä tarkkikset?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Näyttää taas perusviheliäiseltä menolta!
        Missä tolkku? Missä tarkkikset?

        Täällä kello on 4.41


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Täällä kello on 4.41

        Täällä myös!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Täällä myös!

        Siis viiden tunnin aikaero.


    • Anonyymi

      Täällä on aina kello 4:41 ja on sunnuntai 9.4.2017.

    • Anonyymi

      Setan ohjaamat työpajat alkaneet nyt aamulla hyvinvointikeskuksella klo 4.41. Vielä ehtii mukaan! Halukkaille myös "piiskaa" ja pridesimaa!

      • Anonyymi

        Tatuoinnit kuuluvat olennaisena osana koulutukseen. Siellä annetaan piikkiä ihon alle muikean natsahtavan Tom of Finland -setämiehen toimesta ja muodollisesti pätevimmät pääsevät kuvagalleriaan ihan nakkena!
        Tatuoinnit ovat suosittuja erityisesti natsien ja setan kannattajien keskuudessa, kuten hyvin tiedetään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tatuoinnit kuuluvat olennaisena osana koulutukseen. Siellä annetaan piikkiä ihon alle muikean natsahtavan Tom of Finland -setämiehen toimesta ja muodollisesti pätevimmät pääsevät kuvagalleriaan ihan nakkena!
        Tatuoinnit ovat suosittuja erityisesti natsien ja setan kannattajien keskuudessa, kuten hyvin tiedetään.

        Ai tatuoinnit kuuluvat olennaisena osana setasettiin? Kiitos muikeista vinkeistä sinä selvästi syvällisesti alaa tunteva asiantuntija! Saan kai sanoa sinua Pukkilan Kaappitompaksi? Ps. Otetaanko tavoite: Ennen vaaleja ulos kaapista! Sun tietämysta gay-asioista ja tatuoinneista tarvitaan ihan julkiseen keskusteluunkon. Lähdetäänkö Facebookkiin?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ai tatuoinnit kuuluvat olennaisena osana setasettiin? Kiitos muikeista vinkeistä sinä selvästi syvällisesti alaa tunteva asiantuntija! Saan kai sanoa sinua Pukkilan Kaappitompaksi? Ps. Otetaanko tavoite: Ennen vaaleja ulos kaapista! Sun tietämysta gay-asioista ja tatuoinneista tarvitaan ihan julkiseen keskusteluunkon. Lähdetäänkö Facebookkiin?

        Mahdatko viitata johonkin oikeaan paikalliseen Tomppaan?
        Tatuoinnit nyt vaan ovat natsien, muiden rikollisten ja kaappikansan juttu, sehän on ihan yleistä tietoa.
        Nuo ryhmät kokoontuvat varmaan jossain muualla kuin FB:ssä. Senkun menet, jos pidät itseäsi siihen ryhmään kuuluvana.


    • Anonyymi

      Kyllä "muikean natsahtavan" Tompan varmasti kannattasi tuoda tietämystään ja elämänkokemustaan esille! Ties miten lähtisivät lentoon setamyönteiset ajatukset seuraavien vaalien alla? Setasuomi tarvitsee tekijänsä ja yrittänyttä ei laiteta!

      • Anonyymi

        Kai kaikki vihernatsahtajat ovat muistaneet laittaa kasvismuhennokset uuniin hautumaan Führerin syntymäpäivän kunniaksi?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kai kaikki vihernatsahtajat ovat muistaneet laittaa kasvismuhennokset uuniin hautumaan Führerin syntymäpäivän kunniaksi?

        Vain vihreät juhlivat tuollaista ällötystä. Ei mikään ihme, kun aatukukko oli ensimmäisiä vihreitä. Absolutisti, kasvissyöjä diktaattori , jonka johdolla Saksassa säädettiin ensimmäiset ympäristölait. Perusvihreä siis!


    • Anonyymi

      No nyt meni aika rumaksi! Kirjoittajalla on sevästi jokin vihreä/Johtaja-fiksautuma. Onko tälle joku tautiluokitus vai onko ihan vai perus persoonallisuushäiriöön liittyvää häröilyä?

    • Anonyymi

      Ei kai tässä vain ole kyse siitä, että Kaappivaikuttaja haaveilisi Vaikuttaja Vyyrerin urasta? Kaapista on kuitenkin pitkä matka Johtajan saappaisiin.... Ja hyvä niin!

    • Anonyymi

      Piti ihan tarkistaa, mutta totta se on! Aiempi kirjoittaja kaavaili tämänpäiväista Hitlerin syntymäpäiväviettofantasiaansa. Soppa on varmaan parastakin keittää siellä kaapissa@ zHyi@

    • Anonyymi

      Onko sitten niin, että kaappivyyreriksi profiloituva kirjoittaja onkin esikuvansa mukaisesti täysin lerppapili? Tästä olosuhdehaitasta on sitten kiusaus syyttä täysin syyttömiä vihreita, vasemmistoa ja setaa jne. jne.
      Rohkaisun sanana että aseksuaalisuuden kanssakin on mahdollista oppia elämään täysipainoista elämää!

      • Anonyymi

        Ja vihreä, kuten aatukukko!


    • Anonyymi

      Että senkin synymäpäivää joku tänä päivänä muistelee! Kertoo paljon ihmisestä!

      • Anonyymi

        Samaa mieltä. Kauheaa, että aatukukko tosiaan politikoi tuollaisella asialla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Samaa mieltä. Kauheaa, että aatukukko tosiaan politikoi tuollaisella asialla.

        Viherfasisteilla ei ole mitään rajaa kun tarkoitus pyhittää keinot!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Viherfasisteilla ei ole mitään rajaa kun tarkoitus pyhittää keinot!

        Vihreän liikkeen Grand Old Man Pentti Linkola oli wikipedian mukaan radikaali suomalainen ympäristöfilosofi, toisinajattelija, kehityskriitikko, luonnonsuojelija, ornitologi, kalastaja ja esseisti.

        Tarkoitus pyhittää keinot
        Vihreiden profeetta lausui natsismista jo vuonna 1972: ”On tunnustettava se palvelus, minkä tuo filosofia jo 30 vuotta sitten teki vapauttaessaan maapallon kymmenien miljoonien ylensyövien eurooppalaisten kuormituksesta, niistä kuuden miljoonan lähes ihanteellisen kivuttomalla, ympäristöä haittaamattomalla tavalla.”
        Viimeisissäkin presidentinvaaleissa tapansa mukaan ja kansamme onneksi kakkospesälle juuttunut Linkolan ihailija Pekka Haavisto muisteli oppi-isäänsä 5.4.2020 ”Uutinen Pentti Linkolan poislähdöstä pysäytti. Omaan ajatteluuni vaikutti kouluaikana vahvasti Linkolan pamfletti Unelmat paremmasta maailmasta. Linkola oli synnyttämässä vihreää liikettä ja eli kuten opetti. Suuri luonnonsuojelija on poissa.”
        Sellainen puolue, kuin sen ihanteetkin. Jos kannattajina on pääosin yleissivistykseltään tietämättömiä joukkosieluisia idiootteja ja ideologia on totalitaristinen, saadaan aikaan uskonnollista hurmosta muistuttava tuhovoima, joka saavuttaa kaikkein hirvittävimmän julmuuden tason.


    • Anonyymi

      Jos vakavissaan vertaa vihreitä Hitleriin tai kunnallispolitiikkaa holocaustiin on täysi idiootti. Vitsiähän aiheista saattaisi toki heittää, mutta Kaappivaikuttajan lohkaisut eivät taida naurattaa edes häntä itseään? Vaikuttaja on niin huumorintajuton toimija.

