NASAn riippumattoman tutkimusryhmän jäsenet tunnistamattomista ilmiöistä ovat:

Anonyymi-ap

David Spergel valittiin johtamaan NASAn riippumatonta tunnistamattomia poikkeavia ilmiöitä koskevaa tutkimusta. Hän on Simons Foundationin presidentti, jossa hän oli sen Flatiron Institute for Computational Astrophysics -instituutin perustajajohtaja. Hänen kiinnostuksensa ulottuvat planeettojen ja lähellä olevien tähtien etsimisestä maailmankaikkeuden muotoihin.

Anamaria Berea on laskennan ja datatieteen apulaisprofessori George Masonin yliopistossa Fairfaxissa, Virginiassa. Hän on tutkimuskumppani SETI-instituutissa Mountain View'ssa, Kaliforniassa, ja tutkija Blue Marble Space Institute of Sciencessa Seattlessa. Hänen tutkimuksensa keskittyy viestinnän syntymiseen monimutkaisissa elävissä järjestelmissä ja datatieteen sovelluksiin astrobiologiassa sekä biosignatuurien että teknosignatuurien tieteessä. Hän käyttää laajaa valikoimaa laskennallisia menetelmiä paljastaakseen datan perusmallit.

Federica Bianco on professori Delawaren yliopistossa fysiikan ja astrofysiikan laitoksella, Bidenin julkisen politiikan ja hallinnon koululla ja vanhempi tutkija Multi-city Urban Observatoryssa. Hän on poikkitieteellinen tutkija, joka keskittyy datatieteen avulla tutkimaan maailmankaikkeutta ja löytämään ratkaisuja kaupunkipohjaisiin ongelmiin maan päällä.

Paula Bontempi on ollut biologinen valtameritutkija yli 25 vuoden ajan. Hän on kuudes dekaani ja toinen nainen, joka johtaa Rhode Islandin yliopiston (URI) valtameren tutkijakoulua. Hän on myös valtameritieteen professori URI:ssa. Hän vietti kahdeksantoista vuotta NASA:ssa, ja hänet nimitettiin NASAn Science Mission Directorate -maatieteen osaston varajohtajaksi. Hän johti myös NASAn valtameribiologian, biogeokemian, hiilen kiertokulkua ja ekosysteemejä koskevaa tutkimusta sekä monia NASAn maahavainnointitehtäviä meritieteen alalla. Hän on The Oceanography Societyn jäsen.

Reggie Brothers on AE Industrial Partnersin toimintakumppani Boca Ratonissa, Floridassa. Hän toimi aiemmin BigBear.ai:n toimitusjohtajana ja hallituksen jäsenenä Columbiassa, Marylandissa. Brothers oli myös Peratonin varatoimitusjohtaja ja teknologiajohtaja sekä Chertoff Groupin päällikkö.

Jen Buss on Potomac Institute of Policy Studiesin toimitusjohtaja Arlingtonissa, Virginiassa. Ennen kuin hänestä tuli toimitusjohtaja, Buss työskenteli laajasti NASAn kanssa tutkiakseen astronautien sairaanhoidon sekä syövän diagnostiikan ja terapian poliittisia kysymyksiä ja strategisia suunnitteluprosesseja. Hän on kansallisesti tunnustettu alansa auktoriteetiksi tieteen ja teknologian trendien analysoinnissa ja poliittisissa ratkaisuissa.

Nadia Drake on freelance-tiedetoimittaja ja National Geographicin kirjoittaja. Hän kirjoittaa myös säännöllisesti Scientific Americanille ja on erikoistunut tähtitieteen, astrofysiikan, planeettitieteen ja viidakoiden kattamiseen. Hän on voittanut journalismipalkintoja työstään National Geographicissa

Mike Gold on Redwiren siviiliavaruus- ja ulkoasioiden varatoimitusjohtaja Jacksonvillessä, Floridassa. Ennen Redwireä Gold toimi useissa johtotehtävissä NASA:ssa, mukaan lukien avaruuspolitiikan ja kumppanuuksien apulaispäällikkö, kansainvälisten ja virastojen välisten suhteiden toimiston apulaispäällikkö sekä kansainvälisten ja lakiasioiden johtajan vanhempi neuvonantaja. Hän johti NASAlle yhdessä ulkoministeriön kanssa Artemis-sopimusten luomista ja täytäntöönpanoa, jotka vahvistivat käyttäytymisnormit avaruudessa.

