Haaksirikkojen seuraukset

Anonyymi-ap

En tiedä minkä otsikon alle tarinani asettuu, mutta tositarinahan tää on joka tapauksessa ja kerron sen nyt kun siitä on kulunut jo 48 vuotta.
Olin silloin ison aluksen kapteeni ja eteläisellä merellä jouduimme 30:n miehistön jäsenen kanssa haaksirikkoon pienehkön saaren edustalla jota ei ollut edes kartassa silloin, pelastuimme kuin ihmeenkaupalla saarelaisten tullessa pienillä veneillänsä apuun. Saarella asui melko tuntematon ystävällinen heimo ja päällikkönä pääsin jo seuraavana päivänä heimopäällikön luokse jonkinlaiselle illalliselle ja kiinnitin tietysti heti kuinka kauniita tyttäriä sillä on ja ihmettelin kun kolmesta yksi oli vaaleatukkainen, no se selvisi aikanaan sekin. Ei ollut yhteistä kieltä, mutta jotenkin tulimme keskenämme ymmärretyksi ja sain selville loppuillasta että päällikkö valitti ettei kylän naiset enää saaneet lainkaan lapsia, vaikka olivat hedelmällisessä iässä.
Heimopäällikkö näytti havainnollisesti hedelmillä, ettei tytöt hedelmöittyneet vuosikausiin lainkaan ja itse ihmettelin miksi jokapuolella oli tyhjii Galsbergin tölkkejä ja ruotsalaista absolut vodkapulloja. Miehistöni majoitettiin isoihin savimajoihin ja itse pääsin päällikön vierasmajaan nukkumaan, mutta heräsin yöllä siihen kun päällikön yksi tyttäristä kömpi vuoteeseeni aivan alasti, kaluhan siinä mäjähti heti täyteen seisokkiin, tytär oli noin 17v. ja se alkoi kienhaamaan heti kaluani vasten. Koitin sormelani tiukkaa pimppiä joka oli melkoisen märkänä ja edes sormeni ei mennyt helpolla sisälle, mutta sitten koin melkoisen järkytyksen. Tyttö meni pieni peppu pystyssä sänkyyni ja hetihän koitin alkaa työntämään kaluani tiukkaan pilluun, mutta tyttö veti aina kullini pois huulilta ja johdatti sen kakkoseen.
Koitin monta kertaa uudelleen, aina sama juttu, kakkosta vain antaisi, ihmettelin kovasti miksi, vaikka pillu suorastaan valutti mehujansa.
Käänsin tytön ja aloin klittaa imemään ja kieltä koitintiukkaan vakoon työntää - tästähän tyttö innostui ja alkoi välittömästi huohottamaan saaden melkoisen pitkän orkun, kaluni vain koveni ja suorastaan pakoitti. Työnsin sen voimalla tytön pimppiin ja huomasin heti ettei siellä ole koskaan kulli ollut sisällä, niin tiukkaa oli - tyttö oli jotenkin ihmeissään ja alkoi saada toista orgasmia ja en ehtinyt antamaan montaa iskua kun jo aloin purkautumaan voimalla sisään, tyttö huusi innoissaan ja pelkäsin jo että sen isä ryntää kohta majaan sisään nuija kädessä. Aamulla kuitenkin kaikki oli hyvin ja taas sain nauttia päällikön runsaasta antimista joita kolme tytärtä tarjoili, mutta ihmettelin kun ne supattivat keskenään ja vähän välii vilkaisivat muhun nauraen ja melkoisen kiimaisinakin katseesta päätellen ja päättelin että yksi tytär oli kertonut öisestä sessiostamme.
Seuraavana yönä tuli majaani toinen tyttäristä alkuillasta ja aamyyöllä vielä se kolmas, kumpaakin nain antaumuksella, mutta molemmat tyrkyttivät kuitenkin aina sitä kakkosta, sitä ihmettelin.
Miehistön kanssa juteltuani oli joku ja päässyt pukille, mutta aina sitä kakkosta olivat ensin väkisin tyrkyttäneet, vanhat naisetkin.
Ihmettelin päällikön kanssa niitä ruottalaisia oluttölkkejä ja sain lopulta selville, että vuosia sitten oli myös ruotsalais-alus haaksirikkoutunut saaren edustalle olutlasteineen ja melko pian sen jälkeen alkoi melkoinen väestökato, ei siis naiset synnyttäneet lainkaan ja miehetkin alkoivat seurustelemaan vain keskenään ja naisille ei enää riittänyt spermaa kun kakkoseen alkoivat naimaan ja sinne lastinsa purkivat aina. Nyt mulla välähti, miksi syntyvyys oli laskenut romahtaen, syy oli niiden ruottalaisten äijien jotka toivat saarelle erilaisen naimakulttuurin. Kerroin päällikölle tästä ja se nyökkäili mielenkiinnolla ja käski välittömästi mun pitämään kansansa miehille "koulutuksen" naimakulttuurista. Äijät oli kokoontuneet luokkahuoneen tapaiseen jossa oli jonkinlainen liitutaulukin, piirsin siihen naisen elimet ja näytin havainnollisesti minkä osasin - kouraisin kaluani ja näytin naisen persettä jossa oli pimppi ja kakkosreikä ja sanoin- peppu, ei hedelmää, pimppa - hedelmää, äijät olivat ihmeissään ja mölisivät kuuluvasti - olivat unohtaneet mihin reikään siemenet pitää laskea. Kirosin mielessäni, saatanan ruottalaiset, olivat sekoittaneet koko saaren ja opettaneet alkuasukkaatkin naimaan kakkoseen ja ei ollut ihme jos syntyvyys oli laskenut melkein nollaan, taisi kuitenkin joskus roiskahtaa siementä oikeaankin osoitteeseen, mutta tosi vähän. Nyt tajusin, miksi päällikön kolmas tytär oli vaaleahiuksinen ja iholtaankin vaalea - vahingossa oli päällikön vaimon pilluun roiskahtanut ruottalaista spermaa.
Vietimme saarella vielä yli vuoden ja päällikkö kiitteli ja kiitteli - sina suomipoika, hyva poika, ruotsi poika huono poika. Yhdeksänkuukauden kuluttua oli saarella jo 278 naista vatsa viimeisillään ja myös tyttärillä kaikilla kolmella - ne oli mun yksinoikeudella siitetty paksuksi päällikön suostumuksella.
MItäkö tästä opimme: Mennään me ensitilassa yksin sinne Natoon, ei ooteta ruottia.

