2019-2023, aikakausi kun hörhöistä tulikin pioneereja, visionäärejä ja tutkijoita

Hörhöjen aikausi on päättynyt, levätköön hörhöys rauhassa, R.I.P.

Samalla päättyi heikkolahjaisten ja huonosti koulutettujen "ufointoilijoiden" aikakausi.

On nimittäin viimevuosina käynyt ilmi että ufotutkijat ja "ufointoilijat" ovatkin olleet tämän ilmiön tutkimus -ja havaintoalan pioneereja, rohkeita edelläkävijöitä jotka vastarinnasta huolimatta ovat uskaltaneet jatkaa tutkimusta ja keskustelua.

"Hörhöistä" on tullut asiantuntijoita ja esimerkiksi Heikki Kuljun pitkä lausunto "alasammutuista" oli Iltalehden ykkösuutinen puolen vuorokauden ajan.

Ei ole montaa vuotta kun itseään skeptikoiksi kutsuvat debunkkarit väittivät kivenkovaan että ufoilmiöitä ei tutki kuin foliohattuihin pukeutuvat hörhelöt ja missään ei ole valtiollista tutkimusta vaan kaikki on vaan hörhöjen keksimää scifiä satua.

Yksi innostui tällä palstalla kerran jopa väittämään FBI:n ufotietojen sivustoa hörhöjen rakentamaksi pelleilysivustoksi. Ei se sitä kuitenkaan ollut ja "skeptikko" hiljeni, kun tajusikin tehneensä itsestään pellen.

Nyt sitten on paljastunut että myös ikuinen kieltäjä USA on harjoittanut salaista ufotutkimusta jo vuosikymmenet ja nyt se meni viraaliksi monin tavoin ja ufoilmiö on todistettu todeksi maailman virallisimmilta tahoilta.

Pentagon kokosi vastikään uuden joukon maailman parhaita eri alojen komeilla titteleillä ja historialla varustettuja asiantuntijoita tutkimaan havaintoja, ilmiöitä ja dataa.

Pentagonin edustaja lausi kongressille näin: "Suurin osa havainnoista on fyysisesti olemassaolevia älykkäässä ohjauksessa olevia objekteja"

Tällainen lausunto laittaa kaikki tapaukset historiassa uuteen valoon ja uudelleen tarkasteltavaksi, ja kuten Kulju haastattelussa sanoi, niitä tapauksia on miljoonia.

Maailman suurimmaksi kysymykseksi joskus kutsuttu "Olemmeko täällä yksin", on suurempi kuin koskaan. Nyt siihen haetaan vastausta sellaisella voimalla, että kukaan ei olisi sitä uskonut viisikään vuotta sitten.

Kuka olisi ennustanut viime vuosikymmenellä, että NASAkin perustaa oman ufotutkimuksensa ja kertoo siitä suurelle yleisölle? Ei kukaan.

Päivänselvä asia on että kaikilla isoilla tahoilla on aina ollut omat tutkimuksensa ja "salaiset kansionsa", mutta nyt niitä vaaditaan päivänvaloon.

Tällä päivämäärällä ystävänpäivän kunniaksi julistan ufohörhöilyn päättyneeksi. -Jatkossa puhumme asiantuntijoista ja asiantuntijaryhmistä.

Emme siis intoilleet ja hötkyilleet turhasta! 8)

PS: Ufoilmiön todellisuus ei ole näiden alasammuttujen varassa, ne saa olla vaikka mainospalloja, niin ufoilmiön todellisuus ei siitä muutu. Todellisuus ei ole minkään yksittäisen tapauksen varassa, vaan kokonaisuuden ja se kokonaisuus on valtava.

Ufot eivät lopeta lentelyään taivaalla eikä sukeltelua merissä, vaikka jotkut kuvittelevat näin tapahtuvan jos he työntävät päänsä kaninkoloon ja huutavat sieltä että "eipä näy ufoja ei" 8)

22

154

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tämä ei ymmärrä että nyt ne hörhöt itsensä vasta naurettavaksi tekivätkin. Olet hörhöjen hörhö aina, turha yrittää puolustella. Nyt tuli todistettua esim. mitä ne sylinterinmuotoiset esineet ovat joita jotkut tictaceiksi kutsuvat. Vakoilupalloja, droneja, jne. Terveiset kalibrointimiehelle, sää oot äijä !

