Treffipalstat senioreille

Anonyymi-ap

Sattuneesta syystä itselle ajankohtainen aihe ja tässä ikäryhmässä oletettavasti monille muillekkin. Kaikille, esim. leskeksi jääneille tai eronneille, ei kuitenkaan yksinäisyys välttämättä ole se paras vaihtoehto.
Seniori-ikäisille on useitakin eri treffipalstoja ja niissä on eroja. Olisi kiva kuulla muidenkin mielipiteitä asiasta ja toisaalta antaa omaan kokemukseen perustuvia vinkkejä heille, jotka näille palstoille mahdollisesti aikovat.

entinenmiäs

27

589

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Okei, sitä vähän arvelinkin, että kukapas täällä nyt treffipalstoilla tunnustaisi pyörivänsä. Mistähän ne kaikki naiset sinne sitten tulevatkaan;) Tai sitten täällä on väki käynyt hyvin vähiin.

      Annan nyt ainakin pari vinkkiä, joista voi olla hyötyä sitten kun sinne kuitenkin menet. Ne kun on niin ilkeästi tehty, että niistä ei pääse täysin jyvälle, ennen kuin on maksanut täysjäsenyyden.

      Singles50 ja 60sdating palstoja en suosittele syystä, että niillä ei pysty kunnolla omin sanoin kuvailemaan itseään ja hakukriteereitään. Pitää vaan rasti ruutuun systeemillä valita valmiista vaihtoehdoista luonteenpiirteitä, harrastuksia ym. eikä kaikista löydy edes sopivaa vaihtoehtoa. Siksi kiinnostavan ihmisen löytäminenkin on vaikeaa.

      50plusmatch ja E-Kontakti ihan hyviä palveluita. Niissä voi ja pitää ihan omin sanoin kertoa itsestään ja toiveistaan toisen suhteen.
      Muista ei kokemuksia.

      entinenmiäs

    • Anonyymi

      50plusMatch ja tuota suomi24:sen palstoja joskus kokeilleena täytyy sanoa että turhaa touhua. Ei oman ikäiset ja hiukan vanhemmat miehet ole alkuunkaan kiinnostuneet. Tuolla 50 plusMatchissa ei puolen vuoden aikana ainuttakaan yhteydenottoa ja tuolla suomi24:ssa vain itseäni huomattavasti nuoremmilta ikähaitarilla 25- 50v seksiseuraa vailla olevilta. Ei kiitos. Itse olin silloin 63v. Aiemmat kokemukset oli samanlaisia, joten tulin siihen tulokseen että jos ei sitä kaveria tuolla livessä vastaan kävele niin en sitä hakemallakaan löydä. Onneksi tuo ulkonäkökin jo suojelee että aika rauhassa saan kulkea kun en liikoja tälläydy ja meikkaile. Harmaantuvat hiuksetkaan ei saamieni kommenttien perusteella miellytä ja painookin kuulemma on liikaa kun en ole missimitoissa. Hah.

      • Anonyymi

        Niin, naisten näkökulmasta tietenkään en voi kantaa ottaa, mutta näin miehenä en sanoisi ihan turhaksi touhuksi.


    • Anonyymi

      Treffipalsta! Eipä ole tullut mieleen. En ole koskaan nuorenakaan mitään ”treffejä” ajatellut. Tyypit ovat vastaan kävelleet, jos ovat. Aviossakin ehdin neljännesvuosisadan olla ja se sitten riittikin sitä mallia. En ole koskaan miehen kanssa kaksin asunut, niin en osaa kuvitella kaksin pyörimistäkään.

