Korpelan Voimassa ahdisteluja

Anonyymi-ap

Valtuutettu Mäki- Petäjä nosti rohkeasti esiin Korpelan Voimassa tapahtuneen työntekijän kaltoinkohtelun, joka on jo Korpelan Voiman sisäisessä selvityksessä. Nyt on myös alkanut liikkua hurjia huhuja siitä, että kyseessä olisi naispuolisten työntekijöiden seksuaalinen ahdistelu ja että uhreja todellakin olisi useita. Tällaiset epäilyt ovat niin vakava asia että nyt täyttyy asioiden salailu lopettaa ja yhtiöltä on tultava julkinen tiedonanto siitä mitä Korpelassa on tapahtunut ja mihin toimiin Korpelan yhtymävaltuustoa ja - hallitus ryhtyvät asian selvittämiseksi. Myös Kannuksen kaupungin suunnalta on suurimpana omistajakuntana tultava jokin kannanotto asiaan. Tämä hyssyttely ja salailu ei kertakaikkiaan saa jatkua yhtään pidempään.

33

4275

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Hyvin kirjoitat Harri itsestäsi

    • Anonyymi

      Eihän Harri ole siellä töissä. Ketä siellä köyritään? Konttorissa runsaasti naisia istuu lukittujen ovien takana ja osa tekee vielä "etätöitä" kotonaan. Mihin nykyaikana tällaista haaremia tarvitaan? Onko siellä mustasukkaisuutta sihteerien välillä ja iäkkäämmät nostavat kanteita kun ei kukaan kutittele.

    • Anonyymi

      Harri on Kannuksen valtuustossa yksi niitä harvoja joka saa suunsa auki, eikä pelkää. Siitä suuret kiitokset hänelle! Näyttäkää minulle yksikin oikeamielinen….. Harri Mäki-Petäjä on juuri sellainen.

      Korpelan Voiman tarina saa jatkuvasti yhä synkempiä sävyjä, jos nämä ahdistelu huhut pitävät paikkansa niin syyllinen/ syylliset on kerta kaikkiaan saatava vastuuseen, tämä nyt alkaa olla jo todella härskiä touhua! Muutenkin koko yhtiön hallinto on uskomaton keitos osaamattomuutta, piittaamattomuutta, välinpitämättömyyttä ja ylimielisyyttä niin lakeja, sääntöjä kuin asiakkaita ja omistajia kohtaan. Toimitusjohtaja Antti- Jussi Vahteala on ollut niin virhe rekrytointi kuin olla ja voi, hänen johdollaan koko yhtiö on ajautunut täydelliseen syöksykierteeseen.

    • Anonyymi

      Katkeria miehiä, jotka yrittävät syyttää muita, jotta omat virheet peittyisivät. Onnetonta nostaa asoita tällä tavalla esiin. Tuossa ei ole mitään hyvää,

      • Anonyymi

        Korpelan johtamisesta ei tässä mitään hyvää löydy, ei vaikka tikulla kaivaisi! Nytkin on monta hallinto- oikeuden päätöstä siitä, että väärin on toimittu ja virheet ja laiminlyönnit tulee oikaista ja korjata, mutta yhtään mitään ei yhtiön johdon taholta tehdä. Ja omistajakunnat vaikenevat kuin muuri, täysin selkärangatonta touhua! Korpela on tuhon tiellä, näkeekö edes ensi kesää koko puulaaki.


    • Anonyymi

      Hurjien huhujen levittäminen on huonoa asioiden hoitamista,

      • Anonyymi

        Jos ovat pelkkiä huhuja, niin Korpelan johto leikatkoon huhuilta siivet, jos pystyy! Näyttää että tässä nyt suojellaan jotakuta yhtiön johdossa, nämä useiden työntekijöiden passittamiset kotiin täydellä palkalla ilman työvelvoitetta ennen työsuhteen päättämistä ovat vähintäänkin epäilyttäviä. Aivan kun kyseiset henkilöt yritettäisiin ostaa hiljaiseksi ja vaientaa siitä mitä Korpelan Voiman seinien sisällä tapahtuu. Ei ole normaalia tuollainen toiminta.


    • Anonyymi

      Korpelan Voiman toimitusjohtajan on kannettava vastuunsa ja erottava, samoin on yhtymähallituksen erottava. Sekä toimitusjohtaja että hallitus eivät ole lainkaan tehtäviensä tasalla, ei olisi kyllä Loikkasen Tuulan aikana tällainen meno ollut mahdollista. Voi niitä aikoja, silloin oli Korpelan johtaminen jämäkkää ja tuloksekasta, nyt se on pelkkää sekasortoa ja skandaaleja.

      • Anonyymi

        Hyvin sanoitettu! Todellakaan Loikkanen ei olisi antanut moisen touhun jatkua. Raha-asiat oli hänen aikanaan erittäin hyvällä mallilla ja velvoitteet hoidettu. Loikkaselle oli kunnia-asia, että toimintaa hoidettiin lakien ja asetusten mukaan.


    • Anonyymi

      Joku kaipaa vanhoja huonoja aikoja. Nyt mennään onneksi parempia kohti.

    • Anonyymi

      Vanhojen muisteleminen ja tällä foorumilla mustamaalaaminen ja väärien huhujen levittäminen ei ole hyvää asioiden hoitamista.

    • Anonyymi

      Ala-arvoista kommentointia muutaman katkeroituneen taholta. Ette te pääse takaisin Korpelan hallintoon. Siellä on pätevä johto ja hallinto.

