Eka vieras vaimolle

Anonyymi-ap

Vaimoni suostui harrastamaan seksiä toisen miehen kanssa. Oltiin puhuttu asiasta usein, ja lopulta hän myöntyi. Hän valitsi parista ehdottamastani kaverista meitä nuoremman työkaverini. Minä hoidin kaverin taivuttelun, ei ollut vaikeaa. Vaimoni tiesi kyllä hänet mutta ei ollut hyvänpäivän tuttua parempi. Vielä.
Vaimon toiveesta varasin hotellihuoneen, vähän kuulemma neutraalimpi ympäristö kuin koti. Toni tuli sovittuun aikaan, kukkien kanssa. Halaus, poskisuudelmat ja esittelyt olivat valmiit. Juteltiin, he katselivat toisiaan ja lopuksi tuumin että pitäiskö siirtyä asiaan? "Hui kamala" huokasi vaimo, "jos käyn suihkussa.." käy vaan, me otetaan napsut sua ootellessa, sanoin. Rouva hävisi kylppäriin, minä kaadoin meille viskit. "Jännittää ihan pirusti" myönsi Toni. Ota ihan iisisti, hyvin se menee, sanoin. Kuunneltiin kun suihku suljettiin, jotain ääniä ja sitten avautui kylppärin ovi. Vaimo tuli ulos kääriytyneenä pyyhkeeseen. Hän istahti sängylle. Otatko paukun? "En vielä" vastasi hän.
Pitäiskös sun vähentää vaatteita, kysyin Tonilta. Hän alkoi riisua, jättäen bokserit jalkaan. Vaimo katseli ujona seiniä, joten ohjasin hänet selälleen sängylle. Heitäs pois loputkin sanoin Tonille ja samalla avasin vaimon pyyhkeen. Vaimo sulki silmänsä ja makasi alastomana selällään sängyllä. Tonilla alkoi jo ottaa eteen, puolikova elin roikkui jalkojen välissä. Isompi kalu kuin minulla, siististi ajeltu. Vaimoni värähti kun pyysin Tonia nuolemaan alkuun. Hän kävi vaimoni jalkojen väliin, levitti ne ja katseli vaimoni paljasta pimppiä. Näin kuinka vaimo puri huultaan. Hän inahti kun Toni painoi suunsa hänen pimpilleen ja aloitti nuolemisen. Silmät pysyivät kiinni ja näin kuinka hän puristi lakanaa tiukasti nyrkkiinsä. Kävin hänen vierelleen ja hyväilin tissiä, rentoudu kulta, hyvin tämä menee.
Toni nuoli vaimoani, tämä oli edelleen hiljaa mutta näin kyllä kuinka hän värähteli, taitaa tehdä ihan hyvää, kysyin. "Joo..." hän mutisi. Toni kurotti toisen kätensä vaimoni rinnalle ja alkoi hyväillä sitä jatkaen nuolemista.
Mites jos Toni tulis nyt sun sisääsi kysyin. "Okei" mutisi kultani. No ni, nyt olis aika, sanoin Tonille. Ole alkuun varovainen. Toni hymyili ujosti, työnsi pari sormea vaimoni sisään ja runkkasi kaluaan hitaasti. Mitään sanomatta hän veti sormet ulos vaimostani ja asetti elimensä häpyhuulille. Vaimoni hätkähti tuntiessaan vieraan elimen pimpillään. Minä painoin toisen jalan sivulle, avaten vaimoni Tonille yhtyä. Toni työntyi vaimoni sisään. Huokaus purkautui vaimon huulilta kun Tonin paksu elin venytti hänen alapäätään. Toni alkoi hitaasti panna, antoi suudelman vaimon huulille ja imi tämän rintaa. Nussi rauhassa, sanoin Tonille. Asetin vaimon kädet Tonin pakaroille, näin kuinka hän puristi kyntensä tämän pakaroihin kun Toni työnteli itseään vaimoni sisään.
Eka yhdyntä oli aika pian ohi, Toni laukesi pian vaimoni sisälle, ja huohottaen rojahti tämän päälle.
He makasivat rinnakkain sängyllä, Tonin kalu pehmeni reiden päällä ja vaimoni pillusta valui miehen spermaa. Tonin käsi lepäsi kultani tissillä, ja yllätyin kun vaimoni laittoi kätensä Tonin kädelle ja hieroi tällä rintaansa. "Aika jännää" huokaisi vaimoni. "Nyt voisin ottaa sen paukun."
Vaimoni pyyhki paikkansa ja annoin hänelle ison moukun single malt viskiä. No, miltä uusi mies tuntui, kysyin. Kultani maistoi viskiään, katseli alastonta miestä vierellään ja sanoi "jännitti ihan älyttömästi, en muista siitä oikeestaan mitään... sori"... Ei se mitn, otatte kohta uusinnan? Totesin.
Toisessa yhdynnässä vaimoni oli jo enemmän mukana. Hän antoi Tonille suuseksiä, ei sulkenut silmiään ja ainakin äänistä päätellen oli ihan kivasti mukana. Seksi myös kesti kauemmin, se oli myös yksi syy miksi kultani suostui koittamaan toista miestä. Toni sai panna vaimoani eri asennoissa, peppuun ei kuitenkaan päässyt, vaikka kysyi. Lopulta Toni laukesi uudelleen, nyt pyysin häntä roiskimaan vaimoni rinnoille. Tiedän vaimoni pitävän siitä, hänestä on kiva nähdä kun mies saa.
Seksin jälkeen he makoilivat sängyllä suudellen ja hyväillen. Vaimo hyväili pehmennyttä penistä ja Tonin kiveksiä. Toni hieroi ja suuteli vaimoni rintoja. Pyysin Tonia vielä nuolemaan vaimoani. Sen verran oli kultani herkkänä hyvän seksin päätteeksi että hänkin sai orkun, sitä voidaan pitää merkkinä siitä ettei kokemus ollut täysin vastenmielinen.
-Pasi-

1

4256

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

   Ketjusta on poistettu 13 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Ylen Kela-kone näyttää alueesi maksetut tuet

    Kone näyttää erikseen jopa lääkkeisiin menevät Kela-rahat. Lieskassa syödään valtavasti lääkkeitä. Asumistukeakin menee
    Lieksa
    38
    8483
   2. Bensaa liekkeihin... Mitä sä haluut. Kerro jo.

    Jos haluat mut, niin ota. Jos et, niin kerro. Mun sydän pakahtuu joka ikisestä viestin murusesta Pitäis luovuttaa... Yri
    Ikävä
    46
    1156
   3. Parisuhdetta harkitseville

    Miten paljon joustatte mahdollisen kumppanin hyväksi? Saako nukkua silloin kun nukuttaa, saako pukeutua kuten haluaa, sa
    Sinkut
    208
    1111
   4. Swastikan spiraali ja risti, molemmat auringon symboleina

    Swastikan spiraali ja risti – molemmat auringon symboleina Jälleen kerran vihamielisyys kaikkea hindulaisuuteen liittyv
    Hindulaisuus
    424
    874
   5. Sä oot niin mukava

    Mutta samalla niin rasittava! Ikävä on.. Oli mukava, kun olit osa mun elämää🦫
    Ikävä
    86
    865
   6. Yhteys katkesi

    Tunnen oloni typeräksi, kun yritin pitää yhteyttä ja korjata välejä. Turhaan. Nytpä tiedän, että et tykännyt oikeasti. O
    Ikävä
    32
    799
   7. Sillä ei ole mitään merkitystä

    miten ihana olet tai miten rakastunut olen sinuun. Jos olet varattu niin et ole minulle vaihtoehto. Joten lopeta se tyhj
    Ikävä
    43
    783
   8. Miksihän et halua

    Että tunnistaisin sinut täältä kunnolla. 😔 eihän se haittaisi, jos minä tunnistaisin. Jos se nyt sinä sitten edes olet.
    Ikävä
    56
    762
   9. Nainen, taidan riipaista kännit

    No en sentään, siitäkin toiminnasta on mennyt maku ja kaikki ilo. Parasta se olisi grillailla hyvässä seurassa, mutta se
    Ikävä
    89
    743
   10. Kulta älä unohda minua

    Kulta en halua että katoat minulta.
    Ikävä
    31
    718
   Aihe