      • "Nyt tuli todistettua esim. mitä ne sylinterinmuotoiset esineet ovat joita jotkut tictaceiksi kutsuvat. Vakoilupalloja"

        No ei tullut. Nämä alasammutut tapaukset eivät todennäköisimmin liity mitenkään näihin tapauksiin:
        https://www.youtube.com/watch?v=85OhTbTtK_I

        Sen nämä tapaukset vaan kertovat että on monimuotoista aktiivisuutta ja jännitettä maailmalla ufojen ja vakoilupallojen muodossa.

        Sitten kun läpsyttelet todisteet tiskiin noista teorioistasi, niin voimme jatkaa keskustelua, koska tuollaisilla puheille ("nyt on selvinnyt...") olet valehtelija ja tiedät sen itsekin.

        Minä olen faktamies ja teoriat laitan matemaattisesti vaakaan.

        Elämme maailmantilannetta jossa suuret johtajat pohtivat paraikaa mitä kertoa kansalle ja mitä ei, ja sitä miten saisivat tilanteen käännettyä omaksi edukseen ja omat kasvot säilytettyä.

        PS: Tyhjäpäiselle itselleen terveisien lähettäminen on ihan hauskaa satiiria. Itseironia on taitolaji.


      • Anonyymi

        Olen ollut hetken hiljaa ja tikkaremmissä olemme pyöritelleet silmiä epäuskoisina mitä väitetään ja milläkin perusteella.

        Ihan alkuun, jos ei tiedetä mikä objekti on, ei voi vakuuttavasti väittää mitä se ei ainakaan ole. No, matkustajalentokone se ei ollut, sen voi sanoa. Ilmoituksia siitä olisi jo tullut. Näillä väitteillä herätetään vain odotuksia kuulijoille.

        Hämmentävää ettei mainita missään tyypillistä lentäviä objektien lähdettä, myrskyjä. Ne voivat nostaa aerodynamiikaltaan ja painoltaan sopivia objekteja ilmankehän eri kerroksiin maan pinnalta. Tosin, valtaosa näistä luokkaa 99,9999% laskeutuu jo 30 min aikana maahan.

        Katsotaanpa hetki vielä kaikista konkreettisinta kuvausta, minkä antoi US kenraali. Hän sanoi, että kahdeksankulmioiseen auton kokoiseen metalliseen objektiin osui ilmantorjunta-ohjus, AIM-9. Se pystyy tiputtamaan myös matkustajakoneen ja nyt lentäjän kertoman mukaan se laskeutui hitaasti. Tässä on niin monta pielessä olevaa kohtaa, listaan alla muutamia:
        -Raportointisuhde muistuttaa turkulaista kaupan käyntiä, kuulin tästä kaverin kaverin kaverilta....
        -Mikään kohde ei laskeudu hitaasti maahan jos saa kylkeensä korkean räjähdysluokan räjähdettä 10,5kg
        -Eikä ole mitään takeita että se olisi edes laskeutunut hitaasti, koska
        a) lentäjä minkä nopeus on >1 mach ei voi aistinvaraisesti arvioida vertikaalisti tippuvan kohteen nopeutta
        b) Millään torjuntahävittäjällä ei lennetä sotakonfiguraatiolla siviilialueilla rauhan aikana, mistä seuraa että voi laukaista vain yhden ohjuksen 10 minuutin sisällä eikä sinä aikana asejärjestelmän tutka lukittaudu ja anna muita kohteen parametreja. Tippumisnopeuden arvioiminen on liki mahdotonta tarkasti.
        c) Palataan vielä kuvaukseen. Minkä autonkokoisen metallisen kohteen voi nostaa ilmaan ilman propulsiota tai vastaavasti miten esimerkiksi metallisen kalvon voi pingottaa niin ohueksi että esim. helium pystyy nostamaan sen ilmaan ja se olisi niin vahva että kestää 10,5 räjähdettä että se vain laskeutuu hitaasti alas?

