Kotona

japi

Olin tuoreen aviomieheni kanssa viettämässä viikonloppua vanhempieni luona. ilta kului saunoen ja jutustellen, syöden ja juoden. Äitini meni aika aikaisessa vaiheessa nukkumaan ja minäkin seurasin pian perässä yläkerran makuuhuoneeseen. Koitin toista tuntia saada unen päästä kiinni mutta se ei vaan onnistunut. Lopulta nousin ylös ja ajattelin mennä vielä hetkeksi alakertaan. Portaiden puolivälissä kuulin kuinka mieheni kertoi isälleni sänkyleikeistämme. Jäin kauhistuneena kuuntelemaan ja lopulta pahin pelkoni toteutui. Tykkäsimme leikkiä sängyssä erilaisia roolileikkejä ja yksi suosikeistani oli se kun esitin tytärtä joka nai isänsä kanssa. Nyt mieheni muitta mutkitta kertoi siitä isälleni. Olin kuolla häpeästä kun hän vielä yksityiskohtaisesti kertoi mitä leikkiemme aikana teimme ja puhuimme. Vaikka olin aina sanonut etten ikinä haluisi sellaista oikeasti tapahtuvan hän puhui asiasta kuin se olisi muutakin kuin leikkiä. Käännyin raivosta puhkuen ympäri ja menin takaisin sänkyyn.

Jossain vaiheessa yöllä heräsin kun peittoani revittiin pois päältäni. Mieheni makasi sammuneena vieressäni ja mutisi jotain unissaan samalla kun pyöriskeli levottomana puolelta toiselle. Nousin ylös ja puin pelkän t-paidan ylleni. Sitten käväisin vessassa ja menin alakertaan juomaan vettä. Kun käännyin ympäri säikähdin pahanpäiväisesti kun isä seisoi edessäni. "Isä? Vieläkö sä oot valveilla?" Isä ei vastannut mitään. Hän tuijotti vain hetken ja nosti sitten minut kainaloistani tiskipoydälle istumaan. Olen aika pienikokoinen ja isäni taas melko kookas joten nousin ilmaan kevyesti kuin höyhen. isä laittoi kätensä reisilleni ja työnsi paidanhelmat ylös. Samassa hän seisoi jo reisieni välissä ja laski housunsa alas. Katsoin tilannetta kauhuissani kuin hidastettua filmiä. Hänen jäykkä kalunsa seisoi kovana ja sojotti kohti haarojani. "Isä" sain lopulta sanottua hiljaa. Olin aivan paniikissa enkä edes ymmärtänyt mitä tapahtuu. Oli kuin olisin katsonut joitain toisia ihmisiä sivusta.

Isä laittoi käsivartensa polvitaipeitteni alle ja veti lantioni tiskipöydän reunalle. Samassa hänen paksu terskansa jo tökki häpyhuuliani vasten kunnes painui niiden väliin. Olin kuin tarjottimella hänen otettavakseen eikä isä aikaillut. Hän levitti jalkojani lisää ja painui syvemmälle. Huomasin että olin kostunut vaikka en ollut lainkaan kiihottunut. "Isä älä" yritin vielä mutta hänen paksu kalunsa oli jo painunut pohjaan asti ja venytti tiukkaa pilluani. "Isä on tässä kulta" hän huohotti korvaani ja alkoi naida minua rajuin, töksähtelevin vedoin. Selkäni hakkasi keittiökaappia vasten vaikka hän piti minut tiukasti itseään vasten reisistäni puristaen.