      • Anonyymi

        No eikö fakta osoita, että vertailu on täysin aiheellista ? Vihreällä liikkeellä on selvä yhteys aatteellisella tasolla aatukukkoon.
        Kunnallispolitiikkaa ei sensijaan ole täällä verrattukaan mihinkään tiettyyn holocaustiin, mitäpä tekemistä sillä minkään tietyn massamurhan kanssa. olisikaan?
        Eräiden vihreiden suorittama virtuaalinen FB-ryhmän joukkotuho taas on helposti nimettävissä pukkicaustiksi tai kuntapolitiikkaholocaustiksi. Holocausteja on monia, todellisia kauheuksia ja niitä toimintatavoiltaan muistuttavia virtuaalisia vihanpurkauksia, kuten pukkicaust oli.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No eikö fakta osoita, että vertailu on täysin aiheellista ? Vihreällä liikkeellä on selvä yhteys aatteellisella tasolla aatukukkoon.
        Kunnallispolitiikkaa ei sensijaan ole täällä verrattukaan mihinkään tiettyyn holocaustiin, mitäpä tekemistä sillä minkään tietyn massamurhan kanssa. olisikaan?
        Eräiden vihreiden suorittama virtuaalinen FB-ryhmän joukkotuho taas on helposti nimettävissä pukkicaustiksi tai kuntapolitiikkaholocaustiksi. Holocausteja on monia, todellisia kauheuksia ja niitä toimintatavoiltaan muistuttavia virtuaalisia vihanpurkauksia, kuten pukkicaust oli.

        Filosofisella tasolla voidaan myös jokainen tykönämme pohdiskella olisiko joku näppiksensä ääressä virtuaalista tuhotyötä tunnottomasti tekevä luonteeltaan sellainen , joka todellisuudessa olisi valmis absoluuttiseen pahuuteen?
        Tuohon asiaan en ota kantaa mutta asiaa kannattaa pohdiskella ainakin seuraavien vaalien yhteydessä.
        Itse en ainakaan äänestäisi sellaisia ehdokkaita, jotka loistavat lähinnä muiden poistamisessa ja estämisessä osallistumasta ja jotka eivät kunnioita lainkaan sananvapautta.


      • Anonyymi

        Jokainen lukija täälläkin voi vapaasti päätellä itse mitkä kirjoitukset täällä ovat idioottimaisia ja mitkä eivät.
        Harmittaako, että et voi olla poistamassa kanssasi erimielisten kirjoituksia?
        Olisiko fiksumpaa miettiä miksi sinulla on tuollainen suvaitsematon ja torjuva asenne kaikkeen kanssasi erimieliseen kirjoitteluun?


    • Anonyymi

      Setan järjestämät tilaisuudet on kouluissa kiellettävä. Pakkosyöttö ei kuulu kouluihin. Seta voi järjestää vapaasti tilaisuuksia muualla ja niihin voi osallistua vapaasti kuka haluaa. Onko niin, ettei Setan tilaisuuksiin muualla kuin kouluissa osallistu kukaan ja sen vuoksi tulevat kouluihin pakkosyöttämään. Tähän on tultava loppu.

      • Anonyymi

        Ja jälleen valheellinen uhriutuminen jatkuu, kun ei oikein faktat riittäneet keskusteluun.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja jälleen valheellinen uhriutuminen jatkuu, kun ei oikein faktat riittäneet keskusteluun.

        Faktaa on se, että kukaan ei ole ottanut Pukkilassa mitään kantaa Seta-koulutuksiin niitä vastustaakseen tai kannattaakseen. Eipä sellaisia ole ollut ilmeisesti tarjollakaan.
        Asia koskee teoriassakin vain kouluja ja oppilaita sekä näiden vanhempia.
        Se, että täällä yritetään luoda kuvaa siitä, että tällainen keskustelu olisi käynnissä kertoo lähinnä siitä, että vihervasemmistolla on ahdinko ja tarve luoda viholliskuvia sielläkin, missä niitä ei oikeasti ole.


    • Anonyymi

      Sieltähän rupesi patoutunut tekstiä pulppuamaan! Ehkä tämä kuitenkin on tarpeellinen kanava "Kaappiniiloille" purkaa pahaa oloaan?
      Itse en suoraselkäisenä henkilönä käy täällä kuin joskus harvoin. Silloin "piiskaan " sanan säilällä täällä tunkiossa mellastavaa sarjauhriutujaa ja kaikesta kauhistujaa niin vähän rauhoittuvat. Vihreät saa vatsan ruikulille ja seta saa housut pyörinään jaloissa. Lumikone on kadoksissa ja home haisee nokassa ja niin edespäin...

      • Anonyymi

        Aika väsynyt ja epä-älyllinen esitys. Olisiko sinulle viisaampaa kirjoittaa omasta näkökulmastasi , kun kirjalliset kykysi eivät riitä tuohon jonkun kuvittelemasi vastustajan esittämiseen.
        Hyväksyit sentään vihreiden yhteyden natseihin, kun et aiheeseen palannut. Nyt sentään tiedät missä joukoissa seisot.
        Vihreät sinänsä tai Seta ovat minulle merkityksettömiä. Mikään mainitsemistasi aiheista ei ole minun aloittamani, enkä noihin ilmeisesti sinun itsesi uhriutumismielessä avaamiisi ketjuihin ole mitään kantaa ottanutkaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aika väsynyt ja epä-älyllinen esitys. Olisiko sinulle viisaampaa kirjoittaa omasta näkökulmastasi , kun kirjalliset kykysi eivät riitä tuohon jonkun kuvittelemasi vastustajan esittämiseen.
        Hyväksyit sentään vihreiden yhteyden natseihin, kun et aiheeseen palannut. Nyt sentään tiedät missä joukoissa seisot.
        Vihreät sinänsä tai Seta ovat minulle merkityksettömiä. Mikään mainitsemistasi aiheista ei ole minun aloittamani, enkä noihin ilmeisesti sinun itsesi uhriutumismielessä avaamiisi ketjuihin ole mitään kantaa ottanutkaan.

        Tiedoksi myös, etten ole aloittanut täällä yhtä ainoaa ketjua muistakaan aiheista. Olen seurannut sitä intensiteettiä , jolla sinä, mainitsemiasi aiheita pyörittävä tyhjäntoimittaja täällä mellastat. Harvoin viitsin edes kommentoida järjettömiä avauksiasi, mutta tuottaahan tämä kuitenkin hupia.
        Ihmismielen oikut ovat kiinnostavia seurattavia hulluimmillaankin.
        Kuva älyllisesti laiskasta, pikkuvanhasta piiritason kahinoissa loistaneesta ja kultalusikka suussa syntyneestä jättiläisvauvasta on muotoutunut ihan avaamiesi uhriutumisketjujen perusteella.
        Muista, että kyllä se elämä kantaa kun hyväksyy muidenkin olemassaolon ja mielipiteet ja kehittää itseään jatkuvasti.


    • Anonyymi

      Tätäkään ketjua ei kirjoittajien lisäksi lue kukaan! Tämä ei ole ollenkaan tervettä menoa.

      • Anonyymi

        Ja tuossa oli jälleen hyvä esimerkki kirjoituksiesi tasosta.


    • Anonyymi

      Älä jatkuvasti kauhistu! Uhriutumistasi et ilmeisesti pysty lopettamaan tai edes vähentämään? Se on niin sisäsyntyistä. "Kyllähän minä, mutta kun nuo muut..." Koettaisit ryhdistäytyä ja lopettaa jatkuvan kitinäsi!

      • Anonyymi

        Kitisijä on näiden ketjujen aloittaja, kuka lieneekään.
        Näyttää siltä, että kohta on raivarivaihe taas saavutettu ison pyörän pyörähtäessä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kitisijä on näiden ketjujen aloittaja, kuka lieneekään.
        Näyttää siltä, että kohta on raivarivaihe taas saavutettu ison pyörän pyörähtäessä.

        Vihervasemmiston uhriutujille suosittaisin muiden ihmisten ja näiden erilaisten mielipiteiden hyväksymistä !


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vihervasemmiston uhriutujille suosittaisin muiden ihmisten ja näiden erilaisten mielipiteiden hyväksymistä !

        Ja tämä suvaitsevaisuus saattaisi olla hyvä idea myös eilen valtakunnankanslerin syntymäpäivää juhlistaneelle henkilölle!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja tämä suvaitsevaisuus saattaisi olla hyvä idea myös eilen valtakunnankanslerin syntymäpäivää juhlistaneelle henkilölle!