      Tapasin entisiä työkavereitani, joilla kaikilla oli jonkinlainen parisuhde. Jotkut ovat avioon menneet samoihin aikoihin kun itsekin aikoinaan menin. Kyselivät sitten siinä, etteikö vieläkään ole ketään minulle löytynyt ja sanoin siihen, etten ole vielä itsenäiseen elämään kyllästynyt, että jonkun ukon elämääni ottaisin. Kovin siinä parisuhteen ”ihanuutta” mainostivat😂

    • Anonyymi

      Ei minua vaan yhtään hävetä kertoa että löysin suomi24stä miehen ensin harrastuksiin, joihin tavitsin paria ja myöhemmin kumppaniksi.
      Kaken a ja o on rehellisyys. Sinne voi kirjoittaa itsestään kuvauksen, mitä tahtoo. Esim.
      Toivon löytäväni miehen joka rakastaa yhteisiä rauhallisia lukuhetkiä teillä tai meillä. Olen sohvaperuna enkä pidä lenkkeilystä. Kainalossa on joskus mukava kölliä. Jos nyt jonnekin mennään yhdessä niin elokuvat ja teatteri kiinnostavat, joskus myös matkat.
      Mitat-kohtaan: Ikä 60, Pituus 158 ja paino 66 kg. Hiukset harmaasta värjätyt, silmät siniset. Pukeutumienen, mukavuudenhaluinen.
      Ihannekumppani: Ikä 56-64, Pituus 165-180 , paino 65-80. Alkoholin käytöstä ja tupakasta voi jotain mainita. Omillaan toimeentulon kannattaa myös mainita, jos sitä molemminpuolisesti tahtoo. Tai miten tahtookin, mutta tuskin kannattaa naisen puumaksi halua kertoa, voi tulla ruuhkaa.
      Eli kukin todellisten ominaisuuksien mukaan. Olen varma että kaikki miehet eivät etsi missimittoja eikä missin ulkonäköä. Ei urheilevaa ikiliikkujaa tai täydellistä laiskuutta.
      Kun sitten tulee pöllöjä äkkiseksiehdotuksia 30 vuotiailta, niin ystävällisesti vain vastaa (ilmaisilla 3 viestiä/vrk. Jos enemmän, liittyy maksajaksi). Luithan varmasti profiilini. Tai jos muuten huomaa ettei ole selvästikään lukenut pofiiliasi lainkaan. Ei niitä monta ole. Pääasiassa tulee asiallisia.
      Minulle oli alle 10 tarjolla ja kahvilassa muutaman tapasinkin, sitten läytyi sopiva. Aikaa meni puolisen vuotta. Vielä meillä on aikaa yhdessä parjäillä vaikka hamaan tappiin.
      Palstat ova erinomainen kumppaninhakumahdollisuus. Ja vielä tähdennän, valhe ei kannata, vaikka se toinen niin tekisikin, sellaisen sitten vain heivaa meneen. Paneutumista se vaatii ja toiseen sopeutumista, kompromisseja, ei suhde halpolla tule. Mutta minusta kannattaa.

      • Anonyymi

        Totta, että rehellisyys maan perii tässäkin asiassa.

        Erinomainen kumppaninhakumahdollisuus varsinkin ihmisille, jotka viihtyvät parhaiten kotosalla, eivät pidä tanssimisesta yms. jolloin niitä kohtaamismahdollisuuksia on vähän.

        entinenmiäs


    • Anonyymi

      Onhan täällä suomi24treffi myös?
      Itsellä pidän profiilia piilotettuna, puolen vuoden välein kun käy, niin pysyy.
      Oli aika, kun treffasin muutaman. Ei heissä vikaa, mutta jotenkin kankeaa, into sitten hiipui. Ja tuli ajatus, ettei vanha koira opi uutta, kun kurkkaan, siellä paljon samoja, vuosikausia.
      Muita treffi-palstoja en ole kokeillut.
      Eli ihan saman katon alle 24/7 en enää haluaisikaan, vaikkei koskaan pidä sanoa ei koskaan.

    • Anonyymi

      Joo ja sitten yli kuusikymppisenä löydät jonkun romanssihuijarin!

