Halpa ja paha eivät ole synonyymeja

Anonyymi-ap

50

287

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Köyhältä näyttää. Papuja linssejä tomaattimurskaa makaroonia vai mitä pastaa se nyt on.

      • Anonyymi

        Tykkäätkö niin ? Se oli yksi ideoista, johon kiinnitin huomiota, pavut, linssit ja
        tomaattimurska, hyvää, mutta kun en välitä pastan enkä makaronin
        "tyhjistä kaloreista" ajattelin, että voisin joskus kokeilla tehdä keiton.


    • Mulla on tuolla 70+ aloitus, laitoin siihen juuri tuon saman linkin hetki sitten.
      Nyt tulin tänne kurkkaamaan.
      Siinä on ihan hyvää juttua.
      Esimerkiksi tuo, että jääkaappi syödään tyhjäksi, sitten täydennetään.
      Itse teen juuri niin, ettei kaapissa ole paljon mitään, sitten vasta kauppaan.

      • Anonyymi

        Jää kappi kannatta syödä seinineem ja sen jälkeen ostaa susi


      • Anonyymi kirjoitti:

        Jää kappi kannatta syödä seinineem ja sen jälkeen ostaa susi

        Syövät jotkus seiniäkin, vessapaperia, ym, kummallista.
        Sen taudin nimi on Pica.
        Missäs susia myydään, voishan sitä yhden ostaa ja viedä yön pimeydessä kehä kolmosen eteläpuole


      • Eliaana kirjoitti:

        Syövät jotkus seiniäkin, vessapaperia, ym, kummallista.
        Sen taudin nimi on Pica.
        Missäs susia myydään, voishan sitä yhden ostaa ja viedä yön pimeydessä kehä kolmosen eteläpuole

        siis, eteläpuolelle. (haukkui botiksi, eikä meinannut päästää läpi.)


      • Anonyymi
        Eliaana kirjoitti:

        Syövät jotkus seiniäkin, vessapaperia, ym, kummallista.
        Sen taudin nimi on Pica.
        Missäs susia myydään, voishan sitä yhden ostaa ja viedä yön pimeydessä kehä kolmosen eteläpuole

        Kyllä jotkut kehuu sushia syövänsä. Johonkin vihreään levään kääritään ja hirmuisesti suolataan ja riisiäkin siinä köntissä. Yökk!


      • Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä jotkut kehuu sushia syövänsä. Johonkin vihreään levään kääritään ja hirmuisesti suolataan ja riisiäkin siinä köntissä. Yökk!

        Juu, kyllä minä sushin tiedän, syönyt en ole.
        Tuo ano kun sanoi, että ´´ostaa susi.´´


    • Anonyymi

      Halpa on synonyymi huonolle

      eestin ja turun kielissä

      Sit mä olin apukoulun ykkösellä ja mun takana oli aapisen tentti ja särkynyt parisuhde ja sitmä halpaannuin

      Vuonna 2017 Laura Sammatti opiskeli kolmatta vuotta lukiossa. Hänellä oli takanaan parisuhde, jossa oli sekä henkistä että fyysistä väkivaltaa. Sen aikana Laura söi huonosti ja laihtui rajusti.

      Eron jälkeen hän panosti liikuntaan ja terveelliseen ravintoon. Vaikka muuten elämä tuntui vielä epävarmalta, liikunta toi kaivattua iloa ja muutosta.

      Sitten heinäkuussa kaikki muuttui.

      Onnettomuuden myötä Sammatista tuli neliraajahalvaantunut. Vamma

    • Anonyymi

      Linkissä on liemikuutioista. En ole niistä luopunut, mutta käyttöä olen rajoittanut.
      Käytin aika runsaasti niitä kunnes huomasin, että vähempikin kuutiomäärä
      antaa makua eikä ruokaan tule liikaa suolaa. En tietenkään lisää suolaa,
      jos liemikuutioita käytän. Maggi-kuutioissa on muistaakseni eniten suolaa.
      Nykyään käytän vain kasvisliemikuutioita keittoihin ja patoihin.
      Ehkä niistäkin voisi "irrottautua" ? Kaipaavatko ruuat tosiaan niitä vai
      tuovatko ne täyteläisyyden makua ruokaan ?
      Luulen, että "makunystyrämme" tottuvat niihin, vaikka ilmankin olisi hyvää.

