Iltamoskan pohjanoteeraus

Anonyymi-ap

Artikkeli thaimaalaisista naisista Suomessa. Mahipontisesta otsikosta huolimatta kyse koko artikkelissa oli kahdesta eronneesta thainaisesta Suomessa, joista toisen mies oli juoppo ja toisen kanssa oltiin liian erilaisia.

"Tyytymättömät thaivaimot
Monet thaimaalaiset vaimot järkyttyvät, kun tajuavat, millainen suomalainen unelmamies todella on. Phailin oli yksi heistä. Hän otti lopulta avioeron. Nyt hän ja toinen eronnut thaimaalaisnainen kertovat omat näkökulmansa suhteista ja elämästä Suomessa"
https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/626ea047-f135-4616-94b6-cd98de5c8ac4

Artikkeli on kokonaisuudessaan pitkä ja se sisältää valtavasti asiavirheitä kuin myös loogisuusvirheitä. Artikkelissa kauhistellaan kuinka 100 thainaista erosi suomalaisesta miehestä vuonna 2021 ja siinä unohdetaan mainita että 760 muuta ulkomaalaisten kanssa solmittua liittoa päättyi samana vuonna ja unohdettiin mainita että suomalaisia erosi Suomessa 14.000 samana vuonna.

Artikkelissa ei huomioida myöskään sitä että thaimaalaisille tulisi jonkun alkoholismi yllätyksenä. Suomijuopon ja thaikkujuopon ero on vain siinä että suomalainen juoppo kuolee 20 vuotta myöhemmin kuin thaimaalainen lajinharjoittaja.

9

172

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Luin artikkelin ja se oli ihan silkkaa feminististä hevonpaskaa. Totuus on että vain pari prosenttia suomithai-liitoista on päättynyt muutamassa vuodessa. Viina lienee monasti syy mutta pitää muistaa että yli 90% on edelleen naimisissa ja varmaankin ihan siedettävissä oloissa.

      • Anonyymi
        UUSI

        😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍

        💋 ­­­N­­y­­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­­n­­­i -> https://ye.pe/finngirl21#17742701Q

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️💋❤️💋❤️🔞


    • Anonyymi

      Lienee myös niitä miehiä, jotka pettyvät siihen vaimoonsa ja lähettävät hänet kilometritehtaalle.

    • Anonyymi

      En lukenut moskaa koska en ole aloittajan tavoin moskan tilaaja, mutta kyseessähän oli kahden naisen kertomukset omistaan, senhän moskatilaajakin lienee ymmärtäneen.

      Tällä palstalla sen sijaan on julkaistu moskaa kahdesta exästä ja maksukaadoista lukumäärällään vaihtelevasti 200 - 400.

      Pohtia voi miksi yksikään mainituista ei ole edennyt vakituiseksi seuralaiseksi kun uros on täydellisyyden esikuva?

    • Anonyymi

      Pattayan mies kertoo naisseikkailuistaan joita ei edes ole olemassa, muutakuin haaveissa, mutta antaa laitosasukin haaveilla se ei maksa mitään.

      • Anonyymi

        Joo mikä tahansa joka liittyy thaiakkoihin menee aina överiksi pattayaan rakastuneella.


    • Anonyymi

      Kyllähän tuossa yleistettiin asian koskevan kaikkia suomalaisia miehiä, eikä vain tarinan kahta yksilöä. Miehiltä viedään ihmisoikeudet nykymaailmassa ja syyllistetään kaikesta. Thailiittoja on 11000, eikä 7000 kuten lehdessä kerrottiin.
      Siinä ei paljoa kahden ikäneidon lätinät paina.

      Itse löysin nettitreffeiltä todella kauniin kolmekymppisen thaitytön, itse olin silloin 45v. Neljä kuukautta videopuhelutreffejä jotka meni loistavasti, synkkasi ihan täysillä ja ajattelin että tästä tehdään vaimo. Sitten koetti kuukauden yhteinen loma Thaimaassa.

      Neljän päivän kohdalla sanoin että alapas laputtaa kotiin ja työnsin muutaman tonnin matkarahaa mukaan. Ei ottanut rahaa ja ihmetteli mikä meni vikaan. Sanoin että tuo puhelimen käyttö, väärässä kohtaa nauraminen ja ajoittain vähättelevä ylimielinen käytös sekä prinsessan esittäminen, kun voisi olla ihan rennosti.
      Sitä alkoi oikein odottaa milloin hän taas seuraavaksi käyttäytyy kuin naiivi lapsi.

      Hän lupasi opetella käyttäytymään, mutta kolme päivää lisää kun oli kulunut työnsin hänet väkisin ovesta ulos kassinsa kanssa. Ei auttanut vaikka oli todella kaunis ja viimeisen päälle kuuma sängyssä. Se ärsyttävä käytös oli vaan liikaa.
      Pomppasin siitä itsekin bussiin ja matkasin Pattayalle vanhan heilani luoksi jonka kanssa kierrettiin todella mukava kierros pitkin Thaimaata seuraavan kolmen viikon ajan.

      • Anonyymi

        Kirjoituksestasi päätellen tyttö oli onnekas kun ei jatkanut elämäänsä sinun kanssasi.

        Kirjoituksellasi osoitat käytöksesi olevan sitä luokkaa, että tyttö oli onnekas kun poistui "Valtapiiristäsi".


      • Anonyymi

        Luulenpa että sinulla on vielä paljon oppimista thaikku naisista, ne on vielä 40 vuotiaana meihin verrattuna täysin lapsenomaisia, joka on vaan hyväksyttävä, peti puuhat eivät ole kaikki kaikessa, se väljähtyy nopeasti, pitkässä suhteessa, ihmisessä pitää olla sitä jotakin, ja sen löytäminen voi olla vaikeaa pebasta maksamalla.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      78
      1795
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1689
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1504
    4. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1184
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1183
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1172
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1126
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1121
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1109
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1094
    Aihe