Here is where the the story ends

Anonyymi-ap

--- Keisari Thunderstormin ja hänen tyttärensä prinsessa Lightningin viimeinen päivä maapallollamme oli koittanut. Prinsessa Thunder, eli Jaana, jonka nimen olin hänelle antanut, jäisi tänne luoksemme, maapallollemme seuraksemme ja iloksemme. Positiivinen ja rakkaudellinen tyttö kun oli, niin iloitsimme siitä kaikki. --- ...

Jatko jääkin sitten arvoitukseksi..koska.. “Kommentointi on suljettu.”&“Ketjusta on poistettu 377 sääntöjenvastaista viestiä.”, ja...
here is where the the story ends, elikkä tähän sekin tarina nyt sitten loppuu moi!

https://www.youtube.com/watch?v=3h1Gyqkaju0
ABBA - Knowing Me, Knowing You (Official Lyric Video)

9

968

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Keisari Thunderstormin ja hänen tyttärensä prinsessa Lightningin viimeinen päivä maapallollamme oli koittanut. Prinsessa Thunder, eli Jaana, jonka nimen olin hänelle antanut, jäisi tänne luoksemme, maapallollemme seuraksemme ja iloksemme. Positiivinen ja rakkaudellinen tyttö kun oli, niin iloitsimme siitä kaikki.
      Terhi ja Eva lintsasivat Pirkko-opettajansa tunneilta, ja aivan vapaa-ehtoisesti, kun syykin siihen oli niin hyväksyttävän tärkeä, mitä ei tietenkään sille opelle kerrottu, vaan keksittiin aivan jokin muu syy, tyttöjen poissa-oloon. Heitä tarvittiin mukaan, pihallamme olevan lumilinnan korjaustöihin, jonka koko porukan voimin, aioimme iltaan mennessä kunnostaa, koska yöllä sitä taas tarvittaisiin täysin ehjänä.
      Ukolle ostamani soittimet, muuttivatkin Ukon suunnitelmat täysin, hänen ja Saaran lähtöä vuorokaudella viivästyttäen. Ne eivät kaikki, matkustajien lisäksi, olisi heitä pois hakevaan alukseen mahtuneet, eikä Ukko halunnut niistä luopuakaan, joten suunnitelmia oli aivan pakko nyt muuttaa. Itse suurempi emo-alus piiloitteli kuun takana, ja pienemmällä aluksella hoideltiin maapallolla käynnit. Ensin haettaisiin ukon instrumentit, ja vasta sitten seuraavana yönä haettaisiin itse Ukko Saara-tyttärineen. Nyt olisi Jaanakin aivan hyvin mahtunut heidän mukaansa nouto-alukseen, mutta hän halusi ehdottomasti jäädä meidän luoksemme. Sen minkä olen päättänyt, sen olen päättänyt, sanoi hän isälleen. Olen rakastunut syvästi, näihin kaikkiin maapallolaisiin, enkä rakkaimpiani jätä!
      No mutta sittenhän mukaasi mahtuisi vielä sähkökitarakin vahvistimineen, huudahdin. Kuulokkeet myös vahvistimineen, niin voit vessassakin sillä sitten soitella, vaimojasi häiritsemättä! Seuraavana päivänä nekin sitten kävimme ostamassa, bassokitaran myös. Rummut teettäisi hän omalla planeetallaan, joten ei muuta, kuin vaimot vain opiskelemaan musiikkia. Ukko suunnitteli itse soittavansa kitaraa, vaimojen soitellessa rumpuja ja bassoa. Mikrofoneja myöskin tarvittiin, kuten sytkäreitäkin yleisölle. The Ukko and Rouvat, tulisi bändin nimeksi. Juhuu, minusta tulee planeettani kuuluisin, parhain ja rakastetuin rocktähti, iloitsi Ukko. Ja ainut, naurahti Pirkko. Ja kamarimusiikkia soitellaan välillä myös, nyt kun on pelit ja vehkeet senkin soittamiseen! Alttoviulu unohtui ostaa, mutta vielä ehditään! Seija, Volvon avaimet esille ja lähdetään! Seija kertoi koulussa alaluokilla soittaneensa nokkahuilua. Ukko sai tusinan nokkahuiluja mukaansa myös. Pitäähän minun lapsieni nyt nokkahuiluakin saada ja osata soittaa, tiedä vaikka Saara saisi kaksoset, ja humanoidi kun on, niin tiedä, vaikkapa tusinankin niitä saman tien pyöräyttäisi.
      Yöllä, hieman ennen aluksen saapumista, siirsimme kaikki huolellisesti pakkaamamme soittimet lumilinnaan. Käynnistin bemarini moottorin ja avasin autoradion. En ymmärtänyt, että miksi radion piti olla päällä, mutta samapa tuolla, sillä olihan sitä siinä autossa istuessa ja alusta odotellessa, kiva kuunnella.
      https://www.youtube.com/watch?v=f2RR0H_41-Q
      Pikkuoravien kuuraketti
      Pakkauduimme kaikki bemariin ja Volvoon katselemaan, kun instrumentit, sekä muut Ukon ja Saaran tekemät ostokset, säteilytettäisiin alukseen, joka sitten onnistuikin hyvin. Alus vuorostaan, sitä ennen säteilytti lumilinnaan kaikenlaista kivaa aluksesta löydettyä meille. Emä-alukseen oli matkustajien sekä miehistön kenkien pohjissa kantautunut kotiplaneetaltaan soraa, joka oli lakaistu, ja tuotu nyt samalla meille, sillä meille se oli arvokasta timanttisoraa. Kaikkea muutakin miehistön mukanaan pitämää kapistusta meille tuotiin. Myös heidän kauloissaan, ja ties missä, pitämänsä jalokivet me saimme, joilla ei heille ollut muuta kuin vain tunne-arvoa, meidän vuorostaan lahjoittaessamme heille, heidän planeetallaan, todella arvokkaina pidettyjä puu-esineitä, kuten kaikki puulastamme, kaulimen, kyntteliköt ja tulitikut. Kävinpä vielä takapihalta kaatamassa ja pilkkomassa toisenkin pihakoivumme, Ukon jo aikaisemmin itse kaadettua koivun etupihaltamme. Niinpä lumilinnaamme ilmestyi myöskin halkopino nouto-alukseen säteilytettäväksi. Kameraa, sun muuta kivaa, heiltä itse saadessamme. Kameroiden joukossa oli myös pari Ukon jo kertomaa kamera-uutuutta, joilla otetut kuvat tuntuivat kuin oikeilta, niitä katsellessa ja kosketellessa. Niissä oli ikäänkuin pienet muistilevyt, jotka sai kameroihin vaihdettua, ja niitä myös saimme suuren määrän.

