Onko Iltasanomien sivussa jotain vikaa

Anonyymi-ap

Huomasin että kone alkaa huutaan heti kun menen sivulle. Kuormitus lähes 100%
HP i7 kone ja w10, selain on edge.

Vaikka selaimmen sammuttaa , kone huutaa ainakin minuutin vielä sen jälkeen.

11

60

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Hyvin toimii ei mitään ongelmaa

   • Anonyymi

    Paitsi että sisältö on pelkkää propagantaa ja asioiden vääristelyä!


   • Anonyymi

    miten se korjataan. kun kone on pimeä?


  • Anonyymi

   Uutismedioissa on koko ajan lisääntymässä automaattisesti ladattavat ja käynnistyvät videot. Onneksi vaikkapa IS on helppo skipata selailulistalta, koska se harvoin tuo oikeasti mitään lisäarvoa.

  • Anonyymi

   Asetuksista pitäisi löytyä "autoplay" se pois. niin videot ei käynisty itsestään!

  • Anonyymi

   Ehkä vika on koneessasi.

  • Anonyymi

   ON! Peruϟϟuomalaiset suodatin!

   • Anonyymi

    No voi keskenkorva!


   • Anonyymi

    Peruϟϟuomalaiset

    elämäm koulu - perustaso
    elämän kova korkeakoulu - yliopistotaso. Herättää persupiireissä närää ja kateutta. Koulutustason edustajia pidetään yleisesti ylimielisinä huikentelijoina, jotka ovat lisäksi myyneet anaalitappinsa EU:lle ja Kreikalle.
    "tuskin pääsin peruskoulusta" - vielä hiukan petrattavaa perustasolle
    uimakoulu - ammatilliset erikoistumisopinnot
    autokoulu - suositeltavaa etenkin mikäli korkki pysyy kiinni. Tosin asiantuntijapiirit ovat silloinkin jakautuneet kahteen leiriin, ainakin mikäli persut on ihan oikeastikin tarkoitus päästää liikenteeseen. Siirtymäkauden aikana persuja on toistaiseksi nähty mopoilevan viinanaamat punaisena pyörätiellä "Ei mopoille" -kylteistä piittaamatta ja lisäksi mm. Kainuun, Pohjois-Karjalan, Perhon, Toholammin ja Kivijärven alueella alkolukottomilla mönkijöillä ja moottorikelkoilla yleisten tiealueiden ulkopuolella.
    kuoleman pehmeä apukoulu - Persujen tarkkis. Sanamuotoa pidetään persuilupiireissä ylenpalttisena ja neroisan kekseliäänä vittuiluna, ja sanamuodon liiallinen sekä ivallinen käyttö lähiräkälöissä valomerkin aikaan on johtanut persujen keskinäisiin nyrkkitappeluihin.[2]
    kreikan kielen opinnot - kielletty


    Vastustajien kuva Perssuomalaisista on, että he ovat natseja. Perssuomaalisten mielestä tämänlainen syyttäminen on natsistista. Vastustajat kertovat että eivät ole natseja vaan ideologiakriittisiä ja politiikkarealisteja.

    Perssuomalaiset julistaa olevansa kansallismielinen ja EU-vastainen puolue, jonka tavoitteena on irrottaa Suomi Euroopan unionista. Tämän jälkeen Suomi olisi jälleen täydellisen itsenäinen. Sen jälkeen suomalaiset voisivatkin elää pelkällä itsenäisyydellä ilman tarvetta kaupankäyntietuihin muiden mantereen valtioiden kanssa. Perssuomalaiset vaativat myös Suomen leikkaamista irti Euroopan kartoista. Lisäksi Perssuomalaiset haluavat kääntää kelloja takaisin 50 vuotta, jotta Suomi erottuisi entistä enemmän omana überitsenäisenä alueenaan ja Neuvostoliitto saataisiin valvomaan ettei Suomi lähene Länsi-Eurooppaa liiaksi.

    On syytä huomata, että Kepu on myös väärin, vaikka onkin oppositiossa, nuolee Putinia ja jauhaa melkein puoliväliin samaa paskaa kuin persut. Kepun väärämielisyys juontuu siitä, että puolue on ollut joskus hallitusvastuussa ja voi lukea itselleen Santeri Alkiosta alkavan sivistyshistorian, jota/mitä persut eivät voi sietää. Lisäksi suhteita rasittavat SMP-aikojen kaunat. Persuja ei sen sijaan hallitusvastuu kiinnosta (onneksi). Siellähän eliitti houkuttelisi tai suorastaan pehmeästi pakottaisi tekemään jotain, josta joutuisi vastaamaan. Mm. kevään 2011 "jytkyn" jälkeen oli kivempi jäädä oppositioon louskuttamaan poskea ja kertomaan, että kaikki muut tekevät väärin. Tosin ilkeiden kielien mukaan Soini totesi tuolloin, että hänen hiippakuntansa koostuu niin luokattomista ja aivottomista moukista, ettei heitä yksinkertaisesti voi päästää hallitukseen. Ainakin mikäli haluaa, että puolue on vielä seuraavallakin hallituskaudella olemassa. Päätelmä osoittautui kuitenkin kateellisten panetteluiksi, koska ainakin mm. Teuvo Hakkarainen, James Hirvisaari, Pentti Oinonen, Olli Immonen, Juho Eerola ja n. 300–400 muuta hoitivat homman tyylikkäästi ja salonkikelpoisesti kotiin.