        Koko tarinassa ei ole mitään järkeä, ikään kuin huonosti käsikirjoitettu selitys, mistä puuttuu valheen "faktan" tarkistus, on edes mahdollista se mitä valehtelee.

        No, en arvuuttele mistä on kysymys, pitäydyn vain faktoissa.


      • Anonyymi
        HeIIäkoukku kirjoitti:

        "Nyt tuli todistettua esim. mitä ne sylinterinmuotoiset esineet ovat joita jotkut tictaceiksi kutsuvat. Vakoilupalloja"

        No ei tullut. Nämä alasammutut tapaukset eivät todennäköisimmin liity mitenkään näihin tapauksiin:
        https://www.youtube.com/watch?v=85OhTbTtK_I

        Sen nämä tapaukset vaan kertovat että on monimuotoista aktiivisuutta ja jännitettä maailmalla ufojen ja vakoilupallojen muodossa.

        Sitten kun läpsyttelet todisteet tiskiin noista teorioistasi, niin voimme jatkaa keskustelua, koska tuollaisilla puheille ("nyt on selvinnyt...") olet valehtelija ja tiedät sen itsekin.

        Minä olen faktamies ja teoriat laitan matemaattisesti vaakaan.

        Elämme maailmantilannetta jossa suuret johtajat pohtivat paraikaa mitä kertoa kansalle ja mitä ei, ja sitä miten saisivat tilanteen käännettyä omaksi edukseen ja omat kasvot säilytettyä.

        PS: Tyhjäpäiselle itselleen terveisien lähettäminen on ihan hauskaa satiiria. Itseironia on taitolaji.

        Eivätkö lentäjät uskalla lentää lähemmäs, jotta saataisiin lähikuvaa kohteesta?


    • Anonyymi

      Kysympä vaan, miksi näitä teidän tulitemianne lentäviä lautasia ei ole nähnty avaruudessa?

    • Anonyymi

      Olis kyllä kiva tavata sellainen ufotutkija, joka on oikeasti päässyt konkreettisesti koskettelemaan UFO:a, ottamaan siitä valokuvia ja materiaalinäytteitä, analysoimaan sen moottoria ja ylipäätäänottaen oikeasti tutkimaan UFO:a. Sellaisia ei vain ole.

    • Anonyymi

      Hellis ja muut hörhöt, ihan oikeestikko uskotte , että valtion armeijat vakavissaan tutkii vieraan vallan aluksia jne. kyllä ootte herkkäuskoisia 🤣

      • Anonyymi

        Ei vaan uskossamme vahvoja.


      • Anonyymi

        Vaikea ymmärtää Pentagonin aiempia raportteja: kohteet eivät ole heidän, Kiinan tai Venäjän. Ilmiö on todellinen. Onko sinun vedätys? 😂


      • "Vieras valta" ei edelleenkään tarkoita Maan ulkopuolisia, vaan vierasta valtiota. Vierasta siksi, ettei tiedetä mistä valtiosta on kyse.

        Vieras valta tässä tapauksessa tarkoittaa todennäköisesti Kiinaa, Venäjää tai jotakin muuta ja jokin tarkoitus noilla esineillä on.

        Väitetyt "Peräkammarin pojat" ei osaa rakentaa auton kokoista alusta, joka pysyy ilmassa heliumin voimalla, koska muuta ilmaa kevyempää kaasua ei ole helposti saatavilla.

        Kaasupallot vuotaa aina vaikka olisivat ehjiäkin. Siksi esim säähavaintopallot ovat valtavan kokoisia, jotta ne pysyisivät ilmassa tutkimuksen ajan.

        Kuumailmapallon kaasupullot ovat todella painavia ja pelkästään niiden nostaminen kilometrien korkeuteen on kova homma ja vaatii suuret kapasiteetit.

        Muistaakseni Suomessa kuumailmapallon normaali lentokorkeus on vain 500 metriä ja vain lentoreittien ulkopuolella saa nousta korkeammalle.

        Olen kahdesti ollut pallon kyydissä ja toisella kerralla meinasi käydä höperösti, kun eka lasku jouduttiin vetämään ylös voimalinjojen vuoksi ja toisessa laskussa loppui kaasu ja tultiin kovaa alas vilkkaalle Länsiväylälle ja meinattiin jäädä rekan alle.