      • Anonyymi

        jatkuu...

        Kuvatun henkilön kanssa pystyi oikeasti rakastelemaan niin, että tuntui kuin se olisi ollut aivan todellista. Aivan sitten mahtavia kameroita, ihastelimme tyttöjen kanssa niitä yhdessä. Emo-aluksen miehistö, joka koostui molemmista sukupuolista, jätti kuvia sekä itsestään, että muista tutuistaan, vaimoistaan, miehistään, tyttäristään, pojistaan, siskoistaan, tutuista ja tuntemattomista muistitikuille, jotka lahjoittivat meille. Sinä yönä pidimme orgiat, Pimu ja Kiva myös, joille löytyivät myöskin omaa rotuaan olevat rakastajat, niiltä tikuilta. Minulla sekä Lightning-Saaralla olivat omat yhteiset jäähyväisorgiamme, antaen muiden orgioida kamerakuvien kanssa. Ukolla ja Pirkolla olivat vuorostaan omat, kahdenkeskiset orgiansa. Kun Ukko ja Saara haettaisiin seuraavana yönä, olisi Jaanan paikka ollut aluksessa vapaana, jota täyttämään Ukko Pirkkoa houkutteli. En tiedä, mukavaahan se olisi matkustella, mutta miten minä sitten pääsen takaisin, ja milloin? Siihen ei Ukolla ollut vastausta, joten Pirkko ei tuntunut olevan mukaan houkuteltavissa. Seuraavan päivän uutisissa kerrottiin oudosta ilmiöstä euroopan taivaalla - Olivatko häirikköpulut jälleen kiusaamassa maidemme ilmavoimia, kysyttiin ja ihmeteltiin, asiantuntijoiden keskuudessa? Valitettavan nolo tapaus, tämä tämmöinen meille, sanoi Ukko häpeissään olevan näköisenä. Sain tästä raportin, viime yönä emä-alukseltamme! Aurinkokunnassanne riehuva magneettimyrsky, oli saanut täällä käyneen pikku-aluksemme ohjaajan herätyskellon jätättämään, heräsi liian myöhään, ja aikataulusta kiinni pitääkseen, lensi liian suurella nopeudella ilmakehäänne, aiheutti valo-ilmiön, sekä myös eksyi! Herätyskello teknologiamme, on vielä lasten kengissä, verrattuna teidän omaanne! Saat pussillisen herätyskellojamme, mukanasi kotiin vietäväksi! Kiitos Onni, se olisi erittäin suuri lahja planeettamme aamu-unisille! Kopioisimme niitä, Made in Meillä, niihin raapustettuina, ja aivan siis mahtava lahja meille!
        Lightning-Saaralla oli tarkoitus, ehtiä vielä meidät kaikki nakuina kuvaamaan, kotiplaneetalleen kuviamme tuliaisina viedäkseen. Minutkin, sekä itsensä, että tyttöystäviensä, ja ties kenen runkkausiloksi, hän kuvasi. Tyttöjä kuvasi hän vuoronperään, kaikissa mahdollisissa asennoissa, joita vain kuvitella saattoi. Jopa käsillään kävellen saivat he poseerata, sillä Saara tunsi naapuriplaneetaltaan humanoidirodun, jotka kävelivät luonnostaan käsillään, jalkojen heillä ollessa niin surkastuneet, etteivät kävelyyn niitä voineet käyttää, kuin vain runkkailuun ja kättelyyn, omilla jaloillaan kävelevien rotujen, tehdessä heille kaikki työt. He tulisivat iki-onnellisiksi, käsillään kävelevistä, alastomista tyttöistämme, tarvitsematta enään alkukantaisia, antiikkisia telkkujaan kääntää ylösalaisin, heitä katsellessaan. Ukon ja Saaran planeetallahan tyttöjä ei katseltaisi telkulta, vaan ne jollain hämmästyttävällä tekniikalla heijastettaisiin katsojan eteen, ollen aivan luonnollisen näköisiä. Heidän uusimmalla tekniikallaan, pystyivät he myöskin rakastelemaan näiden kanssa, kuin aivan oikeiden naisten ja miesten kanssa, eikä eroa huomannut, eikä tuntenut. Saaralla oli jotenkin kieroutunut huumorintaju. Halusi pilailla kanssani, ja kun oli kuvannut minua, niin minun oma kuvani alkoi lähentelemään minua. Olin aivan järkyttynyt, sen tarttuessa kaluuni kiinni, samalla kääntäen minulle selkänsä, ja minulle pyllistäen. Olin aivan kauhuissani tuollaisesta pilasta, mutta kaikki tytöt senkuin vain nauroivat vatsa kippurassa minulle. Kun sitten todella vihaisena käskin Saaran häivyttää kuvani hemmettiin makuuhuoneestani, minua kiusaamasta, ymmärsi hän menneensä, aivan liian pitkälle leikinlaskussaan, pyytäen syvästi katuvana pilaansa minulta anteeksi. Voi Onni, enhän minä millään pahalla, miten minä voisin sinulle tämän nyt korvata, kun sinulla alkoi tuo sinun keppisikin jo jököttämään, sen oman kuvasi sitä runkatessa?! Eikä jökötä..tai jököttää, kun katselin juuri sinua, minun..eikun sen kuvani, alkaessa minua lähentelemään! Saara hyppäsi muutamalla juoksu-askeleella eteeni, painautui minuun kiinni, ja alkoi hiertämään häpykumpuaan kulliani vasten. Työnnä Onni keppisi minun pilluuni, ja laukea sinne, kiltti, älä ole minulle vihainen! Yhdellä ehdolla Saara! Mikä se on? Teen vaikka mitä, aivan mitä ikinä haluat minun tekevän! Kerro! Mikä on ehtosi, että suostut jököttävän keppisi minun pilluuni työntämään?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        jatkuu...

