Noblessa keittiöt kokemuksia?

Anonyymi-ap

Ostimme keittiön Noblessalta. Outoja piirteitä myynnissä. Suunnitelmaa ei saatu itselle, vain myyjän koneelta sitä sai pähkäillä. Kauppaan kuuluvista koneista vain pyynnöstä sai esitteitä, nekin melko vajavaiset. Selityksenä "kun ovat saksalaisia". Tilausta nyt odoteltu kolme kuukautta ja jatkuu vaan.

16

2068

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Pyydettiin tarjous, mutta oli niin järkyttävän kallis että melkein lähti hiukset päästä! Olisi pitänyt tehdä päätös heti ja lisäksi tyrkytettiin osamaksua, vaikka ei sellaista haluttu. Kilpailevalta Puustellilta löytyi laadukas, meille sopiva keittiösarja ja oli vielä paljon halvempi.

      • Anonyymi

        Ei puustelli myy halpaa keittiötä!


    • Anonyymi

      Eivät anna asiakkaan käsiin piirustuksia kun pelkäävät niiden joutuvan kilpaileville valmistajille. Valmistusmaa Saksa, jos tulee huonoa tavaraa, mitenhän onnistuu reklamointi, ja onko lähetys maksettava, ennenkuin on edes nähnyt mistä maksaa. Eikä tällä palstalla niin kehuttu kotimainen keittiövalmistajakaan meiltä saa kiitosta tekeleistään. Arvelin aikanaan kun on kauan valmistanut keittiökaappeja ym niihin liittyvää, niin hyvin tulee käymään. Ei käynyt! Harmitus on ollut kovaa, tyytyväisyys kaukana. Kaikinpuolin epäonnistunut suoritus valmistajalta välikäsineen.

      • Anonyymi

        Saksalaiset hoitavat täsmällisesti reklamaatiot.


    • Anonyymi

      Nyt kuulostaa kyllä siltä että tämän ilmoituksen tekijä ei ole oikealla asialla. Ole ystävällinen ja ota yhteyttä liikkeeseen! Haluan keskustella teidän kanssa.

    • Anonyymi

      Tämä ei todellakaan kuullosta nyt oikealta. Jos te olisitte ostaneet keittiön, niin se olisi jo tullut, kun toimitusaika on viikoissa, eikä kuukausissa. Meidän keittiö tuli neljässä viikossa. Suunnittelman ja kuvat saa myös aina viimeistään kaupanteossa. Ettei nyt vaan olisi asialla kilpailija, joka on hävinnyt kaupan. T. Tyytyväinen Noblessa-keittiön omistaja.

    • Anonyymi

      Kun googleen kirjoittaa "Noblessa keittiöt kokemuksia", tulee myös Suomi24 sivujen aiempi ketju, jossa alempana tämä tismalleen sama aloitus. On vielä lisää tekstiä, mutta sanasta sanaan ihana sama kuin tuon aloituksen teksti. Se kommentti on kirjoitettu v. 2019. Huijari.

    • Anonyymi

      Huonoja kokemuksia, taustalla Simolinilta potkut saanut keittiömyyjä joka perusti oman yrityksen ja jälki on sen näköistä. Ala-arvoisia asennuksia ja reklamaatioihin ei vastata.

    • Anonyymi

      Eronnut ja yksinäinen, jatkuva -30% alennuskampanja, joka on kielletty jo kuluttajasuojalainsäädännössä. Kauppa ei käy. Yrittäjä on kuulemma velkaa joka puolelle.

    • Anonyymi

      Pysykää erossa. Laatu huono. Jyväskylän pisteessä ala-arvoista palvelua.

      • Anonyymi

        Allekirjoitan. Ilmeisesti Keski-Suomen kauppias/johtaja, käyttäytyy hyvin aggressiivisesti asiakkaita kohtaan.


    • Anonyymi

      Rouva harvoin myymälässä paikalla, valkoviini maistuu. Välttäisin Noblessa-keittiön ostoa, pinnat eivät kestä kulutusta.

    • Anonyymi

      Noblessa Porvoo juostenkustua laatua

    • Anonyymi

      En suosittele minäkään Noblessaa, kova kiire oli tehdä kaupat koska keittiökoneet olivat “tarjouksessa”. Puolet keittiöstä oli vaurioitunut kuljetuksen aikana. Nyt on asennettu keittiötä kolme viikkoa, mutta vielä pitää paljon vaihtaa kalusteita ja odotus tehtaalta monta viikkoa. Reklamaatio on lähetetty kyseiselle liikkeelle ja varmasti vielä Kilpailu- ja kuluttujavirastolle. Laskuttaa he ainakin osaavat ja laskuissa myös jo eräpäivä ollut! Todellinen pettymys! Mielummin olisin pitänyt vanhan keittiöni. Myynnin jälkeen ei asiakkaaseen enää olla yhteydessä vaan hoitavat seuraavia kampanjoitaan.

    • Anonyymi

      Saksassa näitä markkinoidaan halpakeittiöinä, täällä taas “laatukeittioinä”. Hinnat ovat täällä kaksinkertaisia sinne verrattuna. Osa komponeneteista valmistetaan muuten Kiinassa.

    • Anonyymi

      Tammiston myymälässä suorastaan huijattiin nuoret allekirjoittaamaan tarjous pikaisesti. Myyjä ”sairastui ” ja venytti taktisesti peruuttamista. Myymälän johtaja korotti puhelimessa ääntään kun häneen olivat yhteydessä. Ei voida suositella.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      114
      8955
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      39
      2653
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      129
      2390
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      1999
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1756
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1550
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1507
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      10
      1438
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1306
    10. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      5
      1257
    Aihe