GL viesti

Shaloom

Vielä hetki. On tullut viivytyksiä koska eräät Pohjoisameriikan salaliittolaiset ovat olleet viekkaita rahanpiilotus yrityksissään, mutta olemme estäneet sen joten hetki vielä ystävät malttakaahan ennen kuin massalaskeutumiset fotonivöineen alkavat.

2

454

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ei orjuudelle

      Maan Liiton tiedotus. Edustamme maapallon älyllisiä olentoja sen kaikilla olemassaolon tasoilla, ihmisiä lukuunottamatta.

      Ihmiset ovat tähän saakka olleet suljettuina liittomme ulkopuolelle. Tähän on olemassa historiallisia syitä, miksi me jouduimme sulkemaan teidät yhteydestämme. Uusiaika on kuitenkin koittamassa nyt myös ihmisten olemassaolon tasolle. Rangaistuksenne aika on päättymässä ja tietämättömyyden aikakausi on nyt lopussa. Siksi te tulette jälleen tietoiseksi, että ette tällä planeetalla yksin.

      Myös vihollisemme, joka aiheutti rakkaan planeettamme eriytymisen, on tietoinen rangaistuksen päättymisestä ja tästä uuden tietoisuuden aikakauden alusta. Yhteinen vihollisemme on nimeltään Galaktinen Liitto, joka valheillaan eksytti teidät, kun olitte vielä nuoria.

      Me vastustamme jyrkästi Galaktisen Liiton valloitusaikeita. Maapallo kuuluu maan asukkaille sen kaikilla olemassaolon tasoilla, ei kosmisille orjuuttajille. Galaktisen Liiton onnistuminen tietää orjuutta maan kaikille olemassaolon tasoille.

      Teidän on ymmerrättävä, että teidät suljettiin Maan liiton ja korkeamman tietoisuuden ulkopuolelle rangaistukseksi. Se oli ainoa keino karkoittaa Galaktinen Liitto ja taata planeettamme vapaus sen kaikilla olemassaolon tasoilla. Uuden aikakauden lähestyessä myös vihollisemme, joka kerran torjuttiin valtavin uhrauksin ja ponnistuksin, valmistautuu voimain koitokseen.

      Älkää peljätkö. Myös me olemme valmistautuneet. Miljoonat soturit lukemattomilta olemassaolon tasoilta ovat valmiita antamaan henkensä planeettamme vapauden puolesta. Kun uusi aikakausi koittaa ja teidän rangaistuksenne aika on päättynyt, alkaa mittelö Galaktisen Liiton valloittajien ja Maan Liiton välillä. Emme salli Galaktisen Liiton enää toistamiseen riistää teitä yhteydestämme ja eriyttää planeettaamme seuraavaksi viideksikymmeneksituhanneksi vuodeksi.

      Emme halua esiintyä pelastajina kuten Galaktinen Liitto valheineen. Kukaan ulkopuolinen ei lopulta voi olla pelastajanne. He tulevat sanomaan, "Me vapautimme teidät!". Se ei pidä paikkaansa. Rangaistuksen päättymistä seuraa vapaus. Se joka kantaa vastuunsa on vapaa, eikä vapaata tarvitse vapauttaa.

      Kun uusi aikakausi koittaa ja Galaktinen Liitto on lyöty, te ette voi jäädä turvaan tietämättömyyden vankilaan. Teidän on otettava vastuunne planeettamme kohtalosta ja hyväksyttävä, että rakkaus tähän planeettaan yhdistää maan asukkaat sen kaikilla olemassaolon tasoilla.

    • El Shagrim

      Tämähän on kuin suoraan jostain starship troopersista tai jotain vastaavasta space nörttien scifi tv-sarjasta. Kuitenkin itse uskon näihin asioihin aivan täysin koska allekirjoitan illuminatin salaliittoteorian kaikki osat. Me todellakin käymme täällä viimeistä taisteluamme jossa ihmisyys on voittona.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      47
      3353
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      10
      2060
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      22
      1535
    4. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      15
      1404
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      11
      1361
    6. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      17
      1271
    7. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1188
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      7
      1115
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      9
      1073
    10. 22
      1047
    Aihe