        Niiden ohjattavuus kun on onneton. Avaamalla "läppä" pallon yläosasta voidaan tulla nopeammin alas, mutta takaisin ylös ei ilman kaasua enää päästä.

        Jos nämä alasammutut paljastuu kaasupalloiksi, se on rajussa ristiriidassa sen kanssa mitä korkeat sotilasviranomaiset ovat tähän mennessä sanoneet asiasta.

        Tämä oli valloittavan hauska juttu:
        "Olis kyllä kiva tavata sellainen ufotutkija, joka on oikeasti päässyt konkreettisesti koskettelemaan UFO:a, ottamaan siitä valokuvia ja materiaalinäytteitä, analysoimaan sen moottoria ja ylipäätäänottaen oikeasti tutkimaan UFO:a. Sellaisia ei vain ole"

        -Vähän sama kuin sanoisi että "olisi hauska tavata sellainen tähtitieteilijä joka on kosketellut tähtiä ja ottanut siitä materiaalinäytteitä"

        Yksikään Pentagonissa tai NASAssa työskentelevä ufotutkija ei ole kosketellut ufoa eikä sen "moottoria", tai mahdollisesti on, mutta siitä ei meille kerro kuin Bob Lazarin kaltaiset urhoolliset.

        Luotan Lazariin 100%, ja syynä siihen ei ole Lazarin puheet pelkästään vaan se että hänet on todistetusti mustamaalattu ja historiansa on koetettu pyyhkiä pois huonolla tuloksella. Hänen vaientamisensa todistaa sen että hän tietää mistä puhuu, sillä muutoin ei olisi ollut mitään syytä koettaa haudata ukkoa huru-ukon maineeseen.

        Hän on myös ennustanut voimanlähteen 20 vuotta ennenkuin tiedemiehet sen löysivät. Hän jopa ennusti oikein "lentävän lautasen" lentotavan.

        Pentagonin ja NASAn tutkijat tutkivat pääasiassa laivaston heille keräämää dataa ja ottavat kaikki muutkin ilmoitukset vastaan muodostaakseen käsityksen mistä ja mistä kokonaisuudesta tässä puhutaan.

        Tärkein kysymys on se että aiheuttaako ne riskin ja missä määrin ja mitä asialle tulisi tai voidaan tehdä. Huvikseen heitä ei ole laitettu tuohon duuniin.


      • Anonyymi
        HeIIäkoukku kirjoitti:

        "Vieras valta" ei edelleenkään tarkoita Maan ulkopuolisia, vaan vierasta valtiota. Vierasta siksi, ettei tiedetä mistä valtiosta on kyse.

        Vieras valta tässä tapauksessa tarkoittaa todennäköisesti Kiinaa, Venäjää tai jotakin muuta ja jokin tarkoitus noilla esineillä on.

        Väitetyt "Peräkammarin pojat" ei osaa rakentaa auton kokoista alusta, joka pysyy ilmassa heliumin voimalla, koska muuta ilmaa kevyempää kaasua ei ole helposti saatavilla.

        Kaasupallot vuotaa aina vaikka olisivat ehjiäkin. Siksi esim säähavaintopallot ovat valtavan kokoisia, jotta ne pysyisivät ilmassa tutkimuksen ajan.

        Kuumailmapallon kaasupullot ovat todella painavia ja pelkästään niiden nostaminen kilometrien korkeuteen on kova homma ja vaatii suuret kapasiteetit.

        Muistaakseni Suomessa kuumailmapallon normaali lentokorkeus on vain 500 metriä ja vain lentoreittien ulkopuolella saa nousta korkeammalle.

        Olen kahdesti ollut pallon kyydissä ja toisella kerralla meinasi käydä höperösti, kun eka lasku jouduttiin vetämään ylös voimalinjojen vuoksi ja toisessa laskussa loppui kaasu ja tultiin kovaa alas vilkkaalle Länsiväylälle ja meinattiin jäädä rekan alle.