David Grinspoon on vanhempi tutkija Planetary Science Institutessa Tusconissa, Arizonassa, ja toimii NASA:n usein neuvonantajana avaruustutkimuksessa. Hän on tiederyhmissä useissa planeettojen välisissä avaruusalustehtävissä, mukaan lukien DAVINCI-tehtävä Venukseen. Hän on entinen Baruch S. Blumberg NASAn/Kongressin kirjaston astrobiologian puheenjohtaja. Hänen tutkimuksensa keskittyy vertailevaan planetologiaan, erityisesti ilmaston evoluutioon ja maapallon kaltaisten planeettojen asuttavuuden vaikutuksiin.

Scott Kelly on entinen NASA:n astronautti, koelentäjä, hävittäjälentäjä ja eläkkeellä oleva Yhdysvaltain laivaston kapteeni. Hän komensi kansainvälisen avaruusaseman tutkimusmatkoja 26, 45 ja 46. Hän oli myös kolmannen Hubblen huoltotehtävän avaruussukkula Discoveryn lentäjä. Hänet valittiin vuoden mittaiselle tehtävälle avaruusasemalle, jossa hän teki tuolloin ennätyksen avaruudessa viettäneiden päivien kokonaismäärästä.

Matt Mountain on AURA-nimisen yliopistojen tutkimus- ja astronomianyhdistyksen puheenjohtaja. AURAssa Mountain valvoo 44 valtakunnallisen yliopiston ja neljän kansainvälisen tytäryhtiön konsortiota, jotka auttavat NASA:ta ja National Science Foundationia rakentamaan ja käyttämään observatorioita, mukaan lukien NASAn Hubble-teleskooppi ja James Webb -avaruusteleskooppi.

Warren Randolph on Federal Aviation Administrationin lentoturvallisuuden onnettomuuksien tutkinta- ja ehkäisyosaston varatoimitusjohtaja. Hänellä on laaja lentoturvallisuustausta Federal Aviation Administrationissa (FAA)

26

708

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      ja hän vastaa tällä hetkellä turvallisuusjohtamisjärjestelmän periaatteiden asettamisesta ja toteuttamisesta sekä tietojen käyttämisestä tulevien vaarojen ja esiin tulevien turvallisuusriskien arvioinnissa. Ennen FAA:ta Randolph toimi aerodynamiikkona Yhdysvaltain rannikkovartiostossa ja Yhdysvaltain ilmavoimissa useissa lentosimulaatioissa.

      Walter Scott on Maxarin varatoimitusjohtaja ja teknologiajohtaja Westminsterissä Coloradossa. Avaruusteknologiayritys on erikoistunut maan älykkyyteen ja avaruusinfrastruktuuriin. Vuonna 1992 hän perusti DigitalGloben, josta tuli osa Maxaria vuonna 2017. Hän on toiminut johtotehtävissä Lawrence Livermore National Laboratoryssa Livermoressa, Kaliforniassa ja toimi Scott Consultingin presidenttinä. Vuonna 2021 hänet valittiin American Institute of Aeronautics and Astronauticsin David W. Thompsonin avaruuskaupan luennolle.

      Joshua Semeter on sähkö- ja tietokonetekniikan professori sekä Bostonin yliopiston avaruusfysiikan keskuksen johtaja. Bostonin yliopistossa hän tutkii Maan ionosfäärin ja avaruusympäristön välisiä vuorovaikutuksia. Semeterin laboratorion toimintaan kuuluu optisten ja magneettisten anturitekniikoiden kehittäminen, tutkakokeiden suunnittelu ja signaalinkäsittely sekä tomografisten ja muiden inversiotekniikoiden soveltaminen avaruusympäristön hajautettujen, monimuotoisten mittausten analysointiin.

