Ei hätää Suomen hiihto!

Anonyymi-ap

Sieltä ovat kovat venäläishiihtäjät pois MM-kisoista, joten Suomen hiihdon tilasta ei nyt voida vetää yhtään mitään johtopäätöstä.

7

95

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Vaan kehtaavat jo puhua noitten paluusta kisoihin , käsittämätöntä puhetta , urheilijat edustavat maataan nimenomaan , kyllä hävettää ja moiset herrat sietäisi saada kenkää moraalittomuutensa ansiosta. Urheilla voivat ihan rauhassa kunhan pysyvät rojojensa sisällä kilpailemassa keskenään.

    • Anonyymi

      Eipä tuo Suomen hiihtäjien tilanne kovin hyvältä näytä. Oletan, että esim. Norjan ja Ruotsin hiihtäjät harjoittelevat ja kilpailevat keskenään myös harjoituskaudella, kun Suomalaiset hiihtelevät yksikseen. Tällainen näkyy, kun mennään kisoihin. Sinne ei pitäisi mennä harjoittelemaan kilvanhiihtoa. Keskinäinen kilpailu kehittää hiihtäjää todellisia tilanteita varten.

      • Anonyymi

        Ruotsin ja Norjan yhteistyö tapahtuu lähinnä vakoilijoiden toimesta.

        Vakoilussa venäläiset ovat kannuksensa ansainneet, mutta rehellisesti myivät suomalaisille norjametodit eli epo+elektrolyytit.

        Niitä sitten ei vain osattu käyttää oikein Lahti 2001 aikaan. Norjalaiset ja ruotsalaiset meinasivat kuolla nauruun, kun suomit virtsa sukassa yrittivät 90-luvun metodeilla. Myllylät ym huijattiin käryihin, no, tietenkin oman osaamattomuuden toimesta.

        Norskit ja ruotsit vetivät epon peitoksi Hydroksietyylitärkkelystä, jota WADAn testi ei tunnistanut.


    • Anonyymi

      Suomalainen on nöyra ja ujo ei kehtaa kysyä,päästääks mekin mukaan Hiihtoretkille,Tai sitten kateellinen Ruotsi ei ole ilmoittanut että muita halukkaita ei ole!

    • Anonyymi

      Andorra.Britannia.Australia.
      Sivakoi suomalaisten edelle.
      Että näin meillä sivakoidaan.

    • Anonyymi

      No voi voi Suomen Naishiihtäjät,kun menee nyt todella huonosti,mutta ei hätää kun ajatellaan,että niin moni kilpailija tuli perässä ,eikös se ole hyvä asia,turha siinä on ruikuttaa,mutta kyllä Suomen nyt pitäisi ryhdistäytyä ja ainakin yrittää saada uutta verta ja nuorempia hiihto ladulle,muuten Suomen Naishiihto näivettyy kokonaan ja on turha edes haaveilla mitaleista,kun ei se onnistu ,jos voima ja tekniikka ei riitä,sanoisin näille valmentajille,että katsokaa peiliin,älkää nuolko ennenkuin tipahtaa.Mielenkiinto lopahtaa,kun ei ole mitä jännittää,mutta ei Suomen tarvitse aina olla paras,riittä jos on edes vähän lähempänä kärkipaikkaa. En ole kova urheilumies, mutta nyt hävettää olla Suomalainen .Se vähä mitä katson TV.urheilua,myös halli kisoja,niin tuntuu siltä,että jos palkintoja ei tule,niin Suomalaiset menevät rikkomaan omia ennätyksiään ulkomaille,eikö sitä voi tehdä kotimaassa.Miesten hiihto meni EHKÄ vähän paremmin,mutta se mäki hyppy voi ,voi ja voi,vaikka pannulla paistais,mutta on joku ,joka aina onnistuu ja se on Vilma Murto ,en tiedä riippuuko se kovasta tahdosta ja yrittämisen halusta .Puuttuuko sitten Suomalaisilta hiihtäjiltä nämä molemmat,hiihtäjillä on aina joku selitys miksi menee niin kovasti huonosti ,mutta keliolosuhteet on kaikilla hiihtäjillä samat ,ei vaikuta kovin uskottavalta,kelin puolesta,syy on jossakin muualla,koska Ruotsi ja Norja,sekä moni muukin maa ovat Suomen edellä,mutta onkohan nyt niin,että Suomalaisten hiihtäjien,kunto on ruostumassa.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 184
      1991
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      52
      1888
    3. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1578
    4. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      145
      1475
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1324
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1194
    7. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1175
    8. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      10
      1153
    9. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1128
    10. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      10
      1119
    Aihe