        Niiden ohjattavuus kun on onneton. Avaamalla "läppä" pallon yläosasta voidaan tulla nopeammin alas, mutta takaisin ylös ei ilman kaasua enää päästä.

        Jos nämä alasammutut paljastuu kaasupalloiksi, se on rajussa ristiriidassa sen kanssa mitä korkeat sotilasviranomaiset ovat tähän mennessä sanoneet asiasta.

        Tämä oli valloittavan hauska juttu:
        "Olis kyllä kiva tavata sellainen ufotutkija, joka on oikeasti päässyt konkreettisesti koskettelemaan UFO:a, ottamaan siitä valokuvia ja materiaalinäytteitä, analysoimaan sen moottoria ja ylipäätäänottaen oikeasti tutkimaan UFO:a. Sellaisia ei vain ole"

        -Vähän sama kuin sanoisi että "olisi hauska tavata sellainen tähtitieteilijä joka on kosketellut tähtiä ja ottanut siitä materiaalinäytteitä"

        Yksikään Pentagonissa tai NASAssa työskentelevä ufotutkija ei ole kosketellut ufoa eikä sen "moottoria", tai mahdollisesti on, mutta siitä ei meille kerro kuin Bob Lazarin kaltaiset urhoolliset.

        Luotan Lazariin 100%, ja syynä siihen ei ole Lazarin puheet pelkästään vaan se että hänet on todistetusti mustamaalattu ja historiansa on koetettu pyyhkiä pois huonolla tuloksella. Hänen vaientamisensa todistaa sen että hän tietää mistä puhuu, sillä muutoin ei olisi ollut mitään syytä koettaa haudata ukkoa huru-ukon maineeseen.

        Hän on myös ennustanut voimanlähteen 20 vuotta ennenkuin tiedemiehet sen löysivät. Hän jopa ennusti oikein "lentävän lautasen" lentotavan.

        Pentagonin ja NASAn tutkijat tutkivat pääasiassa laivaston heille keräämää dataa ja ottavat kaikki muutkin ilmoitukset vastaan muodostaakseen käsityksen mistä ja mistä kokonaisuudesta tässä puhutaan.

        Tärkein kysymys on se että aiheuttaako ne riskin ja missä määrin ja mitä asialle tulisi tai voidaan tehdä. Huvikseen heitä ei ole laitettu tuohon duuniin.

        Ettäkö ennusti oikein ufon voimanlähteen ja lentotavan tämä autokauppias.
        Kumma että asiaa ei ole kerrottu edes internetissä raamatusta puhumattakaan vaikka tiedemiehetkin sen näköjään nyt tietävät.
        Mutta annas kun minä tiedän ja kerron. Voimanlähteenä käytettiin tietysti Mikki Hiiren taikajauhetta ja lentotavassa matkittiin Teräsmiehen tapaa lentää. Senhän nyt jokainen tietää joka on lukenut sarjakuvalehtiä. Siellä kerrotaan myös Mustanaamiosta joka asuu luolassa trikooalkkarit jalassa joita ei koskaan pestä, mutta kaupungissa hän käyttää herrasmiehen housuja ja aurinkolaseja.
        Onhan siellä tietysti jäpikäs nimeltä Aku Ankka mutta se taas on tohvelin alla määkivä ufoankka joka on aina kusessa ufouskonsa takia.
        On taas joltain lanttu mennyt pahasti sekaisin viimepäivien ufojen takia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ettäkö ennusti oikein ufon voimanlähteen ja lentotavan tämä autokauppias.
        Kumma että asiaa ei ole kerrottu edes internetissä raamatusta puhumattakaan vaikka tiedemiehetkin sen näköjään nyt tietävät.
        Mutta annas kun minä tiedän ja kerron. Voimanlähteenä käytettiin tietysti Mikki Hiiren taikajauhetta ja lentotavassa matkittiin Teräsmiehen tapaa lentää. Senhän nyt jokainen tietää joka on lukenut sarjakuvalehtiä. Siellä kerrotaan myös Mustanaamiosta joka asuu luolassa trikooalkkarit jalassa joita ei koskaan pestä, mutta kaupungissa hän käyttää herrasmiehen housuja ja aurinkolaseja.
        Onhan siellä tietysti jäpikäs nimeltä Aku Ankka mutta se taas on tohvelin alla määkivä ufoankka joka on aina kusessa ufouskonsa takia.
        On taas joltain lanttu mennyt pahasti sekaisin viimepäivien ufojen takia.