        Kuten tätä ketjua lukeneet voivat itse todeta , sen ällöttävän asian toit esille sinä viheruhriutuja itse. Puutuin siihen viestiisi heti tuoreeltaan mauttomana ja ällöttävänä!


    • Anonyymi

      En ole kiinnostunut vihreistä, seksuaalivähemmistöistä enkä vasureista.
      En ole uhriutuja, kauhistuja enkä tunkiotoimija.
      En ole poliitikko, en avaa ketjuja enkä ole kiinnostunut lumikissoista.
      En käy täällä näissä ketjuissa kuin aivan harvoin vähän "piiskaamassa" edellämainittuja ruotuun.
      En ole Kaappivaikuttaja, poliittinen vaikuttaja tai ylipäätään mikään vaikuttaja.
      Olen vain tavallisen rehellinen, reilu ja suoraselkäinen henkilö, joka kirjoittaa aina omalla nimellään. Puskista en huutele!

      • Anonyymi

        Ps. En myöskään ole saavuttanut raivarivaihetta eikä iso pyörä ole pyörähtänyt vielä!


      • Anonyymi

        Sun minäkuva muodostuu aika vahvasti negaatioiden kautta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sun minäkuva muodostuu aika vahvasti negaatioiden kautta.

        Täällä ei ole kenenkään minäkuvaa käsitelty. Vain sitä miten yrität esiintyä kuvitteellisena vastaustajanasi. Tuota varjonyrkkeilyäsi voit tietenkin jatkaa ihan rauhassa, mutta se kertoo meille ulkopuolisille miten siellä viheruhriutujapäässä raksuttaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Täällä ei ole kenenkään minäkuvaa käsitelty. Vain sitä miten yrität esiintyä kuvitteellisena vastaustajanasi. Tuota varjonyrkkeilyäsi voit tietenkin jatkaa ihan rauhassa, mutta se kertoo meille ulkopuolisille miten siellä viheruhriutujapäässä raksuttaa.

        Tämä on hyvä kanava nähdä mitä vihervasemmistolaisessa leirissä ajatellaan ja mitä keinoja käytetään.
        Ajatukset tietty myötäilevät ”suuren” Linkolan totalitaarisia natsifantasioita!
        Aitiopaikka pimeään ahdinkoon ja siitä kumpuavaan pahuuteen!


    • Anonyymi

      Kenenköhän päässä se kuvitteellisuus mahtaa piileskellä? En ole kiinnostunut mistään mitä täällä on, enkä käy täällä, enkä enkä enkä... Vain piiskafantasia ja reilusti omalla nimellä esiintymisfantasia tulevat reippaasti tulevat positiivisuuden kautta. Kyllä minäkuva on vahvasti negaatioiden värittämä. Ja jos tämä minäkuva ei sovi sinuun niin älä ota itseesi. Silloinhan tämä kuvaa jotain muuta. Älä turhaan lähde raivarivaiheelle. Chillaa boomeri!

    • Anonyymi

      Minä en ole kuvitteellinen. Minä en kuvittele piiskaavani ketään. Minä en ole poliitikko. Minä en ole missään kaapissa. Jne. jne.
      Esiinnyn aina omalla nimelläni ja olen suorasekäinen!

      • Anonyymi

        Viimeiset viestisi kertovat tahtomattasi mikä on henkinen tilasi. Jatkat kuvitteellisen vastustajasi näyttelemistä ja toistelet typerästi sinua riivaavia lauserakenteita.
        Tuttuun tapaasi yrität muös loukata olettamasi ikäistä mielikuvitusvastustajaasi nimittelemällä sopimattomasti.
        Etkö ymmärrä, että olemattomalla Kirjallisella esitykselläsi et osaa edes loukata ketään. Itsellesi sinä vahinkoa aiheutt kun haudot pahoja ajatuksia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Viimeiset viestisi kertovat tahtomattasi mikä on henkinen tilasi. Jatkat kuvitteellisen vastustajasi näyttelemistä ja toistelet typerästi sinua riivaavia lauserakenteita.
        Tuttuun tapaasi yrität muös loukata olettamasi ikäistä mielikuvitusvastustajaasi nimittelemällä sopimattomasti.
        Etkö ymmärrä, että olemattomalla Kirjallisella esitykselläsi et osaa edes loukata ketään. Itsellesi sinä vahinkoa aiheutt kun haudot pahoja ajatuksia.

        Veikkaan, että nuo sinua riivaavat ajatukset vievät sinulta lopullisesti järjen ihan lähiaikoina. Ryhdistäydy ja vältä tuo ikävä kohtalo..
        Ajattele tätä etenkin kun yrität nukkua. Jos jatkat häiriköintiäsi täällä, riivaavat ajatukset pyörivät kunnes olet kunnolla sekoitettu. Jos niin käy, niin hyvää matkaa mikämikämaahan puutarhatonttu!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Viimeiset viestisi kertovat tahtomattasi mikä on henkinen tilasi. Jatkat kuvitteellisen vastustajasi näyttelemistä ja toistelet typerästi sinua riivaavia lauserakenteita.
        Tuttuun tapaasi yrität muös loukata olettamasi ikäistä mielikuvitusvastustajaasi nimittelemällä sopimattomasti.
        Etkö ymmärrä, että olemattomalla Kirjallisella esitykselläsi et osaa edes loukata ketään. Itsellesi sinä vahinkoa aiheutt kun haudot pahoja ajatuksia.

        Mutta mitä sinusta kertoo, että keskustelet vuodesta toiseen henkisesti heilahteleviksi toteamisi kirjoittajien kanssa? Ai niin mutta sinähän et taida ollakaan täällä?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mutta mitä sinusta kertoo, että keskustelet vuodesta toiseen henkisesti heilahteleviksi toteamisi kirjoittajien kanssa? Ai niin mutta sinähän et taida ollakaan täällä?

        Tuo on vain sinun luulotteluasi. Ethän voi tietää kuka täällä on missäkin keskustelussa keskustellut ja kenen kanssa.
        Mielen sairaudet eivät ole tarttuvia, joten kaikkien epävakaiden- vihervasemmistonkin höyrypäiden -kanssa voi vallan hyvin keskustella sekä täällä että kasvokkain.


    • Anonyymi

      Minä en häiriköi. Minulla ei ole riivaavia ajatuksia. Minulla ei ole lumikattia.
      Minä en ole poliitikko. Minä en ole kaappivaikuttaja.
      Minä en uhriinnu. Minä en kauhistele. Minä en tehnyt valtakunnankanslerille syntymäpäiväkakkua eilen.
      Minä en pidä vihreistä. Minä en pidä setaliikkeestä
      Minä en pidä luihuista anonyymeistä, koska ole suorsluontoinen ja kirjoitan AINA omalla nimelläni

      • Anonyymi

        Et ole myöskään rehellinen, huumorintajuinen tai tieteellisen maailmankuvan omaava älykäs yksilö.
        Voit olla mitä olet, mutta se ei täällä kiinnosta ketään.
        Ihmiset, jotka yrittävät henkilöidä verkkokeskustelua personoiduksi vastustajaksi ovat yksiselitteisesti mielisairaita. Eikö sitä saisi todeta. Paraneminen voi alkaa vain jos myönnät ongelmasi.


    • Anonyymi

      Ps. Syntisten "piiskaaminen" unohtui listasta.

    • Anonyymi

      En ole uhriutuja, en ole keittänyt valtakunnankanslerille syntymäpäiväsumppia!

      • Anonyymi

        Aatukukko siellä kiekuu! Aika typerää huumoria ja on tainnut jäädä natsivaihde päälle syyskesän natsikohusta jolloin natseja olivat vihervsemmiston mukaan kaikki hallituspuolueet ja ministerit.
        Ainoa puolue kuitenkin , jolla on suomessa yhteys ideologisesti natseihin on viheliäinen liitto. Kts.aiemmin Linkola-juttu. Sietäisi heidän hävetä!