10

4957

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kyllä nää tositarinat on ihan parasta verrattuna noihin mielikuvitusfantasioihin..! :D

    • Anonyymi

      lukeekohan se nykyinen ulkomaanministerimmekin tämän

    • Anonyymi

      Olen aina ollut Natoon menemisistä sitä mieltä suomalaiset menee sinne etuovesta ja ruotsalaiset sitten vasta "TAKAOVEN KAUTTA" - heh.

    • Anonyymi

      Ettei vain olisi se saari ollut se Joulusaari, siellä kun on vain äijänkuvatuksia pystyssä, eikä yhtää naista?

    • Anonyymi

      Ruotsissa oli ennen vasemmanpuolinen liikenne maanteillä ja jo siitä voisi päätellä mielikuvituksessamme vaikka mitä.
      VÄÄRÄÄ kaistaa, heh.

      Mennään nyt sinne Natoon heti, ilman hinttiruotsia, ei nekään odottelisi meitä josolisi tilanne päinvastoin.

    • Anonyymi

      Miksi et jäänyt saarelle, vakka siemensit ne 3 naista ja ketkä teidät sitten pelasti?

    • Anonyymi

      Tämä pitäisi linkittää ulkoministerille.

    • Anonyymi

      😂👍

    • Anonyymi

      Olipas toden tuntuinen tarina :D Vaan kyllä sitä ihan oikeasti tälläistä tapahtui, että suomalaisia haaksirikkoutui näille paratiisisaarille aikoinaan mm. valaanpyyntialuksilta. Otto Toivainen lienee yksi tunnetuimmista suomalaista, joka on haaksirikon vuoksi päässyt jopa kuninkaaksi Tongan saariryhmän saarelle.
      https://fi.wikipedia.org/wiki/Torikuningas

      • Anonyymi

        ..jatkoa vielä tuohon edelliseen, kävin aikoinaan katsomassa Jyväskylän kaupunginteatterissa katsomassa Keijo Siekkisen kirjoittaman Torikuningas näytelmän, missä nyt edes mennyt Ahti Kuoppala esiintyi esittäen ikääntynyttä Otto Toivaista.
        https://fi.wikipedia.org/wiki/Otto_Toivainen


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      57
      2265
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      68
      1897
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      53
      1715
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1631
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1604
    6. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      145
      1583
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1514
    8. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      5
      1357
    9. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      7
      1311
    10. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      1
      1218
    Aihe