        Kyllä. On sellainen taikaleipä. Kun sitä syö, syö Jeesuksen ruumista. Tiesitkö ettei edes tuo ole aito kristillinen perinne että syö Jumalan ruumista.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ettäkö ennusti oikein ufon voimanlähteen ja lentotavan tämä autokauppias.
        Kumma että asiaa ei ole kerrottu edes internetissä raamatusta puhumattakaan vaikka tiedemiehetkin sen näköjään nyt tietävät.
        Mutta annas kun minä tiedän ja kerron. Voimanlähteenä käytettiin tietysti Mikki Hiiren taikajauhetta ja lentotavassa matkittiin Teräsmiehen tapaa lentää. Senhän nyt jokainen tietää joka on lukenut sarjakuvalehtiä. Siellä kerrotaan myös Mustanaamiosta joka asuu luolassa trikooalkkarit jalassa joita ei koskaan pestä, mutta kaupungissa hän käyttää herrasmiehen housuja ja aurinkolaseja.
        Onhan siellä tietysti jäpikäs nimeltä Aku Ankka mutta se taas on tohvelin alla määkivä ufoankka joka on aina kusessa ufouskonsa takia.
        On taas joltain lanttu mennyt pahasti sekaisin viimepäivien ufojen takia.

        Tuossa on patentoituna eräs tärkeimmistä ufon osista.
        Huomautin täällä aikoinaan että patentin kuvassa on virhe. Kerroin että eräs viiste puuttuu.
        Nyt siihen on se viiste lisätty.

        https://patents.google.com/patent/US10322827B2/

        Bob Lazar kertoi ufon lentävän pohja edellä. Jos katsotte kuvakoosteeni Tic-Tacin lähtöä niin kääntyyhän se ja siitä oudolta näyttävä silmukka kuvaan syntyy.

        Voitte jatkaa Mikki Hiirienne taikajauheen kanssa. Tiedä vaikka "jauhojengistä" löytyisi tilaa, vähän pinkkiä ja hilettä ylle...


      • Anonyymi
        HeIIäkoukku kirjoitti:

        "Vieras valta" ei edelleenkään tarkoita Maan ulkopuolisia, vaan vierasta valtiota. Vierasta siksi, ettei tiedetä mistä valtiosta on kyse.

        Vieras valta tässä tapauksessa tarkoittaa todennäköisesti Kiinaa, Venäjää tai jotakin muuta ja jokin tarkoitus noilla esineillä on.

        Väitetyt "Peräkammarin pojat" ei osaa rakentaa auton kokoista alusta, joka pysyy ilmassa heliumin voimalla, koska muuta ilmaa kevyempää kaasua ei ole helposti saatavilla.

        Kaasupallot vuotaa aina vaikka olisivat ehjiäkin. Siksi esim säähavaintopallot ovat valtavan kokoisia, jotta ne pysyisivät ilmassa tutkimuksen ajan.

        Kuumailmapallon kaasupullot ovat todella painavia ja pelkästään niiden nostaminen kilometrien korkeuteen on kova homma ja vaatii suuret kapasiteetit.

        Muistaakseni Suomessa kuumailmapallon normaali lentokorkeus on vain 500 metriä ja vain lentoreittien ulkopuolella saa nousta korkeammalle.

        Olen kahdesti ollut pallon kyydissä ja toisella kerralla meinasi käydä höperösti, kun eka lasku jouduttiin vetämään ylös voimalinjojen vuoksi ja toisessa laskussa loppui kaasu ja tultiin kovaa alas vilkkaalle Länsiväylälle ja meinattiin jäädä rekan alle.

        Niiden ohjattavuus kun on onneton. Avaamalla "läppä" pallon yläosasta voidaan tulla nopeammin alas, mutta takaisin ylös ei ilman kaasua enää päästä.

