Eka vieras vaimolle

Anonyymi-ap

Vaimoni suostui harrastamaan seksiä toisen miehen kanssa. Oltiin puhuttu asiasta usein, ja lopulta hän myöntyi. Hän valitsi parista ehdottamastani kaverista meitä nuoremman työkaverini. Minä hoidin kaverin taivuttelun, ei ollut vaikeaa. Vaimoni tiesi kyllä hänet mutta ei ollut hyvänpäivän tuttua parempi. Vielä.
Vaimon toiveesta varasin hotellihuoneen, vähän kuulemma neutraalimpi ympäristö kuin koti. Toni tuli sovittuun aikaan, kukkien kanssa. Halaus, poskisuudelmat ja esittelyt olivat valmiit. Juteltiin, he katselivat toisiaan ja lopuksi tuumin että pitäiskö siirtyä asiaan? "Hui kamala" huokasi vaimo, "jos käyn suihkussa.." käy vaan, me otetaan napsut sua ootellessa, sanoin. Rouva hävisi kylppäriin, minä kaadoin meille viskit. "Jännittää ihan pirusti" myönsi Toni. Ota ihan iisisti, hyvin se menee, sanoin. Kuunneltiin kun suihku suljettiin, jotain ääniä ja sitten avautui kylppärin ovi. Vaimo tuli ulos kääriytyneenä pyyhkeeseen. Hän istahti sängylle. Otatko paukun? "En vielä" vastasi hän.
Pitäiskös sun vähentää vaatteita, kysyin Tonilta. Hän alkoi riisua, jättäen bokserit jalkaan. Vaimo katseli ujona seiniä, joten ohjasin hänet selälleen sängylle. Heitäs pois loputkin sanoin Tonille ja samalla avasin vaimon pyyhkeen. Vaimo sulki silmänsä ja makasi alastomana selällään sängyllä. Tonilla alkoi jo ottaa eteen, puolikova elin roikkui jalkojen välissä. Isompi kalu kuin minulla, siististi ajeltu. Vaimoni värähti kun pyysin Tonia nuolemaan alkuun. Hän kävi vaimoni jalkojen väliin, levitti ne ja katseli vaimoni paljasta pimppiä. Näin kuinka vaimo puri huultaan. Hän inahti kun Toni painoi suunsa hänen pimpilleen ja aloitti nuolemisen. Silmät pysyivät kiinni ja näin kuinka hän puristi lakanaa tiukasti nyrkkiinsä. Kävin hänen vierelleen ja hyväilin tissiä, rentoudu kulta, hyvin tämä menee.
Toni nuoli vaimoani, tämä oli edelleen hiljaa mutta näin kyllä kuinka hän värähteli, taitaa tehdä ihan hyvää, kysyin. "Joo..." hän mutisi. Toni kurotti toisen kätensä vaimoni rinnalle ja alkoi hyväillä sitä jatkaen nuolemista.
Mites jos Toni tulis nyt sun sisääsi kysyin. "Okei" mutisi kultani. No ni, nyt olis aika, sanoin Tonille. Ole alkuun varovainen. Toni hymyili ujosti, työnsi pari sormea vaimoni sisään ja runkkasi kaluaan hitaasti. Mitään sanomatta hän veti sormet ulos vaimostani ja asetti elimensä häpyhuulille. Vaimoni hätkähti tuntiessaan vieraan elimen pimpillään. Minä painoin toisen jalan sivulle, avaten vaimoni Tonille yhtyä. Toni työntyi vaimoni sisään. Huokaus purkautui vaimon huulilta kun Tonin paksu elin venytti hänen alapäätään. Toni alkoi hitaasti panna, antoi suudelman vaimon huulille ja imi tämän rintaa. Nussi rauhassa, sanoin Tonille. Asetin vaimon kädet Tonin pakaroille, näin kuinka hän puristi kyntensä tämän pakaroihin kun Toni työnteli itseään vaimoni sisään.
Eka yhdyntä oli aika pian ohi, Toni laukesi pian vaimoni sisälle, ja huohottaen rojahti tämän päälle.
He makasivat rinnakkain sängyllä, Tonin kalu pehmeni reiden päällä ja vaimoni pillusta valui miehen spermaa. Tonin käsi lepäsi kultani tissillä, ja yllätyin kun vaimoni laittoi kätensä Tonin kädelle ja hieroi tällä rintaansa. "Aika jännää" huokaisi vaimoni. "Nyt voisin ottaa sen paukun."
Vaimoni pyyhki paikkansa ja annoin hänelle ison moukun single malt viskiä. No, miltä uusi mies tuntui, kysyin. Kultani maistoi viskiään, katseli alastonta miestä vierellään ja sanoi "jännitti ihan älyttömästi, en muista siitä oikeestaan mitään... sori"... Ei se mitn, otatte kohta uusinnan? Totesin.
Toisessa yhdynnässä vaimoni oli jo enemmän mukana. Hän antoi Tonille suuseksiä, ei sulkenut silmiään ja ainakin äänistä päätellen oli ihan kivasti mukana. Seksi myös kesti kauemmin, se oli myös yksi syy miksi kultani suostui koittamaan toista miestä. Toni sai panna vaimoani eri asennoissa, peppuun ei kuitenkaan päässyt, vaikka kysyi. Lopulta Toni laukesi uudelleen, nyt pyysin häntä roiskimaan vaimoni rinnoille. Tiedän vaimoni pitävän siitä, hänestä on kiva nähdä kun mies saa.
Seksin jälkeen he makoilivat sängyllä suudellen ja hyväillen. Vaimo hyväili pehmennyttä penistä ja Tonin kiveksiä. Toni hieroi ja suuteli vaimoni rintoja. Pyysin Tonia vielä nuolemaan vaimoani. Sen verran oli kultani herkkänä hyvän seksin päätteeksi että hänkin sai orkun, sitä voidaan pitää merkkinä siitä ettei kokemus ollut täysin vastenmielinen.
-Pasi-

1

4572

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 13 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

        tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
        Ikävä
        136
        3792
      2. Melkein lähetin viestin.

        Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
        Ikävä
        116
        1480
      3. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

        "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
        Maailman menoa
        271
        1350
      4. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

        Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
        Ikävä
        69
        1289
      5. Kalateltta fiasko

        Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
        Kuhmo
        18
        1184
      6. Nainen voi rakastaa

        Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
        Ikävä
        79
        1101
      7. Ikävöimäsi henkilön ikä

        Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
        Ikävä
        45
        1068
      8. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

        Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
        Sanaristikot
        59
        1051
      9. Rakastan sinua

        Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
        Ikävä
        30
        1046
      10. Liikenne onnettomuus

        Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
        Orimattila
        56
        977
      Aihe