    • Anonyymi

      En ole kauhistunut ihan kaikista asioista. En ole lähettänyt valtakunnankanslerille onnittelukorttia.

      • Anonyymi

        Aatukukolleko se onnittelukortti pukkicaustista pitäisi lähettää vai kelle?


    • Anonyymi

      En käy täällä Tunkiolla kirjoittelemassa. Enkä ole koskaan ollut poliitikko. Eikä minulla ole Kanslerin kuvaa parhaalla paikalla.

    • Anonyymi

      En ole myöskään rehellinen.

      • Anonyymi

        Vihervasemmistolta sitä rehellisyyttä ei odotetakaan, joten ei ole yllätys!


    • Anonyymi

      En käy näissä ketjuissa.

      • Anonyymi

        Olet siis käymistilassa.


    • Anonyymi

      En koskaan käy näissä ketjuissa. En ole kiinnostunut vihreista.

      • Anonyymi

        Eikös täällä joku juuri ole kertonut, että lukee täällä näitä juttuja juuri oppiakseen ymmärtämään täällä kirjoittavien ja näitä ketjuja yksinoikeudella avaavien viheliäisten ajatusmaailmaa ja toimintamalleja?
        Raivokasta uhriutumista ja viholliskuvan luomista joka suuntaan sekä epä-älyllistä vihreää jankkausta ja vihreää siirtymää pois kriittisiksi koetuista aiheista! Jos ilmasto ei lämpiä ja se harmittaa, saa ainakin keskusteluilmaston lämpiämään.
        Kaikki varmaan huomaavat, että julkisuudessa populisteiksi leimatut henkilöt ja puolueet toimivat sentään julkisuudessa ja omilla nimillään. Vihreän , tekopyhän arvomaailman mukaan sensijaan puskaruikutus on hyvä asia, kun sitä ei voi tietää kuka milloinkin ruikuttaa. Ruikutus on keino silloin kun tarkoitus pyhittää keinot. Normaalissa keskustelussa moneen kertaan kylvetetyt hyväkkäät ovat painuneet maan alle ja toimivat käyden entistäkin enemmän vajaalla!
        Kun täällä päivystävä puutarhatonttu pääsee yli uhmakaudestaan ja lopettaa tuon minä en, minä en -torjuntanillityksen, voidaan keskustelua esim. Pukkicaustista ja sen vastuullisista poliitikoista jatkaa. Jos nillitys jatkuu on tarve peitellä pukkicaustia ilmeisesti todella suuri. Mikä siinä on, ettei poliitikkojen toimiin kohdistuvaa kritiikkiä tunnuta kestävän sitten lainkaan. Ehkä tämä on samaa sukua sille, ettei erilaisia mielipiteitä omassa yli-ihmishurmoksessa vain yksinkertaisesti hyväksytä.


    • Anonyymi

      En ole "joku"!

    • Anonyymi

      Toimin sentään AINA omalla nimella.

    • Anonyymi

      En ole koskaan kauhistuen uhriutunut ja luonut hirvittäviä viholliskuvia. En ole koskaan ollut poliitikko. En ole koskaan lakannut ikävöimästä FB Kuntapolitiikka-ryhmää. En ole tänään kuunnellut You Tubesta Kanslerin puheita.

      • Anonyymi

        Kuntapolitiikka Pukkila -ryhmä on yhä olemassa. Pukkilassa on jo pitkään ollut useita politiikkaryhmiä.
        Pukkilan kuntapolitiikka
        Rento politiikka Pukkila
        Kuntapolitiikka Pukkila
        Sekä
        Vaihtoehto ajattelulle Pukkila


    • Anonyymi

      En ole KOSKAAN käynyt näissä ketjuissa. En nytkään.

      • Anonyymi

        Et olekaan. Vain älylliset olennot lasketaan!


    • Anonyymi

      En kauhistele uhritumisen määrää. En ole uhriutuja. En pidä vihreistä enkä Pekasta.

      • Anonyymi

        Pukkicaustista on oma ketju!


      • Anonyymi

        Onko se se Kuntapolitiikka Pukkila?


    • Anonyymi

      Ei ole kaikki ketjut tallella.

      • Anonyymi

        Kaikki on tallella tietenkin! Pulushakit, tyhmyyskilpailu ja Pukkicaustin alla olleet tapahtumat.
        Olisiko tietyt ihmiset vaan heitetty ulos ?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kaikki on tallella tietenkin! Pulushakit, tyhmyyskilpailu ja Pukkicaustin alla olleet tapahtumat.
        Olisiko tietyt ihmiset vaan heitetty ulos ?

        Olitkohan siellä kuka heittämässä näitä ihmisiä pois?


    • Anonyymi

      Ketkä ja millä perusteella?

      • Anonyymi

        Sitä pitää kysyä niiltä, jotka poistivat ihmisiä siitä ryhmästä. Vain poistajat tietävät syyt ja miksi kukin valikoitui poiston kohteeksi ja miksi jotkut säästettiin.
        Arvaan, että jotain ryhmässä tapahtunutta haluttiin salata poliittisilta vastustajilta tai sitten vaan jonkun käämit paloivat ja harkintakyky petti.
        Siellähän tapahtui kaikenlaista poistoa jo aiemminkin ja homekouluväkeä poistettiin ilman mitään syytä eikä kaikkia kuntalaisia huolittu edes ryhmään. Mitään perusteluja näille toimille ei siellä esitetty.
        Olisiko ryhmässä vain hyvin valikoitunut ”oikeamielisten” joukko joka jättäytyi pois uusista politiikkaryhmistä? Keitä siellä voisi olla?
        Mitäpä väliä sillä lopulta onkaan, erilaisia salaseuroja on aina ollut. Joka tapauksessa ryhmä näyttää olevan olemassa eikä sinne pääse näkemään mitä siellä tapahtuu. Ehkä se on se vihervasemmiston thinktank, josta nostetaan tänne näitä aiheuta? Jos niin on, on toiminta aika aktiivista .


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sitä pitää kysyä niiltä, jotka poistivat ihmisiä siitä ryhmästä. Vain poistajat tietävät syyt ja miksi kukin valikoitui poiston kohteeksi ja miksi jotkut säästettiin.
        Arvaan, että jotain ryhmässä tapahtunutta haluttiin salata poliittisilta vastustajilta tai sitten vaan jonkun käämit paloivat ja harkintakyky petti.
        Siellähän tapahtui kaikenlaista poistoa jo aiemminkin ja homekouluväkeä poistettiin ilman mitään syytä eikä kaikkia kuntalaisia huolittu edes ryhmään. Mitään perusteluja näille toimille ei siellä esitetty.
        Olisiko ryhmässä vain hyvin valikoitunut ”oikeamielisten” joukko joka jättäytyi pois uusista politiikkaryhmistä? Keitä siellä voisi olla?
        Mitäpä väliä sillä lopulta onkaan, erilaisia salaseuroja on aina ollut. Joka tapauksessa ryhmä näyttää olevan olemassa eikä sinne pääse näkemään mitä siellä tapahtuu. Ehkä se on se vihervasemmiston thinktank, josta nostetaan tänne näitä aiheuta? Jos niin on, on toiminta aika aktiivista .

        Joka tapauksessa tuo ryhmä oli alusta saakka yhteinen politiikkaryhmä, josta sovittiin eri puolueista olevien valtuutettujen kesken aikoinaan. Teknisesti sen perusti erään pienpuolueen valtuutettu, joka alkoi ilmeisesti pitää ryhmää omana temmellyskenttänään ja omanaan. Jatkossa tuollaisissa tapauksissa kannattaa tehdä varmaan kirjallinen sopimus, jos sanaan ei voi luottaa.
        Kaikki halukkaat valtuutetut olivat alusta asti sovitusti ylläpitäjinä, mutta se ei pelastanut heitäkään valtuustokollegan suorittamalta poistolta. Tiettävästi lähes kaikki saivat lähteä. Lopetusisku ryhmälle tapahtui ”epäselvissä” oloissa ilta-aikaan ja jäsenet poistettiin yksitellen ryhmän muonavahvuudesta. Jäikö osa jäsenistä jatkamaan pitoja ei ole tiedossa.