      Karlin Toner on FAA:n ilmailupolitiikan ja -suunnitelmien toimiston vt. johtaja. Aiemmin hän toimi FAA:n globaalin strategian johtajana, jossa hän johti FAA:n kansainvälistä strategiaa ja hallitsi kansainvälisen siviili-ilmailun uhkia. Ennen FAA:ta Toner toimi NASA:lla useissa johtotehtävissä, mukaan lukien NASAn päämajan ilmatilajärjestelmäohjelman johtaja. Hän on NASA Exceptional Achievement -mitalin saaja ja American Institute of Aeronautics and Astronautics -instituutin apulainen.

      Shelley Wright on fysiikan apulaisprofessori Kalifornian yliopistossa, San Diegon astrofysiikan ja avaruustutkimuksen keskuksessa. Hän on erikoistunut galakseihin, supermassiivisiin mustiin aukkoihin ja optisten ja infrapunainstrumenttien rakentamiseen teleskoopeihin, joissa käytetään adaptiivista optiikkaa, kuten integraalikenttäspektrografeja. Hän on Search for Extraterrestrial Intelligence (SETI) -tutkija ja instrumentalisti. Hän on myös päätutkija UC San Diego Optical Infrared Laboratoryssa. Aiemmin hän oli apulaisprofessori Toronton yliopiston Dunlap Institutessa.

    • Siinäpä muutamia NASAn ufotutkijoita.

      Jos ei tuolla porukalla saada selkoa siitä mikä on tilanne tällä hetkellä, niin sitä ei saada sitten selville ollenkaan.

      Toinen asia on se, mitä he saavat kertoa ulos, näennäisestä riippumattomuudesta huolimatta. AARO on jo julistettu salaiseksi kansallisen turvallisuuden nimissä.

    • NASAn apulaisjohtaja Science Mission Directoratessa kesäkuussa:

      "On monta kertaa historiassa, kun jokin, joka näytti melkein taianomaiselta, osoittautuikin uudeksi tieteelliseksi vaikutukseksi", Zurbuchen sanoi.

      Ottaen huomioon UAP:iden yhteydessä esiin tulleet kansalliset turvallisuus- ja lentoturvallisuuskysymykset, tutkijat haluavat tarkastella havaintoja ja selvittää, ovatko ne luonnollisia vai tarvitseeko ne selittää toisin.

      Vaikka UAP:ista puhumista perinteisessä tiedeympäristössä saatetaan katsoa alaspäin tai pitää jotain, joka ei liity tieteeseen, Zurbuchen "vastustaa sitä kiivaasti".

      "Uskon todella, että tieteen laatua ei mitata pelkästään sen takana olevilla tuloksilla, vaan myös kysymyksillä, joita olemme valmiita käsittelemään tieteen kanssa", hän sanoi.

      Tutkimuksen tarkoituksena on tehdä ehdotus tutkimusohjelmaksi, joka voidaan toteuttaa, kun tutkijat arvioivat olemassa olevaa ja tarkistettavaa tietoa.

      Täydellinen raportti asetetaan yleisön saataville, ja tutkimusryhmä pitää julkisen kokouksen keskustellakseen tuloksista, sanoi Daniel Evans, NASA:n tiedetehtävän johtajan apulaisvirkailija tutkimuksesta tiedotustilaisuuden aikana.

      Vaikka on vaikea ennakoida, mitä tutkimus paljastaa, Spergel sanoi, että "meidän pitäisi olla avoimia ajatukselle, että tarkastelemme useita erilaisia ​​​​ilmiöitä."

      "Mielestäni meidän on lähestyttävä kaikkia näitä kysymyksiä nöyryyden tunteella", Spergel sanoi. ”Olen viettänyt suurimman osan urastani kosmologina. Voin kertoa teille, että emme tiedä, mikä muodostaa 95% maailmankaikkeudesta. Joten on asioita, joita emme ymmärrä.