        Jos nämä alasammutut paljastuu kaasupalloiksi, se on rajussa ristiriidassa sen kanssa mitä korkeat sotilasviranomaiset ovat tähän mennessä sanoneet asiasta.

        Tämä oli valloittavan hauska juttu:
        "Olis kyllä kiva tavata sellainen ufotutkija, joka on oikeasti päässyt konkreettisesti koskettelemaan UFO:a, ottamaan siitä valokuvia ja materiaalinäytteitä, analysoimaan sen moottoria ja ylipäätäänottaen oikeasti tutkimaan UFO:a. Sellaisia ei vain ole"

        -Vähän sama kuin sanoisi että "olisi hauska tavata sellainen tähtitieteilijä joka on kosketellut tähtiä ja ottanut siitä materiaalinäytteitä"

        Yksikään Pentagonissa tai NASAssa työskentelevä ufotutkija ei ole kosketellut ufoa eikä sen "moottoria", tai mahdollisesti on, mutta siitä ei meille kerro kuin Bob Lazarin kaltaiset urhoolliset.

        Luotan Lazariin 100%, ja syynä siihen ei ole Lazarin puheet pelkästään vaan se että hänet on todistetusti mustamaalattu ja historiansa on koetettu pyyhkiä pois huonolla tuloksella. Hänen vaientamisensa todistaa sen että hän tietää mistä puhuu, sillä muutoin ei olisi ollut mitään syytä koettaa haudata ukkoa huru-ukon maineeseen.

        Hän on myös ennustanut voimanlähteen 20 vuotta ennenkuin tiedemiehet sen löysivät. Hän jopa ennusti oikein "lentävän lautasen" lentotavan.

        Pentagonin ja NASAn tutkijat tutkivat pääasiassa laivaston heille keräämää dataa ja ottavat kaikki muutkin ilmoitukset vastaan muodostaakseen käsityksen mistä ja mistä kokonaisuudesta tässä puhutaan.

        Tärkein kysymys on se että aiheuttaako ne riskin ja missä määrin ja mitä asialle tulisi tai voidaan tehdä. Huvikseen heitä ei ole laitettu tuohon duuniin.

        Siinä on pikkuinen ero, että tähtitieteilijä tutkii tähtiä tieteellisen asiantuntijuuden ja koulutuksen pohjalta käyttäen tieteellisiä instrumentteja, verrattuna siihen että Peräkyrviän UHVOseuran itseoppinut "tutkija" "tutkii" UFO:ja kirjoittamalla muistiin jonkun karvalakkieinarin kuvitelmaa näkemästään avaruusolennosta. Se kun tuo UFO-tutkimus on vähän sellaista ghostbuster-hommaa. Vai uskotko sinä kummitustutkimukseenkin? Käypä nyt ruokkimassa yksisarvinen ja mene sitten nukkumaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ettäkö ennusti oikein ufon voimanlähteen ja lentotavan tämä autokauppias.
        Kumma että asiaa ei ole kerrottu edes internetissä raamatusta puhumattakaan vaikka tiedemiehetkin sen näköjään nyt tietävät.
        Mutta annas kun minä tiedän ja kerron. Voimanlähteenä käytettiin tietysti Mikki Hiiren taikajauhetta ja lentotavassa matkittiin Teräsmiehen tapaa lentää. Senhän nyt jokainen tietää joka on lukenut sarjakuvalehtiä. Siellä kerrotaan myös Mustanaamiosta joka asuu luolassa trikooalkkarit jalassa joita ei koskaan pestä, mutta kaupungissa hän käyttää herrasmiehen housuja ja aurinkolaseja.
        Onhan siellä tietysti jäpikäs nimeltä Aku Ankka mutta se taas on tohvelin alla määkivä ufoankka joka on aina kusessa ufouskonsa takia.
        On taas joltain lanttu mennyt pahasti sekaisin viimepäivien ufojen takia.