    • Anonyymi

      Oliko mr. Big poistettujen joukossa?

      • Anonyymi

        Enpä tiedä ketä tarkoitat. En myöskään tiedä keitä sinne on jäänyt, joten mahdotonta vastata tarkemmin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Enpä tiedä ketä tarkoitat. En myöskään tiedä keitä sinne on jäänyt, joten mahdotonta vastata tarkemmin.

        Tiedätkö yleensä mitään?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Enpä tiedä ketä tarkoitat. En myöskään tiedä keitä sinne on jäänyt, joten mahdotonta vastata tarkemmin.

        Alunperin oli sellainen käsitys, että kaikki poistettiin ja siten poistaja poisti itsensä kuin kirsikaksi kakun päälle. Ilmeisesti näin ei kuitenkaan käynyt?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tiedätkö yleensä mitään?

        Sinähän se tässä kyselet! Onko kyselyikä?


    • Anonyymi

      Onko salainen aateli siis jäänyt pitämään pitojaan sinne minne enne kaikilla oli pääsy?

      • Anonyymi

        Se voi olla ihon alle imijöiden turvatila. Siellä voi olla varma, että kukaan ei kritisoi jäsenten möhläyksiä tai keplottelua.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Se voi olla ihon alle imijöiden turvatila. Siellä voi olla varma, että kukaan ei kritisoi jäsenten möhläyksiä tai keplottelua.

        Ihon alle imijöiden? Outoakin oudompi ilmaisu! Ihanko omaa tuotantoa?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ihon alle imijöiden? Outoakin oudompi ilmaisu! Ihanko omaa tuotantoa?

        Ihan selvää suomen kieltä! Eikö sanavarastosi riitä tuota ymmärtämään?


    • Anonyymi

      Sinulle varmaan selvääkin selvempi termi, siitä olen vakuuttunut! Mutta me kaikki ei olla noin syvällä siellä jossakin...

      • Anonyymi

        Kunhan osaa suomen kieltä, ymmärtää mitä tuo ilmaisu tarkoittaa. Olisiko sanakirjasta apua?


    • Anonyymi

      En ole syvällä! En ole syvällä! En edes pääse enään ihon alle! Mutta Maria Ohensaloa voisi kyllä "ruoskia" jos pääsisi samaan paneeliin. En ole kuitenkaan politiikassa mukana eikä kiinnostakaan. Ei ole tullut mieleenkään!

      • Anonyymi

        Miksi haukut omiasi? Eivätkö viheriäisetkään kannata siis Ohisaloa enää?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miksi haukut omiasi? Eivätkö viheriäisetkään kannata siis Ohisaloa enää?

        Ei kiinnosta vihreät, ei kiinnosta seta. En koskaan käy täällä ketjuissa. Ei kiinnosta politiikka, eikä ole koskaan kiinnostanut. Ei kiinnosta paljon mikään muukaan, mutta se on tunnustettava, että joskus hyvin harvoin hiivin tänne antamaan "piiskaa" e.m. hulluille ja näyttämään, että Tunkion menninkäinen on sentään näppiksen ääressä ässä!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei kiinnosta vihreät, ei kiinnosta seta. En koskaan käy täällä ketjuissa. Ei kiinnosta politiikka, eikä ole koskaan kiinnostanut. Ei kiinnosta paljon mikään muukaan, mutta se on tunnustettava, että joskus hyvin harvoin hiivin tänne antamaan "piiskaa" e.m. hulluille ja näyttämään, että Tunkion menninkäinen on sentään näppiksen ääressä ässä!

        Onko sinulla tosiaan viheriäinen uhmakausi? Eikö puolueen perusvihreä sanoma ja typerät tavoitteet kiinnostakaan?


    • Anonyymi

      Tunkio on orgaanisesta jätteestä koostuva haiseva, mätänevä ja tiivis läjä, jota baktererit mädättävät. Menninkainen taas on pienenpieni satuolento. Viittaisikohan tässä tapauksessa nimenomaan henkiseen pienuuteen?

      • Anonyymi

        Henkinen pienuus on vihreän menninkäisen perusominaisuus! Siksi hän näitä ketjuja tänne avaa uhriutuakseen entisestäänkin.


    • Anonyymi

      Minä en ole kirjoittanut mitään vihreistä, vassuista, setasta, valtakunnankanslerista tai mistään muustakaan näissä ketjuissa. Ei ole vaivan arvoista, eikä kiinnosta. Minusta noiden kanssa kirjoittelevat ovat ala-arvoista porukkaa. En ole myöskään lähdössä ehdokkaaksi. Ei sekään toimi kun kukaan ei tajua millainen helmi täällä kimaltaa! Eikä politiikka kiinnosta muutenkaan, en ole koskaan ollut ehdokkaana.

      • Anonyymi

        Jos pienikin pettymys aiheuttaa vihreässä valtavan tunnemyrskyn, kannattaa pohtia, onko kotona tai töissä meneillään jotakin erityisen kuumottavaa, johon voisi puuttua.
        Kun vihreän maston lämpiäminen on taas päällä, tolkun ihmisen ei kannata ryhtyä selittämään tilannetta liikaa auki – tai vaatimaan pikku mököttäjältä vastauksia kysymykseen ”mikä nyt oikein on”. Vihreää voi yrittää rauhoittaa sanomalla esimerkiksi, että ”ei mitään hätää, kyllä lämpiäminen tapahtuu, vaikka sää vaan kylmenee”.
        Jos vihreä kiukuttelee ja satuttaa itseään tai muita, siihen on hyvä puuttua heti ja selkeästi. Vihreälle kannattaa kertoa lujasti mutta lempeästi, ettei vihaisenakaan saa loukkaantua joka asiasta. Vihreää vihaa ja turhautumista voi purkaa kuuntelemalla Mötörhead-soittokuntaa tai polkemalla jalkaa lattiaan.
        Vihreän pitää saada tunne siitä, että hänen ajatuksiaan ja suosikkimusaansa kuunnellaan.
        Kun pahin kiukku on mennyt ohi, tilanne kannattaa käydä yhdessä läpi. On hyvä sanoittaa vihreän menninkäisen tunteita: ”Taisit pettyä kovasti, kun sää ei lämmennytkään ja Lemmykin kuoli” ja ”Onneksi Lemmyn tuhkat ovat nyt Hedfieldin keskarissa”.


    • Anonyymi

      Minä en ole täällä enkä lue vihreiden tunnemyrskyissään kirjoittamia soperruksia. Minulla on tapana tukea rehelliseksi tuntemiani ystäviä. Ei niitä nyt kyllä ole vähään aikaan näkynyt....

      • Anonyymi

        No ilmankos et tue omiasi, vihreitä ! Sieltä toki löytyy rehellisiäkin, mutta he ovat yleensä vähemmän fanaattisia kuin woke-siiven cancel-narsistit!


    • Anonyymi

      Minä en ole törkeä, kärkevä ja jopa osin agressiivinen henkilö! Välit ovat toki hieman kiharaiset vihreisiin, vasemmistoliittoon, SDP:een, kristillisiin, keskustaan, perussuomalaisiin ja kokoomukseen.
      Ano T:n kanssa periaatteessa paljon yhteistä, mutta kun se s-tanan lihavuori on ihan dilledong. Piraattipuolueen ja RKP:een kanssa ei mitään ongelmia. Teorissa vois kuitenkin vaikka lähteä ehdolle piraatisti eller på svenska?

      • Anonyymi

        Olisiko jo sinunkin aika tajuta, että nämä änkyräjuttusi ovat aika läpinäkyviä.
        Ymmärrän, että raivoat ja harmittaa, mutta voisit edes palata omaan persoonaasi. Jos liot tuollaista mielikuva inhoamastasi ihmisestä, olet sellainen hirviö jo itse. Sinähän luot tuon hahmon ja kuvittelet sen toimintamalleja näköjään tauotta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olisiko jo sinunkin aika tajuta, että nämä änkyräjuttusi ovat aika läpinäkyviä.
        Ymmärrän, että raivoat ja harmittaa, mutta voisit edes palata omaan persoonaasi. Jos liot tuollaista mielikuva inhoamastasi ihmisestä, olet sellainen hirviö jo itse. Sinähän luot tuon hahmon ja kuvittelet sen toimintamalleja näköjään tauotta.

