Omahämeen kateelliset hoitajat

Anonyymi-ap

Voi pyhä sylvi sentään, hoitajat vaativat nyt siis, että heiltä pitää kysyä, miten paljon kesätyöntekijöille voidaan maksaa palkkaa !!! ja Hämeen Sanomat vielä ruokkii tätä katellisten hoitajien ilmapiiriä. Miettikääpä nyt hoitajat, onko se teiltä jotenkin pois jos toisille maksetaan työstään extraa. Eikä tässä edes kaikki, vaan tämä kateellisten lauma uhkaa vielä erota, jos toiset saavat kannustuslisää, herran jumana, kannustaisin työnantajaa antamaan tälle porukalle potkun persiille, niin sillä tästä päästään.

22

115

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      En minäkään ymmärrä että lehtien sivuilla itketään työpaikan asioista. Minä ainakin keskustelen palkoista työnantajan kanssa.

    • Anonyymi

      Varoitusta pukkaa heille,tuskin ajat on avoimemmaksi muuttunut.

    • Anonyymi

      Äänestäkää perussuomalaisia niin turhakkeista päästään eroon.

    • Anonyymi

      No ei. Tiedottihan sairaalakin että ne kelle ei rokote maistu voivat lähteä lätkimään.

    • Anonyymi

      Tämän päivän lehdessä oikein koko aukemalla yrittävät nämä eroamisella uhkailevat hoitsut perustella, miksi kesätyöntekijöille ei saisi maksaa lisiä. Koko jutusta löytyy heidän mukaansa kaksi asiaa, mikä pännii. Siis se, että he kantavat vastuun oman työnsä lisäksi myös kesätyötekijöitä, no alentaisikohan se vastuuta, jos sijaisille maksettaisiin vähemmän,,,haloo pahvit. Ja sitten toiseksi perusteeksi se, että kun työantaja ei kysynyt heiltä ensin... niin siis pitäisikö työnantajan kysyä työntekijöiltä lupa miten paljon toisille maksetaan... siis ihan oikeesti, onks nää ihan täyspäisiä

      • Anonyymi

        Kesä Hessut ja Helunat kannattaa pistää tekemään kaikki alapesut ja työntää ne hankalien asukkaiden kimppuun.


      • Anonyymi

        Ajavat loputkin hoitajat pois


    • Anonyymi

      Sekin herättää kateutta jos joku tekee työt paremmin.
      Sekin herättää ärtymystä jos joku tekee liikaa töitä.

      • Anonyymi

        Lääkärikunnalle punainen vaate on asiakas joka ei hyväksy karkeita hoitovirheitä, jopa lainvastaisuuksia, peräti ihmisoikeusloukkauksia. Eikä tässä rahasyöpössä hegemoniassa puhtoisia lampaita ole kenkään samassa sopassa lilluva.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lääkärikunnalle punainen vaate on asiakas joka ei hyväksy karkeita hoitovirheitä, jopa lainvastaisuuksia, peräti ihmisoikeusloukkauksia. Eikä tässä rahasyöpössä hegemoniassa puhtoisia lampaita ole kenkään samassa sopassa lilluva.

        Niin se on tässä sopassa hämmentävää, että tärkeintä on hoitohenkilökunnan hyvinvointi ja asiakas on pelkkä häiriö.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niin se on tässä sopassa hämmentävää, että tärkeintä on hoitohenkilökunnan hyvinvointi ja asiakas on pelkkä häiriö.

        Siksi tämä dinosaurus pitäisi purkaa, ja rakentaa uudelleen niin, että hoitohenkilökunta ei omista työpaikkaansa, vaan on vieraana talossa sekä kansan palvelija.