      Sama on Aromat-aromivahventeen kanssa. Sitäkin on hippusen johonkin
      joskus laitettava, kun on siihen tottunut ja silloinhan ei tarvitse suolaa.
      Aromatista 50% on suolaa.

      • Anonyymi

        Minulla on kasvisliemikuutioita varalla, sopivat hyvin esimerkiksi siskonmakkarakeittoon ja makaronilaatikkoon munamaidon sijaan. Liemikuutiot voi kyllä korvata yrttien käytöllä, tuoreet ovat ihania, mutta kuivatuissakin on paljon ytyä, kun niitä murentaa liemeen. Kaikkea yrttimaan satoa ei ehdi kesällä käyttää, jää paljon kuivattavaksi. Esimerkiksi timjami ja lipstikka suorastaan maistuvat suolaisilta, samoin ruohosipuli.

        Kokonaisesta kalasta jää paljon perkeitä, ja niitten keittäminen sipulin, pippurien ja laakerinlehtien kanssa tuottaa hienoa kalalientä, josta ylimääräisen voi pakastaa. Sitruunoita on minulla aina, sitruuna tai lime antaa kalaruuille ja salaateille raikkautta ja hapokkuutta, suolan voi jättää vähemmälle.Sitruuna myös raakakypsyttää kalaa, ei tarvitse tönkkösuolata. Sormisuola valmiin ruuan pinnalle ripoteltuna on yksi keino välttää turhaa suolan käyttöä, pienetkin hippuset riittävät ruuan makua korostamaan.

        Jääkaapin inventaarioruuat ovat tuttuja : munakkaat, keitot ja salaatit, kuivahtaneetkin juustonkantit raastettuina tulevat käyttöön.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minulla on kasvisliemikuutioita varalla, sopivat hyvin esimerkiksi siskonmakkarakeittoon ja makaronilaatikkoon munamaidon sijaan. Liemikuutiot voi kyllä korvata yrttien käytöllä, tuoreet ovat ihania, mutta kuivatuissakin on paljon ytyä, kun niitä murentaa liemeen. Kaikkea yrttimaan satoa ei ehdi kesällä käyttää, jää paljon kuivattavaksi. Esimerkiksi timjami ja lipstikka suorastaan maistuvat suolaisilta, samoin ruohosipuli.

        Kokonaisesta kalasta jää paljon perkeitä, ja niitten keittäminen sipulin, pippurien ja laakerinlehtien kanssa tuottaa hienoa kalalientä, josta ylimääräisen voi pakastaa. Sitruunoita on minulla aina, sitruuna tai lime antaa kalaruuille ja salaateille raikkautta ja hapokkuutta, suolan voi jättää vähemmälle.Sitruuna myös raakakypsyttää kalaa, ei tarvitse tönkkösuolata. Sormisuola valmiin ruuan pinnalle ripoteltuna on yksi keino välttää turhaa suolan käyttöä, pienetkin hippuset riittävät ruuan makua korostamaan.

        Jääkaapin inventaarioruuat ovat tuttuja : munakkaat, keitot ja salaatit, kuivahtaneetkin juustonkantit raastettuina tulevat käyttöön.