      • Anonyymi

        Katsoin tallenteen valtuuston kokouksesta, Korpelan voiman hallinnon edustajan mukaan asia on hoidettu asianmukaisesti ja normaalin julkisuuslain käytäntöjen mukaisesti. Korpelan Voiman tarkastuslautakunta on tietoinen asiasta ja heillä on tiedonsaanti mahdollisuus kaikkiin asiakirjoihin. Tarkastuslautakunnassa on pjnä asiat hyvin työnsä puolesta kyseisen kohun menettelyt tunteva henkilö.
        Tällaiset asiat eivät vaan ole julkisia ja puheet Kannuksen valtuustosalissa olivat kuin jonkin Seiska lehden toimittajan höpinöitä jolla lehteä myydään.
        Kuka haluaa Kannuksen kaupungille töihin jos hänen asioitaan retostellaan Kannuksen kaupungin valtuustossa jos jotain poikkeavaa sattuu? Väli-Kannuslainen haluaa mustamaalta omaa kotikuntaansa ja sen muita luottamushenkilöitä.
        Näillä keskusteluilla ei ole politiikan kanssa mitään tekemistä.


      • Anonyymi

        Kaikkea muuta kuin pätevä! Eiväthän nämä tohelot osaa edes kokouspöytäkirjoja omista tekemisistään laatia, saati sitten yhtiötä johtaa. Ei ole mitään hinkua Korpelan hallintoon tehtyjä sotkuja siivoamaan mutta toimitusjohtajan ja yhtymähallituksen on erottava tehtyjen laiminlyöntien takia. Minkäänlaista luottoa kumpaankaan tahoon ei ole ollut enään aikapäiviin.


    • Anonyymi

      Kirkkovaltuuston jäsen oli nähnyt asentajien pelaavan korttia rahasta yhtiön autossa. Yksi johtoportaan henkilö oli ollut humalassa Lestin Krouvista julkaistulla filmillä eikä siinä vielä kaikki. Erään toimiston naispuolisentyöntekijän luona vierailee usein paikkakuntalainen ukkomies epäsiveelliseen aikaan. Kehotan kaikkia hankkimaan vihreää sähköä ja jättämään tämän turmiollisen sähköfirman sähkön ostamatta mutta sitä sähkön siirtoa ei voi vaihtaa ja siitä kirjoitin oikeuskanslerille.

    • Anonyymi

      Ompa syntistä hommoo.Mää otan tästä lähtien sähköö vain omasta tösselistä.jos haluat ostaa Dream Viestin aihe on nyt sitten kertoa oman versiosi ja analysoi ei ole mitään tekemistä riittää aina ensin että käytit suurimman osan ajasta riippumatta ja sen takia että käytit .

    • Anonyymi

      Juuri näin. Vastaus annettiin jo kokouksessa.

    • Anonyymi

      kuka siellä mahtaa ahdistella, ei kait siellä oikeastaan valtaa ole kuin "toimarilla" ainakin sillä on sihteerivaihdosta tullut, vai onko se nykykielellä assistentti....mahtaisko nykyinen olla pätevämpi ja yhteistyökykyisempi..siinäpä sitä.

      Mutta tämä asiahan meidän kaikkien on itse mietittävä näin meetoo aikana.. Mutta olisiko aika taas tarkastella johtoportaan uusimista..

    • Anonyymi

      Onko sitä entistä taputettu pyllylle ja siittä hermostunut?

    • Anonyymi

      Huhu on huhu. Käsittämätöntä, että puhutaan ikäänkuin jotain olisi tapahtunut.

      • Anonyymi

        Ei savua ilman tulta. Ei tällaiset huhut lähde yleensä ihan tyhjästä liikkeelle.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei savua ilman tulta. Ei tällaiset huhut lähde yleensä ihan tyhjästä liikkeelle.

        Yksi ihminen voi saada paljon pahaa aikaan väärillä syytöksillä. Myös huhujen levittäjät joutuvat vastuuseen.


    • Anonyymi

      Entäpä jos asianosainen kiistää mitään tapahtuneen. Siinä on kunnianloukkaus syyte tulossa joka huhuja levittelee. Tarkastuslautakunnan pj on tutkija poliisi. Varmasti on tällainenkin vaihtoehto pöydällä

    • Anonyymi

      Huhujen varassa ollaan heikoilla jäillä!

    • Anonyymi

      Onko sitä entisen urheilukauppiaan miniää ahisteltu vai mitä siellä on hommattu?

    • Anonyymi

      Me ei aravataloon oteta sähköä Korpelan Voimalta. Peitettiin teipillä pistorasiat ja tilattiin kolme isoa agregaattia ja ne laitetaan talon kellariin tuottamaan sähköä. Roikat vedetään ikkunoista joka asuntoon ja olemme omavaraisia maaliskuun alusta.

    • Anonyymi

      Rohkeudesta ei ole kyse vaan juoruamisesta.

    • Anonyymi

      Omistajakunta ollut itsekin otsikoissa henkilöstön hyvinvointiin liittyen. Miten se sitten haluaisi puuttua kun sallii itsekin sen.

    • Anonyymi

      Omistajakuntia on monta. Niiden henkilöstöasioita voi tietysti myös yrittää juoruta ja levittää huhuja.

      • Anonyymi

        Mitä Kannuksessa muuta tehdään kun juorutaan, hölmöimmät jopa uskoo.


    • Anonyymi

      Tj lataa autoaan ja itseään valtakadulla. Sihteeristä on moneksi

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1252
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      19
      1245
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1166
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1164
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1143
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1141
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1134
    8. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1127
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1119
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1110
    Aihe