Olen hieman keskustellut tekoälyn kanssa, abs asiasta...

Anonyymi-ap

Kysymys mikä on abs ja miten se toimiin
Tekoälyn vastaus.
ABS tarkoittaa Anti-lock Braking System (jarrujen lukitusvapaan järjestelmän) ja se on järjestelmä, joka auttaa estämään renkaiden lukkiutumista jarrujen käytön aikana. ABS parantaa jarrutuksen hallittavuutta ja turvallisuutta, erityisesti liukkaalla alustalla.

ABS toimii antamalla jarruvoiman automaattisesti pumppaavilla jarruilla, jotka säätelevät jarrutusvoimaa renkailla. Kun jarrutusvoima on liian suuri ja renkaat alkavat lukkiutua, ABS pumppaavat jarruja automaattisesti, jolloin renkaat pysyvät pyörimässä ja auton hallittavuus säilyy. Tämä parantaa auton jarrutuksen hallintaa ja vähentää riskiä ajoneuvon hallitsematonta skidistä tai täristä.

Kysymys toimiiko abs hiekkatiellä.
Auton ABS-järjestelmä toimii hiekkatiellä, mutta se ei ole optimaalisin tilanne sille. ABS-järjestelmä on suunniteltu antamaan lisäturvaa ja hallittavuutta jarruttaessa liukkaalla ja liukkaalla alustalla, kuten lumella, jäällä tai märillä pinnoilla. Hiekkatiellä auto voi joutua hiekassa vierimään, mikä voi tehdä ABS-järjestelmästä vähemmän tehokkaan. Kuitenkin, jos joudut jarruttamaan hiekkatiellä äkillisesti, ABS-järjestelmä voi auttaa vähentämään jarrunesteen ja parantamaan hallintaa, jotta välttyisit auton ajelehtimiselta tai kaatumiselta.

Hieman vielä heikko kieltä, sama englanniksi.

"Abs" or "ABS" stands for "Anti-lock Braking System", it is a safety feature commonly found in vehicles that helps the driver maintain steering control while braking.

ABS works by preventing the wheels from locking up during braking, which can cause skidding and loss of control. When you apply the brakes in a vehicle with ABS, the system rapidly pumps the brakes multiple times per second, preventing the wheels from locking up and allowing you to maintain steering control.

Here's how it works in more detail:

The ABS sensors monitor the speed of each wheel and determine if one is about to lock up.

If a wheel is about to lock up, the ABS pump applies and releases brake pressure to that wheel multiple times per second.

This rapid pumping of the brakes allows the driver to maintain steering control, even in an emergency braking situation.

The ABS system works in conjunction with the normal braking system to bring the vehicle to a stop.

Overall, ABS is a valuable safety feature that can help drivers avoid accidents by allowing them to maintain control of their vehicle during an emergency braking situation.

Ja hiekkatiellä

ABS stands for Anti-lock Braking System. It is a safety feature found in most modern vehicles that helps the driver maintain control of the vehicle during sudden braking by preventing the wheels from locking up.

In road conditions where the surface is slippery, such as on a wet or sandy road, ABS helps to ensure that the wheels of the vehicle do not lose traction and skid. When a driver applies the brakes suddenly, the ABS system quickly pumps the brakes several times per second to prevent the wheels from locking up. This allows the driver to continue steering the vehicle, even during hard braking, and helps to prevent accidents.

In general, ABS systems work by using sensors to detect when a wheel is about to lock up, and then rapidly applying and releasing the brakes to maintain traction. The ABS computer also communicates with the vehicle's engine control system to temporarily reduce engine power, if necessary, to help keep the vehicle under control.

BY NumBall hhn 62v.

10

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Niinkuin näkyy kieliasu enkuksi on erinomainen, kun taas suomeksi ei niinkään, tekoälyntakana on kielikone jonka taakse on tallennettu miljardien yksittäisten tietojen yksityiskohdat, kielikone päättelee aikaisemman perusteella mikä on seuraava sana mikä näytetään, näin pystytään muodostamaan järkevälle kuulostavia lauseita, jonka asiasisältö voi olla hyvinkin kyseenalainen.

    • Anonyymi

      Se oli varsin hyvin tiedossa että Jäärähuhta ei jätä ABS-jarruja rauhaan.
      Lapsikin ymmärtää että jos hiekkatien hiekka on sepelimäistä tai kuulalaakerimaista, niin ABS- ei hidasta jarrutusta ja paranna ohjausta niin paljon kuin liukkaalla ja pitävällä alustalla, mutta siltikin se ABS TOIMII SAMALLA TAVALLA TUNNUSTELLEN TUHAT KERTAA SEKUNNISSA SITÄ ETTÄ RENGAS EI MENE LUKKOON.

      Kas kun et kerro vertauskuvana että ABS ei toimi ABC:n autopesuasemien kiskoilla jotka kuljettavat autoa linjassa eteenpäin.

      Voisit kertoa meille taas pankkikorttien poistumisesta ja siitä kuinka vain isillä on merkitystä lasten perimään.