    • Anonyymi

      En usko, että on kateellisuutta vaan juuret juontaa kauas, tuskinpa olit syntynytkään.
      Ihan tarkalleen en muista vuosilukuja, oli ehkä 1990-2000 lukujen nurkilla. Silloin tuli muotiin mm ulkoistus. Ennen oli esim sairaaloissa henkilöitä hoitamassa "omat hommat": sihteerit kirjoitti puhtaiksi, ruoanjakelijat jakoi ruoan, siistijät siivosivat ja hoitajat hoiteli vain heille kuuluvat hommat. Nyt ne hoitajat tekee kaikki em työt ja lääkärit myös. No siistijät vielä taitaa olla, lääkärit toimii sihteereinä.
      Jos on työelämässä, missä tahansa muuallakin, yhtään ollut, on nähnyt sen, minkälainen tuhattaituri pitää olla ja sehän ei onnistu, ei varmasti. Ollessani työttömänä, katsoin yhtä (huom! Hakemuksia lähti kyllä 300, ettei ollut vain yksi) työpaikkaa, joka oli kohtuullisen matkan päässä, minun osaamiani hommia ja tietenkin kiinnostus heräsi ja aloin lukemaan vaatimuksia. Meinasin lentää perseelleni, kun olisi pitänyt kaikki mahdolliset "kielet", asennukset, helpparit ym iiteehen liittyvää sen varsinaisen, haetun työn lisäksi. Firma ei ollut, eikä edelleenkään ole kummoinen, mutta veikkaan, että syy löytyi siitä, ettei tarvitse monelle palkkaa maksaa , että jää johtajan ja johtajan rouvalle enemmän rahaa harrastuksiin ja matkusteluun.

    • Anonyymi

      Aika järkyttävää mainosta hoitoalalle.Noin niinku visuaalisestikin.
      Läheiseni oli hoidossa kantahämeen keskussairaalassa ja voi helvetti sitä menoa, käytävillä lähihoitajat tms valitti sairaanhoitajista ja niiden paremmista liksoista, ja sairaanhoitajat veti naama v:tulla huoneeseen kun pyysi apua parempaan asentoon. Tosi kiva ilmapiiri niinku.

    • Anonyymi

      Joku kateellisista selitti, kuinka tuli huono fiilis, kun kesäduunarit saavat lisää liksaa. Voi voi sentään kun toinen saa enemmän tulee huono fiilis, potkut on ainoa minkä nämä kateelliset hoitsut ansaitsevat

      • Anonyymi

        Annetaan potkut, mutta kukas sut hoitaa kun sairastut?


    • Anonyymi

      Niin suurta palkkaa ei olekaan, joka hoitajille riittäisi/kelpaisi.
      Joka h@@@@tin vuosi ja joka keskustelussa ovat hoitajat valittamassa palkkaansa. Kaupan henkilökunta saa liikaa, kun ei tarvitse koulutusta, ahtaajat saa liikaa ja ylipäätään kaikki muut työntekijät saa liikaa. Paitsi hoitajat.

      • Anonyymi

        Ei ne turhasta valita. Me sä ahtaajien hoidettavaks


    • Anonyymi

      Hyvä se on että kesätyöntekijöille maksetaan, vielä parempi olisi jos pätevyydestä, osaamisesta ja ammattitaidostakin ois maksettu.. Kun ois maksettu osaamisesta, ois työvoiman pitovoimaakin ollut. Ei oo maksettu hoitajat on tasapäistetty osaamiseltaan jo. Yksityissektori arvosti osaamista, sinne on lähdetty, parempiin liksoihin, kevyempiin tehtäviin ja osaaminenkin hukkui. Terveydenhuolto on kuulkaa on jo huonolla tolalla, pitäkää huolta itsestänne ja läheisistänne, ei sitä enää kukaan muu tee.

    • Anonyymi

      varmaan kivaa mennä tuonne kesätöihin. jos olisin opiskelija hakeutuisin muualle, kai terveitäkin työyhteisöjä löytyy ettei heti kaadu paskaa niskaan.

    • Anonyymi

      Kokemusta on kesätyöntekijöistä, jotka tulee töihin sanelee ehdot millä töitä tekee, ilmoittavat osaavansa jo kaiken, ei tartte kuulemma ees perehdyttää. Tosin on niitäkin, jotka oikeasti ymmärtävät vastuunsa työtehtävistä. Heistä osaa se kuormittaa niin, että lähtevät mieluummin kaupan kassalle töihin, samalle palkalle kuin jäävät vastaamaan toisen terveydestä, jopa hengestä noille palkoille ja sille vähäiselle arvostukselle.

    • Anonyymi

      Hämeenlinnassa on vaikea olla ammattitaitoinen kun katkerat ammattitaidottomat syö heti

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1776
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1679
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      15
      1480
    4. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1164
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1163
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      5
      1151
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1116
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1111
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1099
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1084
    Aihe