    Myös kristillisdemokraatit ovat väärin, vaikka vihaavatkin homoja, lesboja, muslimeja ym. persunäkökulmasta oikeita ja vaarallisia ryhmiä. Krisut ovat kuitenkin protestanttilahkolaisia, mikä ei kelpaa paavin oppipoika Soinille, ja lisäksi kristillisdemokraatit ovat hirveitä elitistejä, sillä heillä on usein koulutus ja he ovat yleensä lukeneet ainakin yhden kirjan loppuun saakka. Lisäksi kristillisdemokraatit katsovat kristillisyyden velvoittavan heitä luopumaan suorasta ihmisvihasta sekä tappo-, raiskaus- ja kidutusfantasioista, mitä persut eivät pysty sulattamaan.

    Oikeuslaitos on väärin, koska se lukee vain elitistisesti lakia eikä tajua persujen olevan lähtökohtaisesti sorrettuja vapaustaistelijoita; täten jokainen persulle ikinä mistään langetettu tuomio on osoitus demlan stalinistisesta hirmuvaltasalaiitosta jne. jne. jne.

    Kaikki edellämainitut ( kymmenet muut ryhmät, joita ei mainuttu) ovat kaikki väärin, koska ne on yksinomaan perustettu sortamaan viattomia, fiksuja ja kauniita persuja. Näin persuille ei jää muuta vaihtoehtoa kuin jäädä yhtenä ryhmänä puolustautumaan kaikki näitä sortajia vastaan. Toki ratkaisu tämänkin ongelman poistamiseksi löytyy: "viedään kaikki saunan taakse lahdattaviksi".


  • Anonyymi

   Helposti ärtyvää sorttia on koneesi kun moisesta alkaa huutamaan - onneksi sentään leppyy melko äkkiä. Ehkä teidän pitäisi rauhassa keskustella asiasta.

  • Anonyymi

   Ei ole, sinun päässäsi se vika on.

  Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Onko Pajari gerontofiili?

   Poliitikko Harry ”Hjallis” Harkimo, 70, kertoi itsenäisyyspäivänä seurustelevansa Jasmine Pajarin, 35, kanssa. Fuengiro
   Maailman menoa
   56
   6579
  2. Uskomatonta, Sanna Marinille ei haluttu antaa näkyvyyttä Linnan juhlissa

   Kymmenen Uutiset juuri ennen Marinin saapumista ja Areenakin kyykkäsi. Kyllä SDP:läinen politiikan supertähti on paha on
   Maailman menoa
   342
   3640
  3. Sofia & Stefan

   Kas kummaa, yhtäaikaa Dubaissa? Pääsikö Sofia pitkästä aikaa Dubain kotiin? 😂 Instaan muistettu laittaa kuva "vesi ton
   Kotimaiset julkkisjuorut
   154
   1993
  4. Ei sydäntään voi pettää loputtomiin

   Vielä me toisemme löydetään.
   Ikävä
   133
   1802
  5. Kiitos että olet

   Tiedän, että sinä olet ja ajattelet minua välillä. Se tuo minulle voimaa, et tiedäkään miten paljon. Vaikka meistä ei tu
   Ikävä
   73
   1743
  6. Hjalliksen uusi pano on 35 v nainen.

   Hjallis itse on 70 vuotias vanha papparainen. Kyllä siinä on taas saanut hjallis lompakkoa pitää paksuna kun on naisen i
   Sinkut
   138
   1299
  7. Muistan kuinka isovanhemmat kertoivat teinipoikia VIEDYN VÄKISIN kodeistaan SOTAAN

   Suomen sotien aikaan erittäin nuoria teinipoikia vietiin väkisin kodeistaan ja lähetetiin sotimaan. Meinaatteko ettei t
   Maailman menoa
   290
   1262
  8. Voi kun uskaltasin

   Sulta suoraa kysyä onko kaikki hyvin? 🫤 Poistit kaikki kuvatkin ja muuta... Tietäsipä et pahan olon susta pois halata
   Ikävä
   86
   923
  9. Mitähän tässä kävikään

   Jotain kummaa on tapahtunut.. Miksen tunne kaipausta? Mihin katosi roihu sydämestä jonka vielä hetki sitten tunsin?
   Ikävä
   111
   863
  10. Nainen, mitä tahdot ja odotat tulevaisuudelta

   Itse olen jo kaiken sanottavan sanonut ja haudannut ne unelmat. Ei ole oikeastaan juurikaan mitään enää mitä tavoittelis
   Ikävä
   95
   852
  Aihe