      Toivon, että tämä tutkimus vie meidät eteenpäin ymmärtämään näitä ilmiöitä paremmin. Mutta loppujen lopuksi voimme päätellä, että emme vieläkään ymmärrä monia niistä, ja ehkä meillä on etenemissuunnitelma, kuinka edistyä."

    • Anonyymi

      Tämän Nasan keräämän ryhmän tarkoitus: muodostaa ja suositella Nasalle 'miten jatkossa edetä' -strategia. Miten analysoida ufoista/selittämättömistä ilmahavainnoista saatua dataa. – " Tämä data on meidän tutkijoiden kieltä. "
      – " Tietojen ymmärtäminen on ratkaisevan tärkeää, jotta voimme tehdä tieteellisiä johtopäätöksiä. "

      Myös Pentagonin johdossa käyty vuosien vääntöä siitä, missä määrin lentäjien tekemiä selittämättömiä havaintoja tuodaan julkisuuteen. ...
      "Suurin osa lentäjien "sadoista" todistamista ilmiöistä on edelleen vaikeasti selitettävissä. Selittämättä jäävät mm. nähtyjen esineiden kiihtyvyys sekä kyky muuttaa suuntaa."

    • Anonyymi

      Tuota tuota ...

      Jos heillä on samat tiedot käytössään kuin muillakin tutkimusryhmillä, niin samaan tulokseen myöskin päätyvät.

      Jos kansallinen turvallisuus seuloo heidän sanomisiaan niin eivät kerro sitä mitä muutkaan eivät kerro.

      Ja jos ei seulo niin he eivät saa kaikkea tietoa käyttöönsä.

      • Nasalla on varmaankin omaakin dataa, videota ja tutkakuvaa? Luulisi ainakin. Mutta mihin kategoriaan menee se selittämätön osa, josta on riittävästi dataa sulkemaan kaikki tunnettu ja luonnollinen pois?

        Ei ole paljoa vaihtoehtoja. -Ne jää selittämättömien tapausten kansioon.

        Vaikka jokin objekti vahvasti todistetusti ylittäisi NASAnkin tutkijoiden mukaan huikeasti ihmisten tuntemien laitteiden suorituskyvyn, se ei ole todiste Maan ulkopuolisista aluksista.

        Siinä jäädään sitten taas siihen lopputulokseen että siitä ei ole todisteita, mutta sitä ei voida myöskään sulkea pois.

        Ennustan kesäkuussa tulevan raportin olevan suurinpiirtein yhtä turhauttava kuin Pentagoninkin raportit.

        Pitää tapahtua jotakin dramaattista, että asia muuttuu. Crash julkiselle paikalle, syväkurkun esittelemä mullistava materiaali tms. Valokuvat eivät riitä, koska pieni lapsikin osaa muokata kuvia tänä päivänä.


      • Anonyymi

        Heillä olis uusinta, sitä eri laitteistojen poimimaa dataa, mitä analysoida, ja sitä tulee myös lisää.. Yhdistyy sotilaspuolen, luotettaviksi heidän pitämiin visuaalisiin todentamisiin (näin laitevirheet poissuljettu tietenkin kokonaan pois).
        Siviilipuolen havaintoraportit jää oletettavasti tältä ryhmältä taka-alalle, milloin jos/kun ei ole, yhdisty luotettavaksi määriteltyyn mittadataan.

        Yleisesti ottaen, kokeneet ufotutkijat kentältä, ovat jo aikoja sitten kallistuneet vieraan älyn -päätelmään (tutkijoille syntynyt asiasta kokonaiskuvaa). Eli loogisin järkeily, selitys jo on ja löytyy.
        Mutta se viimeinen niitti > tieteellinen todistus < on osoittautunut äärimmäisen hankalaksi.
        – " Suuret ilmoitukset - vaatii aukotonta todistamista. "
        Lisäksi esteenä on järjestelmällinen valtiollinen johdettu salailu, joka edelleen hankaloittaa, toimii asiassa jarruna. Perustuen mm. julkistuksen arvaamattomiin vaikutuksiin, yhteiskunnallisiin epähaluttuihin "kaaollisiin uhkakuviin" ym.
        Kertausta, monille ihan tuttua juttua.