        Juuri tuollainen mustavalkoinen ajattelutap ja uhriutuminen on yhteistä kaikille rasisteille-vihreille sellaisille ja muille rasisteille.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Juuri tuollainen mustavalkoinen ajattelutap ja uhriutuminen on yhteistä kaikille rasisteille-vihreille sellaisille ja muille rasisteille.

        Esimerkiksi Pukkilassa kaikki riitely ja muiden poissulkeminen ja selkäänpuukotus on ollut
        vain ja ainostaan vihervasemmiston heiniä.
        Jos jollain on muuta tietoa, niin kertokaa esimerkkejä tapauksista, joissa joku muu kuin vihervassarit olisi toiminut asiattomasti.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Esimerkiksi Pukkilassa kaikki riitely ja muiden poissulkeminen ja selkäänpuukotus on ollut
        vain ja ainostaan vihervasemmiston heiniä.
        Jos jollain on muuta tietoa, niin kertokaa esimerkkejä tapauksista, joissa joku muu kuin vihervassarit olisi toiminut asiattomasti.

        Yksikin esimerkki olisi löydyttävä. Eipä taida löytyä.


    • Anonyymi

      Minä en ole törkeä, kärkevä ja osin agressiivinenkin henkilö!
      Olen yhteistyökykyinen ja -haluinenkin! Tämän kun toteaa niin kylläpä vihreä sekoboltsi rupeaa teksiä suoltamaan. Mikä meni vesselillä ihon alle?

      • Anonyymi

        Kyllä Pukkilan kaikki agressio on vihervasujen kontolla. Ei siellä ketään riitaisia muista puolueista ole. Täällä on tuotu esiin useita esimerkkejä vasujen sodista. Kenestäkään muusta ei ole mitään negatiivista sanottavaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä Pukkilan kaikki agressio on vihervasujen kontolla. Ei siellä ketään riitaisia muista puolueista ole. Täällä on tuotu esiin useita esimerkkejä vasujen sodista. Kenestäkään muusta ei ole mitään negatiivista sanottavaa.

        Yhtään faktaa kenenkään muun kuin vasujen riitaisuudesta ei ole täällä esitetty.
        Nuo vasemmistopuolueet ovat alunperinkin olleet avoiman agressiivisia ja populistisia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Yhtään faktaa kenenkään muun kuin vasujen riitaisuudesta ei ole täällä esitetty.
        Nuo vasemmistopuolueet ovat alunperinkin olleet avoiman agressiivisia ja populistisia.

        Diktatuuriahan kommunistit ajavat.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Diktatuuriahan kommunistit ajavat.

        Wikipedia:

        ”Proletariaatin diktatuuri on marxilaisuudessa esiintyvä käsite, joka tarkoittaa väkivaltaisen vallankumouksen seurauksena perustettavaa poliittista järjestelmää, jossa proletariaatti eli työväenluokka tai sitä edustava puolue on ainoa vallankäyttäjä.
        Sosialismin teoreetikko Karl Marx omaksui ranskalaiselta sosialistilta Louis-Auguste Blanquilta ajatuksen diktatuurista sosialistisen vallankumouksen välittömänä tavoitteena. Marxin mielestä proletariaatin diktatuuri oli siirtymävaihe, jonka kuluessa lakkautetaan kapitalistisen järjestelmän rakenteet, kuten tuotantovälineiden yksityisomistus. Kehityksen lopputuloksena olisi kommunistinen yhteiskunta, jossa sekä raha että valtiovalta ovat kadonneet ja vallitsee yleinen hyvinvointi”

        Tosiasiassa raha katoaa kyllä, mutta valtio kasvaa ja pöhöttyy ja pahoinvointi räjähtää käsiin..


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Wikipedia:

        ”Proletariaatin diktatuuri on marxilaisuudessa esiintyvä käsite, joka tarkoittaa väkivaltaisen vallankumouksen seurauksena perustettavaa poliittista järjestelmää, jossa proletariaatti eli työväenluokka tai sitä edustava puolue on ainoa vallankäyttäjä.
        Sosialismin teoreetikko Karl Marx omaksui ranskalaiselta sosialistilta Louis-Auguste Blanquilta ajatuksen diktatuurista sosialistisen vallankumouksen välittömänä tavoitteena. Marxin mielestä proletariaatin diktatuuri oli siirtymävaihe, jonka kuluessa lakkautetaan kapitalistisen järjestelmän rakenteet, kuten tuotantovälineiden yksityisomistus. Kehityksen lopputuloksena olisi kommunistinen yhteiskunta, jossa sekä raha että valtiovalta ovat kadonneet ja vallitsee yleinen hyvinvointi”

        Tosiasiassa raha katoaa kyllä, mutta valtio kasvaa ja pöhöttyy ja pahoinvointi räjähtää käsiin..

        Demokratianvastaisia nämä vihervasut ovat kyllä.


    • Anonyymi

      En ole törkeä, kärkevä, agressiivinen, poliitikko, ylipäätään läsnä tässä ketjussa, vainoharhainen(toisin kuin joku näyttää olevan), tunnettu, pidetty, tunkiotomppa jne.

      • Anonyymi

        Mutta olet mielivaltainen vihervasu.


    • Anonyymi

      En ole riitaisa!!!

      • Anonyymi

        Täällä ei ole kutsuttu ketään riitaisaksi. On vain todettu vihervasujen olevan yleensä ainoita riitaisia.


      • Anonyymi

        Vihervasut ovat yleensä riitaisia.


    • Anonyymi

      En ole törkeää, riitaisa, agressiivinen, poliitkko enkä ylipäätään ole täällä kirjoittamassa!
      Vihreät ovat törkeitä, riitaisia, agressiivisia poliitikkoja ja ovat koko ajan täällä kirjouttamassa!

    • Anonyymi

      En ole riitaisa! Ainoastaan vasut on riitaisia! Ovat juonimassa proletariaatin diktatuuria ja pakollisia seta työpajoja kaikille. Nyt kyllä keulii! Ne ryökäleet!

      • Anonyymi

        Pakkomielteinen kirjoittelu näyttää kiihtyvän. Onkohan ilmaston lämpeneminen keittänyt pääkopan hieman yli täällä mellastavalta vihervasulta?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pakkomielteinen kirjoittelu näyttää kiihtyvän. Onkohan ilmaston lämpeneminen keittänyt pääkopan hieman yli täällä mellastavalta vihervasulta?

        Pakkömielteisesti mellastava vihervasu siis kertoo jo syyn mellastamiselleen: ilmaston lämpeneminen on kiehauttanut pääkopan. Ilmankos on keulinut. Tämä kiehuminen on tainnut vasuliinilla jatkua ainakin jo vuodesta 2017. Vai onko se ollut ihan synnynnäistä? Ilman ylikeittämistä saattaisi olla ihan tolkun ihminen?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pakkomielteinen kirjoittelu näyttää kiihtyvän. Onkohan ilmaston lämpeneminen keittänyt pääkopan hieman yli täällä mellastavalta vihervasulta?