        Ramoonan sepustus tuo 19.16.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minulla on kasvisliemikuutioita varalla, sopivat hyvin esimerkiksi siskonmakkarakeittoon ja makaronilaatikkoon munamaidon sijaan. Liemikuutiot voi kyllä korvata yrttien käytöllä, tuoreet ovat ihania, mutta kuivatuissakin on paljon ytyä, kun niitä murentaa liemeen. Kaikkea yrttimaan satoa ei ehdi kesällä käyttää, jää paljon kuivattavaksi. Esimerkiksi timjami ja lipstikka suorastaan maistuvat suolaisilta, samoin ruohosipuli.

        Kokonaisesta kalasta jää paljon perkeitä, ja niitten keittäminen sipulin, pippurien ja laakerinlehtien kanssa tuottaa hienoa kalalientä, josta ylimääräisen voi pakastaa. Sitruunoita on minulla aina, sitruuna tai lime antaa kalaruuille ja salaateille raikkautta ja hapokkuutta, suolan voi jättää vähemmälle.Sitruuna myös raakakypsyttää kalaa, ei tarvitse tönkkösuolata. Sormisuola valmiin ruuan pinnalle ripoteltuna on yksi keino välttää turhaa suolan käyttöä, pienetkin hippuset riittävät ruuan makua korostamaan.

        Jääkaapin inventaarioruuat ovat tuttuja : munakkaat, keitot ja salaatit, kuivahtaneetkin juustonkantit raastettuina tulevat käyttöön.

        Piti googlata mitä on sormisuola:
        "Sormisuolaksi kutsutaan yleensä isorakeista suolaa, jota lisätään ruokaan sormin. Sormisuolakiteet ovat rapeita ja usein pyramidinmuotoisia, ja ne valmistetaan haihduttamalla. Sormisuolaa pidetään "vähän fiinimpänä" suolana. Sormisuolan hinta onkin usein huomattavasti ruokasuolaa kalliimpi."

        Sormisuolako ei siis ole merisuola ?
        Sen rakenne on merisuolamainen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Piti googlata mitä on sormisuola:
        "Sormisuolaksi kutsutaan yleensä isorakeista suolaa, jota lisätään ruokaan sormin. Sormisuolakiteet ovat rapeita ja usein pyramidinmuotoisia, ja ne valmistetaan haihduttamalla. Sormisuolaa pidetään "vähän fiinimpänä" suolana. Sormisuolan hinta onkin usein huomattavasti ruokasuolaa kalliimpi."

        Sormisuolako ei siis ole merisuola ?
        Sen rakenne on merisuolamainen.

        Jos se valmistetaan haihduttamalla, luulisi sen olevan merivedestä haihdutettua eli merisuolaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jos se valmistetaan haihduttamalla, luulisi sen olevan merivedestä haihdutettua eli merisuolaa.

        Joudun olemaan tarkka suolan suhteen. En käytä merisuolaa, yksi pieni kide voi
        vastata suurta määrää tavallista suolaa.

        Liika suola nostaa paljon verenpainetta. Yläpaine 130-140 nousee herkästi 180:een
        tai 190:een ja sitten alkaa huimata ja sydän hakata ja tulee tukala olo.


      • Anonyymi

        Saat dementian koska kuutioissa oli muunpskan lisäksi glutamaattia munoin


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Joudun olemaan tarkka suolan suhteen. En käytä merisuolaa, yksi pieni kide voi
        vastata suurta määrää tavallista suolaa.

        Liika suola nostaa paljon verenpainetta. Yläpaine 130-140 nousee herkästi 180:een
        tai 190:een ja sitten alkaa huimata ja sydän hakata ja tulee tukala olo.