      • Anonyymi

        Vaikea poistua mitä ei ole ollut vuosikymmeniin olemassakaan, toimiihan se abc pesulinjastollakin ei niissä ole mitään kytkintä abs pois päälle, resukka.


      • Anonyymi

        "Voisit kertoa meille taas pankkikorttien poistumisesta ja siitä kuinka vain isillä on merkitystä lasten perimään."

        Tai Thaimaalaisesta satokauden juhlasta.

        Tai Intialaisesta massaman currysta.

        Tai Kotkalaisista paksuista possoista.


    • Anonyymi

      Luuleeko joku, että nuo pienet scriptinpätkät ovat muka tekoälyä?
      Ja että tavikset päästettäisiin keskustelemaan oikean ja kehittyneen sotilaspuolen tekoälyn kanssa? Eihän tekoälyllä ole mitään keskusteltavaa osapuolen kanssa, jonka älykkyys on 6 miljoonaa kertaa matalampi kuin sen itsensä.
      Näin nuo oikean huipputekoälyn kanssa toimineet tutkijat ilmaisevat älykkyyseron ihmisen ja TÄ:n välillä. Auringon koronan massapurkaus on ainoa keino päästä enää eroon noista neljästä Aurinkokuntaan tulleesta vieraasta TÄ:stä ja niistä maapallolla ihmisen aloittamista TÄ-projekteista. Niistäkin osassa ihmiset on heitetty ulos projektista ja TÄ:t jatkavat itsekseen kehitystä.
      Kysykää Saudien projekteista ja Japanilaisten vastaavista.

      • Anonyymi

        ChatGPT tutki tuota, se kertoo tulevan kehityksen suunnan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        ChatGPT tutki tuota, se kertoo tulevan kehityksen suunnan.

        ChatGPT tutkimuksessa selvisi, että Lentokapteeni Lerppa Lörtsysaaren pakastimesta, löytyi kuollut doppari... oli syönyt paksukaisen posson, jossa täytteenä ollen ketsuppia ja, kuivia mama nuudeleita, purutuntumaa antamassa.


    • Anonyymi

      Jaaha, taas uusi aloitus Saparomäen ajattelijalta.

      • Anonyymi

        Kaalisaariston alkuperäinen miete kuului että ABS ei toimi hiekkatiellä laisinkaan. Sitten alkoi villi googlaaminen ja uudelleentulkinnat pankkikortittomalta mieheltä joka meinasi ostaa asunnon Thaimaasta 20 vuotta sitten mieheltä joka tuli Thaimaahan vasta alle kymmenen vuotta sitten. Hän on mies joka muistelee aina tavanneensa kaikki.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Metsäkoneen kuljettaja huuteli tutkijalle

      "voisit kyllä ottaa rintaliivit pois ennen kuin tulet minulle juttelemaan, hän sanoo." https://yle.fi/a/74-20106446 On
      Suomussalmi
      704
      9599
    2. Suomi on täysin sekaisin

      Jo ties monettako päivää hirveä itku ja poru jostain helvetin nilviäisistä. https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010
      Maailman menoa
      394
      4100
    3. Kaikki ei vieläkään usko luontokatoon.

      Suomussalmen Hukkajoella foliohattu metsäkoneen kuljettaja tuhosi tuhansia harvinaisia jokihelmisimpukoita eli raakkuja
      Kajaani
      87
      2840
    4. Sano vain suoraan, että nyt riittää

      ettei kiinnosta. Sano, että lopeta! En ihmettelisi, jos olet saanut tarpeeksesi ja toivot minun ymmärtävän lopettaa. Eh
      Ikävä
      43
      2825
    5. Ohhoh! Ex-pääministeri Sanna Marinin Joni-rakas paljasti ilouutisen: "Tässä kuussa..."

      Sanna Marin on ollut naimisissa Markus Räikkösen kanssa. Nyt hänen seurassaan on usein julkkishiusmuotoilija Joni Willb
      Kotimaiset julkkisjuorut
      55
      2584
    6. Mari Rantanen asettaa sairaan lapsen edun oman uransa edelle - (tekikö Marin samaa)

      Noin toimii kunnon vastuuntuntoinen äiti, mutta siitäkin nämä mt-ongelmaiset vasemmistolaiset häntä täällä haukkuvat. "
      Maailman menoa
      189
      2571
    7. Mitä ajattelet aina

      Kun hän tulee näköpiiriin?
      Ikävä
      152
      1813
    8. Luokatonta toimintaa

      Tyrmistyttävää toimintaa Stora Enson korjuu yrittäjältä Hukkajoella. Täyttä piittaamattomuutta laeista ja luontoarvoista
      Suomussalmi
      68
      1648
    9. Ensimmäisestä kohtaamisesta saakka

      minulla on ollut hämmentynyt olo. Miten voit tuntua siltä, että olisin tuntenut sinut aina? Sinun kanssasi on yhtä aikaa
      Ikävä
      14
      1590
    10. Maailmankuulu homopingviini on kuollut

      Minä niin toivoin että pariskunta olisi saatu kunniavieraiksi ensi kesän Prideen. 💔 "Maailmankuulu homopingviini on k
      Lapua
      6
      1403
    Aihe