Tästä alkoi vaimon kimppaseksi

Anonyymi-ap

Panisitko, kysyin vaimolta aivan leikilläni. Kesäpoika oli juuri saanut mökkimme laiturin kyllästettyä ja riisui vaatteensa ja hyppäsi uimaan alasti. Vaimo katseli mökin ikkunasta. Oli lauantai-ilta ja viinipullo oli jo juotu. Yllätyksekseni vaimo sanoi, joo, kyllä panisin. Pohdittiin tuota hetki ja vaimo riisui vaateensa ja otti ison pyyhkeen ympärilleen. Minä jäin katselemaan ikkunasta, kun hän meni portaita alas, riisui pyyhkeensä ja meni alasti uimaan. Olisi ollut kiva olla kärpäsenä kuuntelemassa, mitä siellä juteltiin. Poika kuitenkin viittoi kädellään mökkiämme kohti, varmaankin siellä keskusteltiin minun statuksestani tässä kuviossa. Vaimo nousi ensimmäisenä vedestä ja otti pyyhkeensä ja levitti sen rantanurmikolle. Sitten hän istui pyyhkeelle ja poika tuli istumaan hänen viereensä. Ja siinä ei sitten kauaa vitkasteltu. Poika makasi selällään ja vaimo nousi hänen päälleen. Ja sinnehän se upposi kaverin etuheppiveitikka vaimon hupirakoon. Pari kolme minuuttia ja toimitus oli ohitse. Vaimo heilutti minulle nauraen ja poika oli kovasti totisen näköinen.
Kahvipöydässä oli illalla hiukan kiusallinen tunnelma. Poika ei juuri puhunut mitään. Ja vaimoni lohdutti poikaa hymyillen, kato nyt, sä selvisit hengissä.

Tuosta tapauksesta oli kulunut jo kuukausia, ja tapahtuma oli oli jälkinautiskeltu jo loppuun. Syksyllä samaan rappuun oli muuttanut kaksi opiskelijapoikaa. Törmäsimme heihin usein lenkille lähtiessämme. Vaimosta näin, että hänellä oli kiinnostusta siihen vaaleahiuksiseen. Kerran seksin aikana vaimo oli kovin poissaoleva ja kysyin mikä nyt mieltä vaivaa. Ja hän sanoi, että ajatteli, että millaista olisi panna sen vaaletukkaisen pojan kanssa ? No huh, ajattelin. Panisitko oikeesti, kysyin suoraan. ja vaimo vastasi hetken mietittyään, että ehkä tai sitten ei. Ota nyt sitten tuosta selvää. Viikon päästä vaimo otti asian itse puheeksi ja kysyi, miten viimeksi, oliko se sulle ahdistava kokemus tai muuta ? Vastasin rehellisesti, että olin niin humalassa, että ei ahdistanut. Ja sitten nauroin koko kysymykselle. Jos haluat panna sen lettipään kanssa, niin mun puolesta se kyllä käy. Sitten sovittiin, että pyydetään kaveri kylään ja katsotaan löytyiskö yhteinen sävel seksin saralla. Varmistin salaa vaimolta kysymällä tuolta kaverilta suoraan asiasta. Ensin oli en oikein tiedä, vastaus. Mutta hetken jutustelun jälkeen kaveri suostui. Ja vaimolle ei sitten kumpikaan kertoisi mitään etukäteen.

Ilmoitin vaimolle, että pyysin sen hipin meille lauantaina pikkujoulu kahville. En kuitenkaan puhunut mitään muusta, mitä olimme sopineet pojan kanssa. Vaimo pohti, miten tuo asia illan aikana menisi. Ja minä sanoin, että pukeudut niihin hepeneisiin ja otat kunnon kännin. Vaimo nauroi ja sanoi, että tehdään sitten niin.
Ilta tuli ja kahvit oli juotu. Viinilasilliset... no vaimo taisi ottaa kaksi. Poika valitteli, että ei osannut pukeutua tilaisuuden vaatimalla tavalla. Ja vaimo sanoi siihen, että sitten joutuu olemaan alasti koko illan. Minä nyökkäsin ja riisui housuni ja poika teki samoin. Vaimo tuli syliini ja ohjasi kädellään kaluni sisäänsä. Hän työnsi muutaman kerran ja otti sitten pois. Sitten hän sanoin pojalle, että nyt on korkattu ja se on sitten sun vuoro. Kymmenen minuutin päästä pääsin liukkaille.

Tuosta jutusta oli kulunut jo pitkään. Vaimo lähti joskus yksinäänkin juoksulenkille, silloin kun minulla oli muuta tekemistä. Tuo vaalea kaveri oli myös innokas kuntoilija. Kohtasimme hänet muutaman kerran pururadalla. Vaimo oli taas ollut yksin lenkillä ja tuli kotiin. Istui ensimmäisenä polvelleni ja työnsi käteni pikkareihinsa. Koeta sormella, hän sanoi. Ja minä koetin, hikinen, ei hemmetti, täähän on sitä itteensä. Vaimo kertoi, että hän oli tavannut se hipin lenkillä ja harrastanut seksiä. Jaa, vai niin, sanoin. Siltähän tuo vaikuttaa. Missä kohtaa te siellä... ja vaimo sanoi, että ihan tuossa viimeisellä kilometrillä, siinä sillan alla.
Menikö tää nyt vielä sillä edellisellä luvalla, vaimo kysyi ? No kait sitten, vastasin. Muutaman kerran tuon jälkeenkin panimme vaimoani kimpassa lenkillä ollesamme, siinä sillan alla. Siltakin sai tuosta nimensä.

8

6871

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Hyvä !

    • Anonyymi

      Olispa mullakin tuollainen aviomies ?

      • Anonyymi

        Tositarina ? Olisi voinut olla, tai on ?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tositarina ? Olisi voinut olla, tai on ?

        Oli tositarina tai ei, tuollaista tapahtuu ihan oikeassa elämässäkin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Oli tositarina tai ei, tuollaista tapahtuu ihan oikeassa elämässäkin.

        Ei tapahdu. Olet katsonut liikaa pornoa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tositarina ? Olisi voinut olla, tai on ?

        Spedellä taas jutut painuu ku pullataikina


    • Anonyymi

      Totta tai tarua, noinhan se usein menee. Riippuu tietysti miehen suhtautumisesta asiaan.

      • Anonyymi

        Idiootti sellanen mies


    Ketjusta on poistettu 10 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      57
      2315
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      73
      1940
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      55
      1735
    4. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      169
      1703
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1641
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      4
      1619
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1524
    8. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      5
      1357
    9. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      7
      1321
    10. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      1
      1218
    Aihe