        Luuletko eettei koko maailma tiedä tuota

        Mutta kerro mihin ilmiöön perustuu että suola nostaa painetta

        Muuten tuollaiset tyhjänhöpötykset ovat muistitietoa ilman ymmättystä


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Saat dementian koska kuutioissa oli muunpskan lisäksi glutamaattia munoin

        En saa, japanissa käytetään glutamaattia paljon ja japanilaiset ovat kaikkein
        iäkkäimmiksi eläviä kansa, jolla on vähemmän dementiaa kuin suomalaisilla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Luuletko eettei koko maailma tiedä tuota

        Mutta kerro mihin ilmiöön perustuu että suola nostaa painetta

        Muuten tuollaiset tyhjänhöpötykset ovat muistitietoa ilman ymmättystä

        Liiallinen suolan käyttö nostaa verenpainetta, vaikka muuten söisi terveellisesti.
        Maailmanlaajuisesti liika suola aiheuttaa joka vuosi ainakin 1,7 miljoonaa sydäntautikuolemaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Luuletko eettei koko maailma tiedä tuota

        Mutta kerro mihin ilmiöön perustuu että suola nostaa painetta

        Muuten tuollaiset tyhjänhöpötykset ovat muistitietoa ilman ymmättystä

        Suolan natrium kerää nestettä ja turvottaa verisuonia, jolloin veren virtaus vaikeutuu ja tarvitsee lisää painetta päästäkseen eteenpäin. Paine taas rasittaa verisuonia ja vähitellen haurastuttaa niitä. Aivan ymmärrettävä tapahtumasarja.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Piti googlata mitä on sormisuola:
        "Sormisuolaksi kutsutaan yleensä isorakeista suolaa, jota lisätään ruokaan sormin. Sormisuolakiteet ovat rapeita ja usein pyramidinmuotoisia, ja ne valmistetaan haihduttamalla. Sormisuolaa pidetään "vähän fiinimpänä" suolana. Sormisuolan hinta onkin usein huomattavasti ruokasuolaa kalliimpi."

        Sormisuolako ei siis ole merisuola ?
        Sen rakenne on merisuolamainen.

        Samaa merisuolaa se on, mutta kikkailu on muodikasta.


    • Anonyymi

      POISlukien ammatti-ihmiset, kokit, nuorempi yleisö saattaisi tarvita
      ja ehkä kaivatakin vanhanaikaisia tv:n ruokaohjelmia,
      joissa kotitalousopettaja tai Vanamo ja Kolmonen opettivat
      suomalaisten vihannesten ja juuresten käsittelyä, kalan ja lihan käsittelyä
      ja ruhon eri osien käyttöä.
      "Kotimaiset raaka-aineet kunniaan" kampanja olisi ihan paikallaan.

    • Anonyymi

      Muistatteko ?
      R a d i o s s a oli aikoinaan ruokaohjelmia, mm. toimittajat Hannu Taanila ja Seija Pukonen toimittivat ruokaohjelmia radiossa 1980-luvulla.

      Seija Pukonen oli muistaakseni se mukava, selkeäsanainen kotitalousopettaja,
      joka oli tv:ssäkin opettamassa raaka-aineista perusasioita ja perus- ja
      juhlavampien ruokien tekemistä. Melkeinpä kaipaa niitä - muuten vaan
      - Master Chefien vastapainoksi, joihin jo aikoja sitten on kyllästynyt.

    • Anonyymi

      "Botti" poisti asiallisen viestin.

      • Anonyymi

        Joka liittyi Seija Pukoseen.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Pitää sanoa huokea, eikä halpa.
      Halpa viittaa helposti johonkin halpa-arvoiseen.

      • Anonyymi

        Niin pitäisi tai miksi Suomessa ei käytetä enemmän sanaa 'edullinen' ?
        Mielikuva on ihan erilainen kuin sanalla 'halpa'.
        Halpa antaa vaikutelman halpa-arvoisesta, huonosta.


    • Anonyymi

      Pidin kovasti aikoinaan telkkarista tulleesta "Makupalat" ohjelmasta, kokki Janne ja "apukokki Timo tekivät sellaisia ruokia joita ihan tavallinenkin ihminen saattaa syödä.

      • Anonyymi

        Mitä ruokia ihan tavallinen ihminen saattaa syödä ja mitä ei? Mainitse 5 kumpaakin!