    • Anonyymi

      Yhtä tärkeän ja tarpeellisen listauksen saa myös Amerikan autokauppiaiden liiton eri orkanisaatioista. Näitähän ovat vain pieneksi esimerkiksi mm. seuraavat:
      NADA
      NIADA
      AIADA
      ACEA
      jne.

      Ylimpänä joka orkaisaatiossa hääräilee herra nimeltä Eliossonni.
      Ei vois vähempää kiinnostaa luetella kaikki henkilöt ja mitä ansioita heillä lieneekää. Sieltä löytyy väkeä varmasti enemmän ja jokaisen omaan makuun ja tarpeeseen
      Haun saa itse kukin tehdä ihan itse.

      • Anonyymi

        Kommenttisi liittyy miten tunnistamattomien ilma-alusten tutkimukseen NASA:ssa?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kommenttisi liittyy miten tunnistamattomien ilma-alusten tutkimukseen NASA:ssa?

        Tämähän on ufopalsta ja nyt puhutaan ufoista. Kirjoittaja tarkoittanee Luis Elizondoa.
        Jos olet vähääkään perillä ufopiireistä niin sinun pitäisi tuntea Luis Elizondo joka tietää vähän enemmänkin ufoista kuin kukaan muu ja varmasti enemmän mitä uskaltaa julkisuudessa edes kertoa.
        Jos ei hajuakaan niin Google tietää lisää. Jos ei lamppu syty niin siirry toiselle sivustolle.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tämähän on ufopalsta ja nyt puhutaan ufoista. Kirjoittaja tarkoittanee Luis Elizondoa.
        Jos olet vähääkään perillä ufopiireistä niin sinun pitäisi tuntea Luis Elizondo joka tietää vähän enemmänkin ufoista kuin kukaan muu ja varmasti enemmän mitä uskaltaa julkisuudessa edes kertoa.
        Jos ei hajuakaan niin Google tietää lisää. Jos ei lamppu syty niin siirry toiselle sivustolle.

        Elizondon suhteen ei ole mitään suoraa todistetta, että hän tietäisi muita enemmän. Hänen toimintatapansa on vihjailla paljon tietämisestä, mutta toimittaa mahdollisimman vähän.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tämähän on ufopalsta ja nyt puhutaan ufoista. Kirjoittaja tarkoittanee Luis Elizondoa.
        Jos olet vähääkään perillä ufopiireistä niin sinun pitäisi tuntea Luis Elizondo joka tietää vähän enemmänkin ufoista kuin kukaan muu ja varmasti enemmän mitä uskaltaa julkisuudessa edes kertoa.
        Jos ei hajuakaan niin Google tietää lisää. Jos ei lamppu syty niin siirry toiselle sivustolle.

        Luis Elizondon haastattelu CNN - https://www.youtube.com/watch?v=-2b4qSoMnKE


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tämähän on ufopalsta ja nyt puhutaan ufoista. Kirjoittaja tarkoittanee Luis Elizondoa.
        Jos olet vähääkään perillä ufopiireistä niin sinun pitäisi tuntea Luis Elizondo joka tietää vähän enemmänkin ufoista kuin kukaan muu ja varmasti enemmän mitä uskaltaa julkisuudessa edes kertoa.
        Jos ei hajuakaan niin Google tietää lisää. Jos ei lamppu syty niin siirry toiselle sivustolle.

        Aina kun skepopelle munaa itsensä anonyyminä niin paikalle kiiruhtaa toinen tilalle, joka ei ole tietenkään sama henkilö mutta tietenkin tietää mistä se alkuperäinen pelle puhuu ja toimii hänen assistenttinaan. "Molemmat" sankarin anonyymeinä tietenkin.

        Elizondo ei edelleenkään liity NASA:n ufotutkimukseen millään tavalla eikä hän myöskään liity autokauppaan millään tavalla eikä autokauppa järjestöineen liity millään tavalla ufotutkimukseen joten mitähän sinä oikein mahdat houria tällä kertaa ja missä mömmöissä?