Jatkettuaan hetken hän otti minut syliinsä, potki housut pois nilkoistaan ja lähti kävelemään kohti pirttipöydän penkkiä kullinsa sisälläni. Hän asettui penkille hajareisin istumaan ja laski minut sitten eteensä makaamaan. Kädet lanteillani hän aloitti työnnöt uudestaan silmät puoliummessa. Isä työnsi kätensä paitani sisään ja puristeli rintojani. "Nyt isä nai sua" hän voihki jatkaessaan panemista penkin natistessa allamme. En saanut sanaa suustani ja isä nosti minut syliinsä istumaan. Hän veti paidan pois päältäni ja alkoi hyppyyttää minua sylissään kuin räsynukkea. Kun isä vielä imeskeli rintojani vuoronperään, minun oli pakko kietoa käteni hänen kaulaansa etten olisi kaatunut selälleni. Kädet lantiollani hän kovensi tahtia. "Sano että isä nai sua. Sano kulta" hän vaikersi pää rintojeni välissä. "Isä nai mua" kuiskasin varovasti takaisin. Isä voihkaisi kun kuuli minun sanovan sen ja jatkoin vielä samaan tyyliin kuin miehenikin kanssa: "Nussi sun tytärtä isä. Nussi sun omaa pikku kultaa". Samantien isäni puristi minut tiukasti syliinsä ja laukesi sisääni. Kulli sykki sisälläni ja sen syke vain tehostui isäni painaessa lantiotani vasten syliään. Pidin hänestä kiinni ja annoin hänen rauhassa tasata hengitystään. Lopulta laskeuduin alas penkille hänen sylistään.

Otin paitani pöydältä ja aloin kuivaamaan sillä isäni puolikovaa kalua. Hetken kuluttua se alkoi kasvaa jälleen täyteen mittaansa paidan sisällä jonka annoin pudota väliimme. Pidin kovaa kullia kädessäni runkaten sitä hitaasti ylös ja alas. Katsoin isää hetken silmiin hänen noustessa seisomaan eteeni. Otin pallit toiseen käteen ja toisella painoin esinahan kokonaan taakse samalla kun terska liukui suuhuni. Imin ja nuolin kullia niin halukkaana etten olisi sitä vielä hetki sitten itsekkään uskonut. Sitten isä veti minut ylös ja käänsi polvilleen penkille. Makasin mahallaan pirttipöydällä kun hän siirtyi taakseni ja painui takaisin mehuistamme kosteaan pilluuni. Nyt olin jo niin pitkällä itsekin että olin valmis laukeamaan koska tahansa. Painoin takapuoltani taakse ja nautin kullista sisälläni. Kun aloin olla lähellä laukeamista kurotin käteni klitorikselle ja hieroin sitä hiljaa. Sitten hetkeä myöhemmin sain orgasmini joka jatkui ja jatkui isän vielä naidessa minua. Pian hänkin alkoi saada ja veti minut ylös pöydältä. Kädet rintojani puristaen hän alkoi tökkiä viimeiset työntönsä kunnes tunsin sperman jälleen syöksyvän sisääni. Isäni irtautuessa minusta jäin keittiön pöydälle makaamaan. Kun lopulta poimin paitani hän oli jo kadonnut ja menin itsekkin nukkumaan.

6

14741

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • -JX-

      Mee lääkärii

      • Mane

        Tää JX osasi oikein kirjoittaakin tällä kertaa. Aika kummallista että se ehtii aina ensimmäisenä lukemaan näitä tarinoita mitä se inhoaa. No se kertookin jo aika paljon.


    • zerp

      Olen yleensä pitänyt kovasti jutuistasi, mutta tämä ei kyllä ollut entisenlainen. Missä kaikki kiihottavat esileikki-kuviot olivat? Ei tuollainen suoraan asiaan -tyyli kiihota yhtään.

      Näissä kahdessa viimeisessä jutussasi on ollut todellinen kiireen maku, ja alkaa jo epäilyttää ovatko ne ollenkaan "japin" tekstiä!

    • hddd

      sairasta kuka fantasioi oman faijansa naimisesta??

    • Jen-

      Taas loistokirjoitus!
      Ehkä hitusen lyhyt, mutta hyvä kuitenkin oli.

      Odotellessa lisää ;)

    • aa-muna

      Voin yhtyä tuon edellisen mielipiteeseen, mutta silti Japi on paras näissä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      100
      2916
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      105
      2478
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2240
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      22
      2072
    5. 177
      1886
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      44
      1873
    7. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1807
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1756
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1558
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1314
    Aihe