      • Anonyymi

        Tuntuu hyvin vieraalta vaikka on joidenkin kohdalla totisinta totta. Ei tässä iässä rakastu enää hurmokseen asti niin että rahoja rupeaisi lainaamaan ainakaan niin että omalta leivältä loppuu särvin. Lainasin kerran tilapäisesti miesystävälle 500 euroa, hyvät oli perustelut. ajattelin että kokeilen, menee jos menee, takasin maksoi, siitä tuli parinkymmen vuoden suhde, jossa kulut jaettiin. Oli muuten treffipalstalta löydetty heppu.


    • Anonyymi

      Elän onnellisena, yksin. Voisi hyvin sanoa: erakkona.
      Treffit on treffailtu, ei kiitos yhtään treffiä enää!

    • Anonyymi

      Moni on maltilla löytänyt e.kontakti rakaansa .Ikä on vain numeroita. Itse en treffisivuilla käy,Uskon kun ihmisen kohtaa ihan livenä missä vain .Tietää heti on yhteistä kemiaa. Onhan noita häpeilemättömiä ihan livenä kerostalonkin pihapiiri, vakio lesikmies kuin viellä työ elämä oleva eronut mies: Kaljassa iskeä.Ilman mitän häpyä suussa.En ainoa. Oikein jahtaa leskimies.Jokaista naista joka tässä vuokratalojen yhteisö asuu.Kunhan asuu yksin.Ymärtämättä se ei tarkoita on yksinäinen ja ilman pari suhdetta. Omansa sitten on pyöräilevät miehet,pulskat ja heräneet laihdutaa.Samalla kyttäilevät naisia kävelytiellä,yrtys iskeä kun ovat syystä tai toisesta eläkellä? Sama suu on likainen puhe.Ei ihme naista eivät saa.Vuosia on iskupaikat oleet uimahallitkin miehillä jotka lähentyvät enempi 60v. tai 70v.Halvempaa kuin tanssi ravintolat tai kahvilat.Kytävät sitä patjaa itselle naisesta ja ihmetelevät kun ketään ei kinosta. Hyvää alkavaa vikkoa Itäisestä Helsinki alueet.

      • Anonyymi

        Olen nuoresta likasta asti harrastanut uintia, eikä koskaan ole minua ahdisteltu tai 'käpälöity' uimahallissa. Olen aina saanut keskittyä uintitreeneihin rauhassa.


      • Anonyymi

        Eipä ole ikinä uimahallissa kukaan mies lähestynyt, eikä missään muuallakaan missä olen altaalla ollut. Liekö tuo väitteesi sitten ihan siellä Helsingissä vain tapahtuvaa kun en muualla ole edes nähnyt moista toimintaa eikä kukaan tuttavanikaan ole kertonut heitä lähestyneistä. Nää sinun yleistykset muutenkin on sellaisia että en kehtais edes kirjoittaa tuollaisia luuloja ja kuulopuheita.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eipä ole ikinä uimahallissa kukaan mies lähestynyt, eikä missään muuallakaan missä olen altaalla ollut. Liekö tuo väitteesi sitten ihan siellä Helsingissä vain tapahtuvaa kun en muualla ole edes nähnyt moista toimintaa eikä kukaan tuttavanikaan ole kertonut heitä lähestyneistä. Nää sinun yleistykset muutenkin on sellaisia että en kehtais edes kirjoittaa tuollaisia luuloja ja kuulopuheita.

        Tää kontulan hoonosoomi mummo jakaa näitä ohjeitaan vähän joka palstalla ja aina sama narina että ei oo miestä eikä lesken eläkettä yms ja kaikki naiset leimaa juopoiks. Kyllästyttää jo nähdäkin näitä sepustuksia.


    • Anonyymi

      Minulla on ollut luulo, että aloittaja on parisuhteessa. Avioliitossa. Oon varmaan muistini syövereissä erehtynyt. En voisi kuvitella, että etsiskelisit kumppania jos armas rakas jo on kanssasi.
      Vai ehkä olet eronnut.

      • Anonyymi

        Anteeksi utelu. Tein erheen ja häpeän. Asia ei kuulu minulle, eikä tarvitse vastata.
        Mikä minä olen kyselemään. En mikään. Unohda.
        Aloitukseen en osaa sanoa mitään, koska ei ole kokemusta.
        Heikunkeikku


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Anteeksi utelu. Tein erheen ja häpeän. Asia ei kuulu minulle, eikä tarvitse vastata.
        Mikä minä olen kyselemään. En mikään. Unohda.
        Aloitukseen en osaa sanoa mitään, koska ei ole kokemusta.
        Heikunkeikku

        Siis toi edellinen viestinin oli myös minulta. Unohdin allekirjoittaa.
        Heikunkeikku


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Siis toi edellinen viestinin oli myös minulta. Unohdin allekirjoittaa.
        Heikunkeikku

        En ole aloittaja mutta saahan sitä kysellä kaikenlaista. Seuranhakupalstalla on minun mielestäni määrättyjä hyväksyttäviä naimisissa olevia. He kertovat suoraan että puoliso on sairaaana, eikä siitä tokene, kotona tai peräti hoitokodissa. Tai ainakin viimeistään kertovat niissä kahdenkeskisissä viesteissä, joita lähetellään ennen mahdollista tapaamista. Niissä voi jo kertoa itsestään vähän enemmän, minusta parempi vasta tapaamisissa, silloin ei henkilökohtaisia asioita jää netin syövereihin kellumaan.


      • Anonyymi

        Luulosi on oikea, mutta nyt olen leski. 34 vuotta olin avioliitossa, joista viimeiset viisi vuotta vaimoni omaishoitaja. Mieluummin vieläkin hoitaisin ja passaisin häntä, kuin pyörisin treffipalstoilla, jos hän olisi saanut vielä elää.

        entinenmiäs


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        En ole aloittaja mutta saahan sitä kysellä kaikenlaista. Seuranhakupalstalla on minun mielestäni määrättyjä hyväksyttäviä naimisissa olevia. He kertovat suoraan että puoliso on sairaaana, eikä siitä tokene, kotona tai peräti hoitokodissa. Tai ainakin viimeistään kertovat niissä kahdenkeskisissä viesteissä, joita lähetellään ennen mahdollista tapaamista. Niissä voi jo kertoa itsestään vähän enemmän, minusta parempi vasta tapaamisissa, silloin ei henkilökohtaisia asioita jää netin syövereihin kellumaan.

        Minä ymmärsin aloittajan sanat "sattuneesta syystä".

        Muistan myös, mitä hän on kirjoitellut aiemmin, vaikka olenkin jo tähän ikäryhmää
        liian vanha. :)


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Luulosi on oikea, mutta nyt olen leski. 34 vuotta olin avioliitossa, joista viimeiset viisi vuotta vaimoni omaishoitaja. Mieluummin vieläkin hoitaisin ja passaisin häntä, kuin pyörisin treffipalstoilla, jos hän olisi saanut vielä elää.

        entinenmiäs

        Syvä osanottoni sinulle "entinenmiäs" puolisosi kuoleman johdosta.
        Pitkä avioliitto takanasi ja ymmärrän hyvin surusi. (Aivan sydämestäni tunnen tunteen).

        Tullen palajamaan tähän ketjuun myöhemmin, mitä tulee treffipalstoihin. Nyt en ala siitä sen kummemmin kirjoittamaan. Tahdon olla 100%:sti "mukana asiassa ajatuksin", jos tämän kaltaista asiaa kommentoin ja nyt en ole, joten jätän tällä erää jatkamasta kirjoitustani.

        Heikunkeikku


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Syvä osanottoni sinulle "entinenmiäs" puolisosi kuoleman johdosta.
        Pitkä avioliitto takanasi ja ymmärrän hyvin surusi. (Aivan sydämestäni tunnen tunteen).

        Tullen palajamaan tähän ketjuun myöhemmin, mitä tulee treffipalstoihin. Nyt en ala siitä sen kummemmin kirjoittamaan. Tahdon olla 100%:sti "mukana asiassa ajatuksin", jos tämän kaltaista asiaa kommentoin ja nyt en ole, joten jätän tällä erää jatkamasta kirjoitustani.

        Heikunkeikku

        Kiitos osanotostasi!

        entinenmiäs


    • Anonyymi

      Olen n. puoli vuotta suomi24.treffipalstalla ollut ja ei miehissä mitään vikaa ole ollut, jotka olen tavannut. Mutta siihen ekaan tapaamiseen melkein kaikki on jäänyt, paria miestä tapasin muutaman kerran. Olenkin ajatellut että vika löytyy minusta... olen liian kriittinen ja oikeastaan pelkuri, en uskalla aloittaa suhdetta ja kokeilla mihin se johtais. Sitä nyt työstän että miten voisin muuttua? Haluan kaverin, elämäntoverin, mutta hassua kyllä sen pitäisi täyttää minun vaatimukset ja niihin ei taida kukaan yltää.
      Oikeasti, ei kai vain ole se kuuluisa kipinä syttynyt, emmekä ole toisiamme miellyttäneet.
      Täällä joku kirjoitti että ei ole missin mittainen ja tukkakin harmaa, no ne ei ole este kun se rakkaus roihahtaa, pitää vaan uskaltaa itse olla valmis suhteeseen. Itsetuntoa vaan kohottamaan.
      ja on tottakai tullut viestiä sellaisilta jotka haluaa pelkkää seksiä,mutta eihän niistä kannata välittää, blokkaa vaan pois.
      Yksi ystäväni löysi elämänkumppanin treffipalstalta, joten ei se ole mahdotonta.

      • Anonyymi

        Ystäväsi esimerkki todistaa sen, että ei ole mahdotonta. Jos kuitenkin kokee, että elämä voisi olla kivempaa kumppanin kanssa, niin se liika kriittisyys pitäisi osata unohtaa ja avoimin mielin kohdata toinen ihminen. Ja lopulta, tarvitaanko edes sitä "just oikeaa", jos yhteisiä asioita löytyy ja juttuun tulee, niin elo voisi olla parempaa yhdessä kuin yksin.

        entinenmiäs


    • Anonyymi

      Ei tällä iällä voi löytää "sitä oikeaa" jos sellaista löytää millään iällä.
      Maailmassa on miljardeja ihmisiä, jotka voisivat yhtä oikeita.

      • Anonyymi

        Ihmisiä on joo, mutten ole koskaan kohdannut ”sitä oikeaa”. En osaa edes kuvitella.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ihmisiä on joo, mutten ole koskaan kohdannut ”sitä oikeaa”. En osaa edes kuvitella.

        Näin on täälläkin vaikka olin aikoinaan 15 vuotta naimisissakin, eroon päättyi kuitenkin tietyistä syistä ja sen jälkeen ei ole vastaan kävellyt sellaista jonka kanssa olisin saman katon alle muuttanut. Jostain syystä lähes kaikki miehet osoittautuivat viimeistään ensimmäisen seurusteluvuoden jälkeen "perässä vedettäviksi". Yksi tyyppi oli sitten sellainen joka alkoi sanelemaan miten minun pitäisi lapseni kanssa elää ja yksi paljastui petturiksi jolla oli muitakin kierroksessa.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      420
      2916
    2. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      98
      2237
    3. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      336
      1874
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      155
      1873
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      7
      1707
    6. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1197
    7. 157
      1196
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      95
      1130
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      71
      1032
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      88
      917
    Aihe