        Elizondon työskenneltyä AATIP:ssä häntä sitoo samat asiat kuin muitakin puolustusvoimien henkilöstöä. Ei saa kertoa ilman lupaa.


      • Anonyymi

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Ryan Graves, entinen laivaston hävittäjälentäjä ja insinööri, johtaa American Institute of Aeronautics and Astronauticsin UAP Integration & Outreach -komiteaa.
      https://www.politico.com/news/magazine/2023/02/28/ufo-uap-navy-intelligence-00084537

      – "Liityin Yhdysvaltain laivastoon vuonna 2009 ja kävin vuosien tiukan koulutuksen lentäjänä. Erityisesti meidät on koulutettu olemaan asiantuntevia tarkkailijoita tunnistamaan lentokoneita antureillamme ja omilla silmillämme. Meidän tehtävämme on tietää, mitä toiminta-alueellamme on."
      – "Vuonna 2014, >>> kun tutkajärjestelmäämme tehtiin päivityksiä <<<, laivueemme teki hämmästyttävän löydön: Ilmatilassamme oli tuntemattomia esineitä."

      – "Esineet näkyivät äskettäin päivitetyissä tutkissamme, ja aluksi oletimme niiden olevan "haamuja koneessa" tai ohjelmistovirheitä. Mutta sitten aloimme korreloida tutkan jälkiä useisiin valvontajärjestelmiin, mukaan lukien infrapuna-anturit, jotka havaitsivat lämpösignaaleja. Sitten tuli hiuksia nostattavat läheltä piti -tilanteet, jotka vaativat meiltä vältteleviä toimia..."

      – "Nämä eivät olleet pelkkiä ilmapalloja. Tunnistamattomat ilmailmiöt (UAP) kiihtyivät 1 Machin nopeuteen, äänen nopeuteen. Ne pystyivät pitämään asemansa ja näyttäytyivät liikkumattomilta huolimatta kategorian 4 hurrikaanivoimaisista 120 solmun tuulesta."
      "Niissä ei ollut näkyviä nosto-, ohjauspintoja tai työntövoimaa – toisin sanoen mitään, mikä muistuttaisi tavallisia lentokoneita, joissa oli siivet, läpät tai moottorit. Ja ne toimivat jatkuvasti koko päivän, hävittäjiämme paljon pidempään. Olen virallisesti koulutettu insinööri, mutta heidän osoittamansa tekniikka uhmaa ymmärrystäni."

      – "Nämä ovat kehittyneitä esineitä, jotka esittelevät huipputeknologiaa, jota emme voi selittää, lentävät rutiininomaisesti sotilastukikohtiemme yli tai saapuvat rajoitettuun ilmatilaan."
      "Yksi asia, jonka tiedämme, on se, että nämä esineet eivät kuulu johonkin luokiteltuun Yhdysvaltain projektiin. Todistuksen antoi kongressille viime vuonna Scott Bray, merivoimien tiedustelupalvelun apulaisjohtaja."
      "Valkoisen talon ei pitäisi sekoittaa äskettäin alas ammuttuja matalan teknologian esineitä selittämättömiin korkean teknologian, kehittyneisiin esineisiin, joita lentäjät ovat nähneet."

      – "Tällä hetkellä UAP-palapelin palaset ovat hajallaan armeijan, valtion ja yksityisen sektorin siiloissa. Meidän on integroitava ja analysoitava nämä massiiviset data-, tietojoukot uusilla menetelmillä, kuten tekoäly. Meidän on myös saatettava nämä tiedot parhaiden hallinnon ulkopuolisten tiedemiesten saataville."
      – "Valitettavasti kaikki UAP-raportit ja videot ovat turvaluokiteltuja, mikä tarkoittaa, että aktiiviset lentäjät eivät voi ilmaantua julkisesti ja FOIA-pyynnöt evätään. Nämä ovat kaksi suurta askelta taaksepäin avoimuuden kannalta, mutta niitä voidaan lieventää tietojen jakamisella."