      • Anonyymi

      • Anonyymi

      • Anonyymi

    • Anonyymi

      Konstailematon kotiruoka on hyvää.
      Hössynpössönruuat on enemmän ruualla pelleilyä.

      Ne "menevät läpi" osalle kansaa,
      koska niitä tekevät telkkarissa ns. huippukokit, m i e h e t,
      joiden k o t o n a v a i m o tekee joka päivä koko perheelle arkiruoan kotona.

      Naisten arkiruuanlaittoa koko perheelle ei arvosteta.
      Ei siitä puhuta mitään.

      Vaikka mies ei muuta tekisi kuin grillaisi kerran kesässä,
      se on "ihana ihme" ja "tosimies".

      VAIMO on se ihme tosiasiassa, joka joka päivä jaksaa miettiä
      mitä ruokaa tekisi, että se olisi monipuolista, terveellistä ja vaihtelevaa.
      Useimmiten vaimo on se, joka käy kaupassa, laittaa ruuan, kattaa
      ja syömisen jälkeen siistii pöydän ja hoitaa tiskin.
      Plus että hän yrittää olla taloudellinen ruokaostoksissaan ja hoitaa kodin
      muutkin askareet.

      Pääasiassa sen tekee nainen, vaikka kotitöitten jakaminen onkin
      yleistynyt.
      Enää ei ole niin jyrkästi naisten ja miesten töitä, johon entisaikaan
      miehet vetosivat, "naisten hommia !"

      Enemmän "rispektiä", kunnioitusta ja arvostusta naisillekin soisi,
      naiset ovat Arjen Sankareita !

    • Anonyymi

      Ruokaa kannattaa yleensä syödä jos on nälkä
      Mieluiten suun kautta

    • Anonyymi

      "Miksi suola nostaa verenpainetta?

      Natrium sitoo vettä ja lisää siten verta. Veren määrän kasvaessa sen kierto tehostuu, mikä nostaa painetta. Toisaalta ylimääräisestä suolasta ja nesteestä on päästävä eroon. Se onnistuu, kun elimistö lisää suodattumista munuaisten kautta nostaen perfuusiopainetta eli siis verenpainetta. Ihmiselimistö olisi tyytyväinen parin gramman päiväannokseen natriumkloridia, sillä vasta tätä vähäisempi saanti tehostaa lisämunuaisten aldosteronintuotantoa ja alkaa säästää suolaa."

      Lääketieteellinen aikakausikirja Duodecim

    • Anonyymi

      Kohonneen verenpaineen syistä yksi on runsas suolan käyttö. Ruokasuola on natriumkloridia, jonka natrium runsaasti saatuna kohottaa verenpainetta.
      Muitakin syitä on.

    • Anonyymi

      Natriumglutamaatin glutamaatti on yksi aminohappo. Glutamiinihappo. Se on ihan luontainen yhdiste. Sitä syntyy esimerkiksi, kun proteiinit hajoavat lihassa tai juustossa.

      • Anonyymi

        Natriumglutamaatissa ei ole mitään muuta vaarallista kuin suolan määrä. Nimensä mukaisesti natriumglutamaatti sisältää myös natriumia, joka on suolan verenpainetta nostava ainesosa.


    • Anonyymi

      EI VOISI JUODA HANAVETTÄKÄÄN JOS USKOISI KAIKEN VÄÄRÄN
      TIEDON MITÄ NETISSÄ ON.

      NETISSÄ on paljon väärää tietoa glutamaatista ja muista muka aivoille
      vaarallisista aineista.
      KUTEN TÄMÄ:
      Fluoridi: yksi pahimmista ruoista aivoille

      Fluoridi on mineraali, jota lisätään k r a a n a veteen joissakin paikoissa puhtaus- ja terveyssyistä. Vaikka sitä ei voi maistaa, sitä kuitenkin on vesijohtovedessä.

