PERUSSUOMALAISTEN TULENARKA METSÄSTYSKIRJA

Anonyymi-ap

Kuten alla olevassa keskusteluosiossa käy ilmi, Perussuomalaisen puolueen ajatuspaja Suomen Perusta julkaisi 24.02 kolmenkymmenen vuoden ammattiriistanhoitajakokemuksella varustetun PS-poliitikko Arno Westerholmin kirjoittaman metsästys,- riistanhoito,- ja metsätalouspoliittisen lähes 400 sivua laajan teoksen Metsästyskirja. Vaikka kirja jaettiin kaikille kansanedustajille ja koko media tiedotettiin teoksesta, siitä ei kirjoiteta. Syy on ilmiselvä, niin tavallinen kuin metsästysaiheinenkin media on täysin viherpolitisoitunut. Asioista joihin vastapuoli ei voi rationaalisilla argumenteillä vastata vaietaan.
Maalla asuvien kansalaisten lehdeksi ja riippumattomaksi mediaksi itseään väittävä Maaseudun Tulevaisuus julkaisi pakonsanelemana vain yhden nettiartikkelin jota juuri kukaan ei ollut huomannut. Huomautettaessa toimituksen johtoa siitä, että kysymys ei ole vaateesta kirjoittaa PS:lle ilmainen vaalimainos vaan välittää lehtiversiossa lukijakunnalle tieto mahdollisesti tulevan pääministeripuolueen ajatuspajan julkaisusta MT- lehti silti vastoin sananvapautta, uutisoinnin riippumattomuutta ja hyvää journalismitapaa kieltäytyi uutisoinnista.
On myös hyvä huomioida, että yksikään metsästysaiheinen lehti ei ole sanallakaan kommentoinut Metsästyskirjaa vaikka medialla olisi ollut yli kuukausi aikaa paneutua teoksen argumentaatioon ja kirjoittaa siitä oma näkemyksensä. Samoin vihreät ja viherpolitisoituneet organisaatiot eivät lauseellakaan ole kommentoineet monta sataa sivuista tiukkaa, rationaalista faktaa sisältävää teosta.
SOIKO KENELLÄKÄÄN EDELLÄ LUETUN JÄLKEEN HÄLYTYSKELLOT. Kirjan teksti on faktaa, kansalaiset joita kirja koskettaa innostuvat kerrankin äänestämään kuullessaan teoksesta (siis he jotka siitä ovat kuulleet), mutta on mahdollista, että mikään ei jälleenkään muutu koska vihervasemmisto, politisoitunut media ja vihervasemmistolaiset organisaatiot pystyvät vaikenemispolitiikalla estämään tiedon kulun. TOTEUTUUKO DEMOKRATIA, KUN ”VAPAA LEHDISTÖ” EI ANNA KANSALAISILLE KAIKKEA TIETOA? Asia näyttäytyy selkeästi siltä, että vallanpitäjät ja vaaleissa vaihtumattomat virkamiehet katsovat, että KANSA VOI ÄÄNESTÄÄ ”VÄÄRIN” jos kaikki tieto tuodaan julki.
Näin ei voi jatkua, haastakaa vastapuoli Perussuomalaisen ajatuspajan julkaisulla niin huomaatte, että he eivät pysty puolustautumaan. Välittäkää kaikille, kaikilla mahdollisilla keinoilla tietoa siitä, että Metsästyskirja ja siihen liittyvä, kirjan kiteyttävä haastattelu löytyy osoitteesta: www.suomenperusta.fi. SANANVAPAUDEN JA VIHERVASEMMISTON SENSUURIN VASTUSTAMISEKSI VÄLITTÄKÄÄ www.suomenperusta.fi LINKKIÄ ETEENPÄIN VAIKKA ETTE KANNATTAISI PS:A. Kansan on saatava tietää kaikkien näkemykset ja tehdä omat ratkaisunsa äänestämisessä tämän perusteella. Totuus ja parhaimmat argumentit voittakoot kerrankin vaaleissa.
KAIKILLE METSÄSTÄJILLE TODETTAKOON: ÄÄNI PERUSSUOMALAISELLE EHDOKKAALLE ON ÄÄNI VANHAKANTAISELLE METSÄSTYSPERINTEELLE, MAATALOUDELLE ILMEN VALKOPOSKIHANHIEN JÄRKYTTÄVIÄ TUHOJA JA SUSITURVALLINEN KOULUMATKA LAPSILLE. Metsästyskirjan faktat ja totuus eivät muutu vaikenemalla ja sensuurilla vastapuoli osoittaa itse kirjan argumentaation totuudeksi!
Perussuomalaiset, metsästäjät, maa,- ja metsätaloudenharjoittajat, sananvapauden puolustajat sekä oikeudenmukaisuuden arvostajat, välittäkää PS:n Metsästyskirjan linkkiä:WWW.SUOMENPERUSTA.FI eteenpäin. Katsokaamme pystyykö vastapuoli puolustautumaan, sensuuri ei ole rationaalista argumentaatiota. METSÄSTYSKIRJA KOKO KANSAN TIETOON, ÄÄNESTÄJÄT PÄÄTTÄKÖÖN MITÄ MIELTÄ KIRJAN NÄKEMYKSISTÄ OVAT. Tällä tavalla toimisi eduskuntavaalit oikeassa oikeusvaltiossa. Vihervasemmisto vastatkoon Metsästyskirjan argumentaatioon ennen vaaleja, JOS PYSTYVÄT.

1

80

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋

      🔞 ­N­­­y­m­­­f­o­­m­a­­a­­­n­i -> https://ye.pe/finngirl21#17804472C

      🔞❤️💋❤️💋❤️🔞💋❤️💋❤️💋🔞

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 184
      1991
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      52
      1898
    3. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1588
    4. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      145
      1475
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1324
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1194
    7. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1175
    8. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      10
      1153
    9. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1128
    10. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      10
      1119
    Aihe