      – "Olen vaikuttunut viime vuonna käyttöön otetuista ilmiantajien suojasta, joka kannustaa useampia lentäjiä ja muita tulemaan esiin."
      "Ennen kaikkea meidän on kuunneltava lentäjiä. Sotilas- ja siviililentäjät tarjoavat kriittisiä, ensikäden näkemyksiä edistyneestä UAP:sta.
      Tällä hetkellä UAP:n raportointiin liittyvä leima on edelleen liian vahva. Sen jälkeen kun kerroin UAP:sta vuonna 2019, vain yksi lentueestani on tullut julkisuuteen."
      "Myös kaupalliset lentäjät kohtaavat merkittäviä riskejä uralleen. Tarvitaan uusia sääntöjä, joilla vaaditaan siviililentäjien ilmoittamista UAP:sta. On suojeltava lentäjiä kostolta ja on luotava prosessi heidän ilmoitusten tutkimiseksi. Tuntemattoman pilkkaamista tai kieltämistä ei voida hyväksyä. Tämä on uteliaisuuden aikaa..."

      • Anonyymi

        Kuuntelin videon eilen. Suositus.


      • Anonyymi

        Erinomainen selonteko ja yhteenveto! Vetää hiljaiseksi jokaisen skeptikon, jolla on aivot.


    • Anonyymi

      Tässä listausta uskontomiehelle NASAn uskovaisista uskontotutkijoista, kannattaa tutustua. Tosin kukaan heistä ei tutki uskontoa, vaan ufoilmiöitä.

      • Ei lisättävää.


      • Anonyymi

        Ei näy ufouskonnosta jankuttavan kaverin kommenttia tähän? Miksiköhän ei näy?
        Kysyn häneltä että ovatko nuo yllämainitut henkilöt uskovaisia jotka tutkii ufouskontoa, vai tutkivatko he ufoilmiöitä?

        Kalibrointimies ja kumppanit?? Huhuu missä olette?? Odottelen vastaustanne ja vastaukseksi ei kelpaa mikään mutu-tuntuma, vaan silkat faktat.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Tuorein ufo-havainto Ukrainassa oli selvä feikki. "Ufon" varjo ja maassa olevien esineiden heittämät varjot oli ihan eri suunnissa, kuin olisi kaksi aurinkoa valaissut eri suunnista. Kummallista, että jos niin intensiivisesti halutaan ihmisten uskovan avaruusmuukalaisten läsnäoloon, niin miksi feikkeihin jätetään niin selvät todisteet feikkaamisesta?

      • Anonyymi

        Mistä havainnosta kerrot? "Planttipääkin" haluaisi tietää...

        Tuorein "ufo-havainto" Ukrainassa on mielestäni tuo kirkas välähdys jolle ei ole vielä löytynyt selvää vastausta.
        Jokin näyttäisi kaartelevan lähellä valoa, näkyy esim. kohdassa 0:14 .

        https://www.youtube.com/watch?v=Rc3gUmnhtpk

        Tuo pallo mikä menee sota-alueella on kuvattu käsittääkseni Lähi-idässä.
        Tuon pallon tekemää varjoa en minä ole vielä ainakaan löytänyt. Pallosta kuitenkin näyttäisi heijastuvan valo juuri niin kuinka sen olettaisi tekevän.
        Vastaavia palloja on kuvattu useita.


    • Anonyymi

      On harhaluulo että ufojen liikkuminen liittyy jotenkin maan magneetti kenttään.
      Ei liity vaan gravitaation kumoamiseen.
      Kun gravitaatio kumotaan niin ei ole g-voimia ufon sisällä ja ne voivat liikkua miten haluavat ilman ongelmia.

      • Anonyymi

        Yhdysvaltain armeija on tutkinut antigravitaatiota jo vuosikymmeniä.

        ttps://www.thedrive.com/the-war-zone/30499/the-truth-is-the-military-has-been-researching-anti-gravity-for-nearly-70-years


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      75
      5534
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      24
      2476
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1957
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      55
      1694
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1591
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1388
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1307
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      9
      1269
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1229
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1193
    Aihe