      Fluoridin käyttö vedessä on ankarasti kyseenalaistettu. Tutkijat epäilevät, että fluoridi voi liittyä heikkoon älylliseen suorituskykyyn ja muutoksiin joissakin kognitiivisissa toiminnoissa.

    • Anonyymi

      "Natriumglutamaatti voi aiheuttaa joillekin yliherkkyysoireita: päänsärkyä, kuumotusta, hengenahdistusta, ihottumaa. Tutkijoiden mielipiteen mukaan se on kuitenkin vaaratonta.

      Elintarvikekemian dosentti Marina Heinonen Helsingin yliopistosta on vakuuttunut aineen turvallisuudesta.

      ”Ei natriumglutamaattia voi koko ihmiskunnalta kieltää vain sen takia, että jotkut saavat siitä yliherkkyysoireita. Oireita voi saada monesta aineesta, vaikka punaviinistä.”

      • Anonyymi

        Vaimoni allergia on sen tyyppinen, että yksikin lasillinen punaviiniä aiheuttaa jälkimaininkina voimakkaan päänsäryn.
        Siis vain punaviini pienessäkin määrin naitittuna. Eipä ole testattu vuosikymmeniin.
        Sanoi siinä olevan jotain histamiinia tai anti sellaista.
        Valkkari ei aiheuta muuta kuin nautintavaiheessa viisastumista ja käkätyskunto tulee niin vähäisestä määrästä, ettei krapulasta ole tietoakaan.


    • Anonyymi

      Aloituksen linkistä löysin muistutukseksi pavut. Tykkään papuruuista.
      Papu on edullinen ja proteiinipitoinen ruoka. Liian harvoin muistaa
      niiden olemassaolon, samoin linssien, joita voi lisätä vaikka viime vaiheessa
      keittoliemeen, linssit on tosi helppo ja edullinen proteiinilisä.

    • Anonyymi

      Vinkki "alkuperäisruuan pariin". Liidlissä on torstaista alkaen tuoreita
      Isokarin silakkafileitä 200 gr:n pakkauksessa. Ostan neljä pakkausta ja
      tällä kertaa laitan silakkarullia vuokaan, kermaa päälle ja uuniin.
      Kalaa kypsyy uunissa nopeasti. En ole sähkön korkean hinnan takia
      käyttänyt uunia kertaakaan moneen kuukauteen.
      Nyt teen uunisilakoita.
      Vuoan pohjalle laitan pari kerrosta ohuita perunaviipaleita ja sipulia,
      ne kypsyvät samalla. Ei tarvitse erikseen keittää perunoita,
      En osaa tehdä hyvää silakkalaatikkoa. Tämä on minun sekundaversioni.

    • Anonyymi

      Silakka on "uusi nauris". Kukaan ei kohta syö.

      • Anonyymi

        Koska sitä ei myydä missään.


      • Anonyymi

        Silakkasaaliit ovat pienentyneet, rannikoillakaan ei aina ole niitä kaupoissa. Silakasta ei osata tehdä ruokaa ja pelätään kalan hajua. Vain kalapuikot kelpaa.


    • Anonyymi

      Aina ruokaa löytyy, kaupoissa on runsaasti valikoimaa, liikaakin,
      mutta jotkut kuten silakka ovat jääneet lähes unholaan.
      Tapasin ostaa savupotkaa, joka paloiteltiin lihatiskillä,
      siitä tuli maukas hernekeitto. Ei potkaa kukaan tunne enää.
      Kerran Valintatalossa oli tarjolla naudan kieltä. Lihatiskillä pyysin yhden.
      Poika antoi broilerin. Ei tuntenut tuotteita mitä myi.

    • Anonyymi

      Tänään hain Lidlistä frittimuikkuja neljä pakettia. Hyvää ja halpaa.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      126
      3078
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      267
      1255
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      101
      1241
    4. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1051
    5. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      65
      1046
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      1010
    7. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      956
    8. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      50
      937
    9. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      42
      904
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      44
      816
    Aihe