        Ilmaston lämpeneminen on vihervasuille ihan vesiselvä asia. Myös ilmastopakolaisuus ja veropakolaisuus kauas etelään on villitys kunnan politrukkien joukoissa.
        Ilmastonmuutosta pitää kuitenkin paeta etelään kun siellä ei ole niin ikävästi lunta vapun tienoilla. Usko pysyy vahvana kun ryystää proseccoa oliivilehdossa. Suomen talouden tuhoamistyökin onnistuu paremmin yhdessä mafiaveljien kanssa. Suomen rahat ovat joka tapauksessa jo etelässä , niinpä mukana menevät rahan hassaamisen kannattajat!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ilmaston lämpeneminen on vihervasuille ihan vesiselvä asia. Myös ilmastopakolaisuus ja veropakolaisuus kauas etelään on villitys kunnan politrukkien joukoissa.
        Ilmastonmuutosta pitää kuitenkin paeta etelään kun siellä ei ole niin ikävästi lunta vapun tienoilla. Usko pysyy vahvana kun ryystää proseccoa oliivilehdossa. Suomen talouden tuhoamistyökin onnistuu paremmin yhdessä mafiaveljien kanssa. Suomen rahat ovat joka tapauksessa jo etelässä , niinpä mukana menevät rahan hassaamisen kannattajat!

        Vihervasut kannattavat muiden ihmisten veronkorotuksia. Jos itsellä on vaara joutua maksumieheksi, vetäydytään halvempien elinkustannusten ja kevyen verotuksen maihin lipittämään hyviä viinejä ja kaikkea kivaa niiden kanssa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vihervasut kannattavat muiden ihmisten veronkorotuksia. Jos itsellä on vaara joutua maksumieheksi, vetäydytään halvempien elinkustannusten ja kevyen verotuksen maihin lipittämään hyviä viinejä ja kaikkea kivaa niiden kanssa.

        Hyvä huomio!
        Tuo on ihan hyväksyttävä tapa toimia , onhan EU:ssa vapaa liikkuvuus jne.
        Muuttajien pitäisi vain myöntää avoimesti, että heidän itsensä kannattama politiikka on tehnyt Suomesta ja suomalaisista sietämättömän velkaisia verrattuna vauraaseen etelään.


    • Anonyymi

      Sehän on selvää että monen tolkun ihmisen psyykkiset ja fyysiset vaivat ovat vasujen toimien syytä. Vasujen yliote masentaa ja saa tarttumaan proseccoon ja HK:n lenkkiin. Siihen sitten iso pussi ranskalaisia, mayoneesiä ja tuhti Oiva-jäätelöpaketti jälkiruoaksi. Ja sitten tuoppi Camparia!Tätä kun kurjuudessaan jatkaa vuosikymmenen tai kaksi niin vualaa...
      Viherpirtelöt ovat omineet itselleen välimerellisen kasvispainotteisen ruokavalion. Sitä jos olisi meille annettu syödä niin ei tarvis terveysprobleemeja itkeä. Kroppa ja mieli ois kunnossa. Vihreätbon pantanneet terveystietoa, ryökäleet!

    • Anonyymi

      En ole poliitikko enkä edes koskaan kirjoita täällä, mutta vihreät selvästi johtavat Pukkilan kunnallispolitiikkaa vaikkeivät valtuustossa olekaan. Aiheuttavat sitten paljon hankaluutta meille tolkun ihmisille. Siltä minusta tuntuu!

      • Anonyymi

        Eihän täällä ole ollut puhetta päivänpolitiikasta. Täällä on puhuttu kuntapolitiikan tekemiseen liittyvistä mahdollisista väärinkäytöksistä ja mielivaltaisesta toiminnasta , jotka johtivatkin vallan vaihtumiseen, kuten aivan oikein huomaat.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eihän täällä ole ollut puhetta päivänpolitiikasta. Täällä on puhuttu kuntapolitiikan tekemiseen liittyvistä mahdollisista väärinkäytöksistä ja mielivaltaisesta toiminnasta , jotka johtivatkin vallan vaihtumiseen, kuten aivan oikein huomaat.

        Mielivaltainen ylläpito ja ihmisten syrjiminen sekä omien vihamiesten estäminen yleisissä FB-ryhmissä, kaksoisja/tai kolmoisroolit päätöksenteossa, eräiden yhdistysten suosiminen ja muut skandaalit ovat luupin alla. Vastauksia ei ole saatu.
        Eivät nämä ole kenellekään henkilökohtaisia asioita.
        Nyt on kysymys päättäjien politiikkaan liittyvien epämääräisten tekemisten seuraamisesta.
        Tapahtuneista asioista olisi vain tärkeää keskustella, eikä lakaista niitä maton alle. Tärkeintä olisi varmistaa, että mm.äänestäjät tietävät mitä päätöksiä päättäjät ovat olleet tekemässä.
        On helpompi valita ehdokas ,jota äänestää jos tietää, että vaikkapa joku kaikkea kivaa lupaava ehdokas onkin ollut osallisen epämääräisissä päätöksissä ja puuhailemassa harmaallakin alueella vain omaa etuaan ajatellen. Jatkossa näitä asioit tuodaan esille, mikäli aihetta ilmenee ja kun tiedetään keitä valtuustoon on seuraavalla kerralla pyrkimässä.
        Saako lakia rikkoa? Missä tikat viuhuvat ja missä ummehtuneen lammikon pinnan alla muhii yllätys? Kuka tekee myyräntyötä ja kuka on armotta tuomitsemassa muita merkittäväksi häpeällisin ihokuvioin? Politiikka on kuin päättymätöntä soutamista ja huopaamista saastuneella järvellä!


    • Anonyymi

      Poliitikon puhetta, mutta onko areena oikea? Nyt pitäisi saada vähän nostetta ja värinää vähän väkirikkaammille alustoille! Täällä kirjoittelu on vähän kuin vastatuuleen kusisi, kusi tulee omille silmille. Täällähän oli joku vuosi sitten seikkaperäisiä ohjeita vaalikampanjan rakentamiseen. Paras neuvo lienee kuitenkin kääntyä oman/kiinnostavan puolueen paikallistoimijoiden puoleen. Ennen ehdokkaana olleet tietysti systeemin tuntevatkin. Lykkyä pyttyyn!

      • Anonyymi

        Ei täällä ole poliitikkoja. Täällä kirjoittavat ennemminkin äänestäjät.
        Poliitikot toimivat tietenkin julkisesti, koska se kuuluu sen asian luonteeseen. Poliitikoille täällä vietetty ika olisi hukkaan heitettyä aikaa.
        Täällä korkeintaan keskustellaan poliitikoista tai yleisesti politiikasta.


      • Anonyymi
        UUSI
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei täällä ole poliitikkoja. Täällä kirjoittavat ennemminkin äänestäjät.
        Poliitikot toimivat tietenkin julkisesti, koska se kuuluu sen asian luonteeseen. Poliitikoille täällä vietetty ika olisi hukkaan heitettyä aikaa.
        Täällä korkeintaan keskustellaan poliitikoista tai yleisesti politiikasta.

        Totta kai poliitikot pyrkivät loistamaan ja kirjoittavat omalla nimellään -siis ne jotka osaavat kirjoittaa hyvin.
        Täällä on muutama äänestäjä , jotka seuraavat näitä mitä ilmeisimmin vihreiden (kannattajien) törkyketjuja.
        Olisiko hieman vääntöä myös äärivasemmistovihreiden ja oikeistolaisempien järkivihreidenkin välillä. Myös puolueen aiempien edustajien tekemisistä tuntuu olevan seurantaa. Jossainhan se syy on puolueen vapaaseen pudotukseen. Aiemman valtuutetut ja varavaltuutetut joko luopuivat itse tai tippuivat ja tilalle tuli ehkä hieman vihmerämpää , mutta auttamatta kokematonta poliitikkoa.
        Nyt olisi tilaisuus järkivihreiden nousulle!


      • Anonyymi
        UUSI
        Anonyymi kirjoitti:

        Totta kai poliitikot pyrkivät loistamaan ja kirjoittavat omalla nimellään -siis ne jotka osaavat kirjoittaa hyvin.
        Täällä on muutama äänestäjä , jotka seuraavat näitä mitä ilmeisimmin vihreiden (kannattajien) törkyketjuja.
        Olisiko hieman vääntöä myös äärivasemmistovihreiden ja oikeistolaisempien järkivihreidenkin välillä. Myös puolueen aiempien edustajien tekemisistä tuntuu olevan seurantaa. Jossainhan se syy on puolueen vapaaseen pudotukseen. Aiemman valtuutetut ja varavaltuutetut joko luopuivat itse tai tippuivat ja tilalle tuli ehkä hieman vihmerämpää , mutta auttamatta kokematonta poliitikkoa.
        Nyt olisi tilaisuus järkivihreiden nousulle!