        Kuvatun henkilön kanssa pystyi oikeasti rakastelemaan niin, että tuntui kuin se olisi ollut aivan todellista. Aivan sitten mahtavia kameroita, ihastelimme tyttöjen kanssa niitä yhdessä. Emo-aluksen miehistö, joka koostui molemmista sukupuolista, jätti kuvia sekä itsestään, että muista tutuistaan, vaimoistaan, miehistään, tyttäristään, pojistaan, siskoistaan, tutuista ja tuntemattomista muistitikuille, jotka lahjoittivat meille. Sinä yönä pidimme orgiat, Pimu ja Kiva myös, joille löytyivät myöskin omaa rotuaan olevat rakastajat, niiltä tikuilta. Minulla sekä Lightning-Saaralla olivat omat yhteiset jäähyväisorgiamme, antaen muiden orgioida kamerakuvien kanssa. Ukolla ja Pirkolla olivat vuorostaan omat, kahdenkeskiset orgiansa. Kun Ukko ja Saara haettaisiin seuraavana yönä, olisi Jaanan paikka ollut aluksessa vapaana, jota täyttämään Ukko Pirkkoa houkutteli. En tiedä, mukavaahan se olisi matkustella, mutta miten minä sitten pääsen takaisin, ja milloin? Siihen ei Ukolla ollut vastausta, joten Pirkko ei tuntunut olevan mukaan houkuteltavissa. Seuraavan päivän uutisissa kerrottiin oudosta ilmiöstä euroopan taivaalla - Olivatko häirikköpulut jälleen kiusaamassa maidemme ilmavoimia, kysyttiin ja ihmeteltiin, asiantuntijoiden keskuudessa? Valitettavan nolo tapaus, tämä tämmöinen meille, sanoi Ukko häpeissään olevan näköisenä. Sain tästä raportin, viime yönä emä-alukseltamme! Aurinkokunnassanne riehuva magneettimyrsky, oli saanut täällä käyneen pikku-aluksemme ohjaajan herätyskellon jätättämään, heräsi liian myöhään, ja aikataulusta kiinni pitääkseen, lensi liian suurella nopeudella ilmakehäänne, aiheutti valo-ilmiön, sekä myös eksyi! Herätyskello teknologiamme, on vielä lasten kengissä, verrattuna teidän omaanne! Saat pussillisen herätyskellojamme, mukanasi kotiin vietäväksi! Kiitos Onni, se olisi erittäin suuri lahja planeettamme aamu-unisille! Kopioisimme niitä, Made in Meillä, niihin raapustettuina, ja aivan siis mahtava lahja meille!
        Lightning-Saaralla oli tarkoitus, ehtiä vielä meidät kaikki nakuina kuvaamaan, kotiplaneetalleen kuviamme tuliaisina viedäkseen. Minutkin, sekä itsensä, että tyttöystäviensä, ja ties kenen runkkausiloksi, hän kuvasi. Tyttöjä kuvasi hän vuoronperään, kaikissa mahdollisissa asennoissa, joita vain kuvitella saattoi. Jopa käsillään kävellen saivat he poseerata, sillä Saara tunsi naapuriplaneetaltaan humanoidirodun, jotka kävelivät luonnostaan käsillään, jalkojen heillä ollessa niin surkastuneet, etteivät kävelyyn niitä voineet käyttää, kuin vain runkkailuun ja kättelyyn, omilla jaloillaan kävelevien rotujen, tehdessä heille kaikki työt. He tulisivat iki-onnellisiksi, käsillään kävelevistä, alastomista tyttöistämme, tarvitsematta enään alkukantaisia, antiikkisia telkkujaan kääntää ylösalaisin, heitä katsellessaan. Ukon ja Saaran planeetallahan tyttöjä ei katseltaisi telkulta, vaan ne jollain hämmästyttävällä tekniikalla heijastettaisiin katsojan eteen, ollen aivan luonnollisen näköisiä. Heidän uusimmalla tekniikallaan, pystyivät he myöskin rakastelemaan näiden kanssa, kuin aivan oikeiden naisten ja miesten kanssa, eikä eroa huomannut, eikä tuntenut. Saaralla oli jotenkin kieroutunut huumorintaju. Halusi pilailla kanssani, ja kun oli kuvannut minua, niin minun oma kuvani alkoi lähentelemään minua. Olin aivan järkyttynyt, sen tarttuessa kaluuni kiinni, samalla kääntäen minulle selkänsä, ja minulle pyllistäen. Olin aivan kauhuissani tuollaisesta pilasta, mutta kaikki tytöt senkuin vain nauroivat vatsa kippurassa minulle. Kun sitten todella vihaisena käskin Saaran häivyttää kuvani hemmettiin makuuhuoneestani, minua kiusaamasta, ymmärsi hän menneensä, aivan liian pitkälle leikinlaskussaan, pyytäen syvästi katuvana pilaansa minulta anteeksi. Voi Onni, enhän minä millään pahalla, miten minä voisin sinulle tämän nyt korvata, kun sinulla alkoi tuo sinun keppisikin jo jököttämään, sen oman kuvasi sitä runkatessa?! Eikä jökötä..tai jököttää, kun katselin juuri sinua, minun..eikun sen kuvani, alkaessa minua lähentelemään! Saara hyppäsi muutamalla juoksu-askeleella eteeni, painautui minuun kiinni, ja alkoi hiertämään häpykumpuaan kulliani vasten. Työnnä Onni keppisi minun pilluuni, ja laukea sinne, kiltti, älä ole minulle vihainen! Yhdellä ehdolla Saara! Mikä se on? Teen vaikka mitä, aivan mitä ikinä haluat minun tekevän! Kerro! Mikä on ehtosi, että suostut jököttävän keppisi minun pilluuni työntämään?

        jatkuu...

        Se, että saan pillunkarvasi sinulta muistoksi! Ne saat, ajellaan vaikka heti ne pois! Kylmähän pillulleni tulee, kun ne karvat sitä niin mukavasti lämmittää, mutta tulkoot vilu sille, pillunkarvani ovat sinun! Ei sille kylmä tule, nauroi Seija. Ei kutita enää, kun ajat ne pois, lisäsi Terhi. Suosittelen posliinia sinullekin, sanoi Anna. Siitä tulee uusi muoti planeetallemme, tuumasi Jaana. Kuka raakaa karvani pois? Haen tukanleikkurin ja parranajokoneeni! Mutta eihän se mikään parta tai tukka ole, protestoi Eva. Eikö teiltä tytöt löytyisi oikeaa pillunkarvanajokonetta, kysyin. Löytyy, löytyy, sanoi Terhi. Kyllä minä sen homman hoidan, koska se vaatii taitoa, ettei sitten karvatupet tulehdu! Ei saa ärsyttää ihoa, ettei jäljestä tule sitten ruma! Karvanpoisto-ainetta siihen tarvitaan! Käypäs Seija Onnin kanssa ostamassa sitä muutama laatikollinen, niin riittää sitä sitten Saaralla kotiinkin vietäväksi! Mutta kun minulla seisoo! Anna seistä, on sitten paljon ihanampaa sunkin naida Saaran posliinipillua kotiin palattuasi! Ei tätä karvanpoistohommaa noin vain hetkessä tehdä! No joo, ei niin, niin on, mutta muista, minulle ne karvat sitten laittaa talteen! Muistetaan, muistetaan, rusetoin ne jopa sulle, ja laitan yölaatikkoosi, teippirullan kanssa! Saat niistä hyvät viikset itsellesi!
        Kävimme Seijan kanssa apteekista ostamassa kaikki karvanpoisto-aineet, ja samalla päätin ottaa ulos myös Viagraa. Kassalla oli vanha tuttavani, entinen naisystäväni vuosien takaa. Ja sinulla se Onni vain jatkuvasti on näitä pikkuhuolia..katsotaanpas..lääkkeesi saat ulos vasta ensi viikolla, joten saat nyt vain nuo kalvanpoisto-aineet! Jopas oli hävytön akka, tokaisi Seija minulle apteekista poistuessamme. Niin oli, ja on aina ollut, entinen sänkykaverini vuosien takaa! Ja noin vanha, Onni, Onni, en arvannutkaan että olet noin perverssi, sehän oli ainakin viiskymppinen, ja niin isot tissitkin kun sillä oli! Kävimme samalla konditoriasta, ostamassa sieltä kaikki kermakakut, pullat ja leivokset. Myyjän olisi luullut tulevan siitä iloiseksi, mutta ei, höpisi vain jotain muista asiakkaista, jotka nyt tulisivat jäämään ilman pullaa ja leivoksia. Ja ilman kermakakkua, muistutin. Niin ja ilman sitäkin, myönsi hän tuskin kuuluvasti.
        Palattuamme kotiin, keitettiin heti kahvit, ja juotiin se ostamiemme herkkujen kera. Saara tuli eteeni kylpytakki päällään, levitti sitä, ja paljasti sen alta sievän posliinipimpsansa. Ihanaa, huokailin. Myös minulla on nyt samanlainen, sanoi Jaana, kylpytakkiaan hänkin levittäen. Ihanaa, toistin. Pidätkö? Pidän! Ihanaa, ilahtuivat tytöt. Terhi näytti, miten se pitää tehdä, ja nyt osaan sen itsekin tehdä, ja opetan vuorostani kaikki planeettamme tytötkin posliinipilluilemaan.
        Kahvit juotuamme, jatkoimme kuvailujamme. Terhi, Seija, Eva ja Anna, saivat jokainen itselleen muutaman, Saaralle arvottoman, suuren timantin lahjana, osallistumisestaan nakukuvauksiin. Olisivat he muutenkin timanttinsa saaneet, vaikkeivat olisi valokuvaukseen osallistuneetkaan, sanoi Saara sitten jälkeenpäin. Minä en timantteja enään lisää saanut, koska niitä olin jo aikaisemmin ison pussillisen saanut, vähintään kaksi kiloa. Olimme nyt kaikki rikkaita, joka ikinen meistä. Minulla oli jo suuria suunnitelmia, saamieni rikkauksieni käyttämiseen, kaikkien meidän hyväksi, ja tulisin jo heti lähipäivinä kertomaan myös muille niistä, kunhan ensin olisimme vieraistamme onnellisesti päässeet eroon. Jaanan nyt jäädessä tänne, sai hän omat, jo tytöille aikaisemmin lahjoittamansa timantit takaisin, sekä Ukolta muutaman niitä vielä lisää, sillä tarvitsihan hän niitä nyt itsekin, olemassa olonsa täällä turvatakseen. Omani ajattelin jakaa hänen kanssaan, jos siihen tarvetta ilmenisi.
        Illalla ehdimme vielä saunan jälkeen itseämme kuivatella telkun edessä. Ukko nauraa röhötti vedet silmissään, kaikelle sieltä näkemälleen. Me tyttöjen kanssa nauroimme myös, hänelle seuran vuoksi vain, sillä ainakin minä, olin nuo jutut jo aikoja sitten nauranut.
        https://www.youtube.com/watch?v=etbOeCG8icc
        Mankeli - Uhkailija
        https://www.youtube.com/watch?v=zdhcoIW4pNU
        Manillaköysi - minä kaadan tämän talon


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        jatkuu...

        Se, että saan pillunkarvasi sinulta muistoksi! Ne saat, ajellaan vaikka heti ne pois! Kylmähän pillulleni tulee, kun ne karvat sitä niin mukavasti lämmittää, mutta tulkoot vilu sille, pillunkarvani ovat sinun! Ei sille kylmä tule, nauroi Seija. Ei kutita enää, kun ajat ne pois, lisäsi Terhi. Suosittelen posliinia sinullekin, sanoi Anna. Siitä tulee uusi muoti planeetallemme, tuumasi Jaana. Kuka raakaa karvani pois? Haen tukanleikkurin ja parranajokoneeni! Mutta eihän se mikään parta tai tukka ole, protestoi Eva. Eikö teiltä tytöt löytyisi oikeaa pillunkarvanajokonetta, kysyin. Löytyy, löytyy, sanoi Terhi. Kyllä minä sen homman hoidan, koska se vaatii taitoa, ettei sitten karvatupet tulehdu! Ei saa ärsyttää ihoa, ettei jäljestä tule sitten ruma! Karvanpoisto-ainetta siihen tarvitaan! Käypäs Seija Onnin kanssa ostamassa sitä muutama laatikollinen, niin riittää sitä sitten Saaralla kotiinkin vietäväksi! Mutta kun minulla seisoo! Anna seistä, on sitten paljon ihanampaa sunkin naida Saaran posliinipillua kotiin palattuasi! Ei tätä karvanpoistohommaa noin vain hetkessä tehdä! No joo, ei niin, niin on, mutta muista, minulle ne karvat sitten laittaa talteen! Muistetaan, muistetaan, rusetoin ne jopa sulle, ja laitan yölaatikkoosi, teippirullan kanssa! Saat niistä hyvät viikset itsellesi!
        Kävimme Seijan kanssa apteekista ostamassa kaikki karvanpoisto-aineet, ja samalla päätin ottaa ulos myös Viagraa. Kassalla oli vanha tuttavani, entinen naisystäväni vuosien takaa. Ja sinulla se Onni vain jatkuvasti on näitä pikkuhuolia..katsotaanpas..lääkkeesi saat ulos vasta ensi viikolla, joten saat nyt vain nuo kalvanpoisto-aineet! Jopas oli hävytön akka, tokaisi Seija minulle apteekista poistuessamme. Niin oli, ja on aina ollut, entinen sänkykaverini vuosien takaa! Ja noin vanha, Onni, Onni, en arvannutkaan että olet noin perverssi, sehän oli ainakin viiskymppinen, ja niin isot tissitkin kun sillä oli! Kävimme samalla konditoriasta, ostamassa sieltä kaikki kermakakut, pullat ja leivokset. Myyjän olisi luullut tulevan siitä iloiseksi, mutta ei, höpisi vain jotain muista asiakkaista, jotka nyt tulisivat jäämään ilman pullaa ja leivoksia. Ja ilman kermakakkua, muistutin. Niin ja ilman sitäkin, myönsi hän tuskin kuuluvasti.
        Palattuamme kotiin, keitettiin heti kahvit, ja juotiin se ostamiemme herkkujen kera. Saara tuli eteeni kylpytakki päällään, levitti sitä, ja paljasti sen alta sievän posliinipimpsansa. Ihanaa, huokailin. Myös minulla on nyt samanlainen, sanoi Jaana, kylpytakkiaan hänkin levittäen. Ihanaa, toistin. Pidätkö? Pidän! Ihanaa, ilahtuivat tytöt. Terhi näytti, miten se pitää tehdä, ja nyt osaan sen itsekin tehdä, ja opetan vuorostani kaikki planeettamme tytötkin posliinipilluilemaan.
        Kahvit juotuamme, jatkoimme kuvailujamme. Terhi, Seija, Eva ja Anna, saivat jokainen itselleen muutaman, Saaralle arvottoman, suuren timantin lahjana, osallistumisestaan nakukuvauksiin. Olisivat he muutenkin timanttinsa saaneet, vaikkeivat olisi valokuvaukseen osallistuneetkaan, sanoi Saara sitten jälkeenpäin. Minä en timantteja enään lisää saanut, koska niitä olin jo aikaisemmin ison pussillisen saanut, vähintään kaksi kiloa. Olimme nyt kaikki rikkaita, joka ikinen meistä. Minulla oli jo suuria suunnitelmia, saamieni rikkauksieni käyttämiseen, kaikkien meidän hyväksi, ja tulisin jo heti lähipäivinä kertomaan myös muille niistä, kunhan ensin olisimme vieraistamme onnellisesti päässeet eroon. Jaanan nyt jäädessä tänne, sai hän omat, jo tytöille aikaisemmin lahjoittamansa timantit takaisin, sekä Ukolta muutaman niitä vielä lisää, sillä tarvitsihan hän niitä nyt itsekin, olemassa olonsa täällä turvatakseen. Omani ajattelin jakaa hänen kanssaan, jos siihen tarvetta ilmenisi.
        Illalla ehdimme vielä saunan jälkeen itseämme kuivatella telkun edessä. Ukko nauraa röhötti vedet silmissään, kaikelle sieltä näkemälleen. Me tyttöjen kanssa nauroimme myös, hänelle seuran vuoksi vain, sillä ainakin minä, olin nuo jutut jo aikoja sitten nauranut.
        https://www.youtube.com/watch?v=etbOeCG8icc
        Mankeli - Uhkailija
        https://www.youtube.com/watch?v=zdhcoIW4pNU
        Manillaköysi - minä kaadan tämän talon

        jatkuu...

        Sitten tuli jokin ohjelma, jostain isosta hatusta, ja sen alla piiloittelevasta kitaristista. Jokin Mäk Koi kai se oli nimeltään. Herra Koi kertoili yhdessä yhtyeineen, jonkun Marilynin tai Monroen kanssa, muuttaneensa rockin historiaa. Hah hah ha, vai että ovat rockin historiaa muutelleet!
        https://www.youtube.com/watch?v=di18hTFTwIw
        Army Of Lovers - Crucified
        Tunnetko tuon Mäk Jonkun, kysyi Terhi. En, en tunne, en muista ikinä edes kuulleenikaan! Onhan niitä soittajia, ketkä soittaa mitäkin, mistäs minä niitä kaikkia tuntisin, en tunnista lakkia, enkä peruukkia sen alla! Kello sillä näyttää pysähtyneen jo vuosikymmeniä sitten!
        https://www.youtube.com/watch?v=De5HlGu2cco
        Röllin kiukuttelulaulu
        Emme illalla nukkuneet, kun meitä kaikkia niin kovasti jännitti, mutta väsymystä emme tunteneet kukaan. Saaran kanssa rakastelin sinä yönä, monta tuntia, ulkona koko sen ajan salamoidessa ja jyristessä. Lumimyrsky oli yhtä sakea, kuin Ukon tyttärineen, viikkoa aikaisemmin luoksemme tullessa. Ja pakkanen paukkui ulkona.
        Aivan viime hetkeen saakka, oli Pirkko ollut kahden vaiheilla, että lähteäkö Ukon mukaan vai ei. Pirkolla oli ollut tummanvihreä pusero päällään, Ukon tämän ensi kertaa nähdessään, ja vaihtaessaan sen vaaleanvihreään, tuntui kuin Ukko ei olisi sitä hyväksynytkään! En voisi elää miehen kanssa, joka hyväksy minua sellaisena, kuin olen, mietti Pirkko itsekseen.
        https://www.youtube.com/watch?v=VdQY7BusJNU
        Cyndi Lauper - Time After Time (Official HD Video)
        Ukon ollessa jo kumartumassa, lumilinnaan mennäkseen, ryntäsikin Pirkko hänen luokseen, hypäten hänen kaulaansa. Ukko-rakas, tulen sittenkin mukaasi, rakastan sinua liian paljon, sinusta erotakseni! Pirkko rakkaani, tervetuloa mukaani, vietämme häät jo heti kuuhun päästyämme, sen valoisalla puoliskolla, voidaksemme samalla maatamoa katsella ja ihailla! Tuleva keisarinna, suuteli keisariaan. Seija sieppasi Volvonsa tuulilasissa roikkuvan, siihen imukupilla kiinnitetyn pienen muovikukkakimpun, heittäen sen Pirkolle. Ota Pirkko koppi..morsiuskukkasi! Kiitos Seija, vastasi Pirkko, kukat ilmasta siepatessaan. Onni hei, känny esille ja filmaa, huudahti Pirkko yhtäkkiä. Isälle ja velipojalle pitää jättää viesti! Hei isä ja velipoika..lähden ufolla maailmalle..vapaaehtoisesti..Onni tuo teille autoni..Terhin kanssa..saatte itse tehdä sen keikkani, ottakaa Onni mukaan, lupasin jo että pääsee mukaan..ja Terhi kans jos haluaa..rakastan teitä..en tiedä milloin tulen takaisin..ehkä en koskaan..menen tämän Ukon kanssa tänään kuussa naimisiin..moi rakkaat..rakas isä, rakas veli..mooiii! Jatka Onni filmaamista, ja näytä se sitten mun isälle ja veljelle! Katsokaa kun tämä tyttö lähtee ufolla keikalle! Nähdään kaverit vielä joskus, moi! Morsiuspari meni lumilinnaan, sieltä hetken päästä valoputkessa kolmisittain, Saara-prinsessa seurassaan, ylös nouto-alukseen nousten. Valoputki hävisi, ja silmänräpäystä myöhemmin myös itse alus. Pirkko oli poissa, ties iäksi. Hieman järkyttyneinä ja silmät kyynelissä, katselimme lunta pyryttävälle taivaalle. Pirkko, hyvä ystävämme, oli mennyt, kaiken tapahtuessa niin yllättävän nopeasti. Halasimme jokainen vuorollaan, luoksemme jäänyttä Jaanaa, jota ehkä ei ikinä enään, Thunderiksi kutsuttaisi, ei ainakaan tällä uudella kotiplaneetallaan. Saanko rakkaani nukkua tämän yön keskellänne, vain nukkua, ilman sekstailuja, kysyi hän minulta ja Terhiltä, itkuisella äänellä. Tottakai Jaana-kulta, vastasimme molemmat häntä syleillen, hänen vuorostaan syleillessään meitä. Seijan, Evan ja Annan vuorostaan halatessaan minua, Terhiä ja Jaanaa. Nyt minä sitten jäin tänne teidän armoillenne, mutta rakastan, ja luotan teihin!
        https://www.youtube.com/watch?v=sOUlbredoUM
        And Your Bird Can Sing (2022 Mix)
        Yksi viiden, ja viisi yhden puolesta! Ei vaan yhdeksän, korjasi Eva, ikkunaan vilkaistuaan, jonka läpi Kiva, Pimu, ja viimeisin tulokkaamme Saara-kissa meitä katselivat. Menimme sisälle, meitä vilutti, ja laitoimme saunan jälleen päälle.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        jatkuu...

        Sitten tuli jokin ohjelma, jostain isosta hatusta, ja sen alla piiloittelevasta kitaristista. Jokin Mäk Koi kai se oli nimeltään. Herra Koi kertoili yhdessä yhtyeineen, jonkun Marilynin tai Monroen kanssa, muuttaneensa rockin historiaa. Hah hah ha, vai että ovat rockin historiaa muutelleet!
        https://www.youtube.com/watch?v=di18hTFTwIw
        Army Of Lovers - Crucified
        Tunnetko tuon Mäk Jonkun, kysyi Terhi. En, en tunne, en muista ikinä edes kuulleenikaan! Onhan niitä soittajia, ketkä soittaa mitäkin, mistäs minä niitä kaikkia tuntisin, en tunnista lakkia, enkä peruukkia sen alla! Kello sillä näyttää pysähtyneen jo vuosikymmeniä sitten!
        https://www.youtube.com/watch?v=De5HlGu2cco
        Röllin kiukuttelulaulu
        Emme illalla nukkuneet, kun meitä kaikkia niin kovasti jännitti, mutta väsymystä emme tunteneet kukaan. Saaran kanssa rakastelin sinä yönä, monta tuntia, ulkona koko sen ajan salamoidessa ja jyristessä. Lumimyrsky oli yhtä sakea, kuin Ukon tyttärineen, viikkoa aikaisemmin luoksemme tullessa. Ja pakkanen paukkui ulkona.
        Aivan viime hetkeen saakka, oli Pirkko ollut kahden vaiheilla, että lähteäkö Ukon mukaan vai ei. Pirkolla oli ollut tummanvihreä pusero päällään, Ukon tämän ensi kertaa nähdessään, ja vaihtaessaan sen vaaleanvihreään, tuntui kuin Ukko ei olisi sitä hyväksynytkään! En voisi elää miehen kanssa, joka hyväksy minua sellaisena, kuin olen, mietti Pirkko itsekseen.
        https://www.youtube.com/watch?v=VdQY7BusJNU
        Cyndi Lauper - Time After Time (Official HD Video)
        Ukon ollessa jo kumartumassa, lumilinnaan mennäkseen, ryntäsikin Pirkko hänen luokseen, hypäten hänen kaulaansa. Ukko-rakas, tulen sittenkin mukaasi, rakastan sinua liian paljon, sinusta erotakseni! Pirkko rakkaani, tervetuloa mukaani, vietämme häät jo heti kuuhun päästyämme, sen valoisalla puoliskolla, voidaksemme samalla maatamoa katsella ja ihailla! Tuleva keisarinna, suuteli keisariaan. Seija sieppasi Volvonsa tuulilasissa roikkuvan, siihen imukupilla kiinnitetyn pienen muovikukkakimpun, heittäen sen Pirkolle. Ota Pirkko koppi..morsiuskukkasi! Kiitos Seija, vastasi Pirkko, kukat ilmasta siepatessaan. Onni hei, känny esille ja filmaa, huudahti Pirkko yhtäkkiä. Isälle ja velipojalle pitää jättää viesti! Hei isä ja velipoika..lähden ufolla maailmalle..vapaaehtoisesti..Onni tuo teille autoni..Terhin kanssa..saatte itse tehdä sen keikkani, ottakaa Onni mukaan, lupasin jo että pääsee mukaan..ja Terhi kans jos haluaa..rakastan teitä..en tiedä milloin tulen takaisin..ehkä en koskaan..menen tämän Ukon kanssa tänään kuussa naimisiin..moi rakkaat..rakas isä, rakas veli..mooiii! Jatka Onni filmaamista, ja näytä se sitten mun isälle ja veljelle! Katsokaa kun tämä tyttö lähtee ufolla keikalle! Nähdään kaverit vielä joskus, moi! Morsiuspari meni lumilinnaan, sieltä hetken päästä valoputkessa kolmisittain, Saara-prinsessa seurassaan, ylös nouto-alukseen nousten. Valoputki hävisi, ja silmänräpäystä myöhemmin myös itse alus. Pirkko oli poissa, ties iäksi. Hieman järkyttyneinä ja silmät kyynelissä, katselimme lunta pyryttävälle taivaalle. Pirkko, hyvä ystävämme, oli mennyt, kaiken tapahtuessa niin yllättävän nopeasti. Halasimme jokainen vuorollaan, luoksemme jäänyttä Jaanaa, jota ehkä ei ikinä enään, Thunderiksi kutsuttaisi, ei ainakaan tällä uudella kotiplaneetallaan. Saanko rakkaani nukkua tämän yön keskellänne, vain nukkua, ilman sekstailuja, kysyi hän minulta ja Terhiltä, itkuisella äänellä. Tottakai Jaana-kulta, vastasimme molemmat häntä syleillen, hänen vuorostaan syleillessään meitä. Seijan, Evan ja Annan vuorostaan halatessaan minua, Terhiä ja Jaanaa. Nyt minä sitten jäin tänne teidän armoillenne, mutta rakastan, ja luotan teihin!
        https://www.youtube.com/watch?v=sOUlbredoUM
        And Your Bird Can Sing (2022 Mix)
        Yksi viiden, ja viisi yhden puolesta! Ei vaan yhdeksän, korjasi Eva, ikkunaan vilkaistuaan, jonka läpi Kiva, Pimu, ja viimeisin tulokkaamme Saara-kissa meitä katselivat. Menimme sisälle, meitä vilutti, ja laitoimme saunan jälleen päälle.

        jatkuu..

        Saunan jälkeen halusimme koko joukko vielä olla yhdessä, nukkuessammekin, sillä Pirkon yllättävä lähtö, oli meitä perin pohjin järkyttänyt, kuten myöskin Jaanaa tuntui hieman peloittavan tänne jäänti, ilman pienintäkään mahdollisuutta nyt enään perua tekemäänsä päätöstä. Makuuhuoneeni oli talon suuri, joten kävimme kaikki makuuhuoneessani vierekkäin, yhdessä nukkumaan, sitä ennen Seijan huoneesta sinne Kaijan entisen sängyn, minun sänkyni viereen ensin kannettuamme. Kello oli jo paljon, aamu sarastaisi pian, kun vielä keskenämme, harvakseen, hiljaisella äänellä keskenämme keskustelimme. Olimme ystäviä, ja saimme kaipaamaamme platonistakin rakkautta toisiltamme, emmekä pelkästään seksiä. Ainakin tänä aamu-yönä. Nukahdimme, ulkona lumen tuiskutessa ja pakkasen paukkuessa.
        https://www.youtube.com/watch?v=OVswTfCtwYI
        John Paul Young - Love Is In The Air (+lyrics) [HD]


        Here is where the the story ends,
        this is goodbye.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        jatkuu...

        Sitten tuli jokin ohjelma, jostain isosta hatusta, ja sen alla piiloittelevasta kitaristista. Jokin Mäk Koi kai se oli nimeltään. Herra Koi kertoili yhdessä yhtyeineen, jonkun Marilynin tai Monroen kanssa, muuttaneensa rockin historiaa. Hah hah ha, vai että ovat rockin historiaa muutelleet!
        https://www.youtube.com/watch?v=di18hTFTwIw
        Army Of Lovers - Crucified
        Tunnetko tuon Mäk Jonkun, kysyi Terhi. En, en tunne, en muista ikinä edes kuulleenikaan! Onhan niitä soittajia, ketkä soittaa mitäkin, mistäs minä niitä kaikkia tuntisin, en tunnista lakkia, enkä peruukkia sen alla! Kello sillä näyttää pysähtyneen jo vuosikymmeniä sitten!
        https://www.youtube.com/watch?v=De5HlGu2cco
        Röllin kiukuttelulaulu
        Emme illalla nukkuneet, kun meitä kaikkia niin kovasti jännitti, mutta väsymystä emme tunteneet kukaan. Saaran kanssa rakastelin sinä yönä, monta tuntia, ulkona koko sen ajan salamoidessa ja jyristessä. Lumimyrsky oli yhtä sakea, kuin Ukon tyttärineen, viikkoa aikaisemmin luoksemme tullessa. Ja pakkanen paukkui ulkona.
        Aivan viime hetkeen saakka, oli Pirkko ollut kahden vaiheilla, että lähteäkö Ukon mukaan vai ei. Pirkolla oli ollut tummanvihreä pusero päällään, Ukon tämän ensi kertaa nähdessään, ja vaihtaessaan sen vaaleanvihreään, tuntui kuin Ukko ei olisi sitä hyväksynytkään! En voisi elää miehen kanssa, joka hyväksy minua sellaisena, kuin olen, mietti Pirkko itsekseen.
        https://www.youtube.com/watch?v=VdQY7BusJNU
        Cyndi Lauper - Time After Time (Official HD Video)
        Ukon ollessa jo kumartumassa, lumilinnaan mennäkseen, ryntäsikin Pirkko hänen luokseen, hypäten hänen kaulaansa. Ukko-rakas, tulen sittenkin mukaasi, rakastan sinua liian paljon, sinusta erotakseni! Pirkko rakkaani, tervetuloa mukaani, vietämme häät jo heti kuuhun päästyämme, sen valoisalla puoliskolla, voidaksemme samalla maatamoa katsella ja ihailla! Tuleva keisarinna, suuteli keisariaan. Seija sieppasi Volvonsa tuulilasissa roikkuvan, siihen imukupilla kiinnitetyn pienen muovikukkakimpun, heittäen sen Pirkolle. Ota Pirkko koppi..morsiuskukkasi! Kiitos Seija, vastasi Pirkko, kukat ilmasta siepatessaan. Onni hei, känny esille ja filmaa, huudahti Pirkko yhtäkkiä. Isälle ja velipojalle pitää jättää viesti! Hei isä ja velipoika..lähden ufolla maailmalle..vapaaehtoisesti..Onni tuo teille autoni..Terhin kanssa..saatte itse tehdä sen keikkani, ottakaa Onni mukaan, lupasin jo että pääsee mukaan..ja Terhi kans jos haluaa..rakastan teitä..en tiedä milloin tulen takaisin..ehkä en koskaan..menen tämän Ukon kanssa tänään kuussa naimisiin..moi rakkaat..rakas isä, rakas veli..mooiii! Jatka Onni filmaamista, ja näytä se sitten mun isälle ja veljelle! Katsokaa kun tämä tyttö lähtee ufolla keikalle! Nähdään kaverit vielä joskus, moi! Morsiuspari meni lumilinnaan, sieltä hetken päästä valoputkessa kolmisittain, Saara-prinsessa seurassaan, ylös nouto-alukseen nousten. Valoputki hävisi, ja silmänräpäystä myöhemmin myös itse alus. Pirkko oli poissa, ties iäksi. Hieman järkyttyneinä ja silmät kyynelissä, katselimme lunta pyryttävälle taivaalle. Pirkko, hyvä ystävämme, oli mennyt, kaiken tapahtuessa niin yllättävän nopeasti. Halasimme jokainen vuorollaan, luoksemme jäänyttä Jaanaa, jota ehkä ei ikinä enään, Thunderiksi kutsuttaisi, ei ainakaan tällä uudella kotiplaneetallaan. Saanko rakkaani nukkua tämän yön keskellänne, vain nukkua, ilman sekstailuja, kysyi hän minulta ja Terhiltä, itkuisella äänellä. Tottakai Jaana-kulta, vastasimme molemmat häntä syleillen, hänen vuorostaan syleillessään meitä. Seijan, Evan ja Annan vuorostaan halatessaan minua, Terhiä ja Jaanaa. Nyt minä sitten jäin tänne teidän armoillenne, mutta rakastan, ja luotan teihin!
        https://www.youtube.com/watch?v=sOUlbredoUM
        And Your Bird Can Sing (2022 Mix)
        Yksi viiden, ja viisi yhden puolesta! Ei vaan yhdeksän, korjasi Eva, ikkunaan vilkaistuaan, jonka läpi Kiva, Pimu, ja viimeisin tulokkaamme Saara-kissa meitä katselivat. Menimme sisälle, meitä vilutti, ja laitoimme saunan jälleen päälle.

        Ja spedellä taas visertää korvien välissä buaahaa


    • Anonyymi

      Olipa tarina.

      • Anonyymi

        Täyttä paskaa tuutin täydeltä


    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 34 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      249
      2246
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      82
      1866
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      75
      1555
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      131
      1320
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      64
      1180
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      53
      1145
    7. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      19
      1066
    8. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      11
      1064
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      1
      980
    10. AVARN Security ja julkisen toimeksiannon laiton henkilörekisteri

      Kyseessä ei ole VR:än ylläpitämä, vaan Avarnin laiton henkilörekisteri. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000482739.htm
      Turvallisuuspalvelut
      13
      891
    Aihe