        Sarjakuvillakin muuten lapsia - ja vanhempiankin lukijoita - sivistetään ja Aku Ankassakin oli ainakin yksi mieleen jäänyt ufo-tarina 1970-luvun alussa. Siinä tarinassa ufot ja et- olennot olivat hyvin pieniä ja mahtuivat aluksineen pöydälle. Vanhoissa Mustanaamoissa ei tainnut olla mitään ufoihin liittyvää, mutta kakkostarinanana oli usein oli Taika Jim, jonka taikuus muistuttaa Oliver Hawkinkin aikoinaan hallitsemaa mielenhallintaa ja hypnoosia. 1960-luvun Tarzaneissa sitten taas oli vaikka mitä kadonneisin maailmoihin, outoihin eläimiin ja natseihinkin liittyen.

        Se voi olla joskus pienestäkin kiinni, että miten aikuisina suhtaudumme ufoihin ja ylipäänsä tuntemattomiin asioihin. Omalla kohdalla ainakin sarjakuvillakin voi olla vaikutusta.


    • Anonyymi

      Helliksen selitykset ja vertauskuvat ontuvat taas pahasti. olet hörhö mikä uskoo ulkoavaruuden vierailijoiden käyvän alvariinsa meidän planeetalla ja luulet , että on jokin salainen tutkimusryhmä tätä varten perustettu.

      • Anonyymi

        Hellis perustelee aina puheensa ilman tulkinnanvaraa. Jopa niin hyvin, ettei jää jäljelle keskusteluun mahdollisuutta, paitsi kaikkein jääräpäisimmille kieltäjille. Se on ainoa heikko puoli Helliksen jutuissa. Pelkällä hölinällä ei ohiteta hänen tosiasioita.


      • Anonyymi

        Salainen? Kongressin rahoittama se on ja tutkii UAP:ta. Joko uskista pelottaa?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Salainen? Kongressin rahoittama se on ja tutkii UAP:ta. Joko uskista pelottaa?

        Miksi ilmapallot pelottaisi muita kuin hörhöjä?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miksi ilmapallot pelottaisi muita kuin hörhöjä?

        Taidat olla ainoa hörhö tässä porukassa.

        Kiistät kiistattomat tosiasiat kuten AARO:n ja NASA:n tutkimukset, joissa tutkijoina on 36 henkilöä joiden tittelit vaihtelee astrofyysikoista ilmailupuolen huippuammattilaisiin, yliopiston professoreihin, meteorologeihin, tiedustelujohtajiin, teoreettisiin fyysikoihin, insinööreihin, puolustusministereihin, Nasan johtajiin jne.

        Puolustusalan asiantuntijalausunto toukokuun kuulemisessa kuvailtiin, kuinka UAP:t olivat olleet osallisena 11 lähes törmäyksessä Yhdysvaltain sotilaslentokoneiden kanssa.

        Alakomitea kuuli myös, että joidenkin kohtaamisten on kerrottu tapahtuneen herkkien ydinlaitosten yläpuolella, kuten tapaus Malmstrom Air Force Base -tukikohdassa Montanassa, jossa kymmenen mannertenvälistä ballistista ydinohjusta (ICBM) muuttui toimintakelvottomaksi hehkuvan punaisen pallon jälkeen. nähty yläpuolella.

        -Tekeekö heliumpallot tuollaista?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miksi ilmapallot pelottaisi muita kuin hörhöjä?

        Aiemmat raportit puhuvat muusta kuin ilmapalloista. Tiedät sen varsin hyvin itsekin.

        Totta kai sinua pelottaa että elämä ei ole sitä mitä uskot: sinä, jeesus ja maapallo. En ole täällä törmännyt täällä uskottavaan ateisti skeptikkoon. Oletko ateisti?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aiemmat raportit puhuvat muusta kuin ilmapalloista. Tiedät sen varsin hyvin itsekin.

        Totta kai sinua pelottaa että elämä ei ole sitä mitä uskot: sinä, jeesus ja maapallo. En ole täällä törmännyt täällä uskottavaan ateisti skeptikkoon. Oletko ateisti?

        Sen sijaan on useita ateisteja jotka näkevät että älyllistä elämää ei ole vain maassa mutta ne eivät välitä galaktisesta liitosta saati jeesuksesta.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      73
      5196
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      17
      2376
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1897
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      44
      1588
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1561
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1358
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1277
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      4
      1216
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1197
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1173
    Aihe