        Eikös "järkivihreä" ole melkoisen mahdoton käsite? Kuten rehellinen lakimies tai siveä huora? Jotkut positiot vain vääntävät yksilöä pois maalaisjärjellisen moraalin piiristä.


    • Anonyymi
      UUSI

      En ole poliitikko. En ole ehdokas. En ole edes käynyt näissä ketjuissa. En ole törkeä, kärkevä enkä agressiivinen. En voi sietää vihervassuleiden jatkuvaa törppöilyä. En ole kirjoittanut tätä tekstiä, enkä kirjoita.

      • Anonyymi
        UUSI

        Hakeudu hoitoon juttuinesi! Aikuisella tuollainen uhmakausi ei ole kovin terve.


      • Anonyymi
        UUSI
        Anonyymi kirjoitti:

        Hakeudu hoitoon juttuinesi! Aikuisella tuollainen uhmakausi ei ole kovin terve.

        Tuota hoitoon hakeutumista on vakavasti harkittava, jos kerran olet sitä mieltä! Suoraan sanoen on tullut ajatus että olisiko sinunkin haettava apua vuosia kestäneeseen "uhmakauteesi". Et vai ilmeisestä avuntarpeestasi huolimatta taida olla ollenkaan hoitomyönteinen. Pienen parantolareissun jälkeen saattaisit taas olla ihan uudella tavalla Pukkilan s24 kingi!


      • Anonyymi
        UUSI
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuota hoitoon hakeutumista on vakavasti harkittava, jos kerran olet sitä mieltä! Suoraan sanoen on tullut ajatus että olisiko sinunkin haettava apua vuosia kestäneeseen "uhmakauteesi". Et vai ilmeisestä avuntarpeestasi huolimatta taida olla ollenkaan hoitomyönteinen. Pienen parantolareissun jälkeen saattaisit taas olla ihan uudella tavalla Pukkilan s24 kingi!

        Etköhän itsekin näe, että vain sinulla täällä on hoidon tarve .
        Hoitomyönteisyys tarkoittaa sitä, että tarjoaa tarvitsijoille ratkaisuksi ongelmiin mm. hoitoon hakeutumista. Sitähän sinulle suositan.
        Mikäköhän kilpailuasetelma sinulla täälläkin on? Miksi kukaan anonyymi hakisi s24:ssä mitään asemaa? Eihän täällä ole mitään saavutettavissakaan. Ilmeisesti sinulla sellainen on mielessä kun keksit tuollaisenkin ottaa esille.
        Minulle keskustelu on jatkuvaa vuorovaikutusta ja mielipiteiden vaihtoa. Keskustelussa kukaan ei voita, eikä se ole tarkoituskaan. Ilmeisesti se on sinulle kuitenkin itsetuntosi pönkitystä mellastamalla kärpästen herrana.


    • Anonyymi
      UUSI

      Minä en ole törkeä, kärkevä enkä agressivinenkin.

    • Anonyymi
      UUSI

      Minä en edes kirjoita täällä koskaan.

    • Anonyymi
      UUSI

      Minä en ole pahasti jollain kirjolla oleva Tunkion törkymöykky.

      • Anonyymi
        UUSI

        Asiallista keskustelua jarrutteleva ja häiritsevä jankkaaja näyttää teksteineen oman tasonsa, kuten voimme hyvin nähdä.
        Ei ihme, että viheliäiset tippuivat kokonaan Pukkilan viimeisissä kuntavaaleissa. Jos keskustelun taso on tuollainen, ei sieltä jatkossakaan mitään ole odotettavissa. Riitaisaa ja muita ylenkatsovaa puoluetta ei kukaan kaipaa, eivät ainakaan äänestäjät. Täällä nähty jankkaus vastaa eräiden vihreiden tyyliä yksi yhteen.


      • Anonyymi
        UUSI
        Anonyymi kirjoitti:

        Asiallista keskustelua jarrutteleva ja häiritsevä jankkaaja näyttää teksteineen oman tasonsa, kuten voimme hyvin nähdä.
        Ei ihme, että viheliäiset tippuivat kokonaan Pukkilan viimeisissä kuntavaaleissa. Jos keskustelun taso on tuollainen, ei sieltä jatkossakaan mitään ole odotettavissa. Riitaisaa ja muita ylenkatsovaa puoluetta ei kukaan kaipaa, eivät ainakaan äänestäjät. Täällä nähty jankkaus vastaa eräiden vihreiden tyyliä yksi yhteen.

        ....Ja vihreiden ala-arvoisuuden näkee kuka tahansa, mutta miksi hän kukaan ei ole koskaan ollut samaa mieltä kuin minä? Olenko outo?


      • Anonyymi
        UUSI
        Anonyymi kirjoitti:

        ....Ja vihreiden ala-arvoisuuden näkee kuka tahansa, mutta miksi hän kukaan ei ole koskaan ollut samaa mieltä kuin minä? Olenko outo?

        Voi, voi, jos kukaan ei ole samaa mieltä kanssasi. Miksi pitäisi olla?
        Vain vihervasut yrittävät painostaa muita kanssaan samanmielisiksi.
        Siksihän keskustellaan ja vaihdetaan mielipiteitä, että saadaan monipuolisempi kuva asioista.


      • Anonyymi
        UUSI
        Anonyymi kirjoitti:

        Voi, voi, jos kukaan ei ole samaa mieltä kanssasi. Miksi pitäisi olla?
        Vain vihervasut yrittävät painostaa muita kanssaan samanmielisiksi.
        Siksihän keskustellaan ja vaihdetaan mielipiteitä, että saadaan monipuolisempi kuva asioista.

        Vihreiden harrastama itsensä nostaminen epäaidolla hyvesignaloinnilla on todennäköisesti sisimmästään tuskaisen ihmisen luoman valeminän haavoittumisherkkää pullistelua. Tyypillisesti se näyttäytyy tarpeena kohentaa omaa oloa alentamalla muita – keinolla millä hyvänsä. Woke ja cancel-ilmiöissä on kyse juuri tästä näiden maailmantuskaisten raakileiden yrityksestä nostaa itseään ja kaltaisiaan.


      • Anonyymi
        UUSI
        Anonyymi kirjoitti:

        Voi, voi, jos kukaan ei ole samaa mieltä kanssasi. Miksi pitäisi olla?
        Vain vihervasut yrittävät painostaa muita kanssaan samanmielisiksi.
        Siksihän keskustellaan ja vaihdetaan mielipiteitä, että saadaan monipuolisempi kuva asioista.

        Minä olen niin yksin! Vain vihervasut keskustelevat enään kanssani. Miten nekään jaksavat minua? Minä en kuitenkaan täällä kirjoittele koskaan, olen FB-miehiä! Suoraselkäisenä aina omalla nimellä!


      • Anonyymi
        UUSI
        Anonyymi kirjoitti:

        Minä olen niin yksin! Vain vihervasut keskustelevat enään kanssani. Miten nekään jaksavat minua? Minä en kuitenkaan täällä kirjoittele koskaan, olen FB-miehiä! Suoraselkäisenä aina omalla nimellä!

        Eivätkö vihervasut juuri hylänneet sinut, kun toiminnallasi vaikutit kannatuskatoon merkittävästi.


    • Anonyymi
      UUSI

      Rauhoitutaanpas toki! Kyllä yksinäisen kynämiehen kirjoituksia joskus käyvät lukemassa muutkin kuin pelkät vihervasut. Ovatko kirjoitukset sitten paremmissa piireissä kunniaksi vai häpeäksi kynämiehelle onkin jo kokonaan toinen juttu.

    Ketjusta on poistettu 15 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      58
      2352
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      73
      1980
    3. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      176
      1782
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      56
      1747
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1651
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      4
      1629
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1534
    8. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      5
      1367
    9. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      7
      1321
    10. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      1
      1228
    Aihe