Erma Varna hotelli

Anonyymi-ap

Löytyykä tuoreita kokemuksia Erma-hotellista? Ollaan lähössä kesäkuun alussa sinnepäin ja ois kiva kuulla millaisia kokemuksia sieltä on, esim. aurknkotuolien maksullisuus, ilmastointi, turvallisuus tms. Kivoja matkanähtävyyksiä siitä Varnan suunnilta voi kans suositella.

7

1361

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tarkoittanet Erma-hotellilla varmaankin Kultahietikolla olevaa hotellia. Kultahietikko taas on noin 20km päässä Varnasta. Eipä taida ihan tuoreita kokemuksia olla kellään kun pari vuotta mennyt keturalleen. Keskeisellä paikallahan Erma on loma-alueella ja ihan rannassa. -Useamman tasoisia ja kokoisia huoneita (huoneistoja) vanhalla ja uudella puolella. Voi olla välillä aika meluisaakin kun niin keskeinen sijainti. Olen reissannut Bulgariassa useamman vuosikymmenen aikana, eikä koskaan ole tapahtunut mitään ikävää. Pieniä kämmiähän voi toki sattua vaikka pysyisi kotona.Eniten voi vaikuttaa omalla asiallisella käyttäytymisellään. Itse mahdollisesti suuntaan Balchikiin vähän pohjoisempaan jos vaan matkat toteutuvat. Mukavaa matkaa!

      • Anonyymi

        Varokaa eksyneitä ohjuksia.


    • Anonyymi

      En ole asunut hotellissa mutta käynyt muuten. ihan hyvän näköinen ja siisti niinkuin kaikki sen alueen hotellit. Päivä reissuja kannattaa tehdä varnaan mistä löytyy esim, argeologinen museo. varnaan pääsee helposti kun kävelet rantakatua varnaan päin ja vastaan tulee "liikenneympyrä" siitä lähtee linja varnaan numero 9. sillä pääsee keskustaan ja takaisin. Hyvää lomaa!

    • Anonyymi

      Ollaan myös lähössä sinne kesäkuun alussa ja kans kiinnostelis millanen hotelli on!

    • Anonyymi

      En asunut,mutta piipahtanut pikkuostoksilla Erman sisäänkäynnin yhteydessä olevassa suht.edullisessa pikkukaupas,ok. Erma on yleensä saksalaisten suosiossa,ja nyt näyttää olevan ateriapaketti,lisämaksusta ku ennen aamiainen sisältyi matkaan.Tjäreborgilla tosi surkeet lentoajat,menettää ns. yhden pv menolennon takia,perillä puolen yön tietämissä. Kaverit tuli just Kultikselta Kristal-all incl.-hotlalomalta.Sanoivat yleisesti paikasta hiljaista olleen,mutta nyt jo jopa 28 astewtta oli kun soitin tuntemalleni Suomea täysin puhuvalle taksikuskille, joka hakee mut+vie lentokentälle. Jos haluatte porukalla mennä täysin Varnan tuntevan höttöen sujuvaa suomea puhuvan taksikuskin kans sinne niin voin antaa "Salamasanteri-taksikuskin numeron teille,niin taatusti tulette olemaan minulle kiitollisia.Ystävällisempää palvelua ja edullista ette toiselta kuskilta saa. Sanokaa vielä, että Tero suositteli häntä.Itse tulen sinne kohta reittilennoin Lufthansalta tilattuna+bookoingilta Havana Casinohotelli siinä Kristallin ja Perlan vieres jos yleensä limusiini parkis oven edessä 4 tähteä all incl. Tulen 21.6-2.7.2023 väliselle ajalle (11 pv). Sen kuskin oikea nimi on Mishka Davidov n. 65v. ja ei taatusti vedätä. Hän hakeekin teidät sovitusti Varnasta takas K-hietikolle sovittuna ajnkohtana jos haluatte.Ei kannata isommalla porukalla bussilla mennä. 3-4 hlö mahtuu hänen taksiinsa.3 mukavasti istuen,mut 4 menee jos ei isoja. Puhelin Salamasanterille on +359888318161. Ps. soitin tuntemalleni Hotellimanagerille, että nyt on jopa Muppet-karaokebaarikin auki Perunika-hotlan alakerrassa ns.baarikadulla!Sisään kantsii mennä klo 22-23.00, ja auki aamuyöhön asti. Suosittelen kuitenkin korvatulppin mukaan sinne ku klo 23 dj laittaa volyymiä kovemmalle.Minulle saa antaa Havana Hotlasta infoa ku eka kerta.Nyt tulee mulle täydet 40 kertaa kultahietikolla käynyt,joten on kuin koti!Kysykää lisää jos tarvetta tulee.

    • Vielä äskeiseen,ku en muistanut rekata.Oletteko vielä paikan päällä 21.6 ku itse tulen?Mikä on porukan koko+ikähaarukka.Itse 58v.mies.

    • Anonyymi

      Erma hotellina kohtalainen ja varmaan jees budjettimatkaajalle. Meilläkin oli nopea lähtö ja halpa majoitus, parveke kadulle ja 4 kerroksen allasbaarille päin, musiikki soi myöhään ja kuuluu sisälle vaikka ovissa/ikkunoissa on uskoakseni jonkinlainen äänieristys. Saatiin kuitenkin suht Ok nukuttua. Seinät paperia ja keskustelu kuului hyvin käytävältä/viereisestä huoneesta. Vessa homeessa ja muurahaisia. Aamiaisbuffet aika perus, ei hurraahuutoja mutta sillä pärjäsi. Allaslomana viikko meni, mutta onhan tämä järkyttävä bilekohde - huomaa, että valitettavasti myös roskasakki pakkautuu halpaan lomakohteeseen. Ranta on kiva ja hotellia lähellä, mutta rantakatu känniääliöineen järkyttävä, ruoka ei kovin hyvää, Tjäreborgin purjeveneretki oli pettymys, myös sen hinta oli tuplaantunut mitä apissa lupailtiin. Ilmeisesti maailmantilanne nostanut jonkin verran yleisestikin hintoja. En henkilökohtaisesti suosittele lasten/nuorten kanssa matkustamista tänne. Itse paljon maailmaa nähneenä ja lasten kanssa matkustaneena oli tämä kyllä floppi valinta, mutta tulipahan käytyä ja koettua .

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      63
      2669
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      344
      2521
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      96
      2168
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      66
      1846
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1753
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1734
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1583
    8. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      65
      1564
    9. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      121
      1533
    